Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Βασίλισσα του Καρναβαλιού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 1/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Βασίλισσα του Καρναβαλιού
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Βασίλισσα-του-Καρναβαλιού.24849/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Βασίλισσα-του-Καρναβαλιού.24848/#post-180416
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

[​IMG] [​IMG]

Η ομάδα του Farmerama

2. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλημέρα φίλες και φίλοι, καλό μήνα και καλή εβδομάδα!!
    Αυτός ο μήνας φαίνεται να μπαίνει με το "δεξί". Διαβάζοντας τις Σε του αγαπημένου μας δρώμενου, μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε και μόνοι μας, το πόσο δίκιο είχαμε με τις διαμαρτυρίες μας τότε, που είχαν να κάνουν περισσότερο με τις ακατανόητες από μεριάς μας τροποποιήσεις που υπέστη το συγκεκριμένο δρώμενο στην προηγούμενη εμφάνισή του.
    Η διαδικασία που αναφέρεται στις ΣΕ, δείχνει ότι το δρώμενο το έχουν επαναφέρει στην αρχική του μορφή. Αυτό θα μπορούσαμε να το κρίνουμε ως θετικό, αν έχουν επαναφέρει και την γενναιοδωρία του. Αυτό για την ώρα, δεν το ξέρουμε. θα το δούμε στην πορεία. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.
    Για να ολοκληρώσουμε το 1ο μέρος του δρώμενου, (το πιο βασικό), θα χρειαστούμε 2.000 αμάρανθους, (για απευθείας παράδοση) και 1.360 ακόμα, για τα 20 αλεύρια, (1ο προϊόν μύλου), που είναι απαραίτητα για τα 10 πεπιεσμένα χαρτιά. Σύνολο αμάρανθου, 3.360 φυτά.
    Για τα 10 πεπιεσμένα χαρτιά, (2ο προϊόν μύλου), εκτός από τα 20 αλεύρια αμάρανθου, (10Χ2=20), θα χρειασθούμε και 370 λωρίδες, (37Χ10=370), αναδυόμενο δρώμενου.
    Συγκεντρωτικά λοιπόν θα χρειαστούμε, 3.360 φυτά δρώμενου, (Αμάρανθος) και 370 αναδυόμενα, (Λωρίδες). Βατό, κατά την γνώμη μου!!
    Για τα πόσα καλάθια ζαχαρωτών θα χρησιμοποιήσουμε, ο καθένας μας κάνει τα κουμάντα του. Τα καλάθια των ζαχαρωτών θα τα βρούμε ως δώρα που θα λάβουμε από φίλους και γείτονες μας, από τις συγκομιδές μας σε όλα τα αντικείμενα και σε όλες τις εκτάσεις της φάρμας, και φυσικά από το εμπορικό κατάστημα έναντι φιορινιών.
    Πάμε γερά όλοι!! Καλά καρναβαλοβασιλομαζέματα!!

ΥΓ. Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο, το πότε θα τελειώσουμε το 1ο μέρος. Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο!! Καλή επιτυχία σε όλους μας!!

Τελευταία επεξεργασία: 1/10/18
    Αρέσει σε koyrsaros, skareleni, ALCHEMIST. και 28 σε άλλους.
  3. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα συναγρότες και καλό μήνα. Ευχαριστούμε τον φίλο αγρότη rixainrempite για τους υπολογισμούς του. Μου άρεσαν τα δωράκια που θα δίνει η βασίλισσα στα καλάθια. Το πρώτο μέρος είναι εύκολο, νομίζω θα το βγάλουν όλοι. Το κακό είναι ότι είναι μόνο 2 μέρες και δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε πολλά καλάθια. Γι΄αυτό στείλτε καλάθια στους φίλους σας.

Αρέσει σε skareleni, 66romanou, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
  4. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα

Καμία διαμαρτυρία μας δεν θα επαναφέρει το καλύτερο δρώμενο του φαρμεράμα στην αρχική του μορφή. Ναι μεν μπορεί να μοιάζει λίγο η αρχική φιλοσοφία του, αλλά τη γενναιοδωρία του δεν θα την φτάσει κανένα.

Και πως να μιλάμε για γενναιοδωρία, αφού το 6ήμερο (το 2016 και 2017) δρώμενο το έκαναν μόλις 48 ώρες (2 μέρες) και αν εξαιρέσεις το 1ο κουτσουρεμένο 8ωρο για να μαζευτούν οι ποσότητες τότε δεν μένει χρόνος καθόλου.

