Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Γλυκίσματα από την Ανυπαρξία"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 3/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Aν διαβασες καλά Nantia123 αναφερω οτι π λ η σ ι α ζ ω να φτασω και τη φτερωτη του μονοκερου! Δεν την εχω παρει ακομα γιατι πρεπει να φυτευω μεχρι και τη δευτερα το βραδυ για να βγαλω ολα τα φυτα! Και δευτερον xristos -alexandros εγω δεν ειχα τα απαιτουμενα ζωα και πολλα απο τα βιομηχανικα προιοντα και γι'αυτο ξοδεψα 18 εκατομ. χορτοταλιρα στη λαικη!!!! Συμφωνω επειδη ειναι παιχνιδι οτι δεν πρεπει να αγχωνομαστε και να το διασκεδαζουμε πολλοι ανθρωποι ομως, οπως εγω, ειμαι απο τη φυση μου αγχωδης και λογω των εργασιων μου δεν μπορω να τελειωνω τα δρωμενα τη τελευταια στιγμη! Επισης ποτε δεν διαμαρτυρομαι, απλα λεω τη γνωμη μου και οποιος θελει συμφωνει οποιος δεν θελει δεν δινει σημασια στα λεγομενα μου!

Αρέσει σε traxhla, mmixail, nota.dim1802 και 8 σε άλλους.
  2. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλο μεσημερι
    Εγω παντως ουτε 800 σ τροφες χαλασα ουτε σ λιπασματα ουτε ζωζω :cry:να ειναι καλα η αποζημοιωση με τα 35 ολοκληρα αδεια μπουκαλια ετσι θα τελειωσω το ιβεντ :cry:

Αρέσει σε mmixail, kalliopipali, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  3. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Μάρθα και Μπέσι φτιάξανε
    Γλυκά για Ανυπαρξία,
    κι η Μπέλα από δίπλα τους,
    τα σέρβιρε με βία.

Παρέδωσε διάφορα,
    φυτά,καρπούς και ζώα,
    δώσε Χλαπάτσα Φράουλα,
    τώρα είναι η ώρα.

Παρέδωσε Κότες,Σκυλιά,
    Γλίτσα από Σοκολάτα,
    Κενταύριες,Βασιλικό,
    τα κάναμε ''σαλάτα''.

Κι εκτός τα άλλα ...μαγικά,
    θες και Βανίλιας Λάσπη,
    που θέλει Αγκαθόμουρο,
    ο μύλος να παράξει.

Δώσε αυτά δέκα φορές,
    και άλλες έξι ακόμα,
    θα πάρεις δώρο φασολιά,
    το δρώμενο προχώρα.

Ένα Αυγό Μονόκερου
    δώρο εσύ θα πάρεις,
    πόντους πολλούς απ' τις σπορές,
    στη φάρμα σου θα λάβεις.

Δεν σταματάει αυτό εδώ,
    εσύ μην το νομίζεις,
    έρχονται κι άλλα δρώμενα,
    κι εσύ τα συνεχίζεις.

Υ.Γ.

Περίεργα ονόματα,
    παιδεύτηκα λιγάκι,
    να γράψω τα στιχάκια μου,
    κι ''έγραψα ότι λάχει''.

Αρέσει σε mmixail, marili_tav, mini88_ και 18 σε άλλους.
  4. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

nickoikono11 το σχόλιο μου για τις πληροφορίες που έδωσες ήταν θετικό.
    Στην ουσία η πληροφορία σου για τους σταύλους μου έδειξε οτι βάζοντας τους κατάλληλους σταύλους θα μπορούσα να πετύχω περισσότερα αναδυόμενα μπουκάλια ακόμη και απο τα 20ωρα δέντρα. Σταύλους που θα επιτάχυνα με τη βοήθεια των βιοτεχνικών φυσικά.
    Αν κάποιοι απο αυτούς θα παρήγαγαν και ζώα για το εβέντ, τότε ακόμη καλύτερα.
    Τελικά πήγα για δέντρα γιατί με βόλεψαν καλύτερα στο πρόγραμμα του έχω εκτός παιχνιδιού, αλλά ακόμη και αυτό αφού διάβασα τα τελευταία πόστ του panos601:).
    Στην αρχή του εβέντ κάηκα απο τα δέντρα:(.

Αρέσει σε mmixail, panos601, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
  5. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

το ροδάνι αρνήθηκε πεισματικά να με βοηθήσει αυτή τη φορά, οπότε μόλις σήμερα μάζεψα τα φυτά και γύρισα στα ζώα. παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξη ότι θα διαφυλάξω τις σούπερ τροφές και θα τα καταφέρω χωρίς εκτροφές, υπομονή θέλει και θα τελειώσουμε . Η αλήθεια είναι ότι είναι από τα δυσκολότερα δρώμενα κατά τη γνώμη μου

Αρέσει σε mmixail, takis.00, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  6. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

deppy1970 καλησπερα. αν εχεις τροφες αξιζει να ασχοληθεις! μονο ετσι μαζεψα φιαλιδια και μπουκαλακια και το τελειωσα ολοκληρο. καλη επιτυχια

Αρέσει στους mmixail και xristos-ale3andros.
  7. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλό βράδυ, κλείδωσα την φασολιά έχω ολοκληρώσει 18 και συνεχίζω.
    Καλή συνέχεια σε όσους δεν το έχουν τελειώσει και ευχαριστώ πολύ
    φίλους και γείτονες για την βοήθεια.o_O:sleepy:

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, FARMER.GP και 9 σε άλλους.
  8. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

θα το κάνω το τελευταίο 24ωρο αν χρειαστεί, υπάρχει χρόνος

Αρέσει σε traxhla, mmixail, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  9. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα μωλις πηρα την φασολια. πιστευω να προλαβω εχει 65 ωρες ακομη

Αρέσει σε traxhla, mmixail, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  10. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

σαφώς και θα προλάβεις.....για μένα, απο τη 18-24 κύλισαν πολύ γρήγορα.... η ειρωνεία της τύχης είναι πως κυνηγούσα το ροδάνι για το +1 και το πέτυχα σήμερα το πρωί αφότου τελείωσα το δρώμενοxD καλημέρα και καλή εβδομάδα όλοι!!

Αρέσει σε traxhla, mmixail, nickoikono11 και 6 σε άλλους.
  11. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

καλημέρα στην αγροτιά :)
    τελείωσα και εγώ και ήθελα να ευχαριστήσω όλη τη γειτονιά μου και όχι μόνο.....
    στείλτε αλλού τα δωράκια λοιπόν και όποιος χρειαστεί εξτρα δώρα στείλτε μου μήνυμα...
    καλή συνέχεια σε όλους ...

Αρέσει σε traxhla, mmixail, aposperitis1 και 11 σε άλλους.
  12. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος και εγω με το δρωμενο. δεν το ειχα προσεξει οτι μετα την φασολια δεν ζητουσε τοσα πολλα φυτα και αναδυωμενα.

Αρέσει σε traxhla, mmixail, nickoikono11 και 7 σε άλλους.
  13. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Πριν λίγο κλείδωσε η φασολιά επιτέλους, ουφ!!!! Θα προσπαθήσω να το ολοκληρώσω το δρώμενο, ελπίζω να προλάβω. Ευχαριστώ φίλους και γείτονες για την βοήθειά τους στα δωράκια, καλή συνέχεια και επιτυχία σε όλη την παρέα;)

Αρέσει σε traxhla, mmixail, nickoikono11 και 10 σε άλλους.
  14. pepi1973

pepi1973 Προχωρημένος

καλημερα μεχρι το απογευμα παει και ο μονοκερος ολα καλα

Αρέσει σε traxhla, mmixail, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  15. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! "Οι συνταγές των τρομακτικών γλυκισμάτων από τις Μπέρθα, Μπέσι και Μπέλα για το χάλογουϊν" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:D Γνώρισα τους φίλους των τρίδυμων αγελάδων: Κίτι Κατάμπρα με μαγικά μάφιν, Στέλιος Ζαχαρένιος με ζωντανή κολοκυθόπιτα και πρόβατα με κούκο σε μαγικό εστιατόριο και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς και το αυγό της φτερωτής μονόκερου!:) Να ευχαριστήσω το παιχνίδι που μας έδωσε μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσουμε το συγκεκριμένο κατοικίδιο. Καλή συνέχεια, καλή τύχη σε όσους το προσπαθούν ακόμα και καλό χάλογουϊν (από νωρίς)!!;)o_O

Τελευταία επεξεργασία: 9/10/18
    Αρέσει σε mmixail, -lousi-leon2001, skareleni και 5 σε άλλους.
  16. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Πόσες πάπιες θέλει αυτό το δρώμενο και έχω μείνει χωρίς πάπιες;;;;;... πάνε οι πάπιες μου...

Αρέσει σε traxhla, Dr.Kelly, mmixail και 6 σε άλλους.
  17. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Μπορεί να βάλαμε χέρι βαθιά στις τσέπες και στις αποθήκες αλλά άξιζε τον κόπο.
    Καλή συνέχεια σε όσους δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα.

Αρέσει σε nota.dim1802, traxhla, -lousi-leon2001 και 7 σε άλλους.
  18. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα σας. Εγώ έφτασα μέχρι το 19, κι αυτό λόγω των ανταμοιβών. Ξόδεψα 5-6 εκατομ. κι ότι είχα και δεν είχα στην αποθήκη μου. Φυσικά δεν αγόρασα κανένα καλάθι και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα αναδυόμενα. Άντε να ξαναγεμίσουμε τα αποθέματα τώρα. Αυτό που μου μένει από το δρώμενο είναι η άνοδος επιπέδου (91) και η φασολιά, που την ήθελα αλλά πίστευα ότι δεν μπορούσα να την πάρω. Με κούρασε αρκετά πάντως για δρώμενο που ουσιαστικά δεν ολοκλήρωσα... Κρίμα..
    Καλή συνέχεια να έχετε. :music:

Αρέσει σε nota.dim1802, traxhla, mmixail και 3 σε άλλους.
  19. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Στο παρα 5 τελειωσα το event πηρα και το μονοκερο. Αν και δεν ειμαι απο τους δυνατους αγροτες ολα πηγαν καλα. Τωρα γεμισμα τις αδειες αποθηκες μου....ουφ...!!!!

Αρέσει σε nota.dim1802, kat77, traxhla και 5 σε άλλους.
  20. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα τελειωσα και εγω το εβεν καταφερα και πηρα το μονοκερο αρκετα δυσκολο εβεν ευτυχος πηγαν ολα καλα καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε nota.dim1802, kat77, gtrullis και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.