Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Γιορτή Σεπτεμβρίου"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 18/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο:

" Γιορτή Σεπτεμβρίου "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Γιορτή-Σεπτεμβρίου.24752/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Γιορτή-Σεπτεμβρίου.24750/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Τελευταία επεξεργασία: 18/9/18
    Αρέσει στον/ην mmixail.
  2. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Για τα 30 παιχνίδια θέλουμε 13.500 φυτά και 690 αναδυόμενα.
    Τώρα η δεξιά μπάρα αν κατάλαβα καλά θέλει 82 παιχνίδια για να τελειώσει με την προϋπόθεση να πάρεις 22 πόντους ανά παιχνίδι. δηλαδή 36.900 φυτά και 1886 αναδυόμενα.
    Σίγουρα η δεξιά μπάρα δεν είναι για όλους

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, poi94 και 18 σε άλλους.
  3. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Οι δύο μπάρες "τρέχουν" παράλληλα. Δηλαδή, με τριάντα παιχνίδια παίρνεις τη μαγική φασολιά (αριστερή μπάρα) και ανάλογα με τους πόντους ευστοχίας σου παίρνεις δώρα από τη δεξιά μπάρα.
    Εύκολο δρώμενο εκτιμώ για τη μαγική φασολιά (αν και το φυτό είναι 7ωρο και καλλιεργείται μόνο στις βασικές φάρμες).
    Καλή προσπάθεια και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αρέσει σε mmixail, NOTHS58, nota.dim1802 και 9 σε άλλους.
  4. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Τα ζώα της φάρμας έρχονται, για να τιμήσουν την "Γιορτή Σεπτεμβρίου" με φαγητό, ποτά, μουσική και παιχνίδια: με στόχους και βελάκια!!:D Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που χρειάζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πάρα πολύ απαιτητικό και δύσκολο και λόγω κάποιων οικογενειακών υποχρεώσεων δε θα καταφέρω να ασχοληθώ πολύ.:( Καλή τύχη σε όσους-ες το φτάσουν μέχρι τέλους και ευτυχισμένη "Γιορτή Σεπτεμβρίου"!!;):music:

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, NOTHS58 και 5 σε άλλους.
  5. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Αγαπημενοι μου φιλοι/φιλες!!!!! Οπως ειπαν και οι προλαλισαντες χρειαζομαστε 13.500 φυτα και 690 αναδυομενα για τη φασολια! Οσον αφορα τον πινακα με τις αμοιβες απο το το 1 μεχρι το 100 εγω προσωπικα θα το προσπαθησω και όπου φθασω........ Καλη προσπαθεια σε ολους μας!!!!.......Tα ματακια μου βλεπουν και 50 φιορινια στο Νο100 , αλλα για πειτε μου πως φθανουν μεχρι εκει?????

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, NOTHS58 και 8 σε άλλους.
  6. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Αν δεν την πάρεις, θυμίσουμε στο ''πάρε- δώσε''. Καλή σου επιτυχία!

Αρέσει σε mmixail, nota.dim1802, vickymou και 4 σε άλλους.
  7. dafro123

dafro123 Ενεργός συντάκτης

Πάντως είχαν πολύ καιρό τα ματάκια μου να δουν ως έπαθλο φ...!!!
    Καλή επιτυχία

Αρέσει σε mmixail, Megas_kokoriko, White-Farmer και 3 σε άλλους.
  8. ste007

τα φιορίνια είναι και πολλά και κατά κάποιο τρόπο πρέπει να 'πληρώσεις' για να τα πάρεις. Τι εννοώ.
    Καταρχάς δεν θα το γενικέψω γιατί μπορεί να μεγαλύτερα επίπεδα να μπορούν και χωρίς λεφτά.
    Για τα δικά μου κυβικά για να βγάλω τις ποσότητες θα χρειαστώ το πακέτο, να χαλάσω λίπασμα Ζωζώς, σούπερ λίπασμα.
    θα σας πρότεινα να το πάρετε και μέχρι την τελευταία αναβάθμιση εργαστηρίου όσοι ασχολείστε με αυτό.
    Καλή επιτυχία σε όλους και κυρίως σε όσους το παλέψουν μέχρι τέλος.

