Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Γλυκίσματα από την Ανυπαρξία"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 3/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

38 μπουκαλακια θελεις για την σοκολατα και την φραουλα και αυτοι δωσανε 35 αν ειναι δυνατον. προσπαθω να κρατηθω να μην πω καμια βαρια κουβεντα

Τελευταία επεξεργασία: 5/10/18
    Αρέσει σε nickoikono11, kitsena, nota.dim1802 και 8 σε άλλους.
  2. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Τώρα για το δρώμενο. Μόλις στο προηγούμενο event είχαμε ένα μεγάλο άδειασμα ζώων και εδώ πάλι ζητούνται πολύ μεγάλες ποσότητες.
    Σαν ιδέα του να έχουμε μικρότερα events που να συνδέονται θεματικά σε ένα μεγάλο μου άρεσε απλά βρίσκω οτι τρέχουμε συνέχεια και δεν υπάρχει χρόνος για ανανέωση των αποθεμάτων. Μάλλον θα πάω μέχρι και την φασολιά αν και θέλω έναν 2ο μονόκερο.

αφαίρεση σχολίων εκτός θέματος

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 5/10/18
  3. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Για όποιον ενδιαφέρεται ακούστε. Από 132 εκτροφές,πήρα 264 αναδυόμενα.
    Περίπου μισά από το κάθε ένα.Για μένα είναι ο μόνος τρόπος να τελειώσει το δρώμενο.

Τελευταία επεξεργασία: 5/10/18
    Αρέσει σε traxhla, kalliopipali, NOTHS58 και 10 σε άλλους.
  4. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! Οι τρίδυμες αγελάδες: Μπέρθα, Μπέσι και Μπέλα ήρθαν με μια νέα περιπέτεια να ετοιμάσουν διάφορα τρομακτικά γλυκά για το χαλογουϊν!!:) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που χρειάζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη με τις νέες τρομακτικές συνταγές γλυκισμάτων των τρίδυμων αγελάδων όπου φτάσει ο καθένας μας!!o_O;)

Αρέσει στους Gulit1, nickoikono11 και nota.dim1802.
  5. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

για τα αδεια φιαλιδια που μαζευονται δυσκολα, γαρυφαλλο σε μεγαλο απλο χωραφι με στολεν και λευκη αγνοτητα + νερο σε 40 λεπτα δινει ενα το καθενα.44 χωραφια σε 40 λεπτα, 44 αδεια φιαλιδια.καπως ετσι ξεκολλησα και προχωραω,,,διαφορετικα ακομα στο παιχνιδι 2 θαμουν.

Αρέσει σε nickoikono11, White-Farmer, -lousi-leon2001 και 6 σε άλλους.
  6. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλησπέρα! χωρίς να θέλω να σας παρακινήσω για εκτροφές αλλα η κάθε εκτρφή δίνει 2 φιαλίδια η 2 μπουκαλάκια! με 132 εκτροφές που είναι το λιμιτ στο σταύλο εκτροφών παίρνεις 132 φιαλίδια κ 132 μπουκαλάκια

Αρέσει σε traxhla, nickoikono11, White-Farmer και 3 σε άλλους.
  7. haochi

haochi Νέος ειδικός

Καλησπέρα σας, ακολούθησα τον δρόμο της εκτροφής και πράγματι ανάλογα και με το ζώο πήρα για κάθε μία είτε 2 φιαλίδια είτε 2 μπουκαλάκια και αύξησα και τα ζώα εκτροφής. Να ομολογήσω όμως ότι δεν κάνω συχνά εκτροφές και είχα αποθέματα στην τροφή και στα αρώματα. Τώρα τρέχω για καλλιέργεια του φυτού και τα προϊόντα του μύλου. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!

8. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Καλημερα ...
    Καλο Σ/Κ σε ολους !

Αρέσει σε nota.dim1802, -forever-, traxhla και 12 σε άλλους.
  9. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλημέρα! αυξήθηκε η ροή των αναδυώμενων φιαλιδίων η είναι η ιδέα μου;χθες απο κάθε εκταση μάζευα απο 6-8 φιαλίδια κ σήμερα κοντά στα 20 απο κάθε έκταση!!

Αρέσει στους nota.dim1802, traxhla και nickoikono11.
  10. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Πολύ σωστά. Το έχουμε ξαναπεί: κάθε μήνα απαιτείται ένα επταήμερο τουλάχιστον χωρίς δρώμενο- και να το γνωρίζουμε έγκαιρα.

Να προσθέσω κι εγώ ότι τα αναδυόμενα ερχόντουσαν με ελάχιστους ρυθμούς. Για να δούμε σήμερα..
    Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο.

Αρέσει σε aposperitis1, nota.dim1802, -forever- και 5 σε άλλους.
  11. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

_Lisy_ συγχαρητηρια καλη μου γειτονισσα! πες μας σε παρακαλω κι εσυ με ποιον τροπο μαζεψες τα φιαλιδια

Αρέσει στους -forever- και lena.parasxou.
  12. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Ροδανι πολλα σουπερ λιπασματα και ζωζω, εκτροφες, δεντρα και 15 χιουι ντονατ και υπομονη πολυ υπομονη το κατεχω αυτο το σπορ :)
    ΥΓ. πολλες χιλιαδες λιπασματα !

