Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Γενέθλια Όλε! "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 22/1/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vickychris29

vickychris29 Ανερχόμενος συντάκτης

χρόνια πολλά στο farmerama! θα ήθελα όμως ένα ιβεντ λιγότερο δυσνόητο και ευκολότερο και λέω να απέχω. και πάλι χρόνια πολλά με ευκολότερα ιβεντ από εδώ και στο εξής εύχομαι!

Αρέσει σε 66romanou, _vicky_74, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 8 σε άλλους.
  2. maria22

maria22 Αρχάριος στο φόρουμ

Χρονια Πολλα στο Farmerama αλλα και εγω θα απεχω απο το δρωμενο! Καλη συνεχεια σε οσους το προσπαθησουν!!!

Αρέσει σε 66romanou, _vicky_74, vagelis1968 και 7 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Χρονια Πολλα και απο μενα στο Farmerama! Θεωρω το δρωμενο μη προσιτο απο μενα και γι αυτο δεν θα ασχοληθω με αυτο!!! Καλη προσπαθεια σε οσους το επιχειρησουν!!

Αρέσει σε 66romanou, vickymou, _vicky_74 και 9 σε άλλους.
  4. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

καλημερα σας....
    διαβασα ολες τις μεχρι τωρα αναρτησεις των συμπαικτων..... το συμπερασμα που βγαζω,αφου διαβασα κ τις σε, ειναι οτι προκειτε για ενα πολυπλοκο-περιπλοκο-μπερδεμενο οπως θελετε πειτε το δρωμενο που παρ ολη τη διπλη απ οτι συνηθως διαρκεια του εχει κ αυξημενο δεικτη δυσκολιας.... το φαρμεραμα ειναι παιχνιδι στρατηγικης οποτε υπ αυτο το πρισμα νομιζω αξιζουν ευσημα στους σχεδιαστες του δρωμενου ξεπερασαν τον εαυτο τους κ μπραβο τους....
    απ την αλλη ομως αν δουμε οτι το δρωμενο εχει ως αφορμη κ αιτια τα γεννεθλια τοτε το θεωρω απαραδεκτα δυσκολο κ απαιτητικο... ηδη απο τις πιο -πανω αναρτησεις φαινεται οτι πολλοι συμπαικτες η θα απεχουν η θα συμμετεχουν συμβολικα... το θεωρω μεγα λαθος του παιχνιδιου.....αλλα υπαρχει κ χειροτερο....
    αυτο το πραγμα που οσο κ αν παιξεις δεν μπορεις να παρεις ολες τις απολαβες αν δεν πληρωσεις, ειδικα σε αυτο το δρωμενο γεννεθλιων, το θεωρω τραγικα κακο για το παιχνιδι... μεγα λαθος του τμηματος μαρκετινγκ... θελετε εσοδα? δεκτο .. πουληστε οπως εχετε κανει εκατονταδες φορες φασολιες κ διακ/κα αλλη φορα με αλλο τροπο οχι στη γιορτη σας.... απαραδεκτο.....

υγ διαβασα αναρτησεις που γραφουν για 122 σταβλους κ εργαστηρια τοποθετημενους που θα δινουν τ αναλογα αναδυομενα χμμμμμ
    88 ειναι τα μεγαλα χωραφια που χωρανε στις 2 εκτασεις τα υπολοιπα φανταζομαι προκυπτουν απο τους αποθηκευτικους χωρους ,,,,, ποσοι τους εχουν ολους αραγε η μηπως υπαρχουν καποιοι, οπως εγω, που δεν εχουμε τοσους πολλους,,,
    υγ2 ποσοι υπαρχουν που εχουν 5 ψεκασματα ? εμενα εχουν περασει αρκετα απο τη φαρμα μου αλλα 1ον επειδη δεν μ αρεσει που δεσμευουν χωρο κ 2ον επειδη δινουν πολλους πε τα χρησιμοποιω κ μετα απλα παιρνω τους πε ... οκ στο συγκεκριμενο δρωμενο που το συναντησαμε 1η φορα στα 15 χρονια θα ηταν πολυ χρησιμα αλλα .....
    υγ3 θα ηθελα λοιπον οι συμπαικτες που γραφουν στρατηγικες να εξηγουν πιο καλα τα εξτρα πλεονεκτηματα που εχουν για να μην μπερδευουν τους υπολοιπους που δεν τα εχουμε...καλο θα ηταν οι στρατηγικες που προτεινονται ν αφορουν στην πλειοψηφια των παιχτων κ οχι μονο στους λιγους κ εκλεκτους......

