Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Γιορτινή Λολαπαλούζα "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 17/12/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά με υγεία και χαρές... Καταρχήν, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που προσπαθούν να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους... Το δρώμενο, παρότι είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και τα δώρα είναι πολύ καλά και πλούσια, θα πρέπει να πω ότι δυσκολεύομαι πάρα πάρα πολύ στο να μαζέψω πόντους και γραναζονομίσματα. Παρότι παίζω από την πρώτη μέρα, έχω μαζέψει μόνο 106 πόντους και 68 νομίσματα... Και βέβαια αυτό συμβαίνει γιατί δυσκολεύομαι στο να μαζέψω μπισκότα για τη μείωση χρόνου, παρότι έχω τοποθετήσει αρκετούς στάβλους και πολλά δέντρα στις εκτάσεις της φάρμας... Όπως είπαμε και πιο πάνω, το μάζεμα των αναδυομένων είναι πραγματικά οδυνηρό... Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στα 15 χρόνια περίπου που παίζω, που τα αναδυόμενα έρχονται με τόσο απελπιστικό ρυθμό και με 5 χιουι κάθε φορά... Επίσης, το κατάστημα είναι υπέρ του δέοντος ακριβό και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να αποκτήσω ούτε τα βασικά... Τώρα, όσον αφορά την τακτική, φυτεύω το φυτό, το χριστουγεννιάτικο κάλλα, στο νησί, όπως εκεί πέρα έχω και τα κορεάτικα δέντρα του δρώμενου, και στη βασική έκταση, στη φάρμα γενικότερα, φυτεύω εξευγενισμένο κρόκο για αναδυόμενα...Δυστυχώς, αυτή τη φορά δεν έχω σχεδόν καθόλου σούπερ λίπασμα για να μηδενίσω το χρόνο, οπότε αναγκάζομαι και πάω συμβατικά. Έχω αρκετούς πολύωρους στάβλους σε ζωοκομεία και δέντρα 20ωρα, τα οποία χρησιμοποιώ με τούρμπο λίπασμα και σούπερ τροφή, αλλά, παρόλα αυτά, τα αναδυόμενα είναι ελάχιστα... Στα επιτραπέζια, μιας και ακόμα παίζω τα πρώτα επιτραπέζια, παίζω τη μία φορά πάζλ και την άλλη φορά κύβους, για να πάρω και κορεάτικα δέντρα, αλλά και φωλιές καρδιναλίων... Στις αποστολές έχω κάνει τις 55 από τις 90 και πιστεύω ότι τις αποστολές θα τις καταφέρω. Τα άλλα με προβληματίζουν και βασικά το κατάστημα με τις πάρα πολύ υψηλές τιμές... Ακόμα δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να παίξω την κορυφή του βουνού, γιατί δεν έχω μαζέψει τα απαιτούμενα ασημένια κλειδιά... Δεδομένου ότι έχουμε πάρα πολύ χρόνο ακόμα μπροστά μας, ευελπιστώ όταν ανοίξω και την κορυφή του βουνού και καταφέρω να παίξω και εκεί, και τα δεύτερα επιτραπέζια μαζεύοντας παντς πορτοκάλι, ίσως τότε η κατάσταση βελτιωθεί. Βέβαια, ακόμα δεν ξέρω γιατί αν δεν ξεκινήσω να παίζω, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη... Αυτά προς το παρόν. Χρόνια πολλά και πάλι φίλοι μου... Διασκεδάζουμε με το παιχνίδι που αγαπάμε και εύχομαι να περάσετε όλοι καλά τις όμορφες αυτές άγιες ημέρες.

Εκτός από τα κατάστημα, τα διακοσμητικά δίνονται και από το ίδιο το δρώμενο... Το νούμερο 34 στο χριστουγεννιάτικο καλλά στην βάση του βουνου (δες τους αντίστοιχους πίνακες στις ΣΕ), το φυτό δηλαδή, μας δίνει το κακάο με γεύση τυφλοπόντικα... Το νούμερο 30 στο φυτό γκί μας δίνει το μαγεμένο φιλί... Το νούμερο 30 στον Καρδινάλιο μας δίνει την χιονισμένη μπάντα... Το νούμερο 30 στο κορεάτικο κουκουνάρι μας δίνει την γεμάτη κοιλιά... Συνεπώς, μπορείς να τα πάρεις από το ίδιο το δρώμενο παίζοντας και επιπλέον μπορείς να τα αγοράσεις και από το κατάστημα αν επιθυμείς.

