Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Βασίλισσα του Καρναβαλιού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 1/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

και τωρα απογραφη ζημιων ... κουπονια , σουπερ λιπασματα ,παρτυ γυρους και εις αλλα με υγεια ... ολα αυτα ειναι ευρω!!! πανε στους λεβεντες για να περασουν πιο ωραια την αργια τους !!!!8)

Αρέσει σε soyla74, .mairi., Megas_kokoriko και 13 σε άλλους.
  2. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Που ακριβώς είπα να σταματήσει το δρώμενο? Εγώ είπα ότι έπρεπε να σταματήσει όλο το παιχνίδι, να μας κάνετε (το αρμόδιο τμήμα φυσικά) log out μέχρι να λυθεί το θέμα (με ή χωρίς δρώμενο ίσως αν πάρει ώρες) ... όπως κάνετε κάθε φορά που αντιμετωπίζετε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα ... γιατί εδώ και πάνω από μια ώρα μπορεί ο καθένας να μπει στη φάρμα του και να μαζέψει τα φυτά του δρώμενου.
    Μόλις βλέπω την ανακοίνωση ... λογική επιλογή ... ελπίζω να δοθούν όλες οι αποζημιώσεις και σε γύρους και σε σ..λ και ζωζώδες και το κυριότερο ... σας εύχομαι πραγματικά καλύτερη οργάνωση την επόμενη φορά ... και εύχομαι αντί να είναι για 2 μόνο μέρες να απαγορευτούν απλά τα δώρα καλαθιών από τη στιγμή που αυτά ήταν (και καλά) το πρόβλημα την προηγούμενη φορά. Σας εύχομαι καλή συνέχεια ...

Αρέσει σε .mairi., sofiapao76, GaTe987 και 2 σε άλλους.
  3. liontaraki__

liontaraki__ Νέος ειδικός

Τα φυτα τα μαζευουμε ή τα αφηνουμε για οοοταν λυθουν τα προβληματα κ αποφασισει η εταιρια να ενεργοποιησει το εβεντ?
    Και κατι αλλο η επισημη ανακοινωση μιλαει μονο για οσους ξοδεψαν φιορινια και αγορασαν πακετα, δεν λεει τιποτα για τα σουπερ λιπασματα που ξοδεψαμε που προσωπικα ειναι πανω απο 1500 κ καποιοι φανταζομαι εχουν ξοδεψει πολλα περισσοτερα.

Αρέσει στους stavrina72 και sofiapao76.
  4. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Η ανακοίνωση λέει οτι το εβέντ τελείωσε.
    Εχει δωθεί και διεκρίνηση σε παίκτη που ρώτησε το ίδιο.
    Ηδη έχω γυρισει τα χωράφια μου στο κανονικό.

5. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Θα θελα να σατιρίσω λίγο την κατάσταση αλλά φοβάμαι οτι δεν θα είναι αποδεκτό.
    Μπορεί φιορίνια να μην χάλασα αλλά έφυγαν κάποιες ποσότητες απο σ.λ., Ζωζώ, προϊόντα που με τον ρυθμό που έρχονται τα δρώμενα δεν καταφέρνω να τα ανανεώσω.
    Περίμενα μια ανακοίνωση για να μπορέσω να κατατοπιστώ αλλά δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρη οπότε περιμένουμε για την επόμενη ανακοίνωση που ίσως δώσει στοιχεία για το τι θα γίνουν αυτά που χάσαμε, πότε θα ξαναμπεί το δρώμενο, τι πρόβλημα υπήρχε.
    Αν δεν γίνεται ο κάθε παίχτης ξεχωριστά να πάρει πίσω ότι έχασε πρέπει τότε όλοι να πάρουμε το μέγιστο το οποίο μπορεί να υπολογιστεί και να βρεθεί μιας και όλο το ιστορικό μας υπάρχει και μπορεί να το δει μέχρι και συντονιστής πόσο μάλλον τα μεγαλύτερα κεφάλια.
    Με το καλό να ξανάρθει λοιπόν.