Αρέσει στους mmixail, Megas_kokoriko και White-Farmer.
  9. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

προσωπικά πιστεύω πως είναι ενα βατό δρώμενο με πολυ καλές αμοιβές!
    τα 13.500 φυτά βγαινουν άνετα! στην αρχη φυτεύουμε τους 20 σπόρους σε άνετα χωράφια με νερό, σούπερ λίπασμα, φυσικα και με σούπερ λίπασμα της ζωζώς και φυσικά με τσάτνι καρότου μήλου! μετά συνεχίζουμε με μικρά χωραφάκια παντού σε ολες τις εκτάσεις με νερό και λίπασμα και πάντα με τσάτνι καρότου μήλου ή αν δεν υπαρχει δυνατοτητα αγορας αυτού, εστω μαρμελαδα κολοκύθι. Τώρα, αν μπορούμε να στειλουμε ενα μηνυμα απο το κινητό μας για να αγορασουμε το μικρο καλάθι, θα είναι μεγάλη βοήθεια
    δεν ξεχνάμε οτι μαζεύουμε τη φάρμα μας σήμερα στις 15:00 αφού πρώτα τσεκάρουμε το ρολογάκι αριστερά στην μπάρα και αφού κάνουμε και μια ανανέωση για να είμαστε σίγουροι

edit: παιρνουμε απο αποστολες και με φασουλοφλουρια παρτυ εισιτηρια γιατι παιζει πολυ το μπονους σοδειας 100% !!!

Τελευταία επεξεργασία: 19/9/18
    Αρέσει σε poi94, mmixail, 2014chr και 4 σε άλλους.
  10. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Τα 82 παιχνίδια που αναφέρεις και αντιστοιχούν όντως στο πλήθος των φυτών και των αναδυόμενων που λες, (36.900 & 1.886), γνωρίζεις ότι προκύπτουν έχοντας 100% ευστοχία στο μίνι παιχνίδι? Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό?

Αρέσει στους mmixail και Megas_kokoriko.
  11. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα σας ... εκανα μια δοκιμη ....σκετη αποτυχια οι πρωτες 5 βολες ... ουτε ενα πρεντζελ δεν πετυχα !αναμενω τα τιπς σας κ τα κολπακια σας ... αν υπαρχουν ! αλλιως κλαφτα χαραλαμπε! καλη επιτυχια σε ολους οσους επιχειρουν!

Αρέσει σε Gulit1, nota.dim1802, traxhla και 2 σε άλλους.
  12. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα φίλες και φίλοι.
    Το δρώμενο δεν θα έλεγα ότι με αφήνει αδιάφορο. Δίνει μια σχετικά καλή σειρά φασολιάς και πολλά καλά έπαθλα. Το ερώτημα όμως είναι, πόσα φυτά και αναδυόμενα χρειαζόμαστε τελικά για την ολοκλήρωσή του?
    Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θέλουμε να μαζέψουμε 1.792 πόντους δρώμενου. Ξέρουμε επίσης, ότι σε κάθε μίνι παιχνίδι μπορούμε να διεκδικήσουμε από 10 έως 22 πόντους.
    Ας παίξουμε λίγο με τους αριθμούς, κάνοντας διάφορα υποθετικά σενάρια, με βάση το ποσοστό ευστοχίας μας.
    1ο Σενάριο. Ευστοχία 100%.
    Αν έχουμε κατανοήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή το πως παίζεται το μίνι παιχνίδι και μας θέλει και τόσο πολύ η τύχη, θα χρειασθούμε για τα 82 μίνι παιχνίδια που απαιτούνται, 36.900 φυτά και 1.886 αναδυόμενα, όπως πολύ σωστά λέει και ο φίλος μας ste007.
    2ο Σενάριο. Ευστοχία 0%.
    Αν όμως η τύχη, μας έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη της, τότε θα πρέπει να αρκεστούμε μόνο στους 10 πόντους που θα μας δίνει το δρώμενο για κάθε μίνι παιχνίδι που θα ολοκληρώνουμε. Αυτό μεταφράζεται σε 180 παιχνίδια, σε 81.000 φυτά και σε 4.140 αναδυόμενα. Εδώ τα πράγματα φαίνονται πιο δύσκολα και ίσως να μας αποτρέψουν από την προσπάθεια.
    Δεν είναι όμως έτσι. Τα δύο αυτά σενάρια, είναι τα μόνα που κατά την γνώμη μου δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ. Τις ποσότητες φυτών και αναδυόμενων, καθώς και το πλήθος των μίνι παιχνιδιών που θα χρειασθούμε, θα πρέπει να τα αναζητήσουμε κάπου ενδιάμεσα.
    Προσωπική μου εκτίμηση είναι, ότι ο ΜΟ του κάθε μίνι παιχνιδιού θα είναι κοντά στους 16 πόντους. Αν βγω αληθινός, τότε τα μίνι παιχνίδια θα είναι 112, τα φυτά 50.400 και τα αναδυόμενα 2.576.
    Καλή επιτυχία σε όλους μας!!

