Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Βασίλισσα του καρναβαλιού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 29/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. monolith2

monolith2 Επιφανής του φόρουμ

[​IMG] ακόμα καλύτερα:).Διαθέτω και θυρίδα για φύλαξη χρυσών μπανανών!!xDxD

Αρέσει σε NOTHS58, giannissuper, kolokythopitas και 11 σε άλλους.
  2. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Πάρε για την ωρα αυτα μεχρι να ερθουν και οι υπολοιπες
    Και δεν πληρωνω ενοικιο,ε:mad:xD

Αρέσει σε everme, NOTHS58, giannissuper και 14 σε άλλους.
  3. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλημερα τα πηγα πολυ καλα 1500 σουπερ λιπασμα 700 σουπερ τροφη σουπερ λιπασμα της ζωζως 400 χρυσες μπανανες 250 και καμια 1100 φασουλοφλουρια και συνεχιζω εχω ακομα 148 καλαθια μπραβο στην εταιρεια οχι ενα αλλα 1000 μπραβο που μας σκεφτικε.

Αρέσει σε NOTHS58, kolokythopitas, xaris68 και 10 σε άλλους.
  4. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Προσοχή: Δεν είναι παράπονο, δεν είναι γκρίνια:
    Έχω μαζέψει τα πάντα, αλλά βλέπω ότι έχω ακόμη πολλά καλάθια.
    Αν συμβαίνει και σε άλλους συναγρότες, θα μπορούσε η εταιρία να δώσει παράταση μια μέρα μόνο για να μπορέσουμε να παίξουμε όλα τα καλάθια μας;
    Νομίζω ότι οι τεχνικοί, αύριο π.χ. το πρωί, θα μπορούσαν να δουν αν υπάρχουν ακόμη πολλά καλάθια και να το αποφασίσουν...
    Και να μη γίνει δεκτή η πορότασή μου πάντως και να μου μείνουν καλάθια δεν θα έχω παράπονο, το δρώμενο ήταν ήδη πολύ γενναιόδωρο.
    Πάντα τέτοια!!!

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, misirli και 6 σε άλλους.
  5. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Έχει δοθεί ήδη παράταση και το δρώμενο δεν θα λήξει σήμερα στις 15.00, αλλά αύριο στις 23.00
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Βασίλισσα-του-καρναβαλιού.21140/#post-149533
    Τα καλάθια δεν θα σταματήσουν να βγαίνουν ποτέ, όση παράταση και να δοθεί ακόμα, γι αυτό καλό ειναι να υπολογίσουμε το χρόνο που μένει και να τα έχουμε τελειώσει

Αρέσει σε NOTHS58, jewel, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  6. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Πολύ ωραία. Ευχαριστώ πολύ. Ναι συμφωνώ ότι δεν θα σταματήσουν να βγαίνουν ποτέ. Εννοούσα να σταματήσουν, να σταματήσει το πρώτο ας πούμε τμήμα και να δοθεί παράταση μόνο στη βασίλισσα. Αλλά αφού έχει πάει ήδη αύριο στις 23:00 είναι ΟΚ
    Και πάλι ευχαριστώ

Αρέσει σε jewel, mmixail, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  7. monolith2

[​IMG]επιτέλους..:p:p μέχρι αύριο το πρωί που θα είναι άλλα 100!!!:)

Αρέσει σε NOTHS58, mmixail, kolokythopitas και 14 σε άλλους.
  8. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Τι υπέροχο δρώμενο είναι αυτό!!!!!ένιωσα πάλι παιδί, ευχαριστώ την συντονιστική ομάδα για την ενημέρωση.Άντε παιδιά και σε άλλα τέτοια με υγεία.Καλό μεσημέρι και καλή όμορφη συνέχεια να έχουμε.

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, powerranger91 και 13 σε άλλους.
  9. monolith2

[​IMG]μέχρι να έρθουν κι οι υπόλοιπεςxDxD

Αρέσει σε everme, NOTHS58, giannissuper και 13 σε άλλους.
  10. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

δίνω δίνω xD

Αρέσει σε ALCHEMIST., NOTHS58, mmixail και 10 σε άλλους.
  11. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Μετά από αρκετή χαλάρωση και ένα μπάνιο στην θάλασσα με την οικογένεια και πιάνουμε και πάλι τα καλάθια και πάμε για κυνήγι δώρων από την βασίλισσα του καρναβαλιού.

monolith2, εγώ ακόμη από την πρώτη μέρα δεν έχω καταφέρει να το μηδενίσω... και χαίρομαι γι' αυτό. Έχω μαζέψει πολλά και καλά δωράκια τα οποία στο μέλλον θα μου είναι πολύ χρήσιμα...

