Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Βασίλισσα του καρναβαλιού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 29/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Χρόνια πολλά και καλή μας φώτιση :)
    Πάντα τέτοια farmerama ...αυτά ήταν δώρα για μεγάλα άλματα...αξίζει να παίξουμε μέχρι τέλους....έτσι για να μην είμστε αχάριστοι....να λέμε τα παραπονα μας αλλά να λέμε και τα σωστά!
    Αξίζει να περιμένουμε ένα χρόνο και παραπάνω,για να ξαναπαίξουμε ,υγεία να έχουμε φίλοι!καλή συνέχεια!!!:inlove:

Αρέσει σε Coinhunter01, *ΜΑΜΑ*, pap100 και 17 σε άλλους.
  2. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σου! Μεγάλα και χωρίς εμπόδια! Μου αρέσει η αλλαγή που έκανες κυρία μου!

Αρέσει σε Coinhunter01, *ΜΑΜΑ*, heavymetal7 και 8 σε άλλους.
  3. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

παιδιά ένα μειονέκτημα το έχει...καμιά φορά όταν το μετακινείς πολύ γρήγορα το ποντίκι, σου βγαίνει εκτός πλαισίου farmeramas. Και έτσι δεν μετακινείτε το καλάθι. Γι' αυτό προτείνω του χρόνου να βάλουν και ένα κουμπί μεγέθυνσης...για full screen!!!

υ.γ. δεν το θεωρώ και τόσο δεδομένο ότι θα ξαναγίνει του χρόνου επειδή το είπα!!! (αν και πέρσι ξανάγινε)

edit: και δείτε και κάτι ακόμη:

Τελευταία επεξεργασία: 5/6/17
    Αρέσει σε everme, ioanna6929, gtrullis και 17 σε άλλους.
  4. megakanoni

megakanoni Τακτικός στο φόρουμ

Η βασίλισσα με το παρεό, δεν είναι απλά ένα ιβέντ ωραίο,
    Για μένα είναι το αγαπημένο. :inlove::inlove::inlove:Πώς και πώς το ξαναπεριμένω.
    Έκανα τις χρυσές μπανάνες μεγάλο τετραψήφιο αριθμό.
    Τα σούπερ λιπάσματα για κάποιο απαιτητικό ιβέντ τα κρατώ.
    Τα χτ χωρίς ντροπή τα σπαταλώ. :music:
    Με τα φασουλοφλουριά δε χορταίνω να ψωνίζω
    Σούπερ τροφές την αποθήκη μου γεμίζω.
    Με τους τροπικούς πόντους άλλαξα τρία επίπεδα στο νησί
    Κι ανέβηκα δύο επίπεδα στη βασική
    [Αν και δε θέλω εκεί, ύστερα από των μεγάλων επιπέδων (σκυλοδιαγωνισμό) τη σφαγή]
    Δεν κυνηγώ τόσο τα σακιά, επειδή είναι βαριά.
    Και φοβάμαι μήπως στο καλάθι κάνουν ζημιά. :p:DxD

Αρέσει σε stavrina72, ioanna6929, *ΜΑΜΑ* και 21 σε άλλους.
  5. powerranger91

powerranger91 Κόμης

να μη φερω κι εγω το ρεκορ μου;
    λιγες ωρες πριν την εκπνοη του δρωμενου να πω πως ηταν μακραν το πιο προσοδοφορο δρωμενο της χρονιας,οπως ηταν και την προηγουμενη φορα.θα αποχαιρετησω τη μαιμουδοβασιλισσα ζητωντας της να μου υποσχεθει πως θα ξαναρθει να με βρει με τα πεσκεσια της και να μην αργησει τοσο που να ανησυχησω μην επαθε τιποτα,οπως εκανε φετος.xD:p να αργησει τοσο,ωστε να μας λειψει. κι ας ερθει ο,τι εποχη κι αν εχουμε.ευπροσδεκτη θα ναι. ;) δε μπορεσα βεβαια να το καταευχαριστηθω, οπως την πρωτη φορα, γιατι εχω ακομη στο μυαλο μου την φαρσοκωμωδια της λιστας των 200 για τα επιπεδα 130+ και πιστευω πως μπηκε εκτακτως καλοκαιριατικα ενα αποκριατικο δρωμενο για να βουλωσει στοματα.δε μασαω ομως κουτοχορτο. δεχομαι τις νεες προκλησεις,ομως δεν ξεχνω τι προηγηθηκε. ευχομαι να το εκμεταλλευτηκαμε ολοι στο επακρον. :D παντα χαρες!γι αυτο παιζουμε αλλωστε. :inlove:

