Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Γλυκίσματα από την Ανυπαρξία"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 3/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο
    " Γλυκίσματα από την Ανυπαρξία "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Γλυκίσματα-απο-την-ανυπαρξία.24888/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Γλυκίσματα-απο-την-ανυπαρξία.24884/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

2. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Μετραω αυτα που θα χρειαστω για τιο νεο δρωμενο κ εχω ζαλιστει!!!! Ασε που ο αχυρωνας μου ειναι αδειος αφου απουσιαζω μεγαλα διαστηματα απο το παιχνιδι.!!!! Για μενα αυτο το δρωμενο, θα ειναι αχυρωνας στην ανυπαρξια!!!! χαχαχα!

Αρέσει σε maria071966, Gulit1, yelander10 και 8 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Aγαπημενοι μου φιλοι/φιλες, το δρωμενο αυτο απο μια πρωτη μου εκτιμηση το θεωρω δυσκολο και απαιτητικο! Οι αποθηκες ολων μας πρεπει να ειναι γεματες! Η φασολια εξαιρετικη και τα δωρα επισης κατα την διαρκεια του δρωμενου πολλα και με πολλους ποντους εμπειριας! Για να παρουμε λοιπον τη φασολια, βασει των υπολογισμων μου θα χρειαστουμε με οποιο συνδυασμο παραγγελιων και αν χρησιμοποιησουμε για τα βηματα 1,2,3,4,5,6,7,8 και 12 : 16.920 φυτα, 792 αδεια φιαλιδια και 684 αδεια μπουκαλακια!! Για τα βηματα 9, 10 και 11 ειναι στην επιλογη του καθενος ποιο συνδυασμο θα χρησιμοποιησει. π.χ. εγω προσωπικα που θα χρησιμοποιησω για το 9 (ασημενια +χρυση), για το 10 (ασημενια + χρυση) και για το 11(χρυση + διαμαντενια) θα χρειαστω επιπλεον 1880 αναδυομενα, 44 αδεια φιαλιδια και 114 αδεια μπουκαλακια! Συνολο για μενα προσωπικα : 18800 φυτα 836 αδεια φιαλιδια και 798 αδεια μπουκαλακια! Προσοχη ποιον συνδυασμο θα επιλεξετε γιατι ζητουνται αρκετα βιομηχανικα προιοντα, ζωα και φυτα και θα πρεπει να επιλεγεται τους συνδυασμους που περιεχουν τα καταραμενα νομισματα και την αναβαθμιση της μαγισσας!!! Καλη προσπάθεια σε ολους μας!!

Τελευταία επεξεργασία: 3/10/18
    Αρέσει σε RARANIARO, FARMER.GP, Gulit1 και 24 σε άλλους.
  4. χρηστος1

χρηστος1 Προχωρημένος

Λυπάμαι αλλά σε όλο και περισσότερα ηβέντ αδυνατώ να καταλάβω εύκολα και αβίαστα τι πρέπει να κάνω.Ελπίζω στην προσπάθεια της εταιρείας να ανανεώνεται να μην δημιουργηθεί μια κατάσταση όπου το παιχνίδι δεν είναι μια χαλαρωτική πρόκληση αλλά συνεχόμενες σελίδες οδηγιών προς μελέτη.

Αρέσει σε dora196501, RARANIARO, Gulit1 και 19 σε άλλους.
  5. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρία δρώμενα μαζεμένα, πέντε αν είδα καλά, εντάξει τι να πω... Κουράστηκα να διαβάζω για το τι θα κάνω, τι δε θα κάνω, και τι θα παίξω τελικά. Δεν ξέρω πραγματικά... Ή όλα ή τίποτα, μπας και στρώσω λίγο την αποθήκη μου, μπας και μαζέψω κανά φυτό. Απορία όμως, η βασίλισσα δεν ήρθε τελικά, γιατί υπήρχε τεχνικό πρόβλημα, αλλά τόσα δρώμενα μαζεμένα άραγε δεν ενοχλούν; Χαζή απορία, αλλά να σε λόγια να βρισκόμαστε ενα πράμα..
    Ότι κι αν αποφασίσει ο καθένας μας να κάνει, καλώς να το κάνει, καλή μας επιτυχία και ο Θεός βοηθός;)

Αρέσει σε maria071966, dora196501, Gulit1 και 25 σε άλλους.
  6. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Μετα την απογραφη που εκανα στον αχυρωνα μου κ αξιολογωντας τις εκτασεις που θα εχω για το δρωμενο, αποφασισα να μη συμμετασχω. Ενημερωνω τα φιλαρακια κ τα γειτονοπουλα ωστε να μη μου στελνουν δωρακια που θα πανε χαμενα. Περιμενω να με ενημερωσουν κ αυτοι για ποιο ειδος αναδυομενου θα χρειαστουν. Καλη επιτυχια σε οσους το προσπαθησουν κ καλη δυναμη σε παικτες κ συντονιστες.

