Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Βασίλισσα του Καρναβαλιού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 1/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gianna4545

gianna4545 Αρχάριος στο φόρουμ

και ποιος σου εγγυαται οτι και ετσι θα λειτουργησει το δρωμενο? οι ανθρωποι μαλλον αγνoουν την υπαρξη των test server...

2. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Ωραία...... Ελπίζω να αποζημιωθούμε για αυτά που ξοδέψαμε: κουπόνι αγρ. βοηθών, σούπερ λιπάσματα,σούπερ λίπασμα της Ζωζώ, μπόνους για μείωση χρόνου του σούπερ λιπάσματος,...Και με τα αναδυόμενα;Ελπίζω να ενημερωθούμε έγκαιρα για να μπορέσουμε φυτέψουμε φυτό μεγάλης διάρκειας .

Αρέσει στους bmanolos και kitsena.
  3. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Ρολογάκι δεν υπάρχει ... το ένα χωράφι 2χ2 που ήταν στην δεύτερη έκταση και δεν το μάζεψα υπάρχει όμως κανονικά, όπως και τα 290 καλάθια και τα 617 λωρίδα χάρτου από το μάζεμα στις 17.00 είναι στην αποθήκη.

Αρέσει στον/ην kitsena.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Κανείς δεν αγνοεί την υπάρξη Test servers αλλά το πρόβλημα που προέκυψε δεν ήταν προβλέψιμο σε κανένα test server και σε κανένα test account.

Θα υπάρξει λεπτομερή ανακοίνωση σύντομα.

Δηλαδή θέλεις να σου αφαιρεθούν και αυτά όταν προτείνεις να απενεργοποιήσουμε εντελώς το δρώμενο; Θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Σας προτείνουμε να είστε λίγο ψύχραιμοι.
    Πιστέψτε μας ούτε εμάς δεν μας αρέσει αυτή η κατάσταση και μερικά πράγματα είναι αναπόφευκτα.

5. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

127 μεγάλα χωράφια με Ζωζό, ο καστανούλης θα κρατήσει λίγο ακόμη....
    Συμφωνώ με Dr.Kelly και Nantia123..
    Πάω για βόλτα και άμα αργήσει να ξαναξεκινήσει θα ήθελα επαρκή προηγούμενη ενημέρωση.

Αρέσει στον/ην kitsena.
  6. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

εγω πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε επίτηδες.....θέλανε να δώσουν περισσότερες μερες (γιατί θα μας τις δώσουν) χωρίς να δείξουν ότι μας κάνουν χαρη..8)xD
    Προς το παρών καθόμαστε όλοι μαζί σε αυτή την ωραία ατμόσφαιρα όμως και στιαχνουμε νεύρα κρόσσια!!!:wuerg:
    εισπνοή ....εκπνοή....
    εισπνοή......εκπνοή ...

Αρέσει σε sofiapao76, freaky658, -lousi-leon2001 και 4 σε άλλους.
  7. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει εκ νέου το event απόψε

Αρέσει στον/ην traxhla.
  8. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

αμα θες ξαναπές για ρολογάκι.....αστο να πάει στην ευχή, γιατί αν το ξαναπείς θα σου ρίξουν εσένα την ευθύνη του κρασαρίσματος !!

Αρέσει σε *As*, fisherman65, dinaspyro και 2 σε άλλους.
  9. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Εγώ πάντως το διασκεδαζω...τωρα που βρηκα υπολογιστή έχασα τη βασίλισσα ....έριξα πολύ γέλιο .Φοβερή τύχη΄..πάντως εγώ δουλευω τη νύχτα και να αρχισει δεν θα μπορω να παίξω!!!!Μόνο το τζόκερ μου έμεινε πια..τι λέτε θα κερδίσω;;;;;;;;;

Αρέσει σε anastz, sofiapao76, wywy. και 13 σε άλλους.
  10. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

παρε-δωσε xD
    άλλα λόγια ν αγαπιομαστεxD

Αρέσει σε sofiapao76, LILA413, bmanolos και 2 σε άλλους.
  11. liontaraki__

liontaraki__ Νέος ειδικός

Μηπως εχουμε Πρωταπριλια και δεν το ξερουμε??? Αντι να βγει επισημη για το τι γινεται με το εβεντ βγηκε για Παρε δωσε???xD
    Θα μας τρελανει σημερα η εταιρια!!!

Αρέσει σε μαρω69, sofiapao76, NOTHS58 και 4 σε άλλους.
  12. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Αποψε η νυχτα θα ειναι μεγαλη ... πολλα θα δουν τα ματια μας xD
    Οποιος μπορεσει να παιξει ανθρωπινα τα αυριανα δρωμενα να μου το πει για να κανω οτι θα κανει xD

Αρέσει σε soyla74, sofiapao76, LILA413 και 3 σε άλλους.
  13. ARGIR0123456

ARGIR0123456 Ενεργός συντάκτης

Εσκασε η μπομπα και εις αλλα με υγεια

14. gianna4545

gianna4545 Αρχάριος στο φόρουμ

εχω μια υποψια..οτι το "προβλημα" ειναι τα πολλα αναδυομενα που μαζεψαμε..και τωρα ψαχνονται...

15. dinaspyro

Aκούσατεεε ακούσατεεεε δρώμενο τέλος!!!!!!πριν το δούμε τέλειωσε κιόλας !!!!!καλό σας βράδυ ..διασκεδασαμε και σήμερα......Ευχαριστούμε!!!!!

Αρέσει σε μαρω69, sofiapao76, wywy. και 12 σε άλλους.
  16. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Κι εγώ που αγχώθηκα γιατί άργησα και άνοιξα τον υπολογιστή μου στις 7:00 σχεδόν και χωρίς δεύτερη σκέψη... τα μάζεψα όλα, για να φυτέψω το φυτό του δρώμενου. Φυτό όμως πουθενά!!! Δεν θα έπρεπε στην καρτέλλα, που ανοίγει πρώτη όταν μπαίνουμε, ν` αναφέρουν πως το δρώμενο δεν ''παίζει'';;;; Πρέπει δηλαδή, να μπαίνουμε στο fοrum πρώτα;;;;;;;;;

Αρέσει σε sofiapao76, FROGE!, empotonaki και 2 σε άλλους.
  17. dinaspyro

δεν θα ξεκινήσει καθόλου...και ησυχασαμε!!!!!!!!!!

Αρέσει σε wywy., icons1, panos220570 και 8 σε άλλους.
  18. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Μπά... πολύ καχύποπτη είσαι . Και εγω το ίδιο σκεφτόμουν..xDxD

Αρέσει στους gianna4545 και kitsena.
  19. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Τι Πρωταπριλιά, τι ΠρωτοΟκτωβριά, δεν πειράζει, δρώμενο ήταν που δεν ήταν, πάει πέρασε...... Άντε και καλή Χρονιά τώρα να χουμε:p

Αρέσει σε soyla74, sofiapao76, NOTHS58 και 2 σε άλλους.
  20. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Παρε δωσε στις 8.00 !!! Τρεχάτε γειτονοι!!!

Αρέσει στους sofiapao76, LILA413 και xristos-ale3andros.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.