Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Γιορτή Σεπτεμβρίου"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 18/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Κρατάμε το σκόπευτρο χωρίς να κάνουμε κλικ, περίπου εκεί που βρίσκεται το μπρέτσελ. Αφήνουμε να γυρίσει ο κύκλος όσες φορές χρειαστεί ώστε ο κίτρινος κύκλος του μπρέτσελ να πέσει ακριβώς πάνω στον μικρό κύκλο του σκόπευτρου. Τότε πατάμε το κλικ του ποντικιού μία φορά χωρίς να το αφήσουμε. Μόλις ο κύκλος του μπρέτσελ αγγίξει τον μεγάλο κύκλο του σκόπευτρου σηκώνουμε το δάκτυλο. Ετσι έχουμε πετύχει στόχο.
    Αναφέρομαι σε ενσύρματο ποντίκι. Νομίζω ότι αν πατήσουμε αριστερό και δεξί κλικ στο ποντίκι σταματάει να γυρνάει ο κύκλος με τα χρώματα και ελεγχουμε καλύτερα αν οι κύκλοι ταυτίζονται.

Αρέσει σε mmixail, kitsena, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  2. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλησπερα. το εχει δοκιμασει κανεις αυτο, να μας πει;

Αρέσει στους mmixail και NOTHS58.
  3. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Το δοκίμασα, δεν ισχύει. Επίσης αν το κολουρι είναι εσωτερικό πρέπει να αφήσουμε τον κίτρινο κύκλο του να μπει λίγο μέσα στον κύκλο του σκόπευτρου.

Αρέσει στους mmixail, NOTHS58, sgr5081 και σε ακόμα ένα άτομο.
  4. vickymou

vickymou Κόμης

καλησπερα αγροτοπουλα,επειδη εγω σε ολα που επαιξα δεν επεσα κατω απο20-22 θα σας πω τι κανω...Βαζω το βελακι σε ενα σημειο που περναει το μπρετσελ και περιμενω να ξαναπερασει και στο εξωτερικο μπρετσελ παταω μισο εκατοστο πριν ερθει και στο εξωτερικο 1 εκατοστο πριν,ετσι τα πετυχαινω παντα Δεν ξερω αν σας βοηθω καθολου εγω παντως τα παω καλα καλη τυχη

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, maria071966 και 11 σε άλλους.
  5. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

αναδυόμεναααααα....... (φωνάζω μπας και έρθουν....)

Αρέσει σε gadadadada, mmixail, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  6. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Σεπτέμβρης μήνας και Γιορτή,
    στο Φαρμεράμα πάλι,
    κι από τα δώρα τα πολλά,
    σε πιάνει παραζάλη.

Πέντε μπαλίτσες πέταξε,
    τον στόχο να πετύχεις,
    χρώματα,πρέτζελ,στόχευσε,
    κοίτα μην αστοχήσεις.

Μα πριν απ' όλα αυτά εσύ,
    θα πρέπει να φυτέψεις,
    κάτι λουλούδια στρογγυλά,
    και χρατς να συμμαζέψεις.

Παίξε συνέχεια εσύ,
    την μπάρα να γεμίσεις,
    κι αναβαθμίσεις τέσσερις,
    εσύ θα αποκτήσεις.

Μα κι άλλα ζώα του Νησιού,
    και στάβλους μυστηρίου,
    δένδρα και βιοτεχνικά,
    και πόντους ''χίλιους δύο''.

Πολλές Μπανάνες και τροφές,
    πόντους για το νησί μας,
    πλήθος τα φασουλοφλουριά,
    θα έρθουν στην αυλή μας.

Και τα μικρά επίπεδα,
    μην αποθαρρηθούνε,
    τα δώρα που θα 'ρθούν εδώ,
    αλλού δεν θα τα βρούνε.

Κι αν τώρα πήρα φασολιά,
    εγώ θα συνεχίσω,
    και όσα δώρα πιο πολλά,
    μακάρι να κερδίσω.

Αρέσει σε gadadadada, mmixail, Gulit1 και 15 σε άλλους.
  7. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα. Έχω παίξει 44 φορές μέχρι τώρα και στη δεξιά μπάρα βρίσκομαι στο 57.
    Έτυχα όμως 4 φορές το +1 στα φυτά και δεν έχω πρόβλημα με τα αναδυόμενα.
    Μην απογοητεύεστε και τα παρατάτε. Σε ένα παιχνίδι που αν φταρνιστείς,πάει ο στόχος,αν βήξεις χάθηκες και αν χτυπήσει το τηλέφωνο,άστα να πάνε,ότι πάρεις είναι κέρδος.(Εγώ όταν ψάχνω το στόχο, τα τηλέφωνα τα κλείνω)

Αρέσει σε mmixail, kitsena, 2014chr και 11 σε άλλους.
  8. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

καλημερα κ καλο σαβ/κο ... με τις συμβουλες σας μολις πηρα την φασολια ..κ συνεχιζω ... σας ευχαριστω πολυ κ παλι ...