Αρέσει σε Gulit1, nana, Dr.Kelly και 11 σε άλλους.
  7. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Συμφωνώ μαζί σου. Διαβάζω, ξαναδιαβάζω και προσπαθώ να καταλάβω. Στο τέλος λέω δεν βαριέσαι, δεν θα ασχοληθώ... Το μυαλό μου είναι γεμάτο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Εδώ μπαίνω για να χαλαρώσω και όχι να λύνω γρίφους για το πως θα κάνω την αποστολή με λιγότερα αναδυόμενα ή ζητούμενα του παιχνιδιού. Θαυμάζω όμως αυτούς που κάνουν υπολογισμούς και λέω "πάει γέρασα..."

Αρέσει σε yelander10, rixainrempite, kadim65 και 16 σε άλλους.
  8. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα σας. Διάβασα κι εγώ πολλές φορές τις Σ.Ε. με αποτέλεσμα να χάσω αρκετό χρόνο και να μην προλάβω να προετοιμαστώ κατάλληλα. Λόγω του προηγούμενου δρώμενου έμεινα ξεκρέμαστη. Από που να πρωτοξεκινήσω! Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το ολοκληρώσω. Κι εκνευρίζομαι αφάνταστα γιατί δίνει πολύ ωραίες ανταμοιβές που δεν θέλω να χάσω.
    Αποφάσισα να ξεκινήσω χαλαρά κι ότι γίνει. Φασολιά δεν έχει πάντως... Πραγματικά κρίμα..
    Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους! :music:

Αρέσει σε yelander10, nota.dim1802, kitsena και 8 σε άλλους.
  9. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

καλησπερα nickoikono11 κ σε ολους.... ειπα ν ακολουθησω τους υπολογισμους σου αλλα τα αν/να που ειναι? μαζεψα σταβλους κ εργ/ρια ολα πανω απο 20 ωρες κ στις ακρες 20ωρα δεντρα κ πηρα μονο 130 μπουκαλια....τα 798 που αναφερεις πως μαζευονται?
    και αντιστοιχα τα 836 φιαλιδια χμμμμ.... θα δουμε αν κ δυσκολο το βλεπω...
    καλη συνεχεια σε ολους...

Αρέσει σε yelander10, Boy_salonica88, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  10. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα εγω ειχα μονο δεντρα και δυο ζωοκομεια και πηρα 110 μπουκαλια. θελω δηλαδη 8 μερες μονο για τα μπουκαλια. το δρωμενο ειναι για 5 μερες. κατι δεν παει καλα τελευταια

Αρέσει σε nota.dim1802, aposperitis1, yelander10 και 7 σε άλλους.
  11. lagoudaki

lagoudaki Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα

Για όποιους έχουν δυσκολευτεί....βάλτε προεταιρεότητα τι σας ενδιαφέρει από τις αμοιβές και προχωρήστε ανάλογα. Δεν διαλέγουμε γεύσεις ανάλογα τα αποθέματα μας αλλά ανάλογα των αμοιβών καθώς σε αυτό το δρώμενο δίνονται αμοιβές που είναι χρήσιμες.

Προσωπικά θα κάνω τα βήματα που δίνουν αναβαθμίσεις της καλύβας και κέρματα παραλείποντας τις γεύσεις που δεν δίνουν κάποιο από αυτά τα δώρα.

Οπότε στο 1ο βήμα, διαλέγω την σοκολάτα και την βανίλια.
    Στο 2ο βήμα , σοκολάτα και φράουλα
    Στο 3ο βήμα, σοκολάτα και έχω την ελεύθερη επιλογή μεταξύ βανίλιας και φράουλας επειδή κανένα δεν δίνει κάποιο από τα ειδικά δώρα οπότε θα κοιτάξω τι έχω αποθέματα.

