Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Διαστημόπλοιο Lunarama"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 25/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο:

" Διαστημόπλοιο Lunarama "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Διαστημόπλοιο-lunarama.24797/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Διαστημόπλοιο-lunarama.24796/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

2. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα!!! Μήπως είναι υπερβολικά όλα αυτά που ζητάει το δρώμενο, σε σχέση μ` αυτά που δίνει η φασολιά;;;

Αρέσει σε Gulit1, White-Farmer, nana και 12 σε άλλους.
  3. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

γεια σας!!μαλλον οι ποσοτητες πανε αντιπροσωπευτικα με το δρωμενο!εξωγηινες θα χαρακτηριζα τις χιλιαδες ποσοτητες ζωων φυτων και καρπων!απο μια πρωτη ματια που εριξα, το δρωμενο ειναι πολυ απαιτητικο με τις ποσοτητες, και με το συμπαθειο, δεν θα παρω......! απευθυνετε μονο σε αποθηκες μαμουθ που εγω αν και 135 επιπ. φαρμας δεν διαθετω!
    μηπως λεω τωρα εγω, εχουν κανει καποιο λαθος οι σχεδιαστες και εβαλαν ενα μηδενικο παραπανω στις ποσοτητες;
    οσοι το επιχειρησουν ετσι οπως εχει τους ευχομαι καλη επιτυχια! εγω δεν......

Αρέσει σε nota.dim1802, Gulit1, White-Farmer και 13 σε άλλους.
  4. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Αν τα έχω υπολογίσει σωστά βλέπω:
    16.000 Νουμπλόνια - φυτά εβέντ, 1.550 εξωγήινα τσίπ - αναδυόμενα απο φυτά, 1.160 εξωγήινα μεγάφωνα - αναδυόμενα απο δέντρα και
    640 εξωγήινα καλώδια - αναδυόμενα απο σταύλους/εργαστήρια.
    Αν πάρουμε τη βοηθητική αποστολή οι απαιτήσεις γίνονται
    15.000 Νουμπλόνια, 1.550 εξωγήινα τσίπ, 710 εξωγήινα μεγάφωνα και 400 εξωγήινα καλώδια (διορθωμένες ποσότητες).
    Διαφορά υπάρχει μόνο στα φυτά και στα εξωγήινα μεγάφωνα.

Συμφωνώ πως οι ποσότητες που ζητάει σε φυτά και ζώα είναι υπερβολικές.
    Οταν ξεκινήσει το εβέντ θα κοιτάξω στην πορεία να δω αν θα μπορώ να αποφύγω κάποιες παραδόσεις, εφόσον οι ανταμοιβές δεν με καλύπτουν και εφόσον δεν μου μπλοκάρουν το δρόμο για τη φασολιά.

ΥΓ.
    Μια καθημερινή βόλτα στο διακοσμητή φάρμας θα καλύψει κάποιες απο τις ποσότητες φυτών με καλύτερες τιμές απο τη λαική.

Τελευταία επεξεργασία: 25/9/18
    Αρέσει σε nota.dim1802, ste007, Gulit1 και 23 σε άλλους.
  5. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα σε ολους!!!!!!!!!!διαβαζω και ξαναδιαβαζω τις σ.ε. και φοβαμαι......οτι τα αναδυομενα θα ειναι με το σταγονομετρο.Λενε οτι θα μας δινουν αναδυομενα οι εκτροφες και γι αυτο βαλανε εκρηξη γεν/ων και προσφορα!!!! στις σ.τ. .......οποιος καταλαβε...καταλαβε, θα βαλουμε το χερι βαθια στη τσεπη.Για οσους ασχοληθουν κουραγιο και καλη τυχη,εγω παντως θα το κανω Το μονο καλο ειναι οτι θα εχουμε ολες τις εκτασεις

Αρέσει σε nota.dim1802, Gulit1, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 13 σε άλλους.
  6. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Συμφωνώ με τις ποσότητες που έβγαλε ο παραπάνω συναγρότης μας και τον ευχαριστούμε. Διαφωνώ μόνο στα μεγάφωνα και τα καλώδια μετά την μείωση από την αποστολή.Μας δίνει 450 μεγάφωνα και 240 καλώδια. Οπότε θα χρειαστουμε 710 μεγάφωνα και 400 καλώδια. Νομίζω ότι τα φυτά με όλες τις εκτάσεις θα βγουν εύκολα. Εγώ θα κάνω την αποστολή και με τα φυτά που θα πάρω θα σπείρω παντού.Μόλις μαζέψω τα φυτά θα βάλω δέντρα (έχω ήδη μερικά γύρω-γύρω) και στάβλους (έχω στους καταράκτες και θα τους αφήσω εκεί όπως είναι). Το καλό είναι που δεν θα βάλουμε λιπάσματα για τα αρχικά φυτά. Νομίζω ότι έχω τα φυτά και ζώα που χρειάζεται. Θα δούμε πως θα έρχονται τα αναδυόμενα. Θα το προσπαθήσω.

