Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Επιστροφή στο παρελθόν"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 30/8/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Ας σκεφτεί η εταιρία να περιορίσει τα δρώμενα στην Υπό κατασκευή περιοχή πρώην σγουρομάλλη και ας αφήσει τα υπόλοιπα χωράφια για τις καθημερινές αγροτικές εργασίες.
    Μονο αυτο . Απο τη melita . Οποιος συμφωνει , ας το αντιγράψει . Και για να μην θεωρηθω εκτος θέματος , κουραστικο το δρωμενο .

Αρέσει σε maria_palou, vickymou, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  2. powerranger91

powerranger91 Κόμης

εγω συμφωνω. το χερακι μου το ξερει.

Αρέσει σε mmixail, maria_palou, vickymou και 7 σε άλλους.
  3. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!!Τα αναδυόμενα με το σταγονόμετρο από 200 μικρά χωράφια μου έδωσε μόνο 6....Έχω σύνολο 215 ασβεστόλιθο και σαπωνόλιθο 170....Τι ζώα σας έτυχαν εσάς στο κτίριο 1 και 3;

Τελευταία επεξεργασία: 1/9/17
    Αρέσει στους maria_palou και jimixatz.
  4. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Σε μένα έτυχαν κάστορες, γαϊδούρια (1ο) και στο 3ο Τουκάν και ελέφαντες, τα αναδυόμενα προς το παρών έρχονται με καλούς ρυθμούς, αλλά το βράδυ βάζω γαρύφαλλο

Αρέσει σε maria_palou, sofiapao76, everme και 3 σε άλλους.
  5. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Μου αρέσει η ιδέα σου. Να τελειώσουμε και καμία αποστολή στη λαχαναγορά.

Αρέσει σε maria_palou, vickymou, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  6. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Οπότε τα ίδια είναι σε όλους λογικά γιατί κ σ εμένα αυτά έτυχαν...με το γαρύφαλλο μαζεύεις περισσότερα αναδυόμενα απ ότι το καλάμι τύφης?

7. powerranger91

powerranger91 Κόμης

η φασολια, δε λεω, πολυ καλη αναφορικα με τους τπε, τους πε και τα χτ που δινει. αλλα, βρε παιδια, 5 εργαλεια; :wuerg: ακομα και μια απλη εργαλειοθηκη εχει μεσα 10 εργαλεια. τι θα παθαιναν αν εδινε η φασολια μια απλη εργαλειοθηκη;

Αρέσει σε maria_palou, sofiapao76, everme και 11 σε άλλους.
  8. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Μου ζητήθηκε για το κτήριο 3 :
    1 πάντα
    2 πάντα
    3 βραδύπους
    4 τούκαν
    5 καμήλα
    6 ελέφαντας
    7 ελέφαντας
    8 παπαγάλος
    9 πάντα
    10 παπαγάλος
    11 μαϊμού
    12 μαϊμού

Αρέσει σε maria_palou, nota.dim1802, skareleni και 4 σε άλλους.
  9. vickymou

vickymou Κόμης

εγω τα αναδυομενα τα παιρνω με το σταγονομετρο μ,αυτη τη ροη ουτε σε ενα μηνα δεν τελειωνω

Αρέσει σε maria_palou, thena, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  10. pap100

pap100 Τακτικός στο φόρουμ

Kαλημερα.Ναι ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα.

Αρέσει σε maria_palou, LILA413, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  11. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλημερα χτες εσπειρα γαρυφαλλο και σημερα πηρα 115 αναδυομενα ευκολο εβεν μου φαινεται.

12. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Παιδια, ολοκληρωσε καποιος ενα απο τα κτιρια η περισσοτερα για να μας πει ποια τυχαια ζωα ζηταει??? Εγω βρισκομαι στο επιπεδο 100.

13. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα, κοίτα τα ζώα αλλάζουν, ανάλογα με το βήμα που πας, δίνει άλλα ζώα, σήμερα πχ στο 1ο κτήριο ζητάει χαμαιλέοντα και στο 3ο κοάλα. Με το γαρύφαλλο σε μια έκταση με μικρά χωράφια πήρα αρκετά αλλά δε θυμάμαι αριθμό. Επειδή κάνω μαζικό μάζεμα δε πρόσεξα σήμερα πόσα ήταν. Αλλά είναι αρκετά, και ανάλογα με το επίπεδο που είναι ο καθένας μας. Εγω είμαι 99.

*** Δημήτρη συμφωνώ μαζί σου για την φασολιά, 5 στον αριθμό εργαλεία; Καλέ μη τσιγκουνεύεστε εκεί στην εταιρία:p

Αρέσει σε maria_palou, sofiapao76, everme και 3 σε άλλους.
  14. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Μου ζητήθηκε για το κτήριο 1 :
    1 γάϊδαρος
    2 χαμαιλέοντα
    3 κάστορας
    4 κάστορας
    5 χαμαιλέοντα
    6 κάστορας
    7 γάϊδαρος
    8 γάϊδαρος
    9 χαμαιλέοντα
    10 γάϊδαρος
    11 γάϊδαρος
    12 χαμαιλέοντα

15. powerranger91

powerranger91 Κόμης

στο πρωτο εμενα μου ζητησε μονο γαιδαρους, χαμαιλεοντες και καστορες (μαλλον μονο αυτα τα τρια ειδη ζηταει απ ολους). στο τριτο μου ζητησε ολα τα ειδη ζωων του νησιου(αυτα που ξεκλειδωνονται με χρυσες μπανανες). 78 ζωα φαρμας και 78 ζωα νησιου συνολικα.
    εισαι στο επιπεδο 100.δεν υπαρχουν ζωα που να ξεκλειδωνονται μετα τον καστορα. πηξαμε στα μυστηριωδη, βλεπεις.

Τελευταία επεξεργασία: 2/9/17
    Αρέσει στους maria_palou και sofiapao76.
  16. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα και καλο σ/κ. Τελικα το κτηριο 3 ζηταει μονο ζωα που εχει ξεκλειδωσει ο καθενας ετσι δεν ειναι; Γιατι διαβασα χτες για τουκαν και μου χτυπησε την πορτα το εγκεφαλικο.....ευτυχως δεν ανοιξα!!!Μεχρι τωρα παντα ελεφαντες παπαγαλους και μαιμουδες. Να μου την φυλαει την εκπληξη στο τελευταιο βημα; Ειδωμεν!!!!!! Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια σε ολους.

Αρέσει σε maria_palou, sofiapao76, skareleni και 7 σε άλλους.
  17. powerranger91

powerranger91 Κόμης

καλησπερα!καλο σαββατοκυριακο να εχεις κι εσυ! ζηταει μονο ο,τι εχει ξεκλειδωσει ο καθενας,φιλε.μην αγχωνεσαι!
    με εκανες και γελασα με την πορτα και το εγκεφαλικο. xD

Αρέσει σε maria_palou, sofiapao76, skareleni και 7 σε άλλους.
  18. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Τωρα που το διαβαζω γελαω κι εγω Δημητρη. Το γελιο ειναι υγεια ειναι ζωη. Σευχαριστω καλη συνεχεια

Αρέσει σε maria_palou, everme, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  19. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα

Αρέσει σε maria_palou, everme, p.tosh και 11 σε άλλους.
  20. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα!
    Τελείωσα και εγώ, μάλλον χαλαρά σε ότι αφορά τα αναδυόμενα, απλώς βάζοντας μια σπορά με μεγάλο φυτό μετά το τέλος των φυτών του δρώμενου.
    Όσο για τα ζώα... κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί. Μέχρι δώδεκα ζώα του επιπέδου που είμαστε, είναι αστείο, ακόμα και χωρίς αποθέματα.
    Καλή συνέχεια σε όλους!

Αρέσει σε maria_palou, everme, monolith2 και 11 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.