Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Διαστημόπλοιο Lunarama"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 25/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος με το δρωμενο.

Αρέσει σε White-Farmer, xristos-ale3andros, angelface14 και 5 σε άλλους.
  2. panteleimon87

panteleimon87 Ανερχόμενος συντάκτης

τη φασολιά πότε πρέπει να την ενεργοποιούμε πρίν το θέρισμα η μετά?

Αρέσει στους xristos-ale3andros, angelface14 και traxhla.
  3. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Πριν το θερισμα. Εκανα μια σκεψη αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστη. Επειδη θελει 14 ωρες να γινει κ η διαρκεια της ειναι 2 ωρες, σκεφτηκα να την ενεργοποιω 1,5 ωρες πριν το θερισμο. Ετσι στο επομενο μαζεμα που θα φροντισω να ειναι σε 12 ωρες θα εχω ξανα τη φασολια. Αυτο βεβαια δεν θα μπορει να γινεται καθε ημερα αλλα νομιζω ειναι εφικτο για τις μισες ημερες της εβδομαδας.
    Εαν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος ωστε να μη παρω κοσμο στο λαιμο μου.

Τελευταία επεξεργασία: 30/9/18
    Αρέσει σε xristos-ale3andros, angelface14, panteleimon87 και 3 σε άλλους.
  4. konos88

konos88 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα και από εμένα....καλά είναι αυτά που ζητάει απλά τα αναδυόμενα και συγκεκριμένα τα μεγάφωνα τα δίνει με το σταγονόμετρο...έχω γεμίσει παντού δέντρα αλλά και πάλι τίποτα...

Αρέσει σε traxhla, xristos-ale3andros, angelface14 και 2 σε άλλους.
  5. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

επιτελους τελος!!!!!!!!!!!!!!!!

6. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα φαρμεροπαιδα.. μάλλον την πάτησα..ήλπιζα ότι τώρα το πρωί με την αυγούλα θα μάζευα αρκετά μεγάφωνα.. αλλά δυστυχώς η βροχούλα μου τα χάλασε μάλλον και μάζεψα 40 λιγότερα.. τσάμπα ο κόπος μου... πολύ φτωχή η σοδειά μου σε σχέση με άλλες μέρες.. καλή επιτυχία στους υπόλοιπους.

Αρέσει σε sofiapao76, Dr.Kelly, traxhla και 2 σε άλλους.
  7. Marinaloren

Marinaloren Ανερχόμενος συντάκτης

Kαλημέρα !! Και εγώ 40 μεγάφωνα περιμένω για να τελειώσω το δρώμενο...το προσπαθώ με τις εκτροφές που κάποιες απο αυτές δίνουν μεγάφωνα και κάποια δεντράκια που περιμένω τον καρπό τους...έχουμε λίγο χρόνο ακόμα....Καλή συνέχεια

Αρέσει σε GEPPO1, LILA413, Dr.Kelly και 2 σε άλλους.
  8. kalliopipali

kalliopipali Μαθητευόμενος στο φόρουμ

τελος και για μενα μετα απο πολυ κοπο,αμετρητα δεντρα και λιπασμα της ζωζως,αναγκαστηκα να αγορασω μερικα μεγαφωνα.Δεν μπορουσα να τα μαζεψω με τιποτε ομως.Πολυ απαιτητικο δρωμενο απο αποψι αναδυωμενων.Η εταιρεια θελει οποσδηποτε εσοδα φαινεται,αλλα ετσι διωχνει παιχτες.Τα ποιο μκρα επιπεδα,πρεπει να εχουν απογοητευθει.Καλημερα,και καλη συνεχεια.

Αρέσει στους Dr.Kelly, gtrullis και traxhla.
  9. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα σας. Πριν λίγο ήρθε και το τελευταίο μεγάφωνο και ολοκλήρωσα κι εγώ την φασολιά. Είναι πραγματικά τραγικό να τα έχεις όλα έτοιμα για παράδοση και τα αναδυόμενα να σε καθυστερούν 3-4 μέρες! Επίσης, για κάποιο λόγο δεν είχα ιδιαίτερη βοήθεια από δώρα φίλων. Εγώ τουλάχιστον ελπίζω να τους βοήθησα.
    Καλή συνέχεια. :music:

Αρέσει στους kalliopipali και gtrullis.
  10. konos88

konos88 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας. Οριακά πρόλαβα και το τελείωσα και εγώ. Σημαντική Η βοήθεια την Μαίρης που αν δεν ήταν αυτή δεν νομίζω να τα κατάφερνα. Καλή συνέχεια σε αυτούς που είναι οριακά...

11. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Αν δεν διάβαζα την ανάρτησή σου δεν θα το τελείωνα! Επειδή παραπονέθηκα στην αρχή για τις ποσότητες, το δρώμενο με ''εκδικήθηκε''. Χρειαζόμουν ακόμα 26 μεγάφωνα και έπρεπε να φύγω. Με τις εκτροφές όμως τα κατάφερα. Τις είχα ξεχάσει.
    Σ` ευχαριστώ!!! Καλή σου συνέχεια!

Αρέσει σε sofiapao76, Coinhunter01, Marinaloren και 4 σε άλλους.
  12. Marinaloren

Marinaloren Ανερχόμενος συντάκτης

Xαίρομαι που τα κατάφερες..μπράβο ..και γω χάρη στη απλόχερη βοήθεια φίλης τελείωσα το δρώμενο !!Να χαρείς τη φασολιά σου και εις άλλα με υγεία !! Καλό βράδυ !!

Αρέσει σε -lousi-leon2001, sofiapao76, Coinhunter01 και 2 σε άλλους.
  13. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

τελικά τα καταφεραααα. ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους,, αγόρασα και μερικά μεγάφωνα και όλα καλά.. σας ευχαριστώ..

Αρέσει στους traxhla, sofiapao76 και gtrullis.
  14. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.