Αρέσει σε nota.dim1802, White-Farmer, nana και 9 σε άλλους.
  7. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Εχεις δίκιο... όλα μεγάφωνα τα έβλεπα.
    Θα διορθώσω τις ποσότητες στο πόστ.

Αρέσει σε White-Farmer, nana, aposperitis1 και 5 σε άλλους.
  8. megami

megami Προχωρημένος

Βλεπω τις ποσοτητες που ειναι πολλες αν και τα εχω ολα βλεπω και την φασολια εχω και την απογοητευση απο το προηγουμενο ηβεντ εφτασα στο 99 και ειμαι σε διλημμα αν το κανω πρωτη φορα απο το 11 που ειμαι στο παιχνιδι

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, White-Farmer, nana και 7 σε άλλους.
  9. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα παρεούλα, εξωγήινες καταστάσεις βλέπω, φτωχή φασολιά, οπότε να ενημερώσω φίλους και γείτονες πως δεν θα συμμετέχω στο δρώμενο αυτό. Μη στέλνετε δωράκια σε μένα, στείλτε σε αυτούς που τα χουν ανάγκη για τις ανάγκες του δρώμενου. Πολλά φυτά, αδιάφορη φασολιά, καλή επιτυχία σε όλους όσους συμμετέχουν

Αρέσει σε Gulit1, takis.00, xaxare70 και 10 σε άλλους.
  10. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Καλημέρα, μεγάλες απαιτήσεις για τις φτωχές αποθήκες μου. Δεν μπορώ να συμμετέχω.:mad:

Αρέσει σε nickoikono11, sofiapao76, White-Farmer και 5 σε άλλους.
  11. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα. Κι εγώ θα το αρχίσω, αλλά δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω για δύο λόγους: 1) Τις μεγάλες απαιτήσεις και 2) τη φτωχή φασολιά.
    Το 80% είναι πολύ καλό, αλλά ισχύει μόνο για δύο ώρες και ενεργοποιείται κάθε 14 ώρες, δηλαδή στην ουσία 3 φορές κάθε 2 μέρες: 7:00 το πρωί, +14 = 21:00 το βράδυ +14= 11:00 το πρωί + 14 = 01:00 τη νύχτα που θα κοιμάμαι, άρα θα μαζευτεί και πάλι ξανά στις 07:00 το πρωί και αυτό αν δεν χαθεί καθόλου χρόνος, όπως θα συμβαίνει κάθε Σάββατο...
    Δεν υπάρχει τρόπος να μαζεύεται κάθε μέρα δύο φορές...

Αρέσει σε μαρω69, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, White-Farmer και 4 σε άλλους.
  12. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα σας...
    Αλλο ενα εξαιρετικο δρωμενο θυμιζει παλιες καλες εποχες :inlove: ευχομαι σε περισσοτερα τετοιου ειδους , Μπραβο και παλι Μπραβο στην εταιρεια !!!!

Αρέσει σε Gulit1, maroula, skareleni και 10 σε άλλους.
  13. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Kαλησπέρα σας :)
    Εχω σημειώσει τις παραδόσεις που μπορούμε να αποφύγουμε ,δεν είναι απαραίτητο να εξερευνήσουμε ολόκληρο το εξωγήινο σκάφος για να πάρουμε τη σειρά της φασολιάς και τα διακοσμητικά της .Μπορούμε να κάνουμε σημαντική οικονομία κυρίως στα ζώα ,αν δεν μας ενδιαφέρουν οι ανταμοιβές των συγκεκριμένων τετραγώνων .

Σε κάθε επίπεδο πρέπει να ξεκλειδώσουμε τα τετράγωνα με τις κάρτες κλειδιά ώστε να αποκτήσουμε πρόσβαση στους ανελκυστήρες . Στο πρώτο κατάστρωμα υπάρχουν 2 (μώβ και κόκκινη) ,στο δεύτερο υπάρχουν 4 ( 2 κίτρινες,2 μώβ) και στο τρίτο 6 (3 πράσινες ,3 πορτοκαλί)
    Το πρώτο και το τρίτο κατάστρωμα χωρίζονται σε 2 τμήματα ,και η πρόσβαση στο καθένα γίνεται απο διαφορετικό ανελκυστήρα .Εχουμε ξαναδεί παρόμοιο μηχανισμό στο μέγα μυστήριο του λαβύρινθου, αυτός ομως είναι πιο σύνθετος .
    Τα φυτά του δρώμενου θα συγκεντρωθούν γρήγορα ,έχουμε ανοιχτές ολες τις εκτάσεις ,και με τα φυτά απ΄τη βοηθητική αποστολή ,μπορούμε να σπείρουμε 1000 χωραφάκια στην έναρξη του δρώμενου Ανάλογα με το ρυθμό εμφάνισης των αναδυομένων αποφασίζουμε αν θα ολοκληρώσουμε η οχι τη βοηθητική αποστολή .
    Ελπίζω το δρώμενο να συνοδευτεί απο ξέφρενο παρτυ στη λαική ,σαν της Μεγάλης Εκλειψης ,χαίρομαι οταν βλέπω τέτοια δρώμενα :inlove:

