Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Βραδιά ραντεβού"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 12/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα σας. Θα σας παρακαλούσαμε να μείνετε στο θέμα της συζήτησης. Υπάρχει άλλο θέμα που μπορείτε συζητήσετε γενικά οτι θέλετε σχετικά με το παιχνίδι.

Αρέσει στους elena05091975 και kolokythopitas.
  2. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Ουφ. Πάει και αυτό.
    Πάμε για άλλα.

Αρέσει σε everme, takis.00, voulasol και 11 σε άλλους.
  3. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους. τέλος το δρώμενο και για μένα,ευτυχώς που ,των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν,έτσι βγήκε το εβεντ χωρίς δυσκολία. επίσης θα ήταν κάλο να μην σοβαρεύουμε τα πράγματα από την πραγματική ζωή μέσα σε ένα άυλο παιχνίδι,ούτε να επιβουλεύομαι την προσπάθεια κάποιων συμπαιχτών μας ,όταν κάνουν αναλύσεις για καλό όλων μας. συγνώμη εάν σας κούρασα να είστε όλοι πάντα καλά.

Τελευταία επεξεργασία: 17/9/17
    Αρέσει σε rixainrempite, everme, takis.00 και 20 σε άλλους.
  4. IRENE26

IRENE26 Επιφανής του φόρουμ

Καλημέρα.Τέλος το δρώμενο και για εμένα.Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους!!!;)

Αρέσει σε everme, FARMER.GP, takis.00 και 12 σε άλλους.
  5. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

10 στα 12 πλησιαζω και εγω!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε vickymou, kolokythopitas, voulasol και 8 σε άλλους.
  6. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα καλο σαββατοβραδο. Τα καταφερα κι εγω με: περιπου 250 σ.τ και περιπου 5 μυρια αλλα και πολλες ωρες καραουλι στη λαικη πολλες ομως.....και χιλιαδες κλικ για αναννεωση στο επισκοπηση προιοντων .Βεβαια προλαβαινα ουτε τα μισα αλλα ηταν αρχη κι οι τιμες ηταν χαμηλες. Συγνωμη αν σας κουρασα καλο βραδυ και καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε everme, beroniki555, nota.dim1802 και 12 σε άλλους.
  7. rodaggelos70

rodaggelos70 Ανερχόμενος

τελος για μενα το δρωμενο πηραμε και την φασολια και οτι περισσεψαν τα πουλησα ....ευχομαι να βοηθησα :inlove:

Αρέσει σε everme, Megas_kokoriko, 2014chr και 9 σε άλλους.
  8. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα μπορει και να τα καταφερω μαζεψα 1879 ελεφαντες δεν θελω να κανω εκτροφες μου αρεσε πολυ η φασολια και θελω να την αποκτησω καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε Gulit1, FARMER.GP, nota.dim1802 και 12 σε άλλους.
  9. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Τελείωσα ολόκληρο το δρώμενο και κατάφερα να πάρω και τον πυροσβεστικό σταθμό του Bahamarama (κόκκινο κλουβί ελεφάντων)!! Μόνο τον πυροσβεστικό σταθμό της φάρμας (κόκκινο εργοστάσιο κρουνών) δεν έχω ακόμα, αλλά δεν πειράζει. Ίσως τον αποκτήσω πολύ αργότερα. Πάντως με έναν ή και παραπάνω πυροσβέστες στη βασική φάρμα (Σπίθας ο σκύλος) και στην τροπική (ελέφαντας πυροσβέστης), δεν θα υπάρξει κίνδυνος πυρκαγιάς!! :po_OΚαλή συνέχεια!!:);)

Αρέσει σε gtrullis, everme, voulasol και 10 σε άλλους.
  10. voulasol

voulasol Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Τα καταφερα!!!Τελειωσα ολο το δρωμενο!!!Καλη συνεχεια!!!

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, gtrullis και 7 σε άλλους.
  11. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Και εγώ πήρα χθες τη φασολιά και στοπ. Δεν είχα πολλούς ελέφαντες αλλά έβαλα σταύλους και έκανα αρκετές εκτροφές (ας είναι καλά η βασίλισσα του καρναβαλιού που μας έδωσε σούπερ τροφές). Τελικά πάντα το δεύτερο ζώο εκτροφής συμφέρει και ότι αρπάξεις από δωράκια... καλή συνέχεια σε όλους...

Αρέσει σε Gulit1, gtrullis, FARMER.GP και 9 σε άλλους.
  12. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα τελειωσα το εβεν πηρα την φασολια εχω μεγαλη απωλεια σε χαρτοταλιρα αγορασα παρα πολλες τροφες ελεφαντον αλλα δεν πειραζει αρκει που τα καταφερα καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε Gulit1, gtrullis, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  13. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.