Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Γιορτή Σεπτεμβρίου - Άμεση εξυπηρέτηση"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 19/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο

Γιορτή Σεπτεμβρίου-Άμεση εξυπηρέτηση

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες
    ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Γιορτή-Σεπτεμβρίου-Άμεση-εξυπηρέτηση.21983/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Γιορτή-Σεπτεμβρίου-Άμεση-εξυπηρέτηση.21981/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas και vagelis1968.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! Τα ζώα της φάρμας ετοιμάζονται για το γερμανικό έθιμο "Γιορτή Σεπτεμβρίου" με ένα ξεχωριστό φαγοπότι (χορτοφαγικό και μη αλκοολικό)!! Υπεύθυνοι για τα γεύματα-ποτά θα είναι ο φημισμένος μάγειρας- ζαχαροπλάστης Στέλιος Ζαχαρένιος και το νέο προσωπικό: ζώα- σερβιτόροι!! Καλή τύχη και καλά μαγειρέματα-σερβιρίσματα όπου φτάσει ο καθένας μας!!:):D;)

Τελευταία επεξεργασία: 19/9/17
    Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, ioanna6929 και 9 σε άλλους.
  3. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλημέρα σας,μη περιμένετε από μένα να κάνω υπολογισμούς.Δεν θα κλέψω τη χαρά του συμπαίκτη μου powerranger 91.Aυτό που θέλω να σας θυμήσω ειναι "δεξι κλικ και παγώνει η παραγγελία"οπότε υπαρχει χρονος να καταγραφεί η παραγγελία με όποιον τροπο διαλέξετε.Καλη επιτυχία σε όλους!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, ioanna6929 και 30 σε άλλους.
  4. powerranger91

powerranger91 Κόμης

χαιρετε!
    ηρθε η ωρα να το ριξουμε εξω,βρε αδερφε!:D
    θα φαμε,θα πιουμε και νηστικοι θα κοιμηθουμε! :p
    για τη φασολια θα χρειαστουμε 2.645 ποντους παραγγελιων.αυτο μεταφραζεται σε 77 συνολα του σεφ με ολες τις παραγγελιες σωστες.
    αρα θα χρειαστουμε 308 σκουφους, 385 ποδιες και 11.550 κενταυριες.
    φυτευουμε και παιρνουμε αναδυομενα μονο απο τη βασικη φαρμα,το αγριο λιβαδι και το ξεφωτο του δασους.
    προσωπικα θα βαλω δεντρα απο σημερα,ωστε να κανω ενα καλο ξεκινημα.
    προσοχη:σκουφους(καπελα του σεφ) και ποδιες παιρνουμε μονο απο δεντρα,σταβλους κι εργαστηρια.
    τα μαγικα δεντρα θα δινουν ποδιες.
    ξυλινες κουταλες για παραταση του χρονου των παραγγελιων θα παιρνουμε απο τα φυτα και τις εκτροφες.
    συνολα του σεφ θα μπορουμε να φτιαξουμε ευτυχως και στους 2 μυλους!
    το δρωμενο δεν τελειωνει στη φασολια.συνεχιζεται μεχρι να ληξει για οποιον επιθυμει να λαβει επιπλεον επαθλα.
    καλη μας επιτυχια!

dinaspyro εχεις ολο το ελευθερο να μας προσφερεις τους υπολογισμους σου.να αλληλοβοηθιομαστε.δεν το εχω παρει εργολαβια. xD

Αρέσει σε poi94, nana, kolokythopitas και 50 σε άλλους.
  5. dinaspyro

Το΄ξερα,το΄ξερα!!!!! ο,τι θα μας σωσει αλλη μια φορα ο powerranger!!!!Ευχαριστούμε για τους υπολογισμούς.

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, ioanna6929 και 22 σε άλλους.
  6. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και καλή επιτυχία!ετοιμαστείτε για φωτογραφίες με τα κινητά...τα δευτερόλεπτα είναι λίγα αλλά ένα κλίκ,διαρκεί μόνο ένα!
    powerranger91,σ'ευχαριστούμε...προσωπικά ήμουν έτοιμη να βάλω παντού πολύωρο φυτό και με πρόλαβες!γιαυτό υπάρχει το forum,για να αλληλοβοηθιόμαστε,όπως λες!Την καλημέρα μου!