Αν εννοείς την κορυφή του βουνού , σου απάντησε ο συμπαίκτης, αν εννοείς τα επιτραπέζια απλά πατάς το δεύτερο βελάκι και παίζεις εφόσον έχεις μαζέψει παντς πορτοκάλι απο την κορυφή του βουνού

Αρέσει σε jimthrilosgate7, nickoikono11, vickychris29 και 11 σε άλλους.
  2. .FARMERAMA010.

.FARMERAMA010. Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑΠΟΛΛΑ
    Υγεία,τύχη και ευτυχία σε όλους
    Δεν ξέρω πόσοι το ξέρετε αυτό το κολπάκι(εγώ τώρα το έμαθα...μου το μάθαν τα παιδιά μου....δεν είμαι της τεχνολογίας)
    Για να βρω πιο γρήγορα τις σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις του δρώμενου κάνω τα εξής
    1.Πάω στην τρίτη σελίδα όπου ο/η GEPPO1 έχει αναρτήσει απαντήσεις(και την ευχαριστώ πολύ)
    2.Πάω πάνω δεξιά στην σελίδα και πατάω στις 3 τελείτσες(...)
    3.Πάω ''Εύρεση σελίδας''
    4.Γράφω την λέξη κλειδί της ερώτησης(π.χ.φτερά) και χρωματίζεται στην ερωτοαπάντηση η λέξη
    Ετσι δεν πολυστραβώνομαι να διαβάζω όλες τις απαντήσεις.....
    Ίσως να βοηθηθείτε.....
    Καλή συνέχεια σε όλους....
    Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αρέσει σε jimthrilosgate7, ΝΕΦΕΛΗ9, nickoikono11 και 11 σε άλλους.
  3. iridaki

iridaki Επιφανής του φόρουμ

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους εχω μια απορια κοντευω να ολοκληρωσω το βουνο αλλα δεν εχω παρει ουτε ενα γλυκο παντς μονο τα μηλα παιρνω με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω ολο το παιχνιδι καθε βοηθεια δεκτη

Αρέσει στους nickoikono11, mariobross2000 και Hecuba.
  4. icons1

icons1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα, χρόνια πολλά, υποθέτω έχεις τελειώσει την βάση του βουνού που δίνει μήλα και κλειδιά.
    Για να πάρεις το γλυκό παντς και τα γραναζονομίσματα πρέπει να μπεις στην κορυφή του βουνού και να φτάσεις στα απαραίτητα βήματα.
    Στην κορυφή του βουνού μπαίνεις κατ' ευθείαν από την ίδια καρτέλα που μπαίνεις για την βάση (πάνω δεξιά λέει "Βάση του βουνου" κάτω δεξιά "κορυφή του βουνου", δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό) - όταν λέω κατ'ευθείαν εννοώ ότι δεν χρειάζεται να τελειώσεις την βάση για να μπεις στην κορυφή, μπαίνεις δίνοντας 20 κλειδιά.

Αρέσει σε nickoikono11, mariobross2000, Marinaloren και 3 σε άλλους.
  5. Hecuba

Hecuba Ανερχόμενος

Καλημέρα Χρόνια Πολλά, το γλυκο πάντς δίνεται όταν μπεις στην κορυφή του βουνού σε συγκεκριμένα βήματα που αναγράφονται στις Σ.Ε Υποθέτω ότι βρίσκεσαι στην βάση του βουνού την οποία κοντεύεις να τελειώσεις.

Αρέσει σε nickoikono11, mariobross2000, Marinaloren και 3 σε άλλους.
  6. elkyr

elkyr Αρχάριος στο φόρουμ

πού είναι οι 3 τελίτσες;

7. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Χρόνια Πολλά. Εγώ είπα, μιας και έχουμε λίγο καιρό και καθισιό, να το τρέξω λίγο το δρώμενο. Για αρχή, με εξευγενισμένο αμάρανθο, έβγαλα περιπου 10000 διακοσμητική μπάλα. Χθες που άρχισε και το δρώμενο με τις αναδυόμενες κλεψύδρες γέμισα τη βασική φάρμα με πολύωρους στάβλους και με 5 ψέκασμα λουλουδιών έβγαλα όλες τις απαραίττες κλεψύδρες και 5000 γιορτινά μπισκότα για να μειώνω τους χρόνους στα κλειδιά-μήλα κτλ. Θέλω ακόμη μάλλον τρεις μέρες για να τελειώσω το βουνό και κατόπιν να παίζω για δωράκια. Έχουμε μπροστά μας πολλές μέρες οπότε θα το πηγαίνω χαλαρά από εδώ και πέρα. Θέλω να ευχαριστίσω θερμά τη γυναίκα μου (μη την πείτε κότα) που πήρε άδεια και ασχολήθηκε με όλα τα γιορτινά (τραπέζια-δωρα-συμμαζέματα κτλ) και μου επέτρεψε να χαζολογάω παίζοντας... Καλά να περάσετε το υπόλοιπο των γιορτών, καλή πρωτοχρονιά τώρα και καλή διασκέδαση στο παιχνίδι...