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  9. White-Farmer

καλημερα καλο Σαββατοκυριακο! σε αυτο το σημειο ειμαι. τη φασολια την πηρα απο την Πεμπτη και συνεχιζω στη δεξια μπαρα στην οποια ειμαι στο βημα 67. ο,τι και να παρω πια, καλο θα ειναι. τα φυτα για να το τελειωσω ολο τα εχω, οι ταινιες χρατς ομως κανουν τα νευρα μου χρατς xD

Τελευταία επεξεργασία: 22/9/18
    Αρέσει σε gadadadada, mmixail, Gulit1 και 10 σε άλλους.
  10. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα 33 γυρισματα και ειμαι στο 50. εχει 3 μερες ακομη για να δουμε. μου φαινεται οτι θελει αλλες δυο μερες παραταση

Αρέσει σε mmixail, nota.dim1802, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  11. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

καλήμερα αγαπημένη:inlove:...εχω παιξει 42 και είμαι στο 59...άλλα μιλάω και στο τηλέφωνο, και παλι φέρνω 22!!!!!:D:p;);)

Αρέσει σε mmixail, maria071966, empotonaki και 4 σε άλλους.
  12. White-Farmer

καλημερα γείτονα! εγω ολοκληρωσα το 77 αλλα συμφωνω μαζι σου πως πρεπει να μας δωσουν 2 μερες παραταση για να το ολοκληρωσουμε μεχρι το 100

Τελευταία επεξεργασία: 23/9/18
    Αρέσει σε gadadadada, mmixail, dinaspyro και 3 σε άλλους.
  13. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

καλημερα!!συμφωνω και επαυξανω οτι πρεπει να δοθει παραταση τουλαχιστον 2 ημερων!!36 παιχνιδια επαιξα και εφθασα στο 48.

14. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Τελικά με κάποιες προσπάθειες πρόλαβα και εγώ να ολοκληρώσω το δρώμενο "Γιορτή Σεπτεμβρίου"!!:D Γνώρισα τα ζώα με τις παραδοσιακές στολές: 1)πρόβατα, γουρούνι, γάτα, ποντίκι, μαϊμού και σκαντζόχοιρος με ρουλέτα ζώων, 2) σκαντζόχοιροι με σημαιάκια και 3) πρόβατο και σκαντζόχοιρος με μπύρες και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής!:) Έφτασα στα 31 ολοκληρωμένα παιχνίδια και στους 650 πόντους. Τα καλύτερα μίνι παιχνίδια που έχω δει στο φαρμεράμα είναι κατά τη γνώμη μου εκείνα: της μαϊμουδοβασίλισσας, του Στέλιου Ζαχαρένιου, του Ρέντζο (κρούσε το κώδωνα, τυφλοπόντικες, μπαλόνια και σεντούκια του Χοντροκοιλαρά), των θησαυρών μέσα στο νερό, "Μάχη της καρδιάς" και των καρτών μνήμης! Καλή συνέχεια και καλή τύχη σέ όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει στους mmixail, nota.dim1802, Gulit1 και σε ακόμα ένα άτομο.
  15. White-Farmer

FARMER.GP καλημερα. οταν λες πως το ολοκληρωσες εννοεις τη φασολια; με την δεξια μπαρα των 100 βηματων τι γινεται; για αυτην την μπαρα ζηταμε παραταση του δρώμενου

Αρέσει στους mmixail, Megas_kokoriko και 2014chr.
  16. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

White-Farmer καλημέρα!! Τη φασολιά εννοώ. Το να ολοκληρώσει κάποιος-α όλη την μπάρα των 100 βημάτων χωρίς να αγοράσει καλάθια, το βλέπω πολύ δύσκολο.:( Καλή συνέχεια!!;)

Αρέσει στους dinaspyro, Megas_kokoriko και White-Farmer.
  17. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, επιτέλους η φασολιά κλείδωσε, όσο για τα βήματα, έ!! ότι προλάβουμε, άλλωστε 100 βήματα είναι πολλά και οι μέρες λίγες. Καλή συνέχεια σε όλους/όλες, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε φίλους και γείτονες για την βοήθειά τους με τα δωράκια :)

Αρέσει σε mmixail, vickymou, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  18. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα, τα 100 βήματα τελείωσαν αλλά ας είναι καλά η τύχη μου προχθές στον τροχό, μετά από πολύ καιρό είδα το +100% αποθήκη και μάλιστα 2 φορές ... επειδή όμως για την ευτυχία των παικτών πρέπει τα ιβέντ να ολοκληρώνονται μέχρι το τελευταίο τους βήμα χωρίς τη βοήθεια της τύχης θα συμφωνήσω με όσους ζήτησαν παράταση για το δύσκολο αυτό δρώμενο. Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε mmixail, vickymou, nota.dim1802 και 10 σε άλλους.
  19. maruli1357

maruli1357 Προχωρημένος

καλησπέρα,
    θα συμφωνήσω και εγώ για παράταση του ωραίου αλλά δύσκολου δρώμενου

Αρέσει σε mmixail, vickymou, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  20. liontaraki__

liontaraki__ Νέος ειδικός

Εγω παλι δεν σκοπευα να τερματισω το εβεντ, σκοπος μου ηταν να φτασω μεχρι το 61 στην δεξια μπαρα κ να παρω την τελευταια αναβάθμιση του εργοστασιου. Μετα απο παρακινηση ομως γειτονισσας ειπα να παιξω λιγο ροδανι. Στους 30 γυρους ετυχα 2 φορες 100% σοδεια κ ετσι μπορεσα κ το τερματισα.

Η αληθεια ειναι οτι με τον εναν ή τον αλλον τροπο ο παράγοντας τυχη παντα θα παιζει ρολο στα εβεντ κ δυστυχως το τελευταιο διαστημα συμβαινει ολο κ πιο συχνα

Αρέσει σε gadadadada, mmixail, soyla74 και 11 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.