Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Βασίλισσα του Καρναβαλιού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 28/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Σε ευχαριστώ για τις συμβολές σου. Μαζεύω κάθε 4 ώρες. Κι αυτό γιατί το συνδυάζω και με το δρώμενο στη βασική φάρμα και με σπορές στο σεληνόφως. Δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Αλλά ναι, κέρδισα 1 σουπερ τροφή, 1 σουπερ λίπασμα, χτ και μερικούς ΠΕ xD
    Δεκτά κι αυτά και όπου πάει. Πάντως σαν διαδικασία μου αρέσει περισσότερο αυτό το δρώμενο από τον λαβύρινθο, αλλά από δώρα νομίζω χάνει...

Αρέσει σε nickoikono11, maria_palou, tototis και 3 σε άλλους.
  2. *illustrator*

*illustrator* Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα σας,
    με δυο εκτάσεις ανοικτές στο νησί,χωρίς ικανοποιητικό ρυθμό αναδυόμενων,με μικρά χωραφάκια,από αγροτικούς βοηθούς μόνο θεριστική...ένα έχω να πω!!!
    τι τραβάω η δύστυχη

Αρέσει σε nickoikono11, xristos-ale3andros, maria_palou και 4 σε άλλους.
  3. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

αυτήν την φορά η βασίλισσα πεταει και σεντούκια με άνεση και χάρη, και είναι σουπερ δυνατή γιατι μεσα σε ένα σεντούκι δέντρων και σταβλων που έτυχα, είχε μέσα ένα ρινόκερο !!! Τι να πω θα μας τρελάνουν αυτές οι κυρίες !!!
    Nα συμπληρώσω ότι σε ένα τέτοιο σεντούκι έτυχα και ένα δέντρο τζακφρουτ, που δεν ειχα !!!

Τελευταία επεξεργασία: 31/10/18
    Αρέσει σε nickoikono11, xristos-ale3andros, graganta και 9 σε άλλους.
  4. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

[​IMG] Γεια σας! Γλυκίσματα κανείς; Στις καραμέλες έχω ένα προβληματάκι, αλλά πού θα μου πάνε;

Καλό βράδυ!

Αρέσει σε poi94, nickoikono11, soyla74 και 9 σε άλλους.
  5. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Παιδιά για να πω την αλήθεια μου.. το απολαμβάνω... εύκολο.. διασκεδαστικό με ωραία δώρα.. και ως συνήθως τον τελευταίο καιρό λείπουν τα κουπόνια αγροτικών βοηθών.. κατά τ αλλά είναι από τα αγαπημένα μου δρώμενα.. ανοίξτε λίγο την κάνουλα να πάρουμε και κανένα δωράκι παραπάνω..

Αρέσει σε nickoikono11, soyla74, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  6. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπερα στην αγροτια!!!!:)
    Μολις ξεκινησα με το μαζεμα των δωρων και
    και οι πρωτες σ,τ κατεφθασαν
    Για να δουμε που θα φτάσουμε???
    Καλή σας επιτυχία!!!!!:)

Αρέσει σε Dr.Kelly, nickoikono11, GaTe987 και 6 σε άλλους.
  7. SYLVART

καλησπέρα και καλό μήνα, δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτήν την βασίλισσα. Φταίει η πειρατική εμφάνιση της ίσως, για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, και ενώ εχθες χαιρόμουν με τα σεντούκια που είχα μαζέψει, κυρίως τα σεντούκια δέντρων/στάβλων, σήμερα σε 34 καλάθια ουτε ένα σεντούκι δέντρων/στάβλων !!! Δεν βλέπω να μακροημερεύει αυτή η βασίλισσα, ισως ένα θαλασσινο ταξιδακι να της κάνει καλό. xD

Αρέσει σε maria_palou, Dr.Kelly, nickoikono11 και 8 σε άλλους.
  8. amorphis

amorphis Τακτικός στο φόρουμ

Σ.Τ με τα κυαλια τις βλεπεις, μπανανες εξαφανισμενες , ολο καραμελες , μπαρες και γλυφιτζουρια, μαλλον βασιλισσα του ζαχαροπλαστιου ειναι και οχι του καρναβαλιου :(

Αρέσει σε mini88_, maria_palou, kat77 και 7 σε άλλους.
  9. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα.