Αρέσει στους .mairi., soyla74, LILA413 και σε ακόμα ένα άτομο.
  6. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Τη μηδενική του διάρκεια, μάλλον.
    Και λυπάμαι αλλά δεν πίστεψα την ανακοίνωση ότι θα αποζημιωθούμε επαρκώς.

Αρέσει στους soyla74 και elena05091975.
  7. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Ααααχ εγώ που δεν έδωσα φιορίνια γιατί τα δίνω κάθε μήνα στο πακέτο μύλου και στους βοηθούς συγκομιδής αλλά ξόδεψα πάνω από 1000 λιπάσματα,21 πάρτι γύρους και όλα τα άλλα για να ξεκινήσω το δρώμενο,πως θα αποζημιωθώ;; Θα χάσω τα 1100 αναδυόμενα;;;Γιατί;;; Τα θέλω πίσω αυτά που ξόδεψα αν είναι να χαθούν τα αναδυόμενα.
    Και καθόλου δε με ενδιαφέρει πότε θα έχουμε ξανά το δρώμενο.Όποτε έρθει ξανά,θέλω αυτά που έδωσα η τα αναδυόμενα μου.

Αρέσει σε soyla74, elena05091975, traxhla και 8 σε άλλους.
  8. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Θα προσθέσω ψυχική οδύνη,ξενέρωμα και απογοήτευση.Αν θέλετε να μην επιταθεί η αγροτική δυσαρέσκεια .αφήστε στους αχυρώνες μας ολα τα αναδυόμενα του δρώμενου ,εφ΄οσον σχεδιάζετε να το ενεργοποιήσετε ξανά ,και μαλιστα σύντομα .

Αρέσει σε Hellenagal200010, .mairi., Kodessa και 9 σε άλλους.
  9. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Πανέμορφα αντανακλαστικά πάντως,αφού έγινε το μακελειό με τη βασίλισσα σκέφτηκαν "τι άλλο τους αρέσει πολύ;το πάρε-δώσε"-και το έριξαν με απ'όλα μέσα,φτελιές,παρδαλές ιτιές,ινδικά χοιρίδια, τζάκφρουτ,ποιοι τέσσερις μήνες από την εισαγωγή τους,όλα μέσα μπας και σωθεί η μέρα

Αρέσει σε elena05091975, sofiapao76, GaTe987 και 10 σε άλλους.
  10. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Ενημέρωσαν κάποιο παίκτη στη ''Βοήθεια για αρχάριους'' πως τα συγκεκριμένα δένδρα δεν έπρεπε να μπουν...

Αρέσει στους hacker-3, elena05091975 και bmanolos.
  11. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα,ευχαριστώ για την πληροφορία,την είδα, η διατύπωση της συντονίστριας δεν μου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για λάθος αλλά ότι αποφασίστηκε να μπουν εκτάκτως, όπως και το event