Αρέσει σε kolokythopitas, rixainrempite, ioanna6929 και 12 σε άλλους.
  7. powerranger91

powerranger91 Κόμης

δε φοβαμαι μηπως κανω λαθος στους υπολογισμους μου.
    ξερω πως οι συμπαικτες μου καλοπροαιρετα θα με διορθωσουν
    και μετα χαρας θα το δεχτω. ;)

Αρέσει σε nana, kolokythopitas, ioanna6929 και 15 σε άλλους.
  8. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα σε ολους!!!!!!!!!!μου φαινεται ευκολο δρωμενο,ησυχο, χωρις πολλες απαιτησεις,θα δουμε ισως πεφτω εξω αλλα μικρα δωρα και φτωχα(στη φασολια εννοω) αλλά!!!!!!!!!!!!!στο τελος??????περνουμε και κουλουρι.dinasryro γιατι να σε βριζουν?καντο το καλο και ριξτο στο γιαλο.ολα ακομη και τα λαθη ειναι ευπροσδεκτα αρκει η προσπαθεια.Αντε παλι θα κυνηγαμε...σκουφους κουταλες αλατια πιπερια ......καλη τυχη

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, mmixail και 10 σε άλλους.
  9. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

δε θυμάμαι άλλο δρώμενο που δεν παίρναμε τα αναγκαια αναδυόμενα από το φυτό του event, πιστευω ότι θα μας δυσκολέψει αρκετα αυτό. Θέλει καλό υπολογισμό για να μην περισέψουν ή τα φυτά ή τα αναδυόμενα.

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, ioanna6929 και 5 σε άλλους.
  10. vickymou

vickymou Κόμης

εχω την εντυπωση οτι η κενταυρέα που ξερουμε δεν ειναι το ιδιο φυτο με το δρωμενο που ειναι κεντάευρα. θα κανω μια ερωτηση στο φορουμ

Αρέσει σε kolokythopitas, rixainrempite, ioanna6929 και 2 σε άλλους.
  11. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

Οχι δεν είναι, δες τη διάρκεια της

12. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα!Αναδυόμενα μόνο από δέντρα, εργαστήρια και στάβλους τι νέο είναι πάλι τούτο?

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, ioanna6929 και 2 σε άλλους.
  13. vickymou

vickymou Κόμης

τα δενδρα και τα ζωα δινουν ποδιες και σκουφους τα φυτα και οι εκτροφες δινουν τις κουταλες

14. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Δικαιοσύνη το λένε αυτό το νέο.Ξεκινάμε όλοι ίσα.

Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, ioanna6929 και 7 σε άλλους.
  15. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

Επειδή τα φυτά δε θα είναι πρόβλημα και θα βγουν άνετα , ακούστε μια πρόταση που έχω να σας κάνω
    Σταύλους και εργαστήρια σε όλους τους χώρους απο σήμερα . Τα πολύωρα εργαστήρια θα έπρεπε να είναι ήδη τοποθετημένα
    Στα κενά θα έχετε δέντρα 20ωρα ή ΧΛ 18ωρα για μεγαλύτερες πιθανότητες αναδυόμενων
    Καλό θα είναι να είναι τοποθετημένα με τάξη , δλδ τα πολύωρα εργαστήρια σε ένα χώρο , οι σταύλοι σε άλλο κτλ
    Αύριο με την έναρξη μαζεύετε τα πάντα , ξηλώνετε τα πολύωρα εργαστήρια και αφήνετε τους σταύλους που μέχρι το πρωι της επόμενης μέρας θα είναι και πάλι έτοιμοι. Στο χώρο των εργαστηρίων που ξηλώσατε ετοιμάζετε τα φυτά για την επόμενη μέρα
    Ουσιαστικά θα γίνει το εξής... Θα πάρετε αναδυόμενα απο 44 + 44 +39 τεμάχια (σταύλους - εργαστήρια) και το πρωι της επόμενης απο άλλα 44+44 , συνολικά 215 εν δυνάμει αναδυόμενα απο σταύλους σε πολύ λίγο χρόνο... Και ότι αναδυόμενα δώσουν τα δέντρα
    Το πρωί θα ξεκινήσει το φύτεμα του φυτού του ιβεντ , το οποίο λογικά θα βγει άνετα σε 2-3 μέρες και μετά πιστεύω πως με μια γύρα και πάλι με σταύλους εργαστήρια θα μαζέψετε όλα τα αναδυόμενα. Δεν είναι δύσκολο ιβεντ.
    Στο διάστημα αυτό των 4ων ημερών είναι ευκαιρία να κάνουν απόθεμα οι παίκτες στα νέα φυτά του bahamarama (όσοι τα ξεκλείδωσαν) αφού θα έχουμε υποχρεωτικά τσάτνι , για να μην πάει "μισοχαμένο"... μετά ας βάλει ο καθένας ότι θέλει.
    Επίσης είναι καλή ευκαιρία για όσους δεν αγοράζουν δενδρίλια και σταύλους να συνεχίσουν το ιβεντ και μετά την λήξη του - εξαρτάται βέβαια απο το ρυθμό που θα τα δίνει
    Αν σας ζορίζει ο χρόνος των σταύλων - εργαστηρίων γιατί αργήσατε και δεν τα τοποθετήσατε ως τώρα, αν ίσως δεν έχετε να βάλετε σούπερ τροφή σε αρκετά εργαστήρια-αναβαθμίσεις , έχουμε σειρές στα σύννεφα και βιοτεχνικά μείωσης χρόνου.
    Καλές σπορές και καλή επιτυχία σε όλους