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, *mava*, Coinhunter01 και 45 σε άλλους.
  14. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Πραγματικά κάτι τέτοιο χρειαζόμουν!!!! Σε ευχαριστώ πολύ με σώζεις!
    Με λίγα λόγια σύντομα θα έχω την φασολιά. Καλή επιτυχία σε όλους! :music::music::inlove:

Αρέσει σε NOTHS58, nickoikono11, xristos-ale3andros και 3 σε άλλους.
  15. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα.
    Προδωπικά θα τσιγγουνευτώ μόνο όπου απαιτούνται ζώα του BAHAMARAMA γιατί η παραγωγή τροφής αυτών είναι χρονοβόρα. Σε όλα τα υπόλοιπα βουρ. Μην αφήνετε τίποτα. Σημειωτέον, και αναφορικά με προηγούμενη ανάρτηση τα 150 γουρούνια δίνουν 50 σούπερ τροφή. Τις αφήνεις; Δεν τις αφήνεις.
    Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε aposperitis1, Megas_kokoriko, skareleni και 11 σε άλλους.
  16. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

δεν θα ασχοληθω καθολου οποτε οι γειτονες μου ας στειλουν σε αλλους τα δωρα....ειναι πολλες οι ποσοτητες που ζηταει και δεν μπορω να ανταποκριθω...

Αρέσει σε aposperitis1, nickoikono11, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  17. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Ευχαριστουμε Alchemist για τη πολυτιμη βοηθεια σου! Συμφωνω οτι το δρωμενο ζηταει πολλα και ειναι δυσκολο για πολλους να παραδοσουν αυτα που ζηταει! Αλλα και εγω το βρισκω αφενος εξαιρετικο και αφετερου διαφωνω με αυτους που λενε οτι η φασολια ειναι φτωχη! Για μενα και στο επιπεδο που ειμαι εκτος απο το 80%, μου δινει 72500 ΠΕ και 198500 ΤΠΕ . Τους αφηνεις τοσους ποντους να πανε χαμενοι?? Φυσικα και οχι!!!

Αρέσει σε Gulit1, aposperitis1, Dr.Kelly και 10 σε άλλους.
  18. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα. Τη βοηθητική εργασία θα την κάνετε; Την κάνατε;
    Ευχαριστουμε Alchemist και τους άλλους συναγρότες και για τους υπολογισμούς και για τις ιδέες, αλλά και για όλα τα σχόλια. Όλα βοηθάνε.

Αρέσει σε maria071966, aposperitis1, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  19. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα σας. Εγώ προσωπικά την έκανα την βοηθητική εργασία, γιατί εκτός από φυτά και αναδυόμενα, έδινε κι άλλες σημαντικές για μένα ανταμοιβές. Κατά κύριο λόγο ζητάει διαφορετικά πράγματα από ότι το βασικό δρώμενο οπότε δεν προκαλεί μεγάλο πρόβλημα.
    Καλή συνέχεια! :music:

Αρέσει σε maria071966, aposperitis1, nickoikono11 και 4 σε άλλους.
  20. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλημερα σας. μολις τωρα αποφασισα να κανω το δρωμενο γιατι ειναι παρα πολυ καλο το τελικο επαθλο και μια που κερδισα και μπονους παραγωγης 100% φυτεψα πριν απο λιγο. εκανα τη βοηθητικη αποστολη σημερα το πρωι και αγορασα και καλαθι. ομως θα φυτευω μονο στη βασικη φαρμα και σε μιάμιση εκταση του νησιου κι οπου φτασω (στο λιβαδι και στο τροπικο δασος της φαρμας οπως και στους καραρραχτες του νησιου, εχω ροζ σταβλους που δεν θελω να πειραξω). δεντρα σταβλους δεν ξηλωσα φυσικα. ευχαριστουμε τα παιδια για τη βοηθεια με τις πληροφοριες τους και καλη επιτυχια σε ολους

Τελευταία επεξεργασία: 27/9/18
    Αρέσει σε aposperitis1, Dr.Kelly, nickoikono11 και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.