Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Επιστροφή στο Σπήλαιο των Οστών "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 15/4/26.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

καλησπερα σας...
    σε ερωτηση συμπαικτη μας αν τα δωρα που μπορουν ν αγοραστουν με τα νομισματα θα χαθουν αυριο που θα μπουν αλλα η απαντηση που πηρε ειναι πως ναι θα χαθουν.... θα ηθελα να συμπληρωσω ομως πως επανερχονται 27/29-4 οποτε οπως εγραψε καποιοσ συμπαικτης πιο πανω θα περιμενω τοτε να δω τι μπορω κ θελω να παρω.... ελπιζω να διαβαστει η αναρτηση μου απο το συμπαικτη μας.....
    καλη μας συνεχεια.....

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Πολύ σωστά απάντησε η συντονίστρια. Θα απενεργοποιηθούν αύριο.
    Την τελευταία ημέρα θα μπουν άλλα. Δεν θα μπορεί να πάρει αυτά που βλέπει σήμερα.
    Οπότε μην μπερδεύεις τους συμπαίκτες σου αν δεν ξέρεις.

3. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

οκ....
    θατο θεσω διαφορετικα πολλα απο τα δωρα των προηγουμενων ημερων θα ειναι ξανα διαθεσιμα τις 2 τελευταιες μερες...
    εισαι οκ μ αυτο?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οχι δεν είμαι ΟΚ με αυτό.

Είναι άλλα δώρα.
    Μπορει κάποιος να πάρει σήμερα από 3 σεντούκια και την τελευταία ημέρα αλλά 3. Σύνολο 6.

Την τελευταία μερα θα είναι διαθέσιμα μόνο 3. Τα σημερινά δεν θα είναι διαθέσιμα.

Οπότε μην απαντάς οτι να ΄ναι.

5. anna.apostolos

anna.apostolos Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα! Ενώ έχω πάρει τα τρία διακοσμητικά και τη μαγική φασολιά (επιτεύγματα 19/20) πάω στη μαγική φασολιά και μου λέει ότι δεν έχω αυτά τα επιτεύγματα στα υπάρχοντά μου. Γνωρίζεται αν πρέπει να τα τοποθετήσω πρώτα και να πάρω τα δώρα που δίνουν και μόλις τελειώσουν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στη μαγική φασολιά;

6. panos601

panos601 Βετεράνος του παιχνιδιού

ναι πρεπει να τα τοποθετησεις πρωτα

7. anna.apostolos

anna.apostolos Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ευχαριστώ!

8. mariobross2000

mariobross2000 Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους! Τελείωσα όλα τα επιτεύγματα και τις αποστολές και στα δύο μέρη του δρώμενου και θα συνεχίσω τώρα χαλαρά για να πάρω όσα περισσότερα δωράκια μπορώ. Το συγκεκριμένο δρώμενο είναι από τα αγαπημένα μου και πραγματικά το ευχαριστήθηκα πολύ!
    Καλή Συνέχεια σε όλους και καλή επιτυχία σε όσους το προσπαθούν!

Αρέσει στους GEPPO1, Marinaloren και toylaaaaa.
  9. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.