υ.γ. και για να γκρινιαξω λιγο και να γκρινιαξουν αλλοι μετα που γκρινιαζω εγω,λες κι η εταιρεια ειναι δικη τους, να πω πως με κουρασε αρκετα το παιξιμο των καλαθιων.μου βγηκαν τα ματια.ειναι εξαιρετικα χρονοβορα διαδικασια. μπρος στα καλλη ομως τι ειναι ο πονος; χεχεχ

Τελευταία επεξεργασία: 5/6/17
    Αρέσει σε everme, Coinhunter01, ioanna6929 και 15 σε άλλους.
  6. Menie70

Menie70 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά για την ημέρα. Να πω και εγώ οτι το καταχάρηκα αυτό το δρώμενο. "Φουλάρησα" από τα πάντα. Μετά από την .... πανωλεθρία που υπέστη η αποθήκη μας από τα προηγούμενα ιβέντς, ήρθε η βασίλισσα και μας ευχαρίστησε με το παραπάνω. Ένα μικρό, μικρούτσικο προβληματάκι θα αναφέρω μόνο. Που κόλλαγε το καλάθι κάποιες φορές. Και το να χάσεις μία ... σοκολάτα εκείνη την στιγμή, δεν γεννάται θέμα. Αν χάσεις όμως χρυσή μπανάνα, όπως έχασα εγώ και μάλιστα δύο φορές, είναι "κάτι". Όμως αυτό, δεν μου χάλασε την διάθεση. Δεν θέλω να το πάρετε αυτό για ... "μουρμούρα". Ίσα-ίσα ... περίμενα με αγωνία τον ερχομό της βασίλισσας εδώ και καιρό. Ενθουσιάστηκα όταν μας ανακοίνωσαν οτι έρχεται, έστω και να μας το ανακοίνωσαν την τελευταία στιγμή. Αλλά αυτό έχει και το καλό του γιατί ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Θα λυπηθώ που θα φύγει και θα περιμένω με ανυπομονησία να μας ξανάρθει. Ας έχουμε υγεία μέχρι τότε και θα την καλοδεχθούμε με ανοιχτή αγκαλιά. Καλό σας απόγευμα και καλή συνέχεια.

Αρέσει σε ioanna6929, loupos10, -lousi-leon2001 και 9 σε άλλους.
  7. misirli

Λοιπόν αυτό το ανάφερα και εγω πιο πάνω και θέλω να σε συμβουλέψω ότι ΔΕΝ κολλαει το καλάθι αλλά το ποντίκι μας έχει πεταχτεί εκτός πλαισίου!!! εξαιτίας της γρήγορης κινητικότητας μας! άρα μόλις παρατηρείς το κόλλημα βρες το ποντίκι και ξαναβαλτο εγκαιρως στη θεσουλα του (όσο γίνετε)

Αρέσει σε everme, ioanna6929, -lousi-leon2001 και 6 σε άλλους.
  8. rompa1969

rompa1969 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

μπορει να ακουστηκε ακαιρο το....καλοκαιρινο καρναβαλι, αλλα με τετοια δωρα, ευχαριστως να σουβλισω αρνακι και ανημερα τα χριστουγεννα..!!!!!!

Αρέσει σε everme, ioanna6929, dinaspyro και 6 σε άλλους.
  9. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Ότι θα είχα φασουλοφλουριά,να αγοράσω τις 50 μπανάνες από το μαγαζόραμα και να τις περιφρονώ επειδή έχω πολλές ε...δεν το φανταζόμουν.Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, παρά του ότι Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη ένα τραγικό γεγονός με κράτησε μακριά από τα πάντα.

Αρέσει σε panos-p, ioanna6929, lazaros_23 και 7 σε άλλους.
  10. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

χρόνια πολλά ,εύχομαι το 'Αγιο Πνεύμα να δώσει φώτιση σε όλους.στο παιχνίδι τώρα βλέπω πολλά ρεκόρ από κάποιους παίχτες και απορώ,μάλλον δεν είναι δίκαια η βασίλισσα του καρναβαλιού με όλους τους παίχτες και ξέρετε το εξακρίβωσα κιόλας γιατί επέμενα σε καποια δώρα και είμαι παίχτης που δεν βαριέται την βασίλισσα καθόλου μακάρι να μπορούσα να παίζω συνέχεια,πχ φασολοφλουρία πότε δεν πήρα πάνω από 12,σ.τ. όχι πάνω από 8 και ούτω καθεξής.δεν ξέρω γιατί γίνετε αυτό και δεν είναι θέμα εάν έκανα γρήγορα με το ποντίκι του υπολογιστή,αυτά από έμενα .να είστε όλοι καλά.

