Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Γιορτή Μίξερ

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 30/1/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Προσωπικά, θα φυτεύω φυτά δρώμενου μέχρι να φτιάξω τόσα μίξερ όσα είναι τα μικρά χωράφια που χωράνε στο ξέφωτο. Και αφού τα μίξερ μετά τις 3 χρήσεις γίνονται μίξερ σε κουτί και αυτά θα δώσουν ξανά μίξερ για άλλες 3 χρήσεις, άρα για μένα δεν θα χρειάζεται να καλλιεργήσω άλλα φυτά δρώμενου....Μόλις γεμίσει η έκταση, θα ανακυκλώνω τα υπάρχοντα μίξερ και όπου βγεί....Άντε καλή συνέχεια σε όλους και όλες :)

Αρέσει σε Dr.Kelly, traxhla, xristos-ale3andros και 10 σε άλλους.
  2. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

δεν νομιζω να χρειαστουμε τοσα πολλα. με ενα προχειρο υπολογισμο με 60 μιξερ νομιζω γινεται η δουλεια. 60χ3=180 επι 3 φορες την ημερα 540, σε 1,5 μερα τελειωσε το δρωμενο. χωρις να υπολογισουμε αυτα που μαζευουμε μεχρι να τα κανουμε 60

Αρέσει σε Dr.Kelly, traxhla, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  3. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

τα μιξερ υψηλης τεχνολογιας δεν μου δινουν τους χυμους οταν τα μαζευω.συμβαινει και σε σας?

4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Κοιταξε στα υπαρχοντα σου (καταναλωτικα) ειναι σεντουκια, γιορτη μιξερ ανοιξε τα.

Αρέσει σε nickoikono11, traxhla, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  5. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλήμερα σε όλη την αγροτιά,η υπομονή είναι χρυσός...δεν υπάρχει ποιο εύκολο δρώμενο,όσο πολύπλοκο φαίνεται τόσο ποιο εύκολο είναι,αφήστε τα δώρα που δίνει ειδικά αυτά με τις αρκούδες είναι το κάτι άλλο,μυστηριώδης στάβλοι,δενδρύλια,σ.λ. κτλ .προτρέπω να παίξετε όλοι και να πείτε και μια συγνώμη εκεί που πρέπει, γι όσους εκνευρίστε, νευρίασαν, για μένα άδικα, μια παρέα είμαστε, σήμερα δίνω καποια λύση εγώ αύριο κάποιος όλος . περιμένετε λίγο <<βρε>>παιδιά και μετά καταδικάστε!!!το δρώμενο είναι απλό, απλά θέλει λίγο παραπάνω υπομονή μέχρι τα κουτιά μίξερ να γίνουν;)
    <<μίξερ υψηλής τεχνολογίας>>:inlove:και πως...θα φτιάξουμε τα μίξερ που μπορούμε και εάν δεν είναι αυτό που θέλουμε τα διαγράφουμε μέχρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα :το μίξερ υψηλής τεχνολογίας.(κάθε διαγραφή κάνει 10 λεπτά για να ξανά γίνει μίξερ) δίνει κατευθείαν χυμούς έτσι θα χρειαστούμε λιγότερο χρόνο για να πάρουμε την φασολιά και τα δώρα. όμως και τα άπλα μίξερ δίνουν καλά δώρα...ελπίζω να βοήθησα λιγάκι. να είστε όλοι πάντα καλά και να μην τα παρατάτε!!!

Αρέσει σε Dr.Kelly, μαμαβικη, sofiapao76 και 9 σε άλλους.
  6. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

καλημέρα

Και εγώ θα συμφωνήσω, το δρώμενο είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ εύκολο. Είδατε που διαμαρτύρεστε για το πως εξέλαβαν υπόψιν τις απόψεις σας και διαμαρτυρίες σας ?

Και είναι τόσο εύκολο που όλα έρχονται μόνα τους.

Πολύ καλή παρατήρηση απο τον συναγρότη kitsena (Aν δεν σου αρεσουν , ειναι τα απλα , τα σβηνεις . Δεν χανονται . Γινονται κουτια μιξερ, στα διακοσμητικα σου. Τα ξανατοποθετεις στο δασος. Σε 10 λεπτα μπορει να σου γινουν καλυτερα). Μόνο που το tip αυτό στο επόμενο θα έχει εξαφανιστεί.

