Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Επιστροφή στο παρελθόν"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 30/8/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

"Επιστροφή στο παρελθόν"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Επιστροφή-στο-Παρελθόν.21856/

Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Επιστροφή-στο-παρελθόν.21854/

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. powerranger91

powerranger91 Κόμης

για την ολοκληρωση του δρωμενου θα χρειαστουμε:
    10.200 καλαμια τυφης απο βασικη φαρμα,αγριο λιβαδι και ξεφωτο του δασους.
    540 ασβεστολιθους απο βασικη φαρμα,αγριο λιβαδι και ξεφωτο του δασους.
    8.040 χρυσους παπυρους απο μπαχαμαραμα,τροπικο δασος και κρυσταλλινους καταρρακτες.
    384 σαπωνολιθους απο μπαχαμαραμα,τροπικο δασος και κρυσταλλινους καταρρακτες.
    καποια τυχαια ζωα.
    ως επαθλα θα λαβουμε τη φασολια με τα 3 διακοσμητικα της,το αυτοκολλητο,40 σουπερ λιπασματα,15 φασουλοφλουρια,8 παρτι γυρους,30 σουπερ τροφες,40 σουπερ λιπασματα της Ζωζως,10 μυστηριωδη δενδρυλλια μπαχαμαραμα <<νετρανι>>,10 χρυσες μπανανουλες κι ενα εικοσιτετραωρο μπονους 100% ΠΕ (προσεξτε ποτε θα το ενεργοποιησετε,ποτε δηλαδη θα παραδωσετε τα ζητουμενα για να σας πιστωθει). τα χτ,οι τπε κι οι πε ποικιλλουν απο παικτη σε παικτη βασει του επιπεδου του καθενος.
    καλη μας επιτυχια!

Τελευταία επεξεργασία: 30/8/17
    Αρέσει σε xaris68, heavymetal7, pigara και 49 σε άλλους.
  3. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Ευχαριστουμε powerranger91 γιατη βοηθεια σου,αλλα εχω μια απορια.Ποτε προλαβες και εκανες τους υπολογισμους;Eσαι γρηγορος!!!!σε θαυμαζω!!!!

'

Αρέσει σε Όμορφος, yelander10, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  4. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα και ευχαριστούμε powerranger91 για τους υπολογισμούς.
    Μου φαίνεται σχετικά εύκολο δρώμενο, χωρίς απρόσμενα. Οι ποσότητες φυτών και αναδυόμενων είναι σε λογικά πλαίσια (σύμφωνα με αυτά που έχουμε συνηθίσει - δει) και τα ζώα δε με τρομάζουν, έχω απόθεμα σε όλα, εκτός των τελευταίων (φασιανού κυρίως).
    Μ' αρέσουν αυτά τα δρώμενα με τα ιστορικά κτίρια -θα μπορούσαμε να κατασκευάσουμε και ένα ελληνικό κάποια φορά.
    Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε jimthrilosgate7, kolokythopitas, sofiapao76 και 12 σε άλλους.
  5. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Η μηχανή του χρόνου του φαρμεράμα θα μας "ταξιδεύσει" ξανά πίσω στο παρελθόν. Αυτή τη φορά θα ανακατασκευάσουμε τα παλαιά κτήρια της Μέσης Ανατολής, της Κίνας και της Βραζιλίας και θα μάθουμε τον τρόπο ζωής των κατοίκων τους!! Μου θυμίζει ένα παλιό παρόμοιο δρώμενο στο οποίο έπρεπε να ανακατασκευάσουμε μια πυραμίδα της Αιγύπτου, ένα Ρωμαϊκό παλάτι και ένα Μεσαιωνικό κάστρο!! Καλή τύχη σε όλους και καλή ιστορική μελέτη!! :p:);)

Τελευταία επεξεργασία: 30/8/17
    Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, maria_palou και 3 σε άλλους.
  6. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Χαρά σε όσες και όσους, έχουν ανοίξει, όλη την έκταση με τους καταρράκτες! Καλή επιτυχία σε όλους μας!

