Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Διαστημόπλοιο Lunarama"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 25/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Τώρα που το ξεκίνησα βλέπω ότι είναι πολύ απαιτητικό στα αναδυόμενα... πρέπει να εφαρμόσω κάποια στρατηγική και να βάλω σταύλους ή δέντρα ανάλογα με ό,τι μου λείπουν... για να δούμε...

Αρέσει σε Gulit1, White-Farmer, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Εγω ΝOTHS58, ολοκληρωσα στη βοηθητικη εργασια, μονο το 3,4,5 διοτι δινει συνολικα 600 μεγαφωνα και 240 καλωδια που οπως βλεπω δεν αναδυονται με την ιδια ροη οπως τα τσιπ και ειναι πολυτιμα.Ιδιαιτερα μαλιστα τα καλωδια, που οπως σκεπτομαι μολις μαζεψω τα φυτα, θα αντικαταστησω τα χωραφια με σταβλους!!! Επισης σε ολους τους γειτονες μου στελνω και παιρνω καλωδια!!

Αρέσει σε Gulit1, nana, White-Farmer και 4 σε άλλους.
  3. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

καλησπερα σας... επειδη δεν ειμαι σιγουρος τα προιοντα του μυλου ειναι απαραιτητα για τη φασολια η οχι?
    ευχαριστω ολα τα παιδια που βοηθανε με τους υπολογισμους τους (καθε φορα εννοειται)

4. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα..απο οτι κατάλαβα ολα τα τετράγωνα πρέπει να ανοιχτούν αλλιώς δεν μπορεις να πάρεις ουτε την φασολιά ούτε ολα τα διακοσμητικά

5. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα, φυτά και αναδυόμενα μαζεύτηκαν για την ολοκλήρωση του δρώμενου χωρίς χρήση κάποιου μπόνους παραγωγής, σούπερ λιπάσματα, σούπερ τροφές κλπ ... ελπίζω όμως το τέλος του δρώμενου να έρθει την τελευταία στιγμή :p
    Το ιβέντ ζητάει αρκετά πράγματα όντως αλλά αφήνει και μεγάλο χρονικό περιθώριο για να τα μαζέψει κανείς ... παλιές καλές εποχές:sleepy:

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, nana και 5 σε άλλους.
  6. alexbas

οκ αλλα ο αλχημιστης σε αναρτηση του στην 1η σελιδα εξαιρει αρκετα τετραγωνα οποτε τι????

αααα οκ το κοιταξα πιο καλα κ το καταλαβα....
    καλη συνεχεια σε ολους/ες

Τελευταία επεξεργασία: 27/9/18
    Αρέσει στους vickymou, elenigri και aposperitis1.
  7. afro1231

afro1231 Μόνιμος στο φόρουμ

έχω ζαλιστεί λίγο...
    τα 640 καλώδια που αναφέρονται πιο πάνω στη συζήτηση είναι 4Χ160 για τα 4 ασανσέρ (στο 2ο κατάστρωμα);;
    πρέπει να τα ανοίξουμε κ τα 4;; (από το σχεδιάγραμμα του αλχημιστή αυτό καταλαβαίνω)
    δεν χρειαζόμαστε αλλού καλώδια;;

Αρέσει στους billgab, White-Farmer και vickymou.
  8. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Ναι, τα 640 καλώδια είναι για να ενεργοποιήσουμε και τους τέσσερεις ανελκυστήρες.
    Ναι, πρέπει να ενεργοποιήσουμε και τους τέσσερεις ανεκλυστήρες για να πάρουμε τη φασολιά και τα διακοσμητικά της.
    Δεν χρειαζόμαστε αλλού τα καλώδια.

