Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Βασίλισσα του Καρναβαλιού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 1/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλημέρα και μπράβο σου!!! Σε βρίσκω πολύ σωστό στην σκέψη σου.
    Υπάρχουν αρκετές σειρές φασολιάς που μπορούν να κάνουν την διαφορά στα δρώμενα, αλλά δεν τις έχουν όλοι οι παίκτες. Είτε γιατί δεν αξιολογήθηκαν όπως έπρεπε τότε, είτε γιατί δεν μπορούσαν να ασχοληθούν με το δρώμενο στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είτε είναι νέοι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι αργότερα.
    Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι μέσα στον χώρο, αυτό που έχω παρατηρήσει και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι, ότι η εταιρεία συνεχώς ισχυρίζεται πως επιδιώκει να είναι ακριβοδίκαιη προς όλους τους παίκτες και για αυτό τον λόγο κάνει αρκετές τροποποιήσεις στα διάφορα δρώμενα και υπηρεσίες της.
    Εφόσον σκίζει τα ιμάτιά της για δίκαιη μεταχείριση προς όλους τους παίκτες, ας αρχίσει να το δείχνει κιόλας. Δεν φτάνει μόνο να το λες, πρέπει και να το κάνεις. Ας δώσουν λοιπόν ξανά στην κυκλοφορία, έστω και με φιορίνια, σειρές φασολιάς, τζαμπόδενδρα, χιούι. κλπ!!

Αρέσει σε bmanolos, dinaspyro, White-Farmer και 3 σε άλλους.
  2. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

ρε παιδιά καλά τα λέτε εσείς αλλά εγώ έχω 229 φασολιες ...ούτε θυμάμαι τι κάνει η κάθε μία ούτε μπορώ να ψάχνω μια μια τι κάνει και να τις μαζεύω για κάθε ιβεντ....εσείς δηλαδή πως τις ξεχωρίζετε? τις γράφετε ? ακόμα και τις μαρμελάδες και τα υπόλοιπα ούτε αυτά θυμάμαι τι κάνουν ...πάντα βάζω δύο τρία που ξέρω και αυτό είναι όλο ....αν έχετε κάποιο πρόγραμμα που βλέπετε τι είναι το καθένα για να θυμάστε θα ήθελα πολύ να τοπειτε και σε μας .....καλή επιτυχία .....σε λίγο αρχίζει ...:inlove:

Αρέσει σε billgab, kikijimy, -lousi-leon2001 και 9 σε άλλους.
  3. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Φαντάζεστε να πέταγε η βασιλισσα και φιορίνια μαζι με τις καραμέλες;ή κανενα φιορινόδεντρο;

Αρέσει σε wywy., sevenmarg, panos220570 και 13 σε άλλους.
  4. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Μπήκα στις 3:00 και ... πάπαλα...

Αρέσει στον/ην elenigri.
  5. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Αλλαγή στις ώρες έναρξης και ολοκλήρωσης του δρώμενου. Πάλι γκρίνια και μάλιστα πολύ βλέπουν τα μάτια μου (λόγω αναρτήσεων).

6. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα οσο παει και κουτσουρευει η εταιρια τις ωρες του ιβεντ τι να πω πια ????

Αρέσει στους nana, aposperitis1 και koyrsaros.
  7. dinaspyro

Προσοχή..άλλαξε η ώρα...αρχίζει στις 17.00Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

Αρέσει σε wywy., sevenmarg, panos220570 και 9 σε άλλους.
  8. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

τώρα λένε στις πέντε:mad:
    εγώ έχω ήδη ανάψει φασολιες και αυγά :cry:

9. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

τι πάπαλα το τελείωσες κιόλας?xD εμεις δεν αρχίσαμε ακόμα:music:

Αρέσει σε kikijimy, aposperitis1, maria071966 και 2 σε άλλους.
  10. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Ναι, με λιγότερες από 48 ώρες αυτή τη φορά, για την ακρίβεια 42. Τι να πω... με δύο παραπάνω ώρες θα βάζαμε μεγαλύτερα φυτά και θα είχαμε περισσότερα αναδυόμενα. Και τι είδους παραδρομή είναι αυτή; Τόσες ώρες, μέρες κανείς δεν την είδε για να ανακοινώσει τη σωστή ώρα;; Καλή κατανάλωση σούπερ λιπάσματος σε όλους!!!

Αρέσει σε nana, aposperitis1, traxhla και 3 σε άλλους.
  11. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Κατά τα άλλα είμαστε εκνευριστικοί που διαμαρτυρόμαστε. Και στο +5 μας λέτε λάθος και κουρεμένο κατά 6 ώρες. Μπράβο γενναιοδωρία !!! Οτι και να πούμε είναι λίγο. Ακόμα και λίγο να πούμε πάλι εσείς όπως πάντα θα έχετε δίκιο.

