Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Γιορτή Σεπτεμβρίου"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 18/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

liontaraki__ συγχαρητηρια γειτόνισσα!!! το ροδανι ειναι γεγονος πως κανει θαυματα!

Αρέσει στους mmixail, vickymou και sofiapao76.
  2. dafro123

dafro123 Ενεργός συντάκτης

Χωρίς μπόνους από το ροδάνι αλλα αγοράζοντας με φασουλοφλουρια από το μαγαζοραμα το μπόνους +1για φυτά δρώμενου και 3000 σλ τελείωσα και εγώ το αυξημένο σε δυσκολία δρώμενο .Καλή συνέχεια σε ολους ,εγώ πάντως έπαιξα 83 παιχνίδια...

Αρέσει σε gadadadada, mmixail, vickymou και 5 σε άλλους.
  3. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

καλημερα σε ολους . στο 54 βημα δεν νομιζω οτι θα κανω και πολλα πραγματα δουλευουμε κ ολας που χρονος!!!!αν υπηρχε παραταση ισως να εκανα κατι !! :oops::oops:

4. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα σε ολους..εγω το παλευω ακομα,χωρις να πετυχω ουτε ενα μπονους στους 40 γυρους που επαιξα στο ροδανι.Δεν θα παρω κανενα πακετο...δεν θα κανω τη χαρη στην εταιρεια.Εχω χαλασει 3000σουπερ λιπασματα και πιστευω ο,τι θα τα καταφερω.ειμαι στο 83 βημα.καλη προσπαθεια σε ολους
    Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Αρέσει στους mmixail, bmanolos και White-Farmer.
  5. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

τέλος ολόκληρη η γιορτη του Σεπτέμβρη! πολυ καλα τα επαθλα αλλα πολυ δυσκολο! τουλαχιστον μάθαμε και σκοποβολή :cry:! καλη επιτυχια σε ολους!

Αρέσει σε tazarassasyuuujkh, lena.parasxou, gadadadada και 9 σε άλλους.
  6. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλημέρα σε ολους, εχω συμπληρώσει 37 παιχνίδια και εχω φτασει μεχρι το 49ο δωρο. Θα παρω και την αναβάθμιση του εργοστασίου που είναι το 51ο δωρο και θα σταματήσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξετρελάθηκα με τα δωρα, δεντρα και στάβλους που εχω, εργαλεία και βιοτεχνικά που δεν χρειάζομαι. Δίνει πολλούς π.ε και τ.π.ε , αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει να χαλάσω τα σουπερ λιπασματα ή χρηματα για να τους αποκτήσω.

Αρέσει σε White-Farmer, mmixail, nana και 5 σε άλλους.
  7. kadim65

kadim65 Νέος ειδικός

Απίστευτα βαρετή η διαδικασία της στόχευσης!

8. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Τα κατάφερα επιτέλους και πήρα τα 50φ... στην αρχή έπαιζα με μικρά χωράφια αλλά όπως έχω ξαναπεί τα μικρά χωράφια δεν δίνουν αναδυόμενα... οπότε άλλαξα τακτική και χρησιμοποίησα μεγάλα χωράφια με τσάτνι, σούπερ λίπασμα, λευκή αγνότητα, στόλεν και λίπασμα Ζωζώς... οπότε και μάζευα κάθε 1:15 από 10 σε κάθε μεγάλο χωράφι (το βράδυ μικρά και χωρίς λίπασμα)... τελικά τα κατάφερα αφού ξόδεψα πολύ πράγμα... όμως τα κρατούσα για μια τέτοια στιγμή (50φ ουάου). Έτσι συμπλήρωσα 299φ και πήρα το τρίτο μου ζωοκομείο. Εδώ θα πρέπει να πω ότι οι γείτονες ήταν πολύτιμοι και τους ευχαριστώ. Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε nota.dim1802, 2014chr, White-Farmer και 7 σε άλλους.
  9. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος και εγω αν δεν μου το ροδανι 100% παραγωγη χθες,και φυσικα με εξευγενισμο γαρυφαλλου δεν εβγαινε με τιποτα το δρωμενο ως το τελος

Αρέσει σε nota.dim1802, White-Farmer, gtrullis και 2 σε άλλους.
  10. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα εφτασα ως το 70 δωρο δεν ειχα το χρονο να ασχοληθω περισσοτερο και εως εδω καλα ειναι καλη συνεχεια σε ολους.

11. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλημέρα!!!! Επιτέλους, κατάφερα να τελειώσω ένα τόσο δύσκολο δρώμενο. Λέω δύσκολο γιατί χρειάστηκε να καταναλωθούν αρκετά σούπερ λιπάσματα(2000 περίπου) και λιπάσματα της Ζωζώ(1700 περίπου). Είχα βάλει όμως στόχο τα φιορίνια.[​IMG]

Αρέσει σε nota.dim1802, tazarassasyuuujkh, toylaaaaa και 7 σε άλλους.
  12. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τέλος καλό,όλα καλά,
    αυτό έχει σημασία,
    το δρώμενο τελείωσε,
    και σ' άλλα με υγεία.

Αρέσει σε FARMER.GP, nota.dim1802, mmixail και 11 σε άλλους.
  13. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!

Το δικό μου αποτέλεσμα είναι αυτό, 82 προσπάθειες από 22 πόντους 1804 δεν έχασα καμιά βολή.
    Ξόδεψα περίπου 1500 σούπερ λιπάσματα, είχα και +1 στο φυτό του δρώμενου από το χωριατοροδάνι, ήθελα να τελειώσω γρήγορα με τα φυτά, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με κάποιες αποστολές.
    Μου άρεσε πολύ το μίνι παιχνίδι, με πολύ καλά δώρα, μπράβο στην εταιρία, εύχομαι να έρθουν και άλλα τέτοια δρώμενα.

14. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.