Αρέσει σε traxhla, nana, White-Farmer και 4 σε άλλους.
  9. afro1231

xristos-ale3andros έυχαριστώ πολύ για την απάντηση,
    όσο το προχωράω, τόσο ξεκαθαρίζει στην αρχή ήταν χάος πάνω-κάτω-πέρα-δώθε...
    καλή συνέχεια

Αρέσει στους White-Farmer και xristos-ale3andros.
  10. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

τελος! λαβύρινθος για πονοκέφαλο αλλα άξιζε!!! τα ζωα, καρπους, φυτα που ζητουσε τα ειχα. τα φυτα βγηκαν ανετα. με τα αναδυομενα δυσκολευτηκα λιγο αλλα τελος καλο ολα καλα! ευχαριστω τα γειτονακια μου για τα πολυτιμα δωρακια! τα τετραγωνα τα ανοιξα ολα σε ολα τα καταστρωματα εκτος απο τον κοκκινολαιμη που δεν τον ηθελα. καλη επιτυχια σε ολους!!!

Τελευταία επεξεργασία: 28/9/18
    Αρέσει σε FARMER.GP, Gulit1, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  11. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Ένα Διαστημόπλοιο
    ήρθε στο Farmerama,
    είχε Νουμπλόν για οδηγό,
    το 'λέγαν Lunarama.

Ένα φυτό,Νουμπλόνιο,
    θα πρέπει να φυτέψεις,
    να πάρεις Τσιπ,πάρα πολλά,
    αν θες να διαπρέψεις.

Τα δέντρα έχουν Μεγάφωνα
    όταν θα τα μαζεύεις,
    κι οι στάβλοι έχουν Καλώδια,
    μ' αυτά να ξεμπερδεύεις.

Στο μύλο θα τα πας αυτά,
    Γυαλιά για να παράξεις,
    και Κινητά Τηλέφωνα,
    τα δώρα να αρπάξεις.

Στα τρία Καταστρώματα
    του Σκάφους,ξεναγήσου,
    άνοιξε Πόρτες με Κλειδιά,
    μην σταματάς,κουνήσου.

Δώσε Καμήλες,Πρόβατα,
    Λαγούς,Πάπιες,Αρκούδες,
    Σανό,Καρότα Ανανά,
    Ελέφαντες,Μα'ι'μούδες.

Δώσε και πάμπολλους καρπούς,
    Γκουάβα,Βελανίδια,
    Μπανάνες,Μούρα,Κερασιές,
    Κουφοξιλιές,Καρύδια.

Αν τα 'χεις όλα αυτά εσύ,
    στην Αποθήκη μέσα,
    μην το σκεφτείς,παράδωσε,
    φύτεψε κι άλλο,τρέχα.

Θα πάρεις δώρο Φασολιά,
    με μπόνους πολλούς πόντους,
    σκέψου καλά,λογάριαστα,
    μετά μην κλάψεις όμως.

Υ.Γ.

Δεν συμφωνώ με μερικούς,
    που λένε ''δεν αξίζει'',
    η Φασολιά του δρώμενου,
    ''πάρε όταν γυρίζει''.

Αρέσει σε FARMER.GP, Gulit1, .mairi. και 19 σε άλλους.
  12. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Πρωινο μαζεμα : 25 μεγαφωνα .... Και απο Δευτερα φτερες . Δεν προλαβαινωωωωωω ..... τρεχατε ποδαρακια μου ....

Αρέσει σε Gulit1, traxhla, xristos-ale3andros και 4 σε άλλους.
  13. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Για να μη στεναχωριέσαι σου λέω και τα δικά μου: από συστάδα 100 δέντρων (20:00) 8 μεγάφωνα. Και για να τελειώσω θέλω άλλα 400 περίπου... και εγώ δεν το βλέπω... μεγάφωνα... ουουουου... ελάτε μη ντρέπεστε... μπα τίποτα...

Αρέσει σε GEPPO1, Gulit1, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  14. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Κουραστικο δρωμενο αλλα αξιζε τον κοπο η φασολια του. Ευχαριστω παρα πολυ τους γειτονες κ τους φιλους που με βοηθησαν κ ολα τα παιδια που κατεθεσαν εδω πληροφοριες κ υπολογισμους για την ολοκληρωση του δρωμενου.