Αρέσει σε mmixail, siourdistan, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  7. powerranger91

powerranger91 Κόμης

θελω κι εγω να πιστευω πως θα ερθει η στιγμη που θα ανακατασκευασουμε τον παρθενωνα μας,το ζαππειο μεγαρο,την ακαδημια αθηνων και τοσα αλλα.εχει προηγηθει βεβαια δρωμενο ελλαδας.δε μας αφησαν με το παραπονο.
    αν δεις τις ωρες που μπηκαν οι σε,θα διαπιστωσεις οτι ειχα αρκετο χρονο. ;) ολο και νωριτερα μπαινουν οι σε η ειναι ιδεα μου;μπραβο στη συντονιστικη ομαδα.
    καινοτομια του δρωμενου ειναι η συμμετοχη των κρυσταλλινων καταρρακτων για πρωτη φορα σε δρωμενο.
    χαιρομαι οταν βλεπω φασολιες στα δρωμενα,ομως που θα φτασει;ειναι παρα πολλα τα κλαδια πλεον και το μαζεμα με το χερι ειναι πολυ κουραστικο.αυξηθηκαν κι οι χωροι. :oops:

Αρέσει σε xaris68, heavymetal7, FARMERLENA65 και 17 σε άλλους.
  8. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην παρέα της αγροτιάς, Δημήτρη μου σ ευχαριστούμε πάρα πολύ για τους υπολογισμούς σου, είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνεις:inlove:. Το δρώμενο εμένα μου φαίνεται δύσκολο, έχει πολλά φυτά σε δυο μεριές του παιχνιδιού, δηλαδή στις εκτάσεις της φάρμας άλλο φυτό, στις εκτάσεις του νησιού άλλο φυτό, συνεπώς και διαφορετικά αναδυόμενα. Άρα και ο βαθμός της δυσκολίας ανεβαίνει. Θα το παλέψουμε όσο μπορούμε, καλή μας επιτυχία και υπομονή γιατί θα την χρειαστούμε. Θα παρακαλούσα τους γείτονες και φίλους να μου πουν τι δωράκι θέλουν να τους στείλω, από τις κανονικές εκτάσεις ή από το νησί;
    **Το καλό της ιστορίας είναι οτι μπαίνει και η έκταση των κρυστάλλινων οπότε αυτό ίσως μας βοηθήσει λίγο παραπάνω στο νησί. Θα φανεί βέβαια και ο ρυθμός των αναδυόμενων..

Αρέσει σε Megas_kokoriko, jimixatz, dinaspyro και 6 σε άλλους.
  9. siourdistan

siourdistan Τακτικός στο φόρουμ

αν καποιο δεν εχουν το χρονο και τα μεσα για να κανουν ολο το δρωμενο, ποιο κομματι θα προτεινατε να κανουν? εννοω καλυτερη σχεση παραδιδομενων - αποτελεσματα.
    σα να μου φενεται το 3ο

10. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Θα καθυστερήσω πολύ λίγο με τα φυτά στο νησί μιας και έχω μόνο 132 μικρά χωραφάκια , μου λείπει η περιοχή 6 με τα 24 τετράγωνα.
    Από αναδυόμενα έχω ακριβώς τον ίδιο αριθμό , δεν ξέρω πως το κατάφερα αυτό o_O

Αρέσει σε everme, takis.00, skareleni και 5 σε άλλους.
  11. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Είμαστε σίογυροι ότι η είσοδος της περιοχής των καταρρακτών είναι δίκαιη; Διότι εγώ για παράδειγμα δεν έχω κατορθώσει να ανοίξω ούτε τη μισή. Αν το δρώμενο βγαίνει χωρίς τους καταρράκτες, τότε η περιοχή είναι απλώς ένα μπόνους. Αν όμως οι σχεδιαστές του δρώμενου υπολόγισαν και την περιοχή των καταρρακτών στο χρόνο περαίωσης του δρώμενου τότε είναι άδικο για αυτούς που δεν έχουν ολοκληρώσει την περιοχή.
    Επίσης εμένα δε μου δίνει πρόσβαση από την πλατεία... εσείς έχετε πρόσβαση από την πλατεία;