Αρέσει σε elena05091975, empotonaki, annagiannis και 3 σε άλλους.
  12. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Δεν θα διαμαρτυρηθω για το δρωμενο που ακυρωθηκε, γιατι δεν ημουν προετοιμασμενη να συμετασχω σε αυτο. Κατανοω απολυτα ομως ολους τους συμπαικτες που εχασαν αδικως το χρονο τους κ τους πορους που ειχαν για το παιχνιδι [ βοηθους, σ.λ. κ.λπ]. Επισης κατανοω οτι η εταιρεια ειναι μια κερδοσκοπικη επιχειρηση που σαφεστατα πρεπει να εχει εσοδα ωστε να καλυπτει τις υποχρεωσεις της αλλα κ να κερδιζει. Ειναι βασικος νομος του εμποριου κ ειναι απολυτα σεβαστος.!!! Ενας αλλος νομος του εμποριου, λεει οτι ο πελατης εχει παντα δικιο!!! Δεν συμφωνω απολυτα αλλα ενα καλος επιχειρηματιας, οφειλει να δειχνει σεβασμο στο πελατολογιο του κ να μην το αντιμετωπιζει σαν σκουπιδοφαγο!! Σημερα μας αντιμετωπισαν με απολυτη ελλειψη σεβασμου κ εδειξαν οτι ο μονος στοχος ειναι το κερδος τους. Εως το μεσημερι, ετρεχε ενα απαιτητικο δρωμενο, στο οποιο αφιερωσαμε κ το τελευταιο λεπτο. Ακομη κ αυτοι που το ολοκληρωσαν χθες η προχθες, προσπαθουσαν να βοηθησουν συμπαικτες που ειχαν μεινει πισω. Παραλληλα ετοιμαζαν τις φαρμες τους για το νεο δρωμενο κ σιγουρα πολλοι ηταν αυτοι που εβαλαν το χερι στη τσεπη για να ανταπεξελθουν. Βεβαιως κανεις δεν μας υποχρεωνει να το κανουμε αλλα η συμετοχη στα δρωμενα ειναι ενας αγραφος νομος του παιχνιδιου!!! Δεν ξερω ποιος ειναι ο σωστος ορος για το προβλημα που δημιουργηθηκε διοτι δεν εχω καλη γνωση της τεχνολογιας. Η συγγνωμη κ η προθεση της εταιρειας να αποζημιωσει τους παικτες θα μου ηταν υπεραρκετη εαν δεν ερχοταν ενα ξαφνικο παρε-δωσε. Αφου δεν εισεπραξαν τα χρηματα που υπολογιζαν απο την βασιλισσα, μας πεταξαν ενα παρε δωσε στο οποιο ολο κ καποια χρηματα θα δωθουν για αδειες ενω παραλληλα θεωρησαν οτι θα ειμαστε ευχαριστημενοι με το κοκκαλο που πεταξαν κ θα μειωθουν κατα πολυ οι διαμαρτυριες μας. Παιζω για να διασκεδαζω κ να περναω ευχαριστα τον χρονο μου. Εαν χρειαστει να δωσω χρηματα κ εχω την δυνατοτητα, θα το κανω αρκει να περναω καλα. Το διαρκες τρεξιμο κ η αφαιμαξη των πορων μας με υποτιμα αφανταστα κ θα διαμαρτυρομαι οσο αυτο συμβαινει. Για εμας η σημερινη ημερα δεν ηταν μια προσοδοφορα αργια - οπως η δικη τους- αλλα αντιθετως ηταν μια κουραστικη εργασιμη ημερα. Ας σεβαστουν λοιπον τους πελατες τους γιατι σιγα σιγα θα τους χασουν. Λυπαμαι αν σας κουρασα με την φλυαρια μου. Καλο βραδυ σε ολους.

Τελευταία επεξεργασία: 2/10/18
    Αρέσει σε bmanolos, ΗΡΩΛΟΥΚΑ, popitsa και 37 σε άλλους.
  13. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου σε όλο το κείμενο, αν και είμαι από αυτούς που ξοδεύουν αρκετά -αφού αγοράζω από όλα, απλά όχι στις μεγαλύτερες τιμές.
    Αφού υπογραμμίσω ότι δεν επιρρίπτω ευθύνες στους διαχειριστές του φόρουμ, να τους παρακαλέσω να προωθήσουν το καλογραμμένο σου κείμενο, και όλα όσα άλλα νομίζουν -υπάρχουν και άλλα άψογα.