[​IMG] [​IMG] επίσης τρία ή τέσσερα επίπεδα στο νησί κλπ.

Βέβαια όλη αυτή η απλοχεριά με τρομάζει λίγο αλλά όπως λέω κάθε φορά που αρχίζει ένα δρώμενο... ίδωμεν και όσο πάει... τουλάχιστον τώρα υπάρχουν τα εφόδια για όλους.

Καλή μας συνέχεια!!!

Αρέσει σε ioanna6929, giannissuper, kolokythopitas και 12 σε άλλους.
  12. zouzou8686

zouzou8686 Ανερχόμενος συντάκτης

το αφεντικο τρελαθηκε και τα δινει ολα τζαμπα!!!!βασικα καλησπερα σας εχω πορωθει πολυυυυυυυ με την κυρια μαιμου!!!ο τροπος που παιζω ειναι ο εξης οτι σουπερ τροφη μαζευω τις βαζω στος σταβλους μου για να γινουν πιο γρηγορα κι ετσι μαζευω πιο πολλα καλαθια!!
    κυνηγαω το σουπερ λιπασμα απο 400 τωρα εχω 2.837 και συνεχιζω!!!

μαζευω απτην βασιλισσα ολους τους τροπικους ποντους για να μαζεψω ακομη πιο πολλες μπανανες και αισιως εφτασα στο επιιπεδο 172νησι απο κει που ημουν στο επιπεδο 132!!

οσο για τα φασουλοφλουρια δεν ειχα τιποτα και τωρα εχω 1.245 μην τα πω ολα και σας κουρασω!!

βαρατε και η παναγια μαζι σας!!

Αρέσει σε ioanna6929, giannissuper, mmixail και 17 σε άλλους.
  13. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλάθι το καλάθι γεμίζτο σακούλι (=αχυρώνας και μπάρες).:D

Αρέσει σε ioanna6929, mmixail, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  14. marketoysa

marketoysa Μαθητευόμενος στο φόρουμ

αυτό ειταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που είδα τόσα χρόνια που παίζω φάρμα με εκατοντάδες μπανάνες φλουριά και ολα τα υπολειπα μπράβο στην φαρμεραμα

Αρέσει σε ioanna6929, NOTHS58, mmixail και 12 σε άλλους.
  15. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

λιγο πιο ψηλα:music:

Αρέσει σε ioanna6929, ALCHEMIST., NOTHS58 και 11 σε άλλους.
  16. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Έπαιξα περίπου 25 καλάθια και δεν έπεσε ούτε μία χρυσή μπανάνα. Μάλλον μας τελείωσαν... :p
    Έχω αφήσει ένα υπόλοιπο μαζί με αυτά που θα μαζέψω το βράδυ και θα δω αύριο το πρωί αν φέρει ο μανάβης νέες μπανανίτσες :)

Αρέσει σε ioanna6929, mmixail, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  17. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Μου φαίνεται σχεδόν αδύνατον αυτό, σε 25 καλάθια.
    Μήπως δεν τις είδες ? :eek:

Αρέσει σε .eugenaki., ioanna6929, NOTHS58 και 7 σε άλλους.
  18. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Κάπου κάνεις λάθος,γιατί είναι πολλά καλάθια που σου δίνουν ακόμα και 4 μπανάνες.

Αρέσει σε panos-p, ioanna6929, mmixail και 5 σε άλλους.
  19. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Σταματησα να βαζω τους χιουι σε καθε εκταση γιατι δεν προκειται να τελειωσω ποτε τα καλαθια :'( Υπεροχο δρωμενο παντως, μπορει να χω φτασει τις 200 μπανανες(800 φασουλοφλουρια και 400 σουπερ τροφες)

Αρέσει σε ioanna6929, NOTHS58, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  20. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Αχ , γιατί μας τα μειώσανε τόσο πολύ , είχα καλομάθει στα πλούσια δώρα . Μην μας αφήσετε άσχημη γεύση στο τέλος !

Αρέσει σε ioanna6929, giannissuper, mmixail και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.