Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Γιορτή Σεπτεμβρίου - Άμεση εξυπηρέτηση"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 19/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Τα δρώμενα με αυτή τη μορφή τα βαριέμαι. Πιστεύω ότι θα είναι εύκολο δρώμενο, γιατί τα φυτά βγαίνουν σε 8 περίπου μαζέματα, άρα 2-3 μέρες. Οι υπόλοιπες 3-4 είναι νομίζω υπεραρκετές για τα αναδυόμενα που ζητάει, αν αναλογιστούμε ότι το 1/3 σχεδόν [μάλλον και παραπάνω], θα το έχουμε ήδη στο ξεκίνημα. Η στρατηγική είναι προσωπική υπόθεση του κάθε παίχτη, αλλά σίγουρα κάποια βοήθεια θα φανεί χρήσιμη σε κάποιους καινούριους παίχτες. Οι ποσότητες όμως που ζητάει είναι ίδιες για όλους και είναι χρήσιμες σε όλους. Προσωπικά με το που μπαίνουν οι σ. ε. κάθε δρώμενου, επειδή βαριέμαι να υπολογίζω, μπαίνω κατευθείαν στην κουβεντούλα να βρω τις ποσότητες έτοιμες! Μπράβο λοιπόν σε αυτούς που το κάνουν πριν απο μας για μας!
    Αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι τα μυστηριώδη είναι παλιά. Μας είχαν καλομάθει λίγο τελευταία με καινούριους σταύλους και δενδρύλλια! Και πάρτυ γύρους θα ήθελα περισσότερους. Ας ήταν και αυτοί και στα τυχαία δώρα.

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, *As* και 12 σε άλλους.
  2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτοπαρέα, ένα δύσκολο δρώμενο κατά την δική μου άποψη ξεκινά σε λίγο, με αρκετά αναδυόμενα, αλλά καλούς υπολογισμούς από φίλους και συμπαίκτες μου, εκπληκτικές συμβουλές από παλαιότερους παίκτες, και το εκτιμώ βαθύτατα αυτό, σας ευχαριστούμε γι αυτό, μας συμβουλεύετε με τα ωραία σας και δίνετε τα φώτα σας, για να μπορούμε να διαχειριστούμε το δρώμενο καλύτερα.
    Το δρώμενο σαν δρώμενο είναι δύσκολο, τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω, έχει πολλά αναδυόμενα, αρκετά φυτά πάλι, και επιλογές διάφορες κατά πόσο θα μας διευκολύνουν ή οχι, ο καθένας το κρίνει αυτό. Τα δώρα είναι φτωχά, σε σχέση μ αυτά που ζητάει, ακόμη και η φασολιά είναι φτωχή. Παρ ολα αυτά, σίγουρα θα δοκιμάσω την τύχη μου (που μάλλον τελευταία έχει πάρει τα βουνά ή τις θάλασσες), και οτι γίνει. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλές, κι αυτό είναι που με δυσκολεύει πιο πολύ απ όλα. Οπως και να χει θα το παλέψουμε και χωρίς άγχος ελπίζω για όλους μας.
    Καλή μας επιτυχία;)

Αρέσει σε 66romanou, everme, kolokythopitas και 15 σε άλλους.
  3. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα!!Αναδυόμενα από 3 εκτάσεις με 20ωρα δέντρα: καπέλο του Σεφ 99 και ποδιά του Σεφ 146 καλά τα πήγα θεωρώ....

Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, ioanna6929 και 4 σε άλλους.
  4. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Αυτό το κουλούρι το θεωρούμε τόσο σημαντικό βρε παιδιά... γιατί μου φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο σπουδαίο για να το βάλουν σε μία φασολιά...

Αρέσει σε 66romanou, kolokythopitas, Gulit1 και 14 σε άλλους.
  5. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα εφτασα τα 137 καπελο του σεφ και 200 ποδια του σεφ απο αναδυομενα πυστευω καλουτσικα αλλα η φασολια με αφηνει παγερα αδιαφορο καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, nota.dim1802 και 9 σε άλλους.
  6. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

καλημέρα φίλοι συναγρότες που καλείστε να σερβίρετε μεζέδες, ποτά και γλυκά :)
    εγώ έχω άλλο τρόπο να "σερβίρω" τους πελάτες μου γιατί με βολεύει καλύτερα το χαρτί και μολύβι (ξέρω πως οι περισσότεροι γελάτε αλλά μ΄αρέσει το γράψιμο πολύ καθώς και η μυρωδιά του ξυμένου μολυβιού ;))
    για όποιον θέλει... τυπώνει την παρακάτω εικόνα (ασπρόμαυρη φυσικά) και κυκλώνει το ζητούμενο... απλό εύκολο και πρακτικό
    καλη επιτυχία σε όλους!!!