Αρέσει σε pigara, χρηστος1, aposperitis1 και 10 σε άλλους.
  12. nickoikono11

Αγαπημενοι μου φιλοι/φιλες κατοπιν δευτερης επεξεργασιας του δρωμενου, διαπιστωσα οτι για να παρουμε τη φασολια πρεπει να φτασουμε μεχρι το 8ο βημα, δηλαδη να κανουμε 16 συνδιασμους, οι οποιοι αντιστοιχουν σε 15.040 φυτα, 704 αδεια φιαλιδια και 608 αδεια μπουκαλακια! Απο εκει και περα οποιος θελει συνεχιζει μεχρι το 12ο βημα, δηλ. μεχρι το 24, για να παρει το"αυγο φτερωτης μονοκερου".
    Πραγματι τα αδεια μπουκαλακια βγαινουν με το σταγονομετρο σχετικα με τα αδεια φιαλιδια τα οποια βγαινουν πολυ πιο ευκολα! Θα προσπαθησω να βγαλω γρηγορα τη ποσοτητα των φυτων που πιστευω οτι θα συμπληρωθει και η ποσοτητα των φιαλιδιων και μετα θα γεμισω ολα τα χωραφια μου με δεντρα για να βγαλω τα μπουκαλακια! πιστευω να τα καταφερω! Ειπαμε οτι το δρωμενο αυτο ειναι για γερα ....... νευρα!!!

Τελευταία επεξεργασία: 4/10/18
    Αρέσει σε billgab, Megas_kokoriko, aposperitis1 και 7 σε άλλους.
  13. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

kai πορτοφολια πιθανον...

Αρέσει σε aposperitis1, nota.dim1802, bmanolos και 3 σε άλλους.
  14. makisvectra

makisvectra Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα κατι δεν παει καλα με τα αναδυομενα με 20αωρα φυτα 30 αναδυομενα ειναι δυνατον??

Αρέσει σε NOTHS58, traxhla, aposperitis1 και 6 σε άλλους.
  15. kaltsula

kaltsula Ανερχόμενος συντάκτης

και εγω χτες βραδυ με ιριδα 27 πηρα. ετσι που τα εχουν κανει οι ζητουμενες ποσοτητες φυτων δρωμενου βγαινουν γρηγορα και για τα αναδυωμενα τρεχουμε μεχρι τελευταια στιγμη. απαραδεκτο!

Αρέσει σε NOTHS58, traxhla, aposperitis1 και 3 σε άλλους.
  16. nickoikono11

Το δρωμενο θα επρεπε να ονομαζεται "αδεια φιαλιδια και αδεια μπουκαλακια στην ανυπαρξια" !!!! Απαραδεκτη η συχνοτητα των αναδυομενων!!!

Αρέσει σε olga-tse62, anastz, NOTHS58 και 13 σε άλλους.
  17. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

καλημέρα κάτι δεν παει καλα με τα αναδυόμενα.....εχω τωρα λιγότερα άδεια φιαλίδια και πιο πολλα άδεια μπουκαλάκια...ενω εχω πιο πολλα χωράφια παρα δεντρα....τι γίνετε?
    Γλυκά "ανυπαρκτα " μπουκαλάκια οπως ονομάζεται το δρώμενο!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 5/10/18
    Αρέσει σε traxhla, aposperitis1, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  18. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Χτές το απόγευμα ρυθμίστηκε η συχνότητα των άδειων μπουκαλιών, ως αναδυόμενα, προς τα πάνω.
    Θα πάρουμε και μερικά αναδυόμενα σήμερα μέσα στην αποζημίωση απο τη Βασίλισσα.
    Υπάρχει ανακοίνωση απο χτές.
    ........
    Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Εχουμε χρόνο για όλα.
    xxxxxxxxxxxxx
    τίκ τακ, τίκ τακ.. πέρασαν 21 ώρες.
    Γέμισε πάλι το χρονόμετρο της Βασίλισσας των οστών.
    Πήραμε πάλι τα τρία νομίσματα?
    xxxxxxxxxxxx
    Μάλιστα... 35 άδεια μπουκάλια αποζημίωση επειδή μάζεψα 3 χωράφια γεμάτα 20ωρα δέντρα με εσφαλμένα μειωμένη συχνότητα αναδυομένων.
    Μου φαίνεται οτι η καρμιριά γίνεται μόνιμη συνήθεια.

Τελευταία επεξεργασία: 5/10/18
    Αρέσει σε Antigoni-GR1, kitsena, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  19. kaltsula

kaltsula Ανερχόμενος συντάκτης

καταξοδευτηκαν... αποζημιωση με την οποια ολοι οι παικτες θα μπορεσουν να ολοκληρωσουν το δρωμενο. να γελασω ή να κλαψω?

Αρέσει σε lorenjo, aposperitis1, bmanolos και 4 σε άλλους.
  20. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Πλέον, ούτε γελάω αλλά ούτε και κλαίω. Ανταποδίδω αυτό που εισπράττω και αδιαφορώ.... όλο και περισσότερο

Αρέσει σε lorenjo, Antigoni-GR1, nickoikono11 και 10 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.