υγ4 καλα εχει πολλη πλακα οση ωρα εγραφα ανεβηκε η ανακοινωση της νεας σειρας συννεφων που πωλειται με αφορμη τα γεννεθλια ... οκ μια χαρα..
    αλλα η αλλη που αγοραζεται μεσα απ το δρωμενο μαζι με τις αναβαθμισεις των διακοσμητικων
    α π α ρ α δ ε κ τ ο

τελος παντων ας ερθει να φυγει με το καλο κ θα δουμε τ αποτελεσματα αργοτερα.....
    καλη μας συνεχεια.....

Τελευταία επεξεργασία: 23/1/25
    Αρέσει σε 66romanou, kostantinos.13, _vicky_74 και 10 σε άλλους.
  5. Hecuba

Hecuba Προχωρημένος

Χρόνια Πολλά στο Farmerama να τα εκατοστίσει. Σχετικά με το δρώμενο πολύ απαιτητικό αν και έχω κάνει την προετοιμασία δεν έχω αποφασίσει αν θα λάβω μέρος ακόμα. Αν το κάνω θα πάω χαλαρά ,δεν έχω σκοπό να αδειάσω τις αποθήκες μου γιατί τα δώρα δεν με ενθουσιάζουν. Η φασολιά μου είναι αδιάφορη δεν κυνηγώ τους πόντους εμπειρίας. Σε όσους το έχουν αποφασίσει ότι θα λάβουν μέρος Καλή Επιτυχία.

Αρέσει σε _vicky_74, vagelis1968, Lina123 και 4 σε άλλους.
  6. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΕΡΑΜΑ!!Μαζι σου ξεφευγουμε απο προβληματα καθημερινοτητας!! Δεν καταλαβαινω τιποτα, αλλά θα καταλαβω στην πορεια ειμαι σιγουρη!! Ακολουθω οδηγιες συναγροτων και τους ευχαριστω που μας ενημερωνουν:inlove: .Τα φυτα δε με προβληματιζουν , εχω αρκετα μπονους αυξητικα (100%,200%, τζακ) και πολλα σουπερ λιπασματα . Σε 1 μερα θα τα μαζεψω και μετα εργοστασια και σταβλοι.τωρα το ψεκασμα δεν το ηξερα που 5 μηδενιζουν το χρονο σταβλων.5 αχρησιμοποιητα? Δεν ξερω.

Αρέσει σε 66romanou, _vicky_74, vagelis1968 και 6 σε άλλους.
  7. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στο Φαρμεράμα. Το δρώμενο με έχει μπερδέψει πολύ, από την μια μεριά είναι ωραίος ο σχεδιασμός, ωραίο το παιχνίδι, φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό, ελπίζω ότι τα εργαστήρια και οι στάβλοι θα δίνουν αρκετά αναδυόμενα όπως και τα φυτά επίσης τις πολύτιμες μάρκες γενεθλίων, από την άλλη η σύνδεση των βασικών επάθλων με τις παγκόσμιες μπάρες με προβληματίζει.
    Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε ούτε την πρώτη γραμμή φασολιάς, αν το δρώμενο δεν έχει συμμετοχή ?
    Αυτό όμως που σίγουρα δεν μου άρεσε καθόλου, είναι ότι το καλάθι χλ περιέχει τις δυο αναβαθμίσεις των διακοσμητικών και κοστίζει 35 ευρώ, κατά την γνώμη μου πανάκριβο. Βέβαια είναι δικαίωμα τους να το πουλήσουν όσο θέλουν, αλλά το θεωρώ λάθος.