Αρέσει σε mmixail, everme, kolokythopitas και 36 σε άλλους.
  7. powerranger91

powerranger91 Κόμης

καλα,ε;τελειο! :inlove:

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  8. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα παιδια, ποσο εξω επεσα στην αρχη που βιαστηκα να πω οτι ειναι ευκολο!!!!!!!!!!!!!!!Μεγα λαθος εχει πολλες απαιτησεις,πολλα φυτα και πολλα αναδυομενα!!!!!!!!!!Αυτα τα 15 βηματα δεν ειναι μονο 15 συνολα του σεφ αλλα πολλα συνολα!!!!!!!!! δεν εκατσα να τα υπολογισω ειναι πολλα ομως γιατι καθε βημα δεν ειναι συνεχεια του προηγουμενου,αυτο προσεξα

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, rmvfb και 5 σε άλλους.
  9. magdalinaki

magdalinaki Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα σε ολους ο δικος μου τροπος ειναι αριθμητικος δηλαδη 1 2 3 4 5 και καν
    ουμε τους συνδιασμους πχ 1 5 3 επιλεγουμε το νουμερο απο την καθε παραγγελια ειναι 3 οι επιλογες

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  10. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

και εμενα αυτο μου αρεσει το αριθμητικο περισσοτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  11. powerranger91

powerranger91 Κόμης

απο την τριτη αναρτηση αυτης της κουβεντουλας το λεω. :eek:

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  12. graganta

Μόλις πήρα την πάλη δακτύλων με 20 νομίζω, σωστές παραγγελίες, χωρίς σκονάκι, Είναι πιο ευχάριστο έτσι.Στις 3πλές παραγγελίες όμως νομίζω θα το χρειαστώ.

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, rixainrempite και 9 σε άλλους.
  13. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σε όλους!
    Καλό δρώμενο που θέλει μια στρατηγική για να συλλεχθούν τα αναδυόμενα και τα φυτά παράλληλα, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο.
    Σημειώνω τις πολύτιμες συμβουλές του dalaveria.
    Εγώ σε λίγο τελειώνω με τα φυτά και έχω παίξει μέχρι τη μέση της 7ης αποστολής (αυτή που θέλει 385 πόντους), κάνοντας σύνολα σεφ από τα αρχικά αναδυόμενα και όσα παίρνω από τα ζωοκομεία και τα εργοστάσια που αφήνω πάντα στη φάρμα.
    Για τις παραγγελίες και εγώ δεν σημειώνω τίποτα. Όταν τις δω βάζω στο μυαλό μου τον συνδυασμό (με απλά ονόματα πχ. πίτσα-μπλε-ντόνατς) και αμέσως τις φτιάχνω. Και αφού μου πει μπράβο γράφει από κάτω ότι μου αρέσει να φτιάχνω κρέμες!!!
    Μάλλον μας ξέμεινε από το δρώμενο με τον ζαχαροπλάστη.. Απλή αντιγραφή λοιπόν του προηγούμενου δρώμενου.
    Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε mmixail, everme, kolokythopitas και 16 σε άλλους.
  14. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!σε λίγο μαζεύω τα τελευταία φυτά και βουρ για 20ωρα δέντρα!Τα οποία όπως διαπίστωσα,δίνουν τα πιο πολλά αναδυόμενα!Καιρός να ξοδέψω και το σούπερ λίπασμα της ζωζούλας :)
    Κι επειδή ο Αινστάιν έκλεψε όλο το μυαλό από την ανθρωπότητα,χρησιμοποιώ τη φωτογραφική μηχανή,και φυσικά με τη βοήθεια του αβαντάζ,που δίνουν οι κουτάλες...οι οποίες έρχονται από παντού και θα περισσέψουν ασφαλώς-ασφαλώς!
    Καλή συνέχεια!