Αρέσει σε ioanna6929, *ΜΑΜΑ*, toylaaaaa και 6 σε άλλους.
  11. misirli

Ψιτ μην κοιτας τα φασουλοφλουρια μου που ήταν μόνο εκει 15!!!! τις περισσότερες φορες 9 (και μην ξεχνας 1 = 3)

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, -lousi-leon2001 και 4 σε άλλους.
  12. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

βρε αιτεριουλα το κανεσ που το κανεσ το καλο δεν εβαζεσ και κανα φιορινακι καπου και που να πεφτει!!!τι σόι βασιλισσα ειναι αυτη λιγο πιο large επρεπε να ειναιxD

Αρέσει σε ESABA, ioanna6929, -lousi-leon2001 και 3 σε άλλους.
  13. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Τέλειωσα όσα είχε μέχρι τώρα. Αποτελέσματα θα σας πω αύριο.
    Όσοι το θυμόντουσαν ως ένα πολύ καλό δρώμενο είχαν δίκιο.
    Το δρώμενο ήταν άριστο και πολυποίκιλο -και το πρώτο μέρος και το μίνι παιχνίδι.
    Είχε από όλα. Και σπέρναμε/θερίζαμε και μερική αλλαγή στη φάρμα κάναμε και οι στάβλοι και τα εργαστήρια έδιναν υπεραρκετά αναδυόμενα και τα γλυκά υπεραρκετούς πόντους (σε μένα σχεδόν 15 φορές το ελάχιστο των 2.500) .
    Στο όλο δρώμενο και τη μεγιστοποίηση της επιτυχίας (αφού τα βασικά ήταν πανεύκολο να τα πάρουν όλοι) είχαν την ευκαιρία να συμβάλλουν τα πάντα: Η προσπάθεια, οι ώρες ενασχόλησης, ο πλούτος σε χρήματα και υποδομή, η τύχη και η εμπειρία και η ικανότητα του κάθε παίκτη.
    Ο ίδιος (και λόγω ηλικίας) δεν είχα μεγάλη ικανότητα στο να μαζεύω πολλά από τα δώρα της βασίλισσας (=της εταιρίας), αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος για το μεικτό μίνι παιχνίδι που ήθελε ικανότητες ταχύτητας, αντίληψης και εξυπνάδας και όχι μόνο τύχης.
    Η γενναιοδωρία της εταιρίας από όσο κατάλαβα έφθασε και κάλυψε όλους σχεδόν τους παίκτες και παραπάνω -νομίζω- από όσο είχα ζητήσει σε παλιότερό μου ποστ.
    Για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ανυπομονώ ήδη για το παιχνίδι που θα ξοδέψουμε όλα αυτά τα καλούδια, φτάνει και οι ανταμοιβές να είναι ανάλογες με την προσπάθεια και τις ικανότητες (ας έχει και λίγη τύχη) κάθε παίκτη.

Αρέσει σε ESABA, kolokythopitas, ioanna6929 και 7 σε άλλους.
  14. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα και από μένα. Θα πω για άλλη μια φορά πως είναι ένα από τα καλύτερα event που βγάζει η εταιρεία για όλους εμάς τους παίκτες που μας αρέσει η βασίλισσα του καρναβαλιού. Αν μόνο εξαιρέσεις ότι σε κουράζει λίγο στα μάτια, είναι μακράν από τα καλύτερα δρώμενα για όλους τους παίκτες είτε είναι σε χαμηλά είτε σε μεγάλα επίπεδα και τα δώρα που δίνει είναι άφθονα.
    Επειδή πολλοί μπορεί και να αμφισβητήσουν, για το λόγω τους αληθές, έβγαλα και φωτογραφίες για επιβεβαίωση και για να ξέρουν όταν με το καλό ξανά έρθει το συγκεκριμένο event να ασχοληθούν όλοι ανεξαρτήτου επιπέδου.
    Μακάρι να είχα ακούσει πιο νωρίς την καλή μου γειτόνισσα και να είχα ασχοληθεί λίγο παραπάνω, ίσως τώρα να είχα αλλάξει περισσότερα επίπεδα. Αλλά ας μην είμαι αχάριστη καλό είναι και μέχρι εδώ που έφτασα και όλα αυτά τα ωραία που έλαβα δωράκια από την βασίλισσα.
    Ξεκίνησα με το να είμαι στο επίπεδο 122 και πήγα 123 και είχα μόνο 348 καλάθια.