Αρέσει σε 66romanou, _vicky_74, vagelis1968 και 11 σε άλλους.
  8. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

Το καλαθι xl , κοστιζει 35 ευρω!! Ενταξει!! Παει πολυ!! Αλλά και 1 ευρω, λεμε, ναχε , εγω προσωπικα δεν μπορω να αγορασω τιποτα δε δεχεται καμμια καρτα μου. Δεν θα το αγοραζα ποτε!! Δεν μενδιαφερουν τα ΠΕ .Με απλη χρηση των οσων εχω μαζευω 3 δισ.ΠΕ τη μερα.φθανουν και περισσευουν.

Αρέσει σε vagelis1968, Lina123, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  9. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα κι από μένα και Χρόνια πολλά στο Φαρμεράμα μας και σε όλους μας!

Ωραίο το δρώμενο των γενεθλίων. Αν διαβάσουμε προσεκτικά τις ΣΕ δεν είναι και τόσο περίπλοκο.
    Το σημαντικό είναι τα αναδυόμενα και κυρίως αυτά των εργαστηρίων. Έχουμε όμως 2 εβδομάδες για τα τα μαζέψουμε. Ευελπιστώ ότι και εργαστήρια των 18 ωρών θα βγάζουν ικανό αριθμό αναδυόμενων και χρησιμοποίηση τέτοια, μια και με νερό και κάποιες γραμμές τις φασολιάς (ή και βιοτεχνικά) θα μπορώ να τα μαζεύω 2 φορές την ημέρα. Έβαλα και τους αντίστοιχους στάβλους, αν και έχω τα απαραίτητα ψεκάσματα. Μόλις ανακοινωθούν γεννητούρια θα βάλω και τις εκτροφές!

Τώρα το νέο παιχνίδι -φαντάζομαι γνωστό σε όλους- μου αρέσει πολύ! Μπράβο στην ομάδα του φαρμεράμα που το ανέπτυξε και ελπίζω να το δούμε και σε άλλα δρώμενα.

Οι παγκόσμιες μπάρες δεν με ανησυχούν. Αν υπολόγισα σωστά αρκεί να ολοκληρώσουν το δρώμενο γύρω στις 20000 αγρότες και θα ολοκληρωθούν και οι μπάρες.

Καλή επιτυχία σε όλους!!

Αρέσει σε vagelis1968, -ΡΙΚΑ1985-, jimthrilosgate7 και 12 σε άλλους.
  10. lagoudaki

lagoudaki Ειδικός του φόρουμ

Όπως ο ίδιος είπες, δεν ήξερες ή δεν ήθελες αν εκμεταλλευτείς αυτά τα διακοσμητικά. Άρα ήταν επιλογή σου να μην ανήκεις στους "λίγους και εκλεκτούς". Όλοι έχουν την δυνατότητα και έχουμε τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες να έχουμε αυτά τα διακοσμητικά.
    Θα σου πω λοιπόν οτι έχω 9 τέτοια διακοσμητικά τα οποία είχα φυλάξει όπως και φυλάω όλα τα διακοσμητικά με μπόνους. Το οτι χρησιμοποιώ αυτά τα μπόνους όταν τα χρειάζομαι δεν με κάνει εκλεκτή αλλά γνώστρια του παιχνιδιού.

Αρέσει στους vagelis1968 και ΝΕΦΕΛΗ9.
  11. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

σαφως ηταν κ ειναι επιλογη μου να τα χρησιμοποιησω οπως δικια σου επιλογη να μην.... αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι απο τηστιγμη που, οπως γραφεις, φυλας τα διακοσμητικα με μπονους που εχουν δωθει εκατονταδες που σου μενει χωρος για τα υπολοιπα φυτα ζωα εργαστηρια????