Αρέσει σε ALCHEMIST., kolokythopitas, FARMERLENA65 και 41 σε άλλους.
  16. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

Να σαι καλα για την υπενθυμηση !!! ...ειχα ξεχασει τι ακριβως καναμε ,,ευχαριστωωωω!!! :D

καλη επιτυχια σε ολους!

Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, ioanna6929 και 7 σε άλλους.
  17. dinaspyro

Ακολουθησα τη συμβουλη σου γιατι μου φανηκε λογικη.Ευχαριστω πολυ!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, mmixail και 14 σε άλλους.
  18. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλημέρα.
    Ακόμα ένα δρώμενο, που ανήκει και αυτό στο "ποτ πουρί από παλιές επιτυχίες". Προσωπικά, δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση από τους αρμόδιους του παιχνιδιού να σχεδιάσουν κάτι το διαφορετικό, κάτι το ξεχωριστό. Ξεσκονίζουν τα παλιά δρώμενα, ωραία δρώμενα δεν λέω, και μας τα ξανά "σερβίρουν", με κάποιες τροποποιήσεις. Κάτι σαν ρετούς!!
    Κι εμείς εδώ στην κουβεντούλα, τι κάνουμε? Αναλωνόμαστε στο να κάνουμε υπολογισμούς με το πόσες ποσότητες χρειαζόμαστε στο κάθε αντικείμενο του δρώμενου και να τους σχολιάζουμε κιόλας αν είναι σωστοί ή όχι, λες και έχει τόση μεγάλη σημασία, όταν μάλιστα υπάρχει και ο κίνδυνος κάποιοι να μην τους καταλάβουν ποτέ.
    Σήμερα όμως διάβασα κάτι το εντελώς διαφορετικό, που μου έκανε τεράστια εντύπωση και θέλω να εκφράσω δημόσια τον θαυμασμό μου προς τον συμπαίκτη μας dalaveria.gr.
    Φίλε dalaveria.gr, αυτά λείπουν από τις κουβεντούλες των δρώμενων. Οι στρατηγικές. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο να μας την παρουσιάσεις. Να΄σαι καλά!!
    Καλή επιτυχία σε όλους μας!!

Αρέσει σε αντικλεια, kolokythopitas, kitsena και 8 σε άλλους.
  19. Giotak80

Giotak80 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημερα !! Ελπίζω να το τελειωσω γιατι στα τελευταία ιβεντ δεν με εχουν φτάσει αναδυόμενα . Τις παραγγελίες εγω τις φωτογραφίζω με το κινητό μου

20. dinaspyro

Ολα ειναι ευπροσδεκτα,και οι υπολογισμοι(που εμενα προσωπικα με βοηθουν πολυ)αλλα και οι στρατηγικες που μας κανουν να βγαλουμε ενα δρωμενο πιο ευκολα .Μη ξεχναμε ο,τι αυτοι οι παιχτες αφιερωνουν χρονο και εχουν και διαθεση να μοιραστουν τις σκεψεις τους.Τους ευχαριστω ολους για τη βοηθεια τους.

Αρέσει σε kolokythopitas, kona111, -PANOS00- και 11 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.