Αρέσει σε jimthrilosgate7, mariobross2000, vagelis1968 και 7 σε άλλους.
  8. iridaki

iridaki Επιφανής του φόρουμ

τωρα το ειδα σε ευχαριστω πολυ

Αρέσει σε nickoikono11, soyla74, icons1 και 2 σε άλλους.
  9. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καληπερα και Χρονια Πολλα σε ολους/ολες!
    Παρακαλω βοηθηστε με! Βρισκομαι στο μαζεμα των 20 κλειδιων! Δεν βλεπω ομως αναμεσα στην βαση του βουνου και την κορυφη τα βηματα 31, 32, 33 και 34!

Αρέσει στον/ην soyla74.
  10. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα nickoikono11 χρόνια πολλαα!!Αυτο ορισμενες φορες μου το κάνει και μενα στην κορυφη του βουνου οταν παω να μαζεψω τα παντς δεν φαινονται τα κουτια,αλλα αν βαλεις τον κερσορα επανω φαινονται...δεν ειναι τιποτα!Αν λεμε το ιδιο και εχω καταλαβει σωστα απο αυτο που γραφεις!

11. .FARMERAMA010.

.FARMERAMA010. Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα
    Αγαπητέ-ή συμπάικτη-ρια elkyr τώρα μπήκα(λόγω ημέρας)σπίτι και είδα την ανάρτησή σου
    Λοιπόν θα περιγράψω (επειδή δεν ξέρω να ανεβάζω φωτογραφίες) όσο πιό αναλυτικά μπορώ αυτό που βλέπω στο δικό μου laptop
    Υπάρχουν στην δεύτερη γραμμή στην κορυφή της σελίδας τα εξής
    1.ενα βελάκι προς τα αριστερά
    2.ένα κυκλικό βελάκι
    3.μία κλειδωνίτσα
    4.https://board-el.farmerama.com/thre...Γιορτινή-Λολαπαλούζα.40054/page-4#post-268988
    Στο δεξιό μέρος της σελίδας υπάρχουν
    1.ένας μικρός μεγενθυτικός φακός
    2.ένα Α
    3.ένα αστεράκι(για την προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα)
    4.αστεράκι(για τα αγαπημένα)
    5.ένα ανθρωπάκι
    6. ... (οι τρεις τελίτσες)
    Ελπίζω να έγινε κατανοητό....και να βοήθησα......
    Καλή συνέχεια
    Χρόνια Πολλά

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, jimthrilosgate7, nickoikono11 και 6 σε άλλους.
  12. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

μην ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε το μπόνους +1 που δίνουν τα επιτραπέζια με το παντς πορτοκαλιού.. να προσθέσω οτι αν παίξουμε 2,3,4 συνεχόμενες φορες, το +1 δεν προστίθεται σαν ποσότητα, αλλά σαν χρόνος..

Τελευταία επεξεργασία: 29/12/25 στις 06:59
    Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, vagelis1968, soyla74 και 5 σε άλλους.
  13. Hecuba

Hecuba Ανερχόμενος

Καλό βράδυ σε όλους. Τέλος το δρώμενο μάζεψα επιτέλους τα τελευταία κλειδιά και πήρα την φασολιά[​IMG] [​IMG] Συνεχίζω να μαζεύω για αγορά απο το κατάστημα. Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε jimthrilosgate7, jimixatz, skias10 και 8 σε άλλους.
  14. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα και καλη χρονια σε ολους με υγεια
    εγω παω με το σταυρο στο χερι δεν μ βγαινουν τα ζωα με τιποτα εχω λιγα ακριδακια και ενα ψεκασμα συνολικα παιρνω 15 απο 3 σταυλους καθε φορα ,πως να βγαλω τοσους χιλιαδεσ που θελει...και αν δεν ειχα ουτε τα διακοσμητικα αυτα θα ημουν χειροτερα....μεχρι τωρα εχω μαζεψει μονο 240 κ δεν ξερω τι αλλο να κανω μιασ και λογο δουλειασ ειναι δυσκολο να μαζευω και πολλες φορες....καθε βοηθεια δεκτη..