12. icons1

icons1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα σε όλα, το event ξεφεύγει από τα συνηθισμένα σπερνοθερίσματα και παρ' όλο που οι ανταμοιβές μού είναι αδιάφορες (με εξαίρεση τα πίκολο) μού αρέσει η αλλαγή.
    Τα ψεκάσματα τα έχω φάει όλα, οπότε έχω μόνο βιοτεχνικά για βοήθεια κι ό,τι έχουμε από φασολιές που δεν θυμάμαι κιόλας αν έχουμε καμία με μείωση χρόνου. Γλαστρούλες έρωτα για -10% σε στάβλους, μπουκέτο πεντηκοστής για -10% σε εργαστήρια, επίσης λικέρ αυγού και μπαλίτσες τυριού -5% σε στάβλους και μαρμελάδα γκουάβα και μουστοκούλουρο -5% σε εργαστήρια, όλα σε χρυσή θέση οπότε διαλέγει καθένα ό,τι διαθέτει.
    Μεγάλο πλεονέκτημα για όποιο έχει ζωοκομεία και εργοστάσια αλλά θεωρώ ότι ακόμα και με μεμονωμένους στάβλους/εργαστήρια το event βγαίνει - υποθέτω ότι η εταιρεία δεν θέλει ξινά γενέθλια οπότε ελπίζω ότι τα αναδυόμενα θα έρχονται ικανοποιητικά - και βέβαια αν θέλουν να βοηθήσουν θα βάλουν και το event με τα 9ωρα εργαστήρια κάποια στιγμή.
    Έχω ξεκινήσει με διάφορες διάρκειες μόνο στο άγριο λιβάδι (και όχι όλο) θα δω από πόση ώρα και πάνω δίνουν αναδυόμενα και βλέποντας και κάνοντας-όταν τελειώσω με το φυτό στην κύρια έκταση μπορεί να βάλω κι εκεί, πάντως γενικά δεν έχω σκοπό να βιαστώ, θα εξαρτηθεί από το αν δω ότι βγαίνει. Καλή επιτυχία!

edit: έχω βάλει και τον Χιούι και τον Λιούι και τον Ντιούι στο λιβάδι, 8 συνολικά, μήπως βοηθάνε

feedback: με τα παραπάνω δεδομένα πήρα αναδυόμενα από όλους τους στάβλους/εργαστήρια (52 και 52), ακόμα και 20ωρα όπως χρηματοκιβώτια, αρωματοπωλεία και γάντια μποξ ή νέον αγελάδα και κυνοτροφείο, τα οποία με τα βιοτεχνικά μπορεί να μαζευτούν και 2 φορές την ημέρα. Επίσης σε 30 μίνι παιχνίδια χρειάστηκα 5 φορές να αγοράσω επιπλέον γύρους, παίζω μέτρια - πιστεύω όμως ότι οι μάρκες ούτως ή άλλως δεν θα είναι πρόβλημα.

Τελευταία επεξεργασία: 23/1/25
    Αρέσει σε _vicky_74, peggy19771, vagelis1968 και 13 σε άλλους.
  13. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα σε όλους!!!!χρόνια πολλά farmerama και σε ευχαριστούμε για την συντροφιά που μας κρατάς!!!
    Είναι γιορτινό το δρώμενο αλλά απογοητεύτηκα λιγάκι....Είναι σαν να σου κάνουν ένα δώρο μισό!!! που για να το απολαύσεις στο τέλος, πρέπει να πληρώσεις...και δεν είναι 1..2..3 ευρώ αλλά 34 ευρώ...για ένα παιχνίδι;Νομίζω είναι πολλά για μένα...Καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν.

Αρέσει σε 66romanou, _vicky_74, vagelis1968 και 6 σε άλλους.
  14. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

ναι ευχαριστώ πολύ.. όντως μπερδεύτηκα.. οπότε αυτό δεν ισχυεί, αυτη την φασολιά θα την πάρουμε ολοι αν όλες οι παγκόσμιες μπάρες γεμίσουν πριν την λήξη του δρώμενου

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  15. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

12,99 κάνει. Υπήρξε λάθος στις Συχνές ερωτήσεις.