Αρέσει σε billgab, ste007, White-Farmer και 9 σε άλλους.
  13. yelander10

yelander10 Ενεργός συντάκτης

τρομακτικα ακουγονται ολα αυτα,για να μην πω ανεφικτα!!!!!!!!!!!ευχαριστουμε παντως για τους υπολογισμους

Αρέσει σε NOTHS58, nota.dim1802, CAT_erina και 2 σε άλλους.
  14. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα επαιξα 4 φορες και εφασα τους 80 ποντους αν ειναι ετσι τα πραγματα καλα θα παμε θα καταφερουμε πολλα πραγματα εγω λεω για μενα οπου φτασω δεν εβαλα στοχο για το τερμα παιχνιδι ειναι παιζω για να διασκεδασω ο καθενας βεβαια ειναι δικαιωμα του να κανει οτι θελει καλη συνεχεια σε ολους.

Τελευταία επεξεργασία: 20/9/18
    Αρέσει σε Gulit1, nickoikono11, takis.00 και 5 σε άλλους.
  15. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Kαλημέρα σας
    Τούλα ,για να μήν κλάψει ο Χαράλαμπος :p
    Κατ΄αρχήν διασφαλίζουμε οτι δεν θα μας κολλήσει το mini game ,παιζουμε οταν η σύνδεση με το ιντερνετ είναι σταθερή ,έχουμε ανοιχτό μόνο το παράθυρο με τη φάρμα και κλείνουμε ολα τα άλλα .
    Είναι καλύτερο να μην κάνουμε γύρω γύρω ολοι ακολουθώντας το στόχο μας ,αλλά να τον περιμένουμε σ΄ενα σημείο που μας βολεύει ,κι΄ας μην βιαστούμε με τις βολές μας αν δεν ειμαστε εξοικειωμένοι με το άθλημα .
    Απαιτείται μεγάλη ακρίβεια για να πετύχουμε τα πρέτσελ ,που είναι κινούμενος στόχος με τη φορά των δεικτών του ρολογιού ,κι΄επειδή μεσολαβεί ο χρόνος αντίδρασής μας απ΄τη στιγμή που θα ελευθερώσουμε το πλήκτρο του ποντικιού ,μέχρι να πετύχουμε τον κινούμενο στόχο μας ,φροντίζουμε να μήν έχουμε κεντράρει εντελώς το στόχο μας γιατί θα μας ξεφύγει.Στοχεύουμε λίγο πιο δεξιά του κι΄ετσι προσπαθούμε να καλύψουμε το χρόνο αντίδρασής μας ,υπολογίζοντας οσο είναι εφικτό τη θέση που θα βρεθεί σε κλάσματα δευτερολέπτου .
    Είναι πολύ πιο εύκολο να πετύχουμε τα χρώματα απ΄τα πρέτσελ .ομως μόλις εξασκηθούμε λίγο θα βελτιωθούν οι επιδόσεις μας ,και θα δούμε πιο αισιόδοξα το δρώμενο.
    Καλό βόλι!!!!:)

