Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Βραδιά ραντεβού"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 12/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

τελος με την φασολια.

Αρέσει σε rixainrempite, everme, takis.00 και 12 σε άλλους.
  2. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα.
    Πέρα των όποιων ποσοτήτων ελαφάντων που απαιτούνται, απαιτούνται και 200 φιορίνια για να ξεκλειδώσεις στο ναό την εκτροφή ελέφαντα.
    Είναι κάτι το οποίο μας διέφυγε νομίζω. Εγώ δεν το διάβασα κάπου.

Αρέσει στον/ην mmixail.
  3. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Απόσπασμα απο την ανακοίνωση:

Για να μπορέσετε να κάνετε εκτροφές ελεφάντων θα πρέπει
    • Να έχετε ξεκλειδώσει το κλουβί ελεφάντων από την 2η καμάρα (κόστος 10 χρυσές μπανάνες)
    • Να ξεκλειδώσετε την εκτροφή ελεφάντων από την 5η καμάρα (κόστος 20 Χρυσές μπανάνες ή 200 Φιορίνια)
    Μπορείς να την ξεκλειδώσεις με 20 μπανάνες. ;)

Αρέσει στους -athena123-, vickymou και Nantia123.
  4. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπερα παιδια, και καλως σας βρηκα. Μηπως καποιος απο σας που το τελειωσατε υπολογισε ποσες σ.τροφες χρειαστηκαν?
    Επισης εκανα μια παρατηρηση - στην 4η καμαρα ξεκλειδωνει η εκτροφη- εκτος κι αν εχω διαφορετικο ναο???:p

Αρέσει σε mmixail, Megas_kokoriko, maria_palou και 3 σε άλλους.
  5. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, μια που άρχισε και μια που τέλειωσε για μένα. Με κάτι μύρια λιγότερα στην φάρμα μου, με απλους ελέφαντες πάει κι αυτή η φασολιά. Καλή συνέχεια και επιτυχία εύχομαι σε όλους;)

Αρέσει σε rixainrempite, everme, takis.00 και 12 σε άλλους.
  6. vickymou

vickymou Κόμης

καλησπερα και γω στον ιδιο ναο με τη μαρουλα ειμαι ....4 καμαρα

7. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Η μπάρα μετακινείται πλέον γιατί υπάρχουν πολλές κάμαρες. Αν πάτε με το αριστερό βελάκι στην αρχή, θα δείτε ότι η κάμαρα με τους ελέφαντες είναι η 5η.

Αρέσει στους maria_palou και maroula.
  8. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Ωραιο αυτο δεν το προσεξα, ευχαριστω Σελια. Σε λιγο θα χανομαστε μεσα στο ναο μας.xDxD

Αρέσει σε mmixail, Megas_kokoriko, maria_palou και 2 σε άλλους.
  9. vickymou

vickymou Κόμης

εχεις δικιο σελια αλλα δεν φανταστηκα οτι θα συνεβαινε κατι τετοιο ωστε να αρχισω να παιζω με τη μπαρα για να δω οτι κουνιεται, παντως ευχαριστω

Αρέσει στους mmixail, Megas_kokoriko και maria_palou.
  10. monolith2

monolith2 Επιφανής του φόρουμ

[​IMG]καλή επιτυχία σε όλους:)

Αρέσει σε everme, takis.00, mmixail και 12 σε άλλους.
  11. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα!!Χάλασα περίπου 650 ελέφαντες αλλά τελείωσα...καλή συνέχεια στους υπόλοιπους!!

Αρέσει σε mmixail, gtrullis, -lousi-leon2001 και 7 σε άλλους.
  12. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλησπέρα σας. Ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει όποια οδό θέλει, αλλά προσοχή οι ελέφαντες επιπέδου πάνω από το μαμούθ (260.000+) θα πάνε χαμένοι. Θα προσπαθήσω με την έκρηξη γεννήσεων να βγάλω μέχρι και μαμούθ και όπου φτάσω. Συγχαρητήρια σε όσους τέλειωσαν. Ευχαριστήρια σε όσους με βοήθησαν με τους υπολογίσμούς τους.

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, rixainrempite και 5 σε άλλους.
  13. dora196501

dora196501 Ανερχόμενος συντάκτης

Εχεις κάνει λάθος στον πρώτο πίνακα χρειάζονται 37,4 Λευκοί ελέφαντες, 13,4 Πουα, 4 Γαλαζοπράσινοι......