Αρέσει σε kikijimy, lorenjo, Mahi_tr και 10 σε άλλους.
  12. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Μια λεξη θα πω! Α π α ρ α δ ε κ τ ο αφενος οι 6 ωρες μειωσης του παιχνιδιου και αφετερου η μη εγκαιρη προειδοποιηση!!!!!

Αρέσει σε Jimaras~for~ever!!!, maria22, stef10 και 9 σε άλλους.
  13. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Ρε παιδια,ψυχραιμια...Παρουσιαστηκε καποιο προβλημα...Τι να κανουν δηλαδη???Να ριξουν τον σερβερ καλυτερα???Θα λυθει το προβλημα...Λιγη υπομονη...

Αρέσει στους Megas_kokoriko, annagiannis και empotonaki.
  14. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Ισως να έχεις δίκιο.. αλλά είδες πουθενα ενημέρωση οτι παρουσιαστικε πρόβλημα?
    Αν διάβασα σωστά απλά ήταν λάθος οι ώρες του εβέντ στην ανακοίνωση.
    Και στην ώρα αλλά και στη διάρκεια του εβέντ.
    Συμβαίνουν αυτά φυσικά....

Αρέσει στους nana, aposperitis1, traxhla και σε ακόμα ένα άτομο.
  15. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Με ένα προσεκτικό διάβασμα της ανακοίνωσης είναι ξεκάθαρο οτι οι ώρες στην ανακοίνωση ήταν λάθος.
    Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγάλατε το συμπέρασμα οτι η εταιρεία έκοψε τις ώρες.

Οι ώρες ήταν προγραμματισμένες ως έχουν τώρα. Η ανακοίνωση ήταν λάθος. Είναι δικό μας λάθος και ζητήσαμε συγνώμη για αυτό.
    Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μην βγάζετε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αρέσει στον/ην GaTe987.
  16. dinaspyro

Ειπα και εγώ ..πολυ καλό για να είναι αληθινό..4 ωρες μειον ειναι σημαντικό..ξερετε τι μπορείς να κάνεις σε 4 ωρες;

Αρέσει σε wywy., sevenmarg, panos220570 και 12 σε άλλους.
  17. farmerwoman12

farmerwoman12 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

..συμφωνα με την ανακοινωση εκ παραδρομης ανεγραφη η ωρα εναρξης 15.00... το σωστο ειναι 17.00.... τωρα απο αυτην την "παραδρομη" τι χανει ο καθενας μας ....αστα να πανε....και δεν ειναι γκρινια....

Αρέσει σε Megas_kokoriko, nana, aposperitis1 και 2 σε άλλους.
  18. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Ένα τεράστιο μπράβο στην εταιρία για την "μαϊμού βασίλισσα", απορώ γιατί μπαίνει η εταιρία σε τέτοιο κόπο; Για ποιο λόγο άραγε; Για μιάμιση μέρα; Μιζέρια μου βγάζει εμένα... Κρίμα, πολύ κρίμα!!!! Ένα δρώμενο αγαπημένο κάποτε το κατάντησαν στο χάλι του το μαύρο. Ακόμη και το δρώμενο "εξπρές της φάρμας" ήταν μεγαλύτερο σε διάρκεια, ακόμη και το δρώμενο"ημέρα φασουλοφλουριών" επίσης μεγαλύτερο απο το δρώμενο της βασίλισσας... Λυπάμαι πολύ.

Αρέσει σε -lousi-leon2001, sofiapao76, thena και 8 σε άλλους.
  19. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Σε 4 ωρες,πας Θεσσαλονικη,τρως μια φανταστικη μπουγατσα η 2-3 τριγωνα Πανοραματος και μεχρι να τα απολαυσεις,εχει αρχισει και η Βασιλισσα!!!!

Αρέσει σε ολγα1112, -lousi-leon2001, sofiapao76 και 12 σε άλλους.
  20. Boy_salonica88

Boy_salonica88 Ανερχόμενος συντάκτης

χαχαχα καλο!!!
    μετα τις μερες ειπε η εταιρεια δεν κουρευω και λιγο τις ωρες
    σ ολα τα ιβεντ ξεραμε οτι αρχιζει ταδε η ωρα και την ιδια θα τελειωσει....τωρα.......
    κολλησε κατι απο την πανσεληνο η βασιλισσα.....
    να σται καλα πολυ θα το ευχαριστηθουμε το δρωμενο.......

Αρέσει σε Megas_kokoriko, nana, aposperitis1 και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.