Αρέσει στους vagelis1968 και soyla74.
  16. olga-tse62

olga-tse62 Ειδικός του φόρουμ

απο 7 εξαωρα εργαστηρια 3 αναδυομενα!

Αρέσει στους vagelis1968 και icons1.
  17. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στο αγαπημένο μας παιχνίδι.
    Το πιο δύσκολο κομμάτι - κατ' εμέ - είναι όντως τα εργαστήρια , αλλά θεωρώ πως όλοι έχουμε εναλλακτικές!
    Εγώ με μια φασολιά που μειώνει το χρόνο παραγωγής στα εργαστήρια και μια φασολιά που αυξάνει την απόδοση της σ. τροφής, κατοικίδια και τα δύο βιοτεχνικά κατάφερα να μειώσω τα 48ωρα μου εργαστήρια σε 09:20 ώρες.
    Νομίζω πως θα βγει άνετα με τέτοιες ώρες! Όσο για τους στάβλους, το κόλπο με τα ψεκάσματα είναι μονόδρομος!
    Καλή επιτυχία σε όλους!:)

Αρέσει σε 66romanou, _vicky_74, vagelis1968 και 5 σε άλλους.
  18. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Στο mail σας υπάρχει bonus code ο οποίος δίνει: 25 σούπερ λίπασμα, 25 σούπερ λίπασμα Ζωζώ, 25 σούπερ τροφές, 5 πάρτι εισιτήρια, 10 φερομόνες, 3 εργαλ. XXL.

Αρέσει σε 66romanou, _vicky_74, vagelis1968 και 13 σε άλλους.
  19. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

τελικα δεν ειν κακο....

Αρέσει στους vagelis1968 και soyla74.
  20. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!!Εβαλα οπως ειπα παραπανω εργαστηρια παντου και ξεκινησα με αυτα..στο αγριο λιβαδι συνεχισα να εχω τα εργαστηρια και στη βασικη εβγαλα τα αναδυομενα των σταβλων με ψεκασματα και επειτα συνεχισα για να βγαλω τα φυτα αφου τελειωσα και τα δυο γεμισα την βασικη με εργαστηρια ξανα και τα ταισα με σουπερ τροφη!!Τα αναδυομενα μαρκες γενεθλιων τις εβγαλα απο τους σταβλους και λιγο που χρησιμοποιησα τον εξευγενισμενο μου αμαρανθο...Περιμενω αλλα 300 αναδυομενα εργαστηριου τα οποιοα θα βγουν οπως πιστευω αυριο το πολυ μεθαυριο και τελος με το ιβεντ!!Παντως ανδυομενα μαρακες δινει πολυ καλα σε αριθμο 75 νομιζω και η εργασια των εργαστηριων σας προτεινω να ξεκινησετε με αυτη εαν εχετε μαζεψει φυτα διαφορετικα ξεκινηστε με την 1η εργασια που δινει φυτα!!!Επισης με τον χρονο που το ιβεντ θα κανει να τελειωσει μπορει να το τελειωσει με την ησυχια του καποιος ακομη κιαν δεν διαθετει ψεκασματα,σουπερ λιπασμα και οτι τελοσ παντων μας διαθετει το παιχνιδι για τη ευκολια μας,τα αναδυομενα ερχονται με καλο ρυθμο!!! Ενα απλο ιβεντ ηταν για μενα και ευχαριστο γιατι ηταν κατι νεο που μου κεντρισε και κερδισε το ενδιαφερον μου!!Μου αρεσε αρκετα τωρα εχω μεγαλη αγωνια για την παγκοσμια μπαρα να την γεμισουμε παιδια!!!:inlove::D

Αυτα τα αναδυομενα θελω ακομη!!
    Καλη συνεχεια και επιτυχια σε ολουςςς:inlove::D

Αρέσει σε _vicky_74, nickoikono11, vagelis1968 και 12 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.