Αρέσει σε jimthrilosgate7, Marinaloren, Hecuba και 4 σε άλλους.
  15. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα thena και χρονια πολλα.
    Αν εχεις σουπερ τροφες , χρησιμοποιησε αυτες. Μειωνουν τον χρονο σχεδον στις 2 ωρες μαζι με νερο, οπότε θα βγαζουν πιο πολλες φορες μεσα στην μερα καρδιναλιους.
    Επίσης αν εχεις σεντουκια μπονους για σταβλους στην αποθηκη σου, βαλε και αυτα. Μπαινουν στην χρυση θεση.

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, jimixatz, Marinaloren και 5 σε άλλους.
  16. danesia70

danesia70 Προχωρημένος

Καλησπέρα,
    εκτός από τα πολύ σωστά που λεει ο συναγρότης επάνω, πρέπει και να προσπαθησεις να κερδίσεις στάβλους χειμ καρδινάλιου από τα σεντούκια καρδιναλίων που τα παίρνεις όταν λύνεις τα παζλ που ανοίγουν στις πίστες που μπαίνεις με το πρώτο βελάκι αριστερα.
    Καλή επιτυχία!

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, jimixatz, dinaspyro και 6 σε άλλους.
  17. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Ενα μεγαλο καλημερα σε ολους/ολες για το 2026!
    Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια με υγεια, αγαπη και ειρηνη! Να χαιρεστε ολους οσους αγαπατε και ολους οσους σας αγαπουν!!
    Τελειωσα το δρωμενο και ενεργοποιησα τη φασολια ! Η καθυστερηση ολη ηταν στο μαζεμα των κλειδιων! Καλη επιτυχια σε οσους το προσπαθουν!!!!

Αρέσει σε Megas_kokoriko, -ΡΙΚΑ1985-, skias10 και 12 σε άλλους.
  18. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλή χρονιά σε όλους, με πολλές χαρούμενες στιγμές!!!!Υγεία και ότι ποθεί ο κάθε ένας να το πάθει τούτη τη χρονιά!!!
    Τέλος και για μένα το δρώμενο.Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε Megas_kokoriko, -ΡΙΚΑ1985-, toylaaaaa και 8 σε άλλους.
  19. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ολοκληρωσα τις αποστολες και σημερα πηρα και την φασολια.
    Τελος και για μενα το δρωμενο.
    Συνεχίζω όμως να μαζευω μπισκοτάκια για μειωση χρόνου,
    για τα ρολόγια ,παιζοντας οσα περισσοτερα παιχνιδια προλάβω ,
    ωστε να παρω και αλλα δωράκια απο το καταστημα.

Καλή Χρονιά με υγεία , καλοτυχία και αγαπη στα σπιτικά σας.

Αρέσει σε pigara, Megas_kokoriko, -ΡΙΚΑ1985- και 10 σε άλλους.
  20. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Καλή χρονία συναγόρτες μου!!!!
    Εύχομαι υγεία και μια χρονιά μεστή νοήματος, στόχων, μοναδικών εμπειριών και ατέρμονης χαράς.:inlove:

Το δρώμενο είναι εξαιρετικό, με δύσκολα σημεία το έγκαιρο άνοιγμα των επαναλαμβανομένων θέσεων για γραζονομίσματα και πόντς. Αυτό για να γίνει χρείαζεται όμορφα καλούδια όπως τα λέω όπως μπόνους, τζακ, ψεκάσματα , εξευγενισμούς και ούτω καθεξής...Δύσκολο να πάρουμε τα πάντα από το κατάστημα και θα έλεγα κανείς εξαιρετικά κοστοβόρο, καθώς για εμένα τα δώρα που επιθυμώ είναι πικολο, διακοσμητικά αίντε και κανένα κορεάτικο κουκουνάρι.Τα υπόλοιπα τα έχω και έρχονται απλόχερα από ολοκλήρωση δρωμένων. Εν τέλει, το δρώμενο μου άρεσε συλλήβδην και θα ήθελα να ξαναδώ παρόμοιο μηχανισμό, με μελανό σημείο τη συνεχή επαγρύπνηση για το μάζεμα των μπόνους θέσεων..
    Εις άλλα λοιπόν...Καλή συνέχεια σε όλους/ες.:music:

Τελευταία επεξεργασία: 3/1/26 στις 07:35
    Αρέσει σε GEPPO1, GaTe987, nickoikono11 και 9 σε άλλους.