Απογοήτευση και μόνο απογοήτευση το συγκεκριμένο δρώμενο αλλά τι να κάνουμε συμμετέχουμε και κερδίζουμε έστω αυτά τα λίγα που δίνει. Πρέπει να έπαθε μεγάλη ζημιά η εταιρεία με δύο συνεχόμενες βασίλισσες (2016-17) και αποφάσισε να το αλλάξει κατά 80% και να δίνει με το σταγονόμετρο σούπερ τροφές, μπανάνες, λιπάσματα κτλ...
    Γιατί όταν κάποιος που αγόραζε σούπερ τροφές έχει αποκτήσει τόσες όσες να τον κάνουν να μην αγοράσει για τα επόμενα 2-3 χρόνια ή και παραπάνω τότε αυτό λέγεται ζημιά. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα προϊόντα.

Ενδεικτικά έχω κρατήσει μια φωτογραφία από το περσινό δρώμενο πριν και μετά την ολοκλήρωσή του:
    Τα νούμερα και οι ποσότητες μιλάνε από μόνες τους.
    Φυσικά υπάρχουν πιο έμπειροι και πιο "μεγάλοι" παίκτες σε επίπεδα από 'μένα που οι ποσότητες τους πραγματικά ζαλίζουν...

Τι να πω, εύχομαι το κάθε πέρυσι και καλύτερα να μην ισχύει και την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί η βασίλισσα, η κανονική βασίλισσα αυτή τη φορά.

Αρέσει σε GaTe987, kitsena, *Chelsea* και 18 σε άλλους.
  10. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

δραματικη η κατασταση παιδια με την βασιλισσα μας.μονο αν δινοταν παραταση στο δρωμενο ισως προλαβουμε να παρουμε κανενα δωρακι της προκοπης.ισως λεω. στη αντιθετη περιπτωση και δεδομενου οτι ληγει σε λιγες ωρες ,θα συμφωνησω με τον φιλο amorphis, οτι θα αρκεστουμε σε καραμελες και σοκολατες. και δεν θα μας μεινει τουλαχιστον η γλυκα.

Αρέσει σε maria_palou, Dr.Kelly, nickoikono11 και 4 σε άλλους.
  11. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Συμφωνώ απολύτως. Έχουν μειωθεί πάρα πολύ τα σούπερ λιπάσματα, και τα δύο της Ζωζώς.
    Με τόσα πολλά δρώμενα το πιο λογικό θα ήταν να έχουν αυξηθεί έσtω και λίγο.

Αρέσει σε maria_palou, skias10, Dr.Kelly και 2 σε άλλους.
  12. SYLVART

πώς να μείνω θυμωμένη μαζι της, όταν μου κανει τέτοια δώρα !!!! Καλά πειρατικά ταξίδια και ας επανέλθει τις Απόκριες δριμύτερη !!!

Αρέσει σε bmanolos, poi94, -lousi-leon2001 και 7 σε άλλους.
  13. maria_palou

maria_palou Κόμης

Καλημέρα!!ελπίζω τα αρνητικά σχόλια να μην ενοχλήσουν,αν και από,τι διαβάζω μόνο αρνητικά είναι!Ήταν ένα δρώμενο "ανάσα"για τους παίκτες,γεμίζαμε τις κάνουλες κι ας άδειαζαν με τα απαιτητικά δρώμενα που ακολουθούσανε...τελικά το παιχνίδι θα γίνει άκρως εμπορικό και θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό μόνο όσοι θα πληρώνουνε...καθαρά λογάκια για να είμαστε εξηγημένοι!καλή συνέχεια!

Αρέσει σε dinaspyro, Coinhunter01, monolith2 και 8 σε άλλους.
  14. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Εγώ το ονόμασα ως ένα μίνι event βασίλισσας του καρναβαλιού
    και φυσικά δεν έπαιξα ούτε το ένα δέκατο από ότι θα παίξω στο κανονικό event.
    Ναι θέλω να ελπίζω ότι θα ξανάρθει η παλιά καλή βασίλισσα :oops:

Έβαλα στόχο μόνο τα σεντούκια αν και με κούρασε απίστευτα το να αλλάζω καλάθι για να τα βρω
    και αυτά ήταν τα αποτελέσματα

Αρέσει σε kat77, xristos-ale3andros, -lousi-leon2001 και 9 σε άλλους.
  15. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα! Τουλάχιστον εσύ, πήρες και κουτσουπιά!

Αρέσει στους sofiapao76 και xristos-ale3andros.
  16. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Στο σεντουκι σταβλων πηρα μονο σουπερ τροφες . Εκτος απο 1 πιγκουινο , εσεις;

17. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.