.

Αρέσει σε Dr.Kelly, aposperitis1, skareleni και 10 σε άλλους.
  7. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Μπηκα στο αγγλικο φορουμ , να δω αν εκει διαμαρτυρονται τοσο . Εκει βρηκα την πληροφορια.
    Αυτο μου αρεσει πολυ στο δρωμενο αυτο , οτι μπορεις να τα διορθωσεις .
    Συμφωνω, @koyrsaros στο επομενο δρωμενο , αυτο που μας αρεσει , δεν θα υπαρχει.

Αρέσει σε aposperitis1, skareleni, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  8. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα. Δεν ασχολούμαι με το δρώμενο και δεν με ενδιαφέρει,αλλά αν διαβάσεις την καρτέλα που βγαίνει και μιλάει για το δρώμενο,θα δεις ότι και εκεί είναι γραμμένο αυτό που λες.Στη δεύτερη σελίδα της καρτέλας,Στα ελληνικά ασφαλώς!

Αρέσει σε aposperitis1, soyla74, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Καλημερα συναγροτες-ισσες. Το θεμα δεν ειναι αν ειναι ευκολο το δρωμενο η οχι. Τουλαχιστον σ'εμενα, αν και δεν πολυασχολουμαι ετσι φαινεται. Το θεμα ειναι οτι με τις αλλαγες στα μιξερ και το βαλε βγαλε μεχρι να ερθει το επιθυμητο, φτανουμε στο σημειο η καρτελα του farmerama να ειναι μονιμα ανοιχτη και καθε 2-3 ωρες να μπαινεις να βλεπεις αν κατι ειναι ετοιμο. Τσεκαρε μετα ενα-ενα ποια θελουν βγαλσιμο, βαλτα παλι κοκ. Προσωπικα εχτες εγω απο τις 21:00 μεχρι τις 24:00 επρεπε να μπω καθε 20 με 25 λεπτα για να μαζεψω. Αποτελεσμα σε αυτο το φαυλο κυκλο να πρεπει να εισαι διαρκως στο παιχνιδι με εξαιρεση καποια διαλειμματα. Δεν νομιζω οτι ολοι εχουν την πολυτελεια να καθονται ολη μερα μπροστα στο pc η με το tablet στο χερι.

Αρέσει σε Dr.Kelly, sugar64, kolokythopitas και 12 σε άλλους.
  10. tsarouxis

tsarouxis Έμπειρος

Καλημέρα! Είπα κι εγώ να συμμετάσχω σε ένα εύκολο δρώμενο.
    Ναι, τελικά είναι εύκολο και δίνει και καλά δώρα, αν και στην αρχή νόμισα πως έβαλα και το μυαλό μου μέσα στο μίξερ, προσπαθώντας να καταλάβω τι πρέπει να κάνω.
    Και καλά εντάξει τα μίξερ που φτιάχνω είναι μπαγκατέλες και δεν αρέσουν στις αρκούδες (αν και παρεξηγήθηκα) και οκ δέχομαι την αντικατάστασή τους κι άμα δε μ' αρέσουν και μένα έτσι, "για σπάσιμο" προς τις άρκτους, τα ξανακλείνω στο κουτί και περιμένω τα πολυτελείας και μαζεύω και χυμούς και φτιάχνω και κοκτέιλ και στην υγειά μου!!
    Μα εκείνα τα μίξερ τα υπερσύγχρονα της υψηλής τεχνολογίας, γιατί πρέπει να μου βάζουν τους χυμούς σε σεντούκι (και τζάμπα κόβουμε και δέντρα) αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει το τυχαίο της υπόθεσης, όπως στα άλλα κιβώτια του παιχνιδιού και μου δίνουν μόνο και πάντα 4 συγκεκριμένους χυμούς.
    Πολύς κόπος και ξυλεία για το τίποτα, εκτός κι αν στον αρχικό σχεδιασμό τα σεντούκια έδιναν διαφορετικές ποσότητες χυμών αλλά τελικά εγκαταλείφθηκε η ιδέα.
    Αυτοί πάντως που προσπάθησαν να φτιάξουν ένα διαφορετικό μηχανισμό στο δρώμενο, από καιρό δικαιούνταν και μια άδεια να ξεκουραστούν, άνθρωποι είναι κι αυτοί...