Τελευταία επεξεργασία: 31/8/17
    Αρέσει σε everme, mmixail, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  12. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

ολα καλα πιστευω οτι ειναι ενα ανετο ιβεντ και απλως βοηθαει και η περιοχη των καταρρακτων ακομα περισσοτερο!!!!!!!!!!!

Αρέσει στους mmixail και maria_palou.
  13. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Eυχαριστουμε πολυυυ για την βοηθεια που μας δινεις !!

Αρέσει σε everme, mmixail, jimixatz και 2 σε άλλους.
  14. beroniki555

beroniki555 Τακτικός στο φόρουμ

Πιστεύετε ότι βγαίνει περισσότερη συγκομιδή με άνετα χωράφια ή μικρά τετραγωνικά χωραφάκια;;

Αρέσει στους mmixail, siourdistan και maria_palou.
  15. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα και καλή επιτυχία!ούτε σε μένα έχει πρόσβαση από την πλατεία mega_kokoriko και μάλλον είναι γενικό,αλλά δεν νομίζω να έχουμε γι'αυτό πρόβλημα...

16. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Από την πλατεία δε δίνει πρόσβαση, δίνει όμως από το χρονόμετρο.

Αρέσει στους sofiapao76, maria_palou και powerranger91.
  17. powerranger91

powerranger91 Κόμης

Πρόσβαση στο δρώμενο : Χρονόμετρο, σελίδα νέων, πλατεία της πόλης, κιόσκι δίπλα απο τους αγροτικούς βοηθούς[​IMG]
    πλατεια της πολης σιγουρα οχι.μικρο το κακο ομως.

Αρέσει σε mmixail, heavymetal7, beroniki555 και 5 σε άλλους.
  18. pap100

pap100 Τακτικός στο φόρουμ

Καλημερα σε ολους και καλο μηνα.Προσπαθησε να παρεις την φασολια δηλ. το δευτερο βημα.

19. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Νομίζω πως το αριστερό κλικ από το ποντίκι μου με αποχαιρετάει.
    1096 χωραφάκια επί 4 κλικ ( 2 για μάζεμα, 1 για φύτεμα και 1 για πότισμα ) μας κάνουν 4384 κλικ.
    Μαζί με αποχαιρετάει και η διασκέδαση - ευχαρίστησή μου, με αυτού του μεγέθους δρώμενα σε 6 χώρους χωρίς αγροτικούς βοηθούς.
    Ας σκεφτεί η εταιρία να περιορίσει τα δρώμενα στην Υπό κατασκευή περιοχή πρώην σγουρομάλλη και ας αφήσει τα υπόλοιπα χωράφια για τις καθημερινές αγροτικές εργασίες.
    Όσο για τα αναδυόμενα με έχουν βάλει σε σκέψεις. Πως γίνεται από λιγότερα χωράφια ( Νησί 508 χωραφάκια και 6ωρο φυτό) να παίρνω τα ίδια αναδυόμενα ( 588 χωραφάκια και 7ωρο φυτό ) δεν μπορώ να το καταλάβω.

Αρέσει σε maria_palou, sofiapao76, icons1 και 11 σε άλλους.
  20. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

:D Για πρώτη φορά στη διαρκεια event 200% επιπλέον προϊόντα 2+4, επιπλέον 2 από το τσάτνι = 8 από κάθε μικρό χωράφι. Δε φαντέζεστε τη χαρά για τα κλικ που θα γλυτώσω

Αρέσει σε maria_palou, sofiapao76, graganta και 12 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.