Αρέσει σε Gulit1, poi94, Megas_kokoriko και 17 σε άλλους.
  16. White-Farmer

καλημερα σας. σ αυτο το σημειο ειμαι μεχρι τωρα. ομως χθες επειδη ειχα απο το ροδανι 2 φορες μπονους σοδειας 100%, για να το εκμεταλευτω αγορασα το μεγαλο καλαθι. με τους στοχους δυσκολευομαι λιγο γιατι προσπαθω με ποντικι που εχει αρχισει να χαλαει. αλλου στοχευω εγω αλλου παει αυτο:cry:. ομως οπως ειπε πιο πανω και ο αγαπητος φιλος ALCHEMIST. δεν πρεπει να κεντραρουμε το πρετζελ γιατι ξεφευγει παντα λιγο. σε μεσο ορο παιρνω απο καθε παιχνιδι 18 με 20 ποντους

Τελευταία επεξεργασία: 20/9/18
    Αρέσει σε NOTHS58, nota.dim1802, skareleni και 6 σε άλλους.
  17. ste007

Δεν είμαι. Ακόμα και στην περίπτωση της τέλειας ευστοχίας μου φαίνεται αδύνατο να βγουν αυτές οι ποσότητες. Απλά πήρα ένα ενδεχόμενο βάζοντας αυτή την παράμετρο στο μέγιστο, γιατί δεν είναι παιχνίδι τύχης να μαντέψω με τις πιθανότητες κατά μ.ο., άρα θεωρητικά αν είσαι καλός στο παιχνίδι μπορείς να πετύχεις το μέγιστο.

Αρέσει στους rixainrempite και White-Farmer.
  18. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

γεια σας κ χαρα σας ! νομιζω τελικα πως θα γελασει ο χαραλαμπος:pπαντα χρησιμες οι συμβουλες σου κ τις ακολουθησα σημερα ..κ οντως πολυ καλυτερα ... θελω λιγη εξασκηση ακομα ομως .... εχασα μονο 2 -3 πρεντζελ σε 8 παιχνιδια ...κατι αρχιζει να χαμογελα ! χιλια ευχαριστω ...καλη επιτυχια!

Αρέσει σε Gulit1, NOTHS58, skareleni και 3 σε άλλους.
  19. White-Farmer

καλησπερα σας. με τα φυτα εχω τελειωσει, τη φασολια την πηρα, στη δεξια μπαρα ειμαι στο βημα 50. αναδυομενα μου λειπουν μονο. toylaaaaa βάστα γερά και θα γελασει ο χαραλαμπος! xD

Αρέσει σε NOTHS58, μαμαβικη, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
  20. sgr5081

sgr5081 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα σε όλες - όλους
    αν έχουμε το σκόπευτρο σταθερό στο ύψος που είναι το κουλουράκι -θεωρώντας πως κοιτάμε 1 ρολόι- στην ώρα 12 και το κουλουράκι είναι 11.50-11.55 είναι 1 αρκετά καλή στιγμή να πατήσουμε το ποντίκι.
    με αυτή την τακτική -και αν το εκφράζω σωστά - στην προηγούμενη στήλη από το κουλουράκι μετά την μέση της και πριν φτάσει η στήλη με το κουλουράκι στα 7 παιχνίδια έχω 138
    μιλάω για την εξωτερική σειρά
    η εσωτερική είναι πιο ζόρικη γιατί και τα σχήματα δεν έχουν το ίδιο μέγεθος
    ελπίζω να σας βοηθήσω και να μην σας μπερδέψω
    ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που σε κάθε δρώμενο υπολογίζουν φυτά αναδυόμενα και μας βοηθάν

Αρέσει σε NOTHS58, poi94, Megas_kokoriko και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.