Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Δρώμενο Στάβλοι Νέον"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 15/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Μπορώ να σου πω μόνο οτι εχω δοκιμάσει.
    Τα διακοσμητικά τοποθετούνται στους τέσσερεις χώρους της βασικής φάρμας.
    Δε τοποθετούνται στο νησί και στο χώρο της Πανσελήνου.
    Τώρα όσον αφορά την αθροιστική επίδραση τους θα πρέπει να ρωτήσεις τους συντονιστές.

Αρέσει στους Antigoni-GR1 και kolokythopitas.
  2. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος και εγω με την φασολια μας βγηκε λιγο ακριβα σε σ.τροφες και λαικη, αλλα τελος παντων καλη συνεχεια στους υπολοιπους

Αρέσει σε gtrullis, nota.dim1802, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  3. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! "Οι νέον περιπέτειες των αρκούδων, των γατιών και των ποντικιών" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:) Μόνο στα ποντίκια δυσκολεύτηκα και εγώ.:sleepy: Λογικό μου φαίνεται, με τις γάτες παρέα ίσως φοβόντουσαν να εμφανιστούν.xDo_O Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 20/5/18
    Αρέσει σε μαμαβικη, sofiapao76, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  4. RARANIARO

RARANIARO Ενεργός συντάκτης

όταν ξεκίνησαν οι νέον στάβλοι δεν πηρα μέρος και από τότε μετανιώνω που δεν πήρα κοτούλα και τα υπόλοιπα που έδιναν σε εκέινο το δρώμενο,τώρα όμως μετανιώνω που πήρα μέρος στο συγκεκριμένο. Μου λείπουν μόνο τα ποντίκια και χρειάζομαι πανω από 100000 σε ποντικα για να πάρω νέον σταβλο ποντικιών. Έχω δώσει πολύ πάνω από 1000 σ. τροφές. Είναι απίστευτα απογοητευτικό.

Αρέσει σε βιβη.2003, sofiapao76, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  5. -athena123-

-athena123- Ενεργός συντάκτης

Τελικα με καμποσα μυρια χαρτοταλιρακια και με τη βοηθεια της γατουλας μου της Σεραφινας επιασα και εγω τα ποντικακια και μολις τελειωσα. Ελπιζω τωρα σε κανενα μηνα παλι εκτροφες γιατι απο σουπερ τροφες παπαλα!Οτι ποντικακια μας μενουν να τα ριχνουμε στη λαικη να βοηθησουμε οχι τη τσεπη μας αλλα τους συμπαιχτες μας.

Αρέσει σε soyla74, nota.dim1802, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  6. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,τι δρώμενο και αυτό,εδωσα πάρα πολλές σούπερ τροφές μπορεί και 1000 με 1200 αλλά άξιζε τον κόπο,τέλειωσα την με φασολιά,τώρα τα καβούκια μέσα και μάζεμα ξανά από την αρχή τις σούπερ τροφές γιατί είναι πολύτιμες,πήρα αρκετά δώρα νέον 3 αρκούδες και από 1 γάτα και ποντίκι και 3 24ώρα κουπόνια. ελπίζω να έκανα σωστές επιλογές που θα με χρειασθούν στο μέλλον. επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καλούς μου γείτονες για την αμέριστη βοήθεια τους.να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε traxhla, xristos-ale3andros, maria_palou και 8 σε άλλους.
  7. vickymou

vickymou Κόμης

και γω ετσι πηγαινα ωσπου αποφασισα και εδωσα αρκετα(πολλα)εκατομυριακια να αγορασω ζωα εκτροφης.καλη τυχη

Αρέσει στους traxhla, maria_palou και kolokythopitas.
  8. dora196501

dora196501 Ανερχόμενος συντάκτης

Είπα να το παλέψω αλλά δεν........>:(απαιτητικό δρώμενο με μεγάλες ποσότητες σε ζώα εκτροφής , ευρώ δεν ξανα δίνω στην εταιρεία για να αγοράσω καλάθια, μιας και δεν έχω πια εμπιστοσύνη στην εταιρεία μετά από την τελευταία φορά που μου "έφαγαν" τα ευρώ και περιμένω ακόμα να μου επιστραφούν στο λογαριασμό τραπέζης μου!!!
    Όταν σχεδιάσει βατά δρώμενα προς όλα τα βαλάντια και είναι εντάξει στους λογαριασμούς της απέναντι στους παίχτες-πελάτες της τότε θα παίξω αγοράζοντας και της προσφορές της ......ως τότε ας παίξει η εταιρεία τα δρώμενα αυτά, εγώ χαλαρά σπέρνω και θερίζω τα χωράφια μου :music:

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, anastz και 3 σε άλλους.
  9. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Τελείωσα το στάβλο νέον για την αρκούδα και τη γάτα. Αλλά το ποντίκι δεν παλεύεται με τίποτα. Έχω ξεμείνει με καμιά τριανταριά στην αποθήκη και χρειάζομαι τις 875.000. Ξόδεψα 46 εκατομμύρια στην αγορά. Καμμιά 400 φερομένες. 712 σούπερ τροφές. Είχαμε και τα γεννητούρια. Και αποτέλεσμα ....
    Κρίμα. Τα γεννητούρια και η χρήση φερομονών για μένα προσωπικά είχαν αμελητέα συνεισφορά στο δρώμενο. Δε μου έδωσαν κανένα μεγάλης αξίας ζώο εκτροφής.
    Καλή συνέχεια σε όποιον/όποια το παλεύει ακόμη.

Αρέσει σε dora196501, kolokythopitas, skareleni και 4 σε άλλους.
  10. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Κι εγώ το έχω παρατήσει το δρώμενο από τα πρωτα βήματα .Νομίζω ότι ζητάει πολλά, και δεν αξιζει η φασολιά για μένα τουλάχιστον.Καλή συνέχεια σε όποιον συνεχίζει ακόμη...

Αρέσει σε traxhla, akatallhlos, SOFIA1270 και 9 σε άλλους.
  11. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

απιστευτα πολλες σ/τ και αγορες τουλαχιστον 100000000 χ/τ για να πεις οτι τελειωνει!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, skareleni και 2 σε άλλους.
  12. elkid

elkid Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Πράγματι το ζώα που απαιτούνται είναι σε υπερβολικά μεγάλες ποσότητες και σούπερ τροφές (σε εμένε τουλάχιστον) δεν έφταναν ούτε για αστείο.Οπότε για εμένα το συγκεκριμένο δρώμενο δεν είχε καν νόημα να ξεκινήσει.Μου έρεσε πάρα πολύ εκείνο με το τρένο και τις ράγες αλλά δίνω πανελλήνιες και δεν μπορούσα να το τελειώσω εγκαίρως...

Αρέσει σε dora196501, kolokythopitas, maria_palou και 2 σε άλλους.
  13. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Δρώμενα θα ερθουν πολλά...μην ανχώνεσαι..Καλή επιτυχία στις πανελλαδικές!!!!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, traxhla, -lousi-leon2001 και 4 σε άλλους.
  14. elkid

elkid Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!

Αρέσει στους kolokythopitas και maria_palou.
  15. jimthrilosgate7

jimthrilosgate7 Νέος ειδικός

Τέλος ένα πολύ απαιτητικό δρώμενο.! Προσωπικά χάλασα γύρω στις 600 σ.τ. Με ταλαιπώρησαν αρκετά τα ποντίκια και εκεί έκανα τις επιπλέον εκτροφές. Δεν αγόρασα τίποτα από την λαϊκή. Απλά φρόντιζα κατά καιρούς όταν είχε εκτροφές να παράγω επιλεκτικά επόμενων γενιών.!!

Αρέσει σε kolokythopitas, -lousi-leon2001, FARMER.GP και 4 σε άλλους.
  16. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

να μη γινω κουραστικη να επαναλαβω οτι ειπαν ολοι οι συμπαιχτες μας απλα απογοητευτηκα . και ακομη κυνηγαω τα ποντικια ......:cry::cry:

Αρέσει σε Coinhunter01, kolokythopitas, SavoirAimer... και 7 σε άλλους.
  17. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα γδαρμένοι μου αγρότες!!!καλά λένε τους ληστάς "ποντίκια"....δεν άφησαν τίποτα πίσω τους!!!

Αρέσει σε dora196501, Coinhunter01, nota.dim1802 και 8 σε άλλους.
  18. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

ακριβως αυτο !!!! δεν εμεινε τιποτα !!!:cry::cry:>:(>:(θα κανω παρα πολυ καιρο να ξαναπαιξω σε event . λυπαμε αλλα πρεπει να αλλαξει τακτικη η εταιρια .

Αρέσει σε Coinhunter01, nota.dim1802, FARMER.GP και 4 σε άλλους.
  19. skareleni

skareleni Ειδικός του φόρουμ

μετανιωσα που το ολοκλήρωσα. ξοδεψα ότι είχα και δεν είχα.

Αρέσει σε nota.dim1802, sofiapao76, gtrullis και 4 σε άλλους.
  20. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.