Αρέσει σε bmanolos, CAT_erina, soyla74 και 5 σε άλλους.
  14. traxhla

Θα ηταν εμπαθες κ παραλογο να επιρριπτουμε ευθυνες στην συντονιστικη ομαδα. Οπως ειπα κ στο κειμενο μου, ουτε στην εταιρεια ριχνω ευθυνες για την ματαιωση. Υπηρχε τεχνικο προβλημα. Μπορει να συμβει οπουδηποτε. Ειναι κατανοητο!!! Ο τροπος που διαχειρηστηκε αυτο το προβλημα ηταν απαραδεκτος. Ηταν σαν μας ελεγε..... αφου δεν εισεπραξα απο την βασιλισσα, τρεξτε να εισπραξω απο το παρε- δωσε!!!! Ειμαστε πελατες που επιθυμουμε να διασκεδασουμε. Δεν ειμαστε σκλαβοι, ταγμενοι στα συμφεροντα της εταιρειας!!!!!

Αρέσει σε toylaaaaa, bmanolos, ΗΡΩΛΟΥΚΑ και 7 σε άλλους.
  15. -Vaskos10-

-Vaskos10- Αρχάριος στο φόρουμ

Ηταν σαν μας ελεγε..... αφου δεν εισεπραξα απο την βασιλισσα, τρεξτε να εισπραξω απο το παρε- δωσε!!!!

Θα διαφωνήσω λίγο με αυτή τη λογική, χωρίς βέβαια να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν. Πιστεύω ότι το "πάρε-δώσε" ήταν μία κίνηση εξευμενισμού και όχι εισπρακτική. Όσο για το τεχνικό πρόβλημα της βασίλισσας, μάλλον τους ξέφυγαν τα πολλά αναδυόμενα αν κρίνω από τους αριθμούς που βλέπω στο φόρουμ και στην φάρμα μου.

Αρέσει σε skareleni, Megas_kokoriko, 66romanou και 3 σε άλλους.
  16. traxhla

Φιλε συμπαικτη ο εξευμενισμος εχει σαν στοχο την διαχειρηση της μαζας η οποια οφειλει να μη διαμαρτυρεται. Τα στοματα για να μη διαμαρτυρονται, πρεπει να ειναι γεματα. Αλλοι τα ταιζουν με ψιχουλα κ αλλοι με μια μπουκια απο το φιλετο τους, ωστε η μαζα να αισθανεται μετοχος του κερδους. Ειναι κατανοητο κ ολοι γνωριζουμε οτι συμβαινει σε καθε μορφη της καθημερινοτητας μας. Στην περιπτωση του παιχνιδιου, η διαχειρηση της κρισης ηταν λανθασμενη κατα την γνωμη μου. Εαν η εταιρεια ηθελε να μας εξευμενισει θα μπορουσε να κανει δωρο ενα τζαμποδεντρο σε καθε παικτη κ 2 η 3 σε αυτους που ξοδεψαν πορους. Μετα απο αυτο θα μπορουσε να πουλησει αναβαθμισεις αυτων των δεντρων κα να δει τα κερδη της να εκτοξευονται. Ομως η επικοινωνιακη της πολιτικη ειναι μαλλον κοντοφθαλμη κ το κλιμακιο που εχει αναλαβει την διαχειρηση της μαζας, περιοριστηκε στα ψιχουλα του παρε -δωσε απο το οποιο θα κερδιζε χωρις να μειωσει ουτε στο ελαχιστο, τις πωλησεις λιπασματων, καθε ειδους.!!!!

Αρέσει σε toylaaaaa, ΗΡΩΛΟΥΚΑ, popitsa και 7 σε άλλους.
  17. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Γιατί πολύ απλά, να μην είναι μια κίνηση της εταιρείας, για το καλύψει το κενό; Γιατί να μην είναι το Πάρε-δώσε, ένα δρώμενο πολύ εύκολο γι` αυτούς να το ''κατεβάσουν'' στα γρήγορα χωρίς να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα; Αναρωτιέμαι τώρα εγώ!

18. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Το δρώμενο ακυρώθηκε και η συζήτηση κλείσει.
    Θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εντός της ημέρας.

Για άλλη μια φορά σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Αρέσει στον/ην jimisraf1.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.