Με σούπερ τροφές να έχω 410 και να φτάσω στις 1182.
    [​IMG] Με σούπερ λίπασμα να έχω 3381 και να τα φτάσω στα 5381. Παρεπιπτόντως εγώ δεν έχω τζαμπόδεντρα.
    Τα φασουλοφλουριά μου ήταν μόνο 65 και τώρα γίνανε 1202.[​IMG]

Δεν θα αναφερθώ στα επίπεδα του νησιού που άλλαξα, ούτε χορτοτάλιρα, ούτε στους πε που κέρδισα διότι ήταν και αυτά πλούσια (κατά την δική μου γνώμη).
    Μακάρι να έρθει πολύ πιο σύντομα από ότι θα το προορίζει η εταιρεία. Ευχαριστώ πολύ για όλα τα δώρα και για τις πολύτμες συμβουλές παλιών παικτών;):inlove:

Αρέσει σε ESABA, kolokythopitas, everme και 12 σε άλλους.
  15. RARANIARO

RARANIARO Ενεργός συντάκτης

Γι αυτό την ονόμασαν Βασίλισσα!!απλόχερα τα δώρα της.Είναι το μόνο δρώμενο εδώ και μήνες που δεν μας απογοητευσε και κράτησε πολύ ψηλά τον πήχη των δρώμενων . Θα την περιμένουμε και του χρόνου . Μπράβο στην εταιρία. :inlove:

Αρέσει σε ESABA, kolokythopitas, ath και 9 σε άλλους.
  16. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Λίγο ψηλότερααα..λίγο ψηλότερααα..:music:
    Δεν έχεις παράπονο ,γέμισα το καλάθι που έστειλες :p
    Πολύπλευρη αποστολή ανέλαβε να διεκπεραιώσει η βασίλισσα,επρεπε να καταφέρει να βελτιώσει το κλίμα που επικρατησε μετα το σκυλοδρώμενο ,να μοιράσει χαμόγελα στην αγροτιά να προσελκύσει νέους χρήστες-μελλοντικούς πελάτες ,να συγκρατήσει τους υπάρχοντες ,να λειτουργήσει εξευμενιστικά,να αμβλύνει και να λειάνει άσχημες εντυπώσεις.Ο χρόνος θα δείξει σε τι ποσοστό πέτυχε η αποστολή της .
    Σίγουρα ηταν ενα πολύ ωραιο και ευχάριστο διάλειμμα,απο τον προβληματισμό και τη κατήφεια των προηγούμενων ημερών.
    Η Μαιμουδοβασίλισσα ειναι πάντα καλοδεχούμενη και λατρεμένη :inlove:
    * Θα ΄ηθελα να κάνω μια μικρή επισήμανση ,θα γλύτωνα εκατοντάδες scroll down στη λίστα των ανταμοιβών ,αν τα ζαχαρωτά ηταν στο τέλος της ,κι οχι στην αρχή της ,ειχα περιέργεια να δώ τα υπόλοιπα δωράκια ,κι οχι αυτά . Επίσης τα ταμπελάκια με τους πόντους και τις αξίες των ζαχαρωτών ,θα μπορούσαν να εχουν μικρότερο μέγεθος, η να υπάρχει η επιλογή μη εμφανισης τους ,έκρυβαν απ' το οπτικο πεδίο μας για ενα διαστημα τα δωρα .

Αρέσει σε everme, kolokythopitas, ath και 9 σε άλλους.
  17. lorenjo

lorenjo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ξερει κανεις αν παρει καμια παραταση? εχουμε μεινει με τα καλαθια και το δρωμενο οχι αλα σερνεται αλλα δεν παιζει καν.

18. ger_13

ger_13 Νέος ειδικός

60 καλαθια ακομη δεν προλαβαινω!!!!!!!!!!!!

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  19. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα ουτε εγω θα προλαβο εχω ακομα 32 σερνεται δεν παιζει καλα.

20. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Δεν παίζει καθόλου εδώ και μια ώρα

Αρέσει στους mmixail, kolokythopitas και dora196501.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.