Αρέσει στους mmixail, kolokythopitas και vickymou.
  14. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Ξέχασα και ντροπή μου να ευχαριστήσω τον/την rixainrempite, που με την δική του βοήθεια με τους υπολογισμούς του, κατάφερα και τελείωσα το δρώμενο. Σ ευχαριστώ πολύ, πραγματικά έκανες εκπληκτική δουλειά;)

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, tempelxanas και 6 σε άλλους.
  15. powerranger91

powerranger91 Κόμης

gtrullis μπραβο που το τελειωσες,αλλα ετσι θα την στειλεις την καημενη τη λιλι την ελεφαντινα στο ραντεβου;νεγκλιζε; :eek:
    δε βλεπεις τον μαικ τον ποντικο που ντυθηκε γαμπρος;
    εγω της ετοιμασα τρια συνολα να επιλεξει ο,τι της αρεσει.της αρεσουν λεει ολα.αναποφασιστη.γυναικες... :p
    αλλο θα βαλει το πρωι στη βολτα...
    ...αλλο το βραδακι στο εστιατοριο...
    [​IMG] [​IMG]
    ...κι αλλο αργα το βραδυ στο arcade...
    καλη τυχη στο ραντεβου και σε οσους προσπαθουν να ντυσουν τη λιλι! :D
    καλα κερδη στους πωλητες ελεφαντων! ;)

Τελευταία επεξεργασία: 13/9/17
    Αρέσει σε beroniki555, FARMERLENA65, everme και 17 σε άλλους.
  16. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

κι άλλες στυλιστικές απόψεις :p
    :inlove::inlove::inlove:

Αρέσει σε beroniki555, RARANIARO, FARMERLENA65 και 14 σε άλλους.
  17. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλό βράδυ, κλείδωσα την φασολιά και μου μένουν να ξεκλειδώσω άλλα 3 για να πάρω τον κόκκινο στάβλο ελέφαντα.
    Καλή συνέχεια σε όλους.8)

Αρέσει σε rixainrempite, monolith2, everme και 14 σε άλλους.
  18. vickymou

vickymou Κόμης

eviena....τι να πω!!!!!!!!!!!!!! η τουαλετα με μποτακι πολυ προχωρημενο ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!Τελος και απο μενα ετσι μου μενει χρονος,ανεση να ασχοληθω πως θα μαζεψω μπανανες Τι ηταν αυτο!!!!!!!!τελευταια στιγμη να σου λενε βρες μπανανες να ανοιξεις την εκτροφη.Εγω συνηθως δεν εχω μπανανες γιατι προσπαθω να ανοιξω ολες τις καμαρες,ετυχε και ειχα,δεν ειναι ομως αδικια για τα μικρα επιπεδα? που δεν εχουν μαζεμενες γιατι τις δινουν γι αυτο το λογο?

Αρέσει σε everme, mmixail, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  19. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

παμε για το επομενο καλη επιτυχια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε rixainrempite, mmixail, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  20. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Το ιβέντ ήταν πολύ καλό. Ωραίος ο σχεδιασμός και το θέμα, καλά δώρα. Τα μεγάλα συν όμως, είναι ότι δεν χρειαζόταν απαραίτητα σ. τροφές, και ότι μπορούσαν και τα μικρά επίπεδα να διαλέξουν και να πάρουν εύκολα κάποια δώρα της αρεσκείας τους, μιας και μπορούσες απο το πρώτο κιόλας βήμα να πάρεις ας πούμε μυστηριώδεις σταύλους τελευταίας έκδοσης!
    Τα καλύτερα που πέτυχα στα μυστήρια, ήταν φασιανός και ροζ ψαράκια. Αν και τελείωσα σχεδόν αμέσως το ιβέντ με σχετικά λίγες σ. τροφές, παρασύρθηκα απο τα καλά αποτελέσματα κάποιων στα γεννητούρια και ξόδεψα 400 κάτι σ. τροφές. Χαλάλι όμως, γιατί στο παρα δέκα ακριβώς, πέτυχα ιπτάμενο [ και τζέντλεμαν]! Κάνει βόλτες πάνω απο τη φάρμα μου, καταγράφοντας τις ζημιές της καταιγίδας!
    υσ. πολύ ευχάριστη έκπληξη ήταν όταν μπήκα το μεσημέρι στο νησί μου που ήταν γεμάτο ασχημους σταυλους ελεφάντων και το είδα γεμάτο καταρράκτες με ομορφα αγαπησιάρικα ελεφαντάκια!

Αρέσει σε rixainrempite, everme, mmixail και 10 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.