Να μην μιλήσουμε βέβαια ότι η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις πολύωρα φυτά για την συγκομιδή αναδυόμενων (ζαχαρωτών) δεν υπάρχει χρονικά αλλά και του 5ωρου φυτού που τα αναδυόμενα του λόγω χρόνου θα είναι ανύπαρκτα.

Και επειδή μιλήσαμε για γενναιοδωρία, μην ξεχάσετε 1 Αναδυόμενο (Kαλάθι ζαχαρωτών) = 5 φιορίνια

Αρέσει σε NOTHS58, nana, ste007 και 13 σε άλλους.
  5. lagoudaki

lagoudaki Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα

Αυτό που κάποιοι δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι είναι εκνευριστικό.
    Το δρώμενο δεν ήταν προγραμματισμένο ώστε να διαρκέσει όσο ένα συνηθισμένο δρώμενο αλλά προγραμματίστηκε εκτάκτως λόγω της αργίας της 3ης Οκτωβρίου στην Γερμανία σαν ένα επιπλέον εβεντ.

Πάμε παρακάτω...
    Αγαπητέ συμπαίκτη, μήπως δεν πρόσεξες οτι τα καλάθια δινόντουσαν μόνο σαν αναδυόμενο από στάβλους στα προηγούμενα δρώμενα ενώ τώρα αναδύεται από όλα; από όλα!!!
    Τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει οτι από ένα μεγάλο χωράφι με γαρύφαλλα, θα πάρεις ένα καλάθι!!!
    Σημαίνει οτι χρησιμοποιώντας ένα σούπερ λίπασμα, θα πάρεις 1 καλάθι οπού μπορείς να πάρεις 2 - 8 σούπερ λιπάσματα συν σούπερ τροφές, στάβλους, δέντρα, ζώα εκτροφής, διάφορα λιπάσματα και φασουλοφλουριά;
    Οπότε όσο σούπερ λίπασμα χρησιμοποιήσεις θα το λάβεις πίσω στο πολλαπλάσιο.

Σε ποια ανύπαρκτη γενναιοδωρία αναφέρεσαι γιατί εγώ μάλλον βλέπω γενναιοδωρία

Αρέσει σε ALCHEMIST., xaris68, Megas_kokoriko και 14 σε άλλους.
  6. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Το πιο εκνευριστικό είναι να μην διαβάζετε τι γράφω και εγώ και πολλοί άλλοι και να τα μεταφέρετε όπως εσείς θέλετε. Δικό σας πρόβλημα γιατί μπήκε εκτάκτως και δεν με αφορούν οι αργίες της Γερμανίας και δικαιολογίες περί προγραμματισμού. Το αποτέλεσμα μετράει. Το 6ήμερο δρώμενο έγινε 2 μέρες ?? Εγινε !!

Πάμε παρακάτω.
    Αγαπητή συμπαίκτρια μην αρχίσουμε τα ίδια πάλι για το τι πρόσεξα και δε πρόσεξα γιατί θα οδηγηθούμε στα γνώριμα μας μονοπάτια.

Αν εσύ μέσα σε ένα κουτσουρεμένο 48ωρο έχεις την δυνατότητα να μαζέψεις 3.360 φυτά δρώμενου+370 αναδυόμενα με 5ωρο φυτό (!!!) και επιπλέον αφού τελειώσεις με αυτά, να φυτέψεις και 19ωρο φυτό γαρύφαλλο άντε και με σουπερ λίπασμα+νερό το οποίο κάθε μεγάλο χωράφι μπορεί να μου δίνει όπως λές «2 - 8 σούπερ λιπάσματα συν σούπερ τροφές, στάβλους, δέντρα, ζώα εκτροφής, διάφορα λιπάσματα και φασουλοφλουριά» και ότι το κάθε σούπερ λίπασμα θα το λάβω πίσω πολλαπλάσιο, τότε πολύ ευγενικά σου λέω μπράβο σου. Αν όχι, τότε εγώ παίζω άλλο φαρμεράμα.

Παρακαλώ να τηρηθούν τα προσχήματα.

Αρέσει σε anastz, RARANIARO, NOTHS58 και 2 σε άλλους.
  7. lagoudaki

Ναι όντως παίζουμε άλλο παιχνίδι γιατί το γαρύφαλλο σε εμένα κάνει 3:08 σε άνετο χωράφι και 00:47 σε απλό χωράφι.
    Αν σε εσένα είναι 19ωρό μαζί με όλα