Αρέσει σε Dr.Kelly, ALCHEMIST., kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  11. skgskg

skgskg Κόμης

να ρωτήσω κάτι είναι καλύτερα να διαγράφουμε και τα μίξερ πολυτελείας για να κερδίσουμε μίξερ υψηλής τεχνολογίας;

Αρέσει στους kolokythopitas, xristos-ale3andros και olga-tse62.
  12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

τα πολυτελειας δινουν 9 απο ενα χυμο ενω τα υψηλης 6 απο το καθενα. Διαλεγεις τι θελεις και σε ποια υπολειπεσαι.

Αρέσει στους kolokythopitas και xristos-ale3andros.
  13. skgskg

skgskg Κόμης

εσείς τι διαλέγεται για να βγει με λιγότερες επιλογές το δρώμενο ποιο είναι το καλύτερο;

Αρέσει στους kolokythopitas, GEPPO1 και xristos-ale3andros.
  14. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Εγω θα συμετάσχω και όπου φτάσω
    Καλή επιτυχία σε όσους συμετάσχουν

15. boykitsa68

boykitsa68 Νέος ειδικός

Φέρτε πίσω τα τζαμπόδεντρα και να ασχοληθώ και με μίξερ και με αρτοπαρασκευαστή και με λουκουμαδομηχανή και ότι άλλο εξάρτημα θέλετε, να καώ, να λιώσω στο φύτεμα (πολύ σπάνιο τελευταίως) αλλά μη μας παιδεύετε άλλο με σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τη καλησπέρα μου σε όλους.

Αρέσει σε nana, stavrina72, sakiragiza και 6 σε άλλους.
  16. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

κραταω τα πολυτελειας αν εχω κανει δυο τρεις διαγραφες γιατι περναει ο χρονος και χανουμε χυμους και δεν θα προλαβουμε.. συνεπως αν μεσα στις δυο τρεις επανατοπεθετησεις τον κουτιων δεν πάρω υψηλης τεχνολογιας, κραταω τα πολυτελειας και αντικαθιστω μονο τα απλα.

Αρέσει σε olga-tse62, aggellll, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 6 σε άλλους.
  17. panos601

καλησπερα και απο μενα εχω βαλει 45 μιξερ και εχω φτασει στα μισα του δρωμενου ως τωρα. θα βαλω αλλα 10 και θα τα αφησω με οτι μου δωσει. δεν ξανακανω διαγραφη ειναι πολυ κουραστικο να περιμενεις αυτο το 10λεπτο.

Τελευταία επεξεργασία: 2/2/19
    Αρέσει σε nickoikono11, Megas_kokoriko, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 2 σε άλλους.
  18. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπέρα
    εγώ απογοητεύτηκα μόνο 10 νομίσματα μέσω πάρει και οι μέρες περνάνε ...
    Δε νομίζω νΑ τα καταφέρω δεν είμαι σίγουρη καν αν το παίζω σωστά το παιχνίδι γιατί διαβάζω πολλά κ δεν καταλαβαίνω πως εσείς παίζετε :oops:

Αρέσει στους GEPPO1, SYLVART και kolokythopitas.
  19. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα αγρότες και αγρότισσες!

Εγώ σταμάτησα να βγάζω και να βάζω για να τύχω το καλύτερο γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο τώρα για τέτοια.
    Πήρα τη φασολιά και τις αναβαθμίσεις των εργοστασίων και τώρα θα πάω για τα διακοσμητικά και τις αναβαθμίσεις τους.

[​IMG] [​IMG]

Πήρα αρκετά καλά δωράκια και ειδικά από μυστηριώδες δενδρύλλιο και μυστηριώδης στάβλους!

Αξίζει να το παλέψουμε, καλή συνέχεια σε όλους!

Αρέσει σε Dr.Kelly, Gulit1, nickoikono11 και 7 σε άλλους.
  20. panos601

καλημερα τελος με την φασολια ενα μαζεμα ακομη και τελος με το δρωμενο στο 35 η κιρα και στο 33 η πολα

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, nickoikono11 και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.