Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Γιορτή Μίξερ

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 30/1/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα συναγροτες-ισσες. Το δρωμενο τελειωσε απο χτες το πρωι, μαζευτηκαν και τα τελευταια δωρακια (πολυ ωραια οντως). Τα μιξερ συσκευαστηκαν και περιμενουν στην αποθηκη. Τωρα βαζω μυστηριωδεις σταβλους και δενδριλια να δουμε τι θα βγει...

Πολυ καλη ιδεα ειδικα για τα πιο μικρα επιπεδα.

συγχώνευση απο διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 5/2/19
    Αρέσει σε μαρω69, sofiapao76, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  2. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

Το τελείωσα και εγώ και ομολογω οτι πήρα πολύ ωραία δωράκια.. όμως 2 επισημάνσεις για το μέλλον.. ειναι πολυ εκνευριστικο να ψάχνουμε μπλε μιξερ ,πορτοκαλι ,μιξερ , πολυτελείας μίξερ κλπ.. θα μπορουσαν να βγαίνουν όλα μαζι με τον τιτλο μιξερ και μετα οι χρωματισμοι κλπ.. δηλαδη μιξερ μπλε, μιξερ πορτοκαλι κλπ.. ετσι θα εβγαιναν διπλα διπλα και δεν θα ψαχναμε με τις ωρες.. και το άλλο σπαστικο ειναι το δεκαλεπτο αναμονης .. θα μπορουσε να ειναι ενα λεπτο και να ξεμπερδευαμε.. τωρα σ αναγκαζε να μπαινεις συνέχεια και να κοιτας και εχουμε και δουλειες.. κατα τ άλλα ηταν διασκεδαστικό τελικά και αν δεν ηταν αυτά τα δυο σημεία που εκνεύρισαν πολλούς απο μας πιστεύω οτι δεν θα υπήρχαν και τόσα παράπονα.. καλα τελειώματα σε όλους

Αρέσει σε kolokythopitas, 2014chr, μαρω69 και 6 σε άλλους.
  3. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Καλησπερα σε ολους!!Εγω την μονη παρατηρηση που εχω να κανω (αν στο μελλον υπαρξει ιδιο η παρομοιο δρωμενο), ειναι να υπαρχει η δυνατοτητα να σβηνουν τα μιξερ μαζικα με αγροτικους βοηθους και οχι ενα ενα χειροκινητα..:sleepy:. Το λεω για την περιπτωση που ειτε ειναι συγχρονισμενα ολα να μαζευονται στο 7ωρο ειτε ,καλη ωρα οπως τωρα , που καποιοι τελειωσαν το δρωμενο νωριτερα και θελουν απλα να διαγραφουν και να μαζευουν τα κουτια μιξερ για ποντους εμπειριας..Αυτα!!:)

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  4. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν κατάφερα να ασχοληθώ με το δρώμενο των μίξερ.:( Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια σε όσους-ες το ολοκλήρωσαν!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, Dr.Kelly και 2 σε άλλους.
  5. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα σε όλους. Δεν αντιλήφθηκα το πρόβλημα πολλών, αλλιώς θα μιλούσα εγκαίρως. Με μια απλή αναζήτηση γράφοντας "μί" έβγαζε όλα τα μίξερ μαζί και στα καταναλωτικά αγαθά έβγαζε το κασόνια των χυμών. Αυτό ήταν εύκολο. Όσο για το δεκάλεπτο, εγώ μετά τα πρώτα 10-15 μίξερ δεν ξήλωνα ούτε τα απλά και έτσι είχα μόνο ένα δεκάλεπτο, αμέσως μετά το μάζεμα, όταν ξαναφύτευα αυτά που εξαντλούνταν. Παρόλα αυτά δεν ξέρω πόσα δώρα έδωσα στις αλεπούδες και τους πιγκουίνους. Πολλά πάντως!

Αρέσει σε kolokythopitas, μαμαβικη, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.