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, gtrullis και 5 σε άλλους.
  15. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

αλλα 320 μεγαφωνα γεμιασα το συμπαν δεντρα για να δουμε. εχει 3 μερες ακομη

Αρέσει σε panteleimon87, sofiapao76, traxhla και 5 σε άλλους.
  16. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Επανερχομαι για μια συμβουλη κ μια διαπιστωση. Συνιστω τα δεντρα να μαζευονται ολα μαζι γιατι ετσι, παιρνεις περισσοτερα αναδ. Αυτο τουλαχιστον εκανα εγω γιατι οταν τα μαζευα λιγα λιγα, δεν ειχα αποτελεσμα. Η διαπιστωση που εκανα εχει καθαρα ηθικη αξια κ θα ηθελα να τη μοιραστω μαζι σας. Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που τους γνωρισα εδω μεσα πριν χρονια κ στην πορεια χαθηκαμε. Αυτο το δρωμενο που μαλλον ηταν δυσκολο για ολους, εφερε πολλα πουλακια στο φραχτη μου. Αρκετα απο αυτα ηταν απο φιλους που χαθηκαμε με τα χρονια κ ρωτουσαν αν χρειαζομαι βοηθεια. Η ομαδικοτητα κ η διαθεση βοηθειας που διακρινει το Ελληνικο φορουμ, ειναι κατι που δεν ξερω αν συμβαινει αλλου. Τα δωρα αυτου του δρωμενου ηταν εξαιρετικα αλλα οι φιλοι εδω μεσα, ειναι ανεκτιμητοι. Καλο βραδυ σε ολους κ καλη επιτυχια σε οσους το παλευουν ακομη.

Αρέσει σε xaris68, GEPPO1, konos88 και 21 σε άλλους.
  17. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Αυτο το εχω διαπιστωσει και εγω και ειναι ακρως συγκινητικο. Προφανως εμεις που τα εχουμε τα χρονακια μας και παιζουμε με την καρδια μας και ενθουσιαζομαστε τοσοοοο, ειμαστε καλοκαρδα παιδια ! Δεν θα ξεχασω ποτε την Ελενη που μου εστειλε δωρο τσατνι οταν δεν ηξερα ακομα τι ειναι , τα κατεβατα με συμβουλες του κ. Νταλα Βεροια , Τον Μανωλη που μου στελνει καθε μερα δωρο επι 5 χρονια και.... τοσους αλλους με την καλη κουβεντα , με τα ποιηματα τους !!! Ευχαριστω παιδια !!!
    Και για να μην ειμαι εκτος θεματος , ευχαριστω και τους παραπανω φιλους , που μολις διαμαρτηρηθηκα , ετρεξαν να με παρηγορησουν , να με συμβουλεψουν με τοσο χιουμορ και αγαπη ! Το δρωμενο θα βγει πιο ευκολα με μια καλη κουβεντα .

Αρέσει σε GEPPO1, xristos-ale3andros, -lousi-leon2001 και 8 σε άλλους.
  18. afro1231

Αν ξέρει κάποιος...
    υπάρχει κάποιο βιοτεχνικό που μειώνει το χρόνο για τα δέντρα; (όλα ή μόνο του Bahamarama)
    για να πάω λαϊκή

Αρέσει στον/ην xristos-ale3andros.
  19. alexbas

φυαλιδιο αναπτυξης για δεντρα νησιου
    για δεντρα φαρμας εχει ρουνα που ειναι προσφατη αλλα δεν θυμαμαι ποια.... κοιταξετο και
    καλη μας συνεχεια

Αρέσει στους xristos-ale3andros και traxhla.
  20. afro1231

σ'ευχαριστώ
    θυμόμουν ότι κάτι είχα διαβάσει...
    αυτό το έχω ενεργοποιήσει

Αρέσει στον/ην xristos-ale3andros.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.