Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Βασίλισσα του Καρναβαλιού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 1/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gianna4545

gianna4545 Αρχάριος στο φόρουμ

ειναι ενα δρωμενο κομμενο και ραμμενο αρτια για εισπρακτικους λογους...πλουσιο σε δωρα με την min χρονικη διαρκεια...

Αρέσει στον/ην dinaspyro.
  2. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Μαζί με τη βασιλισσα έχασα και τον υπολογιστη μου...τα επαιξε ο ερμος..βρηκε την ημερα και αυτος.Βγαινω για αναζητηση ενος υπολογιστη και παω να παιξω τζοκερ με τη τυχη που εχω σημερα!!!!

Αρέσει σε wywy., sevenmarg, panos220570 και 14 σε άλλους.
  3. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τζαμπα γκρινιαζετε. δεν λετε που δεν μας εβαλαν να πληρωνουμε τα καλαθια με φιορινια και τα περνουμε τζαμπα απο τα αναδυωμενα???χαχαχ τελος παντων, πρωτο μαζεμα 96 καλαθια

Αρέσει σε ikariaf, bmanolos, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  4. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Ευχομαι ολη η τυχη σου να ερθει μαζεμενη στο τζοκερ!!!!!

Αρέσει στους dinaspyro και xristos-ale3andros.
  5. panos601

μωλις εξαφανιστηκαν 35 σποροι αμαρανθου απο το δρωμνο και απ οτι βλεπω σταματησε το δρωμενο

Αρέσει στους sofiapao76 και Megas_kokoriko.
  6. olumpiakoszio

olumpiakoszio Αρχάριος στο φόρουμ

τραγελαφικα πραγματα....εξαφανιστηκαν τα παντα

Αρέσει στον/ην steliosgrevena.
  7. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Εφυγαν να κανουν την αργια τους ... τι μονο οι λεβεντες στη γερμανια θα εχουν αργιες?xD
    Δεν ξερω αν το βλεπετε αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιραxD

Αρέσει σε traxhla, *mava*, LILA413 και 13 σε άλλους.
  8. ΔΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΚΟΣ Ενεργός συντάκτης

πραγματικα ολο αυτο με ξεπερναει...80 παρτυ γυροι,κουπονια,σ.λ.,βιοτεχνικα...απλα ειμαι περιεργος να δω πια θα ειναι η αποζημιωση για ολα αυτα..δεν θα ελεγα συναγροτη τραγελαφικα..απλα τραγικα..!!:(

Αρέσει σε traxhla, icons1, soyla74 και 6 σε άλλους.
  9. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θα σας συμβούλευα να μην μαζέψετε το φυτό δρώμενου και να περιμένετε μέχρι να είναι και πάλι Online. ;)

Αρέσει στους empotonaki και Megas_kokoriko.
  10. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

και αυτοί που ήδη τα μάζεψαν και δεν υπάρχουν πουθενά και τίποτα ???????????????????????????????????????????????????????????????

11. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

καλησπέρα ... δυστυχώς κάποιοι ήδη τους μαζέψαμε ... από τη στιγμή που υπήρχε πρόβλημα έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι εντελώς .. τώρα πρέπει να βρεθεί λύση για όλους

Αρέσει στους icons1 και soyla74.
  12. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το δρώμενο σταμάτησε εντελώς. Εσένα δεν σταμάτησε εντελώς; Το βλέπεις ακόμα;

13. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση το δρώμενο θα αρχίσει στις 3:00 το πρωί αλλά για όσους είναι νυχτοφύλακες στις 12:00 το μεσημέρι. Όσοι προλάβανε να μαζέψουν και πήραν αναδυόμενα θα πάρουν σαν δώρο 1 κουτί σπίρτα για να το κάψουν ενώ για τους υπόλοιπους 5 κουκιά μαγειρεμένα (και εκείνα τρυπημένα)...

Αρέσει σε pigara, traxhla, NOTHS58 και 26 σε άλλους.
  14. kaltsula

kaltsula Ανερχόμενος συντάκτης

συμβουλη κατοπιν εορτης. μαζεψα και οταν πηγα να φυτεψω ειδα οτι εξαφανιστηκε το φυτο... οταν επανελθει θα βρουμε τις ποσοτητες που ειχαμε μαζεψει ή θα μας ξεκινησει παλι απο τους δεκα σπορους???