Αρέσει σε mmixail, everme, 54321giorgos και 13 σε άλλους.
  15. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Ο φίλος μας Κώστας , dalaveria , είναι από τους παλαιότερους και καλύτερους παίχτες , σε όλους μας έχει λείψει . Οι στρατηγικές του πολύτιμες , έχει βοηθήσει πολλούς από εμάς , όλα αυτά τα χρόνια . Και μας λείπει , ειδικά σε δύσκολα δρώμενα ...

Αρέσει σε mmixail, everme, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  16. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα!!
    Το δρώμενο, παρόλο που παίζεται μόνο στην βασική, δεν είναι καθόλου δύσκολο και για αυτό έκρινα αυτήν την φορά να μην αναρτήσω κανέναν από τους γνωστούς μου υπολογιστικούς πίνακες. Άλλωστε, οι υπολογισμοί που αναφέρει ο φίλος μας ο Δημήτρης, είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικοί. Ευχαριστούμε φίλε Δημήτρη για την βοήθειά σου!!
    Η απαιτούμενη ποσότητα στο φυτό, δείχνει δύσκολη, αλλά δεν είναι, τα τρία αναδυόμενα που χρειάζονται, αν και έχουν ιδιομορφίες εμφάνισης, δεν είναι πολλά, σε σχέση με προηγούμενα δρώμενα ίδιας μορφής και το σημαντικότερο, εμφανίζονται σε πάρα πολύ καλό ρυθμό. Όλα συνηγορούν στο να έχουμε ένα πολύ χαλαρό και όμορφο δρώμενο.
    Καλή συνέχεια!!

Αρέσει σε mmixail, ioanna6929, everme και 8 σε άλλους.
  17. graganta

Ήταν απο τα πιο εύκολα δρώμενα εδώ και καιρό.Μόλις ενεργοποίησα τη φασολιά, άνετα χωρίς λιπάσματα [ εκτός απο τα πρώτα], χωρίς άγχος. Απο το σεντούκι πήρα γύρους για το ροδάνι. Γενικά τα δώρα του σεντουκιού είναι πολύ χρήσιμα. Θα βάλω ακόμη κάποια φυτά αλλά δε νομίζω να συνεχίσω πολύ ακόμη. Ανάλογα και τα δώρα που θα μου έρθουν.
    Πήρε 3 μέρες, οι οποίες όμως δεν αναλώθηκαν αποκλειστικά στο ιβέντ, εφόσον το νησί ήταν ελεύθερο, αλλα΄και στη φάρμα βάλαμε ζώα και δέντρα των οποίων η παραγωγή μας έμεινε. Πολύ θετικό.
    Καλή συνέχεια.

Τελευταία επεξεργασία: 23/9/17
    Αρέσει σε powerranger91, ioanna6929, Coinhunter01 και 12 σε άλλους.
  18. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Τακτικός στο φόρουμ

καλημερα στην αγροτοπαρεα, παιδια διαβαζω οτι με δεξι κλικ παγωνει η εικονα, πως γινεται? που ακριβως τοποθετειτε τον κελσορα και κανετε το δεξι κλικ? το εχω προσπαθησει και το μονο που εχω καταφερει ειναι να χασω τελειως την παραγγελια, αφου η προσοχη μου ηταν στο παγωμα της εικονας, το οποιο δεν εγινε ποτε, τι κανω λαθος? αν μπορει καποιος να εξηγησει το θεμα,ευχαριστω

19. vickymou

vickymou Κόμης

η εικονα παγωνει αλλα ο χρονος τρεχει,φωτο με κινητο ειναι το καλητερο αν δεν μπορεις μολυβακι και χαρτι γραφε τα αρχικα των προιοντων προλαβαινεις

20. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Βαζεις τον κερσορα πανω στη παραγγελια, σε σημειο να φαινεται καλα ομως ,και παταςδεξι κλικ.Παγωνει η εικονα και δεν τρεχει ο χρονος.Εγω ετσι επαιξα σε ολο το παιχνιδι,τελειωσα,πηρα τη φασολια και παω για εξτρα δωρα.

Τελευταία επεξεργασία: 24/9/17
    Αρέσει σε mmixail, orpa66, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.