Αρέσει σε ZAPATATAS, aposperitis1, nota.dim1802 και 9 σε άλλους.
  13. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Παιδια, αν εχετε σουπερ τροφες, ακολουθηστε τον δρομο της εκτροφης ο οποιος δινει δυο φιαλιδια ή δυο μπουκαλακια σε καθε εκτροφη, οπως εχουν πει και οι φιλοι μου πιο πανω και τους ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες τους! Επισης βαλτε σταβλους με λιγες ωρες π.χ. απο 11 σταβλους κουναβι που ειναι ολιγοωρο, εβγαλα 9 μπουκαλακια! Εχω και τα δεντρα .... Καλη επιτυχια! Εγω μ'αυτο τον τροπο νομιζω τωρα οτι θα καταφερω να παρω τη φασολια γιατι αληθεια ειχα απογοητευτει τελειως !!!

Αρέσει σε aposperitis1, -forever-, lena.parasxou και 8 σε άλλους.
  14. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Κι εγώ τον δρόμο αυτό ακολουθώ. Είχα αρκετές σούπερ τροφές , έβαλα και στάβλους 12-14 ωρών σε δυο χώρους και στον τρίτο χώρο φυτεύω πολύωρο φυτό (μελίλωτο) που με τη βοήθεια της φασολιάς, των βιοτεχνικών, νερό και απλό λίπασμα γίνεται σε περίπου 12,5 ώρες. Μέχρι το βράδυ θα έχω πάρει τη φασολιά.

Αρέσει σε FARMER.GP, Gulit1, aposperitis1 και 6 σε άλλους.
  15. White-Farmer

τελικα μονο με τις εκτροφες ερχονται τα φιαλίδια+μπουκαλακια! σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες! σε λιγο παίρνω τη φασολια επιτελους

edit τελος χαρη στις εκτροφούλες!!!

Τελευταία επεξεργασία: 6/10/18
    Αρέσει σε FARMER.GP, takis.00, -lousi-leon2001 και 14 σε άλλους.
  16. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα εγω ξαναβαλα δεντρα παντου. την πρωτη φορα μου ειχε δωσει απολες τις εκτασεις 110 μπουκαλια και τωρα μου τα εδωσε σε καθε εκταση απο 110

Αρέσει σε traxhla, White-Farmer, nickoikono11 και 4 σε άλλους.
  17. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Υστερα απο ενα αγχωτικο δρωμενο, το οποιο ειχε σαν αποτελεσμα το αδειασμα της αποθηκης μου, την καταναλωση εκατομμυριων χορτοταλιρων, εκατονταδων λιπασματων (σουπερ + ζωζω), σουπερ τροφων και βοηθων καταφερα να παρω τη φασολια και πλησιαζω να παρω και τη φτερωτη του μονοκερου! Πιστευω οτι αυτο το δρωμενο εξοντωσε ολους τους αγροτες που προσπαθησαν να φτασουν στο τελικο αποτελεσμα!! Τωρα "τρεχτε ποδαρακια μου" να ξαναγεμισεις τις αποθηκες με ζωα και φυτα!!!

Αρέσει σε takis.00, bmanolos, traxhla και 5 σε άλλους.
  18. White-Farmer

τελος πια! το αυγουλακι της φτερωτής περιμένει να εκκολαφθεί. καλη επιτυχια σε ολους

Αρέσει σε skareleni, -lousi-leon2001, takis.00 και 5 σε άλλους.
  19. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Συγνώμη αλλά γιατί αγχώνεσαι; Το δρώμενο είναι ακόμη ακριβώς στη μέση. Αν θέλεις να τελειώσεις γρήγορα, τότε ξοδεύεις όλα αυτά που λες, αλλά δε φταίει κανείς άλλος παρά μόνο η βιασύνη σου. Αν σε αγχώνει το να ξοδεύεις λιπάσματα και τροφές πήγαινε πιο αργά και χαλάρωσε. Έχουμε ακόμα 3 ολόκληρες μέρες (από τις 6 συνολικά).
    Αυτό ισχύει για όλους. Δεν μπορεί να διαμαρτύρεστε και μετά να τελειώνετε στο μισό χρόνο.

Αρέσει σε *As*, skareleni, xaxare70 και 11 σε άλλους.
  20. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Εχει δίκιο η Nantia123.
    nickoikono11 διάβασα τις πληροφορίες που έδωσες και εσυ και ο panos601 και ηρέμησα.
    Χωρίς έξοδα σε χ.τ, με λίγες εκτροφές μόνο για τη συμμετοχή και πιστεύω να τελειωσω το βράδυ όταν μαζέψω δύο χωράφια με 20ωρα δέντρα.
    Αν δεν τελειώσω απόψε θα τελειώσω αύριο.
    Τρείς μέρες ακόμη, 72 ώρες, γράφει το κοντέρ αυτή τη στιγμή.

Αρέσει σε *As*, Nantia123, toylaaaaa και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.