Αρέσει στους sofiapao76 και hp70.
  15. steliosgrevena

steliosgrevena Νέος ειδικός

απο τις 3 η ωρα αιχμαλωτοι για να μην πω για κουπονια σ.λ. βιοτεχνικα γυρους και +1 που πηγαινει χαμενο.

Αρέσει σε bmanolos, thena, icons1 και 3 σε άλλους.
  16. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Απλα κλαιωωω xDxD δεν υπαρχειςς xD

Αρέσει σε LILA413, kitsena, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  17. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Kαλησπέρα και καλά ξεμπερδέματα...

Έχω ξοδέψει πάνω απο 60 πάρτι γύρους και 80 απλούς στο ροδάνι.
    Έχω ξοδέψει αρκετά σούπερ λιπάσματα, βιοτεχνικά, λιπάσματα της Ζωζώς, κουπόνια αγροτικών βοηθών και έχω έτοιμο το φυτό του δρώμενου σε 3 μέρη της φάρμας.
    Έχω περιμένει 2 ώρες παραπάνω για να αρχίσει και ευτυχώς που πρόσεξα στις 15:00 ότι το ρολόι του δρώμενου δεν είχε μπει και έτσι δε μάζεψα ούτε κατοικίδια, ούτε φασολιές, ούτε συγκομιδές (το λες ή εμπειρία με τόσα που έχουμε δει ή τύχη γιατί έχουμε συνηθίσει να βιαζόμαστε).
    Έχω στείλει και έχω πάρει δώρα καλάθια από γείτονες.
    Και τελικά το δρώμενο εμφανίζεται μετά από λάθος των συντονιστών δύο ώρες πιο μετά, ξαφνικά χάνονται σπόροι, χάνονται όλα...

...αλλά όχι δε θα μου χαλάσετε εσείς τη διάθεση! Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν ή κάθεσαι και γελάς παρακολουθώντας τα να λυθούν ή τα παρατάς και σου χαλάει η διάθεση, νευριάζεις κτλ... Θα κάνω το πρώτο και θα περιμένω να δω που θα καταλήξει όλο αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε.;)

Τελευταία επεξεργασία: 2/10/18
    Αρέσει σε *Chelsea*, kalliopipali, Megas_kokoriko και 20 σε άλλους.
  18. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαχαχαχαχαχα! Βρε παιδιά το γκαντεμιάσαμε το πράμα! Εγώ πάντως πάω για καφέ! Χαιρετώ τους ανήσυχους συναγρότες! xD:music:

Αρέσει σε kalliopipali, Megas_kokoriko, bmanolos και 8 σε άλλους.
  19. panos601

χαχαχαχχαχαχαχ και τα κουκια τρυπια????? χαχαχχαχχχαχχα

Αρέσει στους Megas_kokoriko, dinaspyro και kitsena.
  20. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Λοιπόν εγώ στο αρχικό μάζεμα (στις 17:05) είχα πάρει 264 αναδυόμενα και 103 καλάθια (είχα παντού γογγύλι, αν και έχω μεγαλύτερο φυτό, γιατί το χρειάζομαι για αποστολή και 2-3 αργοστάσια-ζωοκομεία. Έσπειρα και μάζεψα στην ώρα (με σ.λ.) 150 φυτά που όταν πήγα να φυτέψω ξανά κόλησε και μετά την ανανέωση χάθηκαν. Ελπίζω όταν ξαναρχίσει το παιχνίδι να έχω (τουλάχιστον τα αναδυόμενα οπωσδήποτε. Αλλιώς θέλω προειδοποίηση 24 ωρών για την έναρξη του δρώμενου.
    ΥΓ. μόλις διαπίσρωσα ότι στον αχυρώνα υπάρχουν τα καλάθια και τα χαρτιά. Αν είναι έτσι, συγνώμη για το προηγούμενο ύφος και όλα καλά.

Αρέσει στους LILA413, xristos-ale3andros και jimthrilosgate7.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.