Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Γιορτή Μίξερ

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 30/1/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Το δρώμενο, όπως και όλα τα δρώμενα άλλωστε, είναι πάρα πολύ εύκολο, παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, είναι απόλυτα κατανοητό, δίνει πάρα πολύ καλά δώρα, ολοκληρώνεται γρήγορα και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο για να διαμαρτύρεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ξεχάσετε τα πάντα από την προσωπική σας ζωή και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, να σταματήσετε και από την δουλειά σας, ώστε να μπορείτε άνετα να κλειδωθείτε μέσα σ΄ένα δωμάτιο αγκαλιά με τον υπολογιστή σας, για να παίζετε συνέχεια και χωρίς σταματημό τα δρώμενα που σχεδιάζουν με τόση επιτυχία και σβελτάδα οι αρμόδιοι του φαρμεράμα. Όλα τα άλλα, θα έρθουν μόνα τους!!
    Όλο αυτό το σκηνικό φίλες και φίλοι, με εκνευρίζει αφάνταστα. Φυσικά και δεν θα ασχοληθώ με το δρώμενο. Κι αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, θα τα αποχαιρετήσω εντελώς. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι μέσα στο παιχνίδι, που μπορώ να ασχοληθώ και να περάσω ευχάριστα την ώρα μου.
    Καλό κουράγιο σε όλους εκείνους που θα δηλώσουν παρών!!

Αρέσει σε ioanna6929, stathisbi, koyrsaros και 33 σε άλλους.
  2. panos-1968

panos-1968 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Αυτοί που σχεδίασαν το παιχνίδι το σχεδίασαν με αγάπη και προσφορά!! Αυτοί που το επανασχεδίασαν το έκαναν με γνώμονα μόνο το κέρδος. ΛΟΓΙΚΌ. Ως ένα σημείο όμως. Γιατί, αυτά που προσφέρει το παιχνίδι, γι αυτούς είναι τίποτα. Αέρας κοπανιστός. Για εμάς είναι χρήματα που βγαίνουν από την τσέπη μας. Όταν και όποτε τα δίνουμε. Έχουν κλείσει τις κάνουλες και ζητάνε ΤΙ. Στα τελευταία γεννητούρια αντί να δίνουν άλμπουμ έδιναν φακούς. Μα δεν τους κόβει λίγο;

Αρέσει σε ioanna6929, koyrsaros, kolokythopitas και 16 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Λοιπον παιδια!!! Οποιος θελει να παρει τη φασολια, θα πρεπει να μαζεψει 85 αστερονομισματα (νομιζω οτι δεν ειναι πολλα)! Οποιος θελει να παρει τις 2 αναβαθμισεις του εργοστασιου θα πρεπει να μαζεψει 20 αστερονομισματα.
    Πιστευω οτι μπορουμε να κανουμε τα 2/4 του δρωμενου, για να τα αποκτησουμε! Δεν χρειαζεται να το τελειωσουμε ολο!! Εγω προσωπικα θα το προσπαθησω, γιατι με τις φασολιες εχω μια αγαπη!!!!

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, Coinhunter01 και 21 σε άλλους.
  4. kostas.k1970

kostas.k1970 Νέος ειδικός

καλημερα panos-1968 η εταιρεια εχει ατομα που σχεδιαζουν τα δρωμενα και τους κοβει πολλη το θεμα ειναι να αγοραζουμε καλαθια και να εχουν εσοδα το παιχνιδι δεν ειναι δωρεαν για να τελειωσεις καποιο δρωμενο πρεπει να εισαι με ενα πς αγκαλια εγω εχω να τελειωσω δρωμενο 3 μηνες ειμαι στιν εργασεια μου δεκα ωρες τιν ημερα οπωτε παιζω οσο παει και τωρα που θα φυγω παω στο καταρ κανουμε τα εργα για το μουντιαλ του 22 ακομα πιο δυσκολο ομως θα μπαινω μια φορα τιν ημερα να στελνω δωρα .φιλοι αγροτες και αγροτισες εχουμε και αλλα πραγματα να κανουμε στι ζωη μας η εταιρεια δεν θα αλαξει λογικη αυτο θα κανει συνεχεια απλα ας αφηνει κενο αναμεσα στα ιβεντ ολοι εχουμε προσωπικη ζωη και οχι ενα πς αγκαλια σε ολους και ολες που θα παιξουν καλη δυναμη:):inlove:

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 18 σε άλλους.
  5. koupaki

koupaki Ανερχόμενος συντάκτης

Πιστεύω κατ αρχήν οτι δεν είναι σωστό να δοκιμάζεται η αντοχή μας ,και με τα συνεχή ιβεντς αυτό γίνεται.Δεν έχει καμιά σημασία αν κάποιο είναι εύκολο ιβεντ(όπως το σημερινό) και το άλλο δύσκολο(όπως το προηγούμενο). Ολα θέλουν τον χρόνο τους.Μου θυμίζει κάτι από το σχολείο,ξαφνικό διαγώνισμα γιατί ο Καθηγητής βαριόταν να κάνει μάθημα .
    Το προηγούμενο ιβεντ μου θύμισε τον στρατό,όταν υπηρετούσα.Τότε έπρεπε να κάνω υποχρεωτικά σκοπιές (την γλίτωναν μόνο όσοι είχαν μέσον),δεν έκανα ποτέ ξανά σκοπιές, εκτός αν είχα προσωπικό όφελος στην δουλειά μου.Ούτε στο προηγούμενο,ούτε σαυτο βεβαίως θα τρέξω να κάνω σκοπιά γιατί δεν έχω προσωπικό όφελος,αντιθέτως άλλοι προσπαθούν να έχουν κέρδος.Είμαι αρκετά παλιός στο παιχνίδι,ξέρω,έχω καταλάβει,θα παίζω όπως θέλω εγώ,όπως μαρεσει εμένα,δεν θα κάνω κανενός την χάρη,μην διαμαρτύρεστε, κάντε παιχνίδι ,γιατί είναι ένα απλό παιχνίδι.
    Προσπαθώ να βρω μέσον,αλλά τπτ μέχρι σήμερα;).Γκίνια>:(.

Αρέσει σε ioanna6929, koyrsaros, kolokythopitas και 19 σε άλλους.
  6. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημερούδια! Ούτε κι εγώ θα μπω στην κουζίνα του farmerama! Καλή συνέχεια...

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, NOTHS58 και 9 σε άλλους.
  7. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

χαχα ωραιος!!!!

Αν και αποφευγω να κανω κριτικη στα δρωμενα,σημερα,μετα απο τοσες διαμαρτυριες που διαβασα απο συμπαικτες και συμπαικτριες,θα πω την αποψη μου...Το παιχνιδι για μενα,ειναι ενα πηγαδι χωρις πατο...Σημερα ο ταδε σταυλος,αυριο το δεινα δεντρο,αποστολες,δρωμενα κλπ...Ειναι διασκεδαση και κολλημα...Οποιος θελει και μπορει,παιζει τα δρωμενα,αναλογα τι επιδιωκει...Η εταιρεια το κερδος,εμεις τη διασκεδαση...Μεχρι τωρα,τοσα χρονια,πορευομαστε,παρα τις οποιες αντιδρασεις,καλα...Τον τελευταιο καιρο,διαπιστωνω,μια συνεχη ροη δρωμενων...Δεν παιρνουμε ανασα...Καποτε ειχαμε καιρο να εκτρεφουμε και καμια κοτα...Τωρα αγχος...Να βγουν τα αλεπαλληλα δρωμενα...Εννοειται πως δεν εχουν καμια ευθυνη γι αυτο,οι εξαιρετικες συντονιστριες...Που χωρις αυτες,για μενα,θα ειχε πεθανει το παιχνιδι...Ομως η εταιρεια,για να βγαλει περισσοτερο κερδος,μας εχει κουρασει...Εγω προσωπικα,ολο πληρωνω και περισσοτερα...Ισως πει κανει,επιλογη σου ρε φιλε...Δεν ειναι ετσι ομως...Ο εθισμος και η συνηθεια ειναι κατι μη μεταστρεψιμο...Προταση μου...Λιγη ηρεμια απο την εταιρεια...Ενα μικρο διαστημα χαλαρωσης χωρις κανενα δρωμενο...Να φτιαξει ο καθενας τη φαρμα του οπως θελει και να εχει τον χρονο του...Συμπερασματικα??Ας το δουμε κι εμεις και η εταιρεια,το παιχνιδι,πιο χαλαρα και οχι με τοση ενταση και αγχος...Καλο μεσημερι σε ολους και καλα να περνατε...

συγχώνευση απο διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 31/1/19
    Αρέσει σε ioanna6929, koyrsaros, kolokythopitas και 23 σε άλλους.
  8. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

χαχαχα αχ ερχομαι και γω μαζι σου!!!

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, NOTHS58 και 9 σε άλλους.
  9. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Επειδή αυτό το δρώμενο έχει αρκετά πιθανά σενάρια θα βάλω κάποια έστω για να υπάρχει ένας αριθμός στις ποσότητες.
    Αυτό που ξέρουμε είναι οτι χρειαζόμαστε 400+400= 800 χυμούς.
    Έστω ότι τυχαίνεις συνέχεια την χειρότερη εκδοχή, δηλαδή να παίρνεις κάθε 7 ώρες 2 χυμούς. Έστω ότι αν βάλεις πρόγραμμα μπορείς κάθε μέρα να παίρνεις 3 φορές χυμούς πχ. 10 το πρωί, 5 το απόγευμα, 12 το βράδυ. Έστω επίσης οτι η 1η φορά που θα βάλεις τα μίξερς θα είναι Παρασκευή βράδυ οπότε θα είναι έτοιμα από Σάββατο πρωί, άρα θα έχεις 3 μέρες γεμάτες και μισή . Άρα σύμφωνα με αυτά μέχρι αύριο βράδυ πρέπει να υπάρχουν έτοιμα 40 μίξερς τα οποία είναι 8000 φυτά και 640 αναδυόμενα.
    Προσοχή! Τα νούμερα προφανώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα απόλυτα γιατί δεν θα τυχαίνεις συνέχεια φαντάζομαι την χειρότερη εκδοχή από τα μίξερς και επίσης μπορείς να συνεχίζεις να φυτεύεις και μετά το βράδυ της παρασκευής οπότε θα αλλάξουν οι ποσότητες φυτών και αναδυόμενων. Οι ποσότητες που έβγαλα είναι λίγο για να έχουμε μια εικόνα του τι χρειάζεται στο περίπου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που τα μιξερς θέλουν 7 ώρες πρέπει να παράγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται μίξερ ώστε να μειώσουμε τα φυτά και τα αναδυόμενα που χρειαζόμαστε, αλλά και να υπάρξει ένα πρόγραμμα στο μάζεμα φυτών και μίξερ.

Φαίνεται να είναι ένα εύκολο δρώμενο θα δείξει κιόλας, αλλά καταλαβαίνω την όλη αναστάτωση.
    Δόθηκε μόλις μισή μέρα ξεκούρασης από το προηγούμενο δύσκολο ιβέντ. Προφανώς η εταιρία θέλει να βγάλει λεφτά αλλά προσπαθεί να βρει τρόπους να τραβήξει και το ενδιαφέρον του κόσμου. Το τελευταίο διάστημα έχουμε συνέχεια δρώμενα τα οποία προσπαθούν να είναι πιο περίπλοκα να συνδυάζονται μεταξύ τους, παράλληλα δρώμενα να υπάρξει μια κινητικότητα. Δεν μπορούν να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Αρέσει σε ioanna6929, koyrsaros, kolokythopitas και 15 σε άλλους.
  10. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Λοιπον ετυχα τα δυο πρωτα μου μιξερ , τα πιο μικρα που δινουν απο 2 χυμους. Τα εβαλα στο δασος. Τα διεγραψα αμεσως μετα . Εβαλα τα κουτια και περιμενω ( 10 λεπτα ) να μου δωσουν καλυτερα μιξερ.
    Το διαβασα στο αγγλικο φορουμ. Ελπιζω να βοηθησα.
    ...Μετα απο 10 λεπτακια έτυχα παλι μπλε μιξερ -τα απλα - και τα ξαναεσβησα . Αντε παλι περιμενω τα κουτια .
    Ευχηθείτε μου καλη τυχη!!!

Και ναι ! Μετα απο 5 φορες , δουλεψε. Μπλε και πορτοκαλι μιξερ πολυτελειας . Τα κραταω !!!

Τελευταία επεξεργασία: 31/1/19
    Αρέσει σε -lousi-leon2001, ioanna6929, kolokythopitas και 18 σε άλλους.
  11. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

για μια χρηση ειναι τα μιξερ?????? αποτι ειδα τωρα που εβαλα ειναι για 3

Αρέσει στους kolokythopitas, GEPPO1 και mmixail.
  12. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Aν δεν σου αρεσουν , ειναι τα απλα , τα σβηνεις . Δεν χανονται . Γινονται κουτια μιξερ, στα διακοσμητικα σου. Τα ξανατοποθετεις στο δασος. Σε 10 λεπτα μπορει να σου γινουν καλυτερα .
    Εφτιαξα 2 και μου ετυχαν μπλε και πορτοκαλι που δινουν απο 2 χυμους.
    Τα διαγραφα και εκανα συνεχεια κουτια , μετα απο 5 φορες , τα κουτια μου εγιναν πολυτελη μιξερ που δινουν απο 3 χυμους ανα 7ωρο.
    Τα κρατησα για να τα μαζεψω 3 φορες . Ετσι απο τα 2 αρχικα - απλα μιξερ θα κερδιζα 6+6=12 χυμους. Τωρα θα κερδισω 9+9=18 χυμους.

Αρέσει σε -lousi-leon2001, kostas.k1970, xristos-ale3andros και 13 σε άλλους.
  13. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

χαχαχχχαχα !!!

Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, White-Farmer και 6 σε άλλους.
  14. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλοοοοοο

Αρέσει σε xristos-ale3andros, soyla74, kitsena και 2 σε άλλους.
  15. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να μην ασχολιθο με αυτο το εβεν κουραστικα πολυ και βαρεθικα απο τα απανοτα εβεν η φασολια μου ειναι αδιαφορη δινει πολυ λιγους π.ε. και δεν εχω καμια ορεξη να καθομαι και να κανο χυμους ο καθενας βεβαια ειναι δικαιομα του να κανει οτι θελει.

Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, Gulit1 και 10 σε άλλους.
  16. maruli1357

maruli1357 Προχωρημένος

καλησπέρα
    κουραστηκα από τα απανωτά δρώμενα που μου θυμίζουν το τραγούδι " η φάμπρικα δεν σταματά δουλεύει νύχτα μέρα..." και την σοφή παροιμία "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα".
    Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους "συναδέλφους αγρότες για την βοήθεια που μας δίνουν με συμβουλές και υπολογισμούς φυτών.

Αρέσει σε xristos-ale3andros, koyrsaros, kolokythopitas και 11 σε άλλους.
  17. sgr5081

sgr5081 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες και όλους τους συμπάσχοντες....
    Θα θελα πολύ να ξεκινήσω τον μήνα διαφορετικά αλλά δεν μου βγαίνει....
    Έχω ξυπνήσει από τις 6.30 (καθημερινή συνήθεια)καφεδάκι και άνοιγμα το pc μουσικούλα φαρμεράμα
    Είναι 7.55 έχω μαζέψει φυτέψει και στις 2 φάρμες μου και περιμένω να αλλάξει το κουτί του μίξερ.....
    ούπς σαν να μην μας τα λες καλά κυρ-Θανάση 1.30 ώρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΚΟΠΗ ΑΝΑΜΟΝΗ....
    Το να περιμένω να βγει άλλο μίξερ το βρίσκω λίγο αφελές λίγο άσκοπο λίγο κάπως....
    Ένα δρώμενο που στηρίζεται και στο παράγοντα τύχη (ότι βγάλει το κουτί ) και που σε βγάζει εκτός προγραμματισμού μιας και τα μίξερ μετα τις αλλαγές ΔΕΝ θα μαζεύονται την ίδια ώρα....
    θεωρώ πως κάθε δρώμενο σιγά σιγά και με διαφορετικό τρόπο σε θέλει όλο και πιο πολύ κολλημένο "τρέχα να μαζέψεις , κυνήγα τη φασολιά, δεν φτάνουν τα αναδυόμενα......)
    παιχνιδάκι είναι, και αν δεν χαίρεσαι όταν κάνεις κάτι είναι αγγαρεία....
    την καλημέρα μου σε όλους/ες σας καλό μήνα να έχουμε

Αρέσει σε Dr.Kelly, xristos-ale3andros, koyrsaros και 20 σε άλλους.
  18. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα και καλο μηνα συναγροτες-ισσες. Τωρα που το βλεπω το καλο θα μου πεις....!!! Ειπα να δω λιγο τι γινεται με τα μιξερ, αντε και τα βαλαμε, αντε και μαζεψαμε τους πρωτους χυμους, αντε και τα διαγραψαμε και τα ξαναβαλαμε, και περιμενε να ανοιξουν τα κουτια, αντε ψαχνε στα διακοσμητικα να τα βρεις, πηγαινε και στα κατανωλικα να βρεις το σεντουκι. Τρεχα απο δω, τρεχα απο κει, πιαστηκε η ανασα μου....!!!!! Και πρεπει να μαζευτουν και 400 απο το καθενα για να βγει το δρωμενο.....ζαλιστηκα, παω να φτιαξω ενα χυμο στο μπλεντερ (σε 2 λεπτα) να τον απολαυσω, κι ασε την αλεπου και τον πιγκουινο να περιμενουν.
    ΥΓ. 1:29 το ενα, 1:45 το αλλο, 2:05 το τριτο, 3:30 το παρα περα, 3:34 τα φυτα, αααααα....!!!!! τα νευρα μου, δεν ειναι κατασταση αυτη.....κανενα σ.λ. δεν πιανει; καποια ζωζω εστω; μπααααα...... εχει βουλιαξει η καρεκλα απο το καθησιο :) :) :)

Τελευταία επεξεργασία: 1/2/19
    Αρέσει σε Dr.Kelly, xristos-ale3andros, kolokythopitas και 18 σε άλλους.
  19. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα φίλε αγρότη!
    Αυτό ακριβός είχα στο μυαλό μου να πω στους συμπαίκτες μας που δεν ήθελαν να το αρχίσουν το δρώμενο, ότι πάρουμε καλό θα είναι.
    Καλησπέρα!

Το έκανα και πιάνει μια χαρά!
    Έβαλα τα μιξεράκια μου να δουλεύουν στο φουλ, σε ευχαριστούμε πολύ!

Καλή συνέχεια, καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους!

Τελευταία επεξεργασία: 1/2/19
    Αρέσει σε Dr.Kelly, xristos-ale3andros, kitsena και 14 σε άλλους.
  20. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

εχω μείνει αφωνη.. ράβε ξήλωνε δουλειά να μην σου λείπει.. σβήνω μιξερ βαζω κουτιά ξανασβύνω μίξερ.. ειλικρινά απορώ ποιος το σκέφτηκε.. τέτοιο μπέρδεμα ενω θα μπορούσαμε να φτιάχνουμε απ ευθειας χυμους με αναδιώμενα τα μίξερ... τεςπα καλό μήνα και καλή επιτυχία

Αρέσει σε Dr.Kelly, xristos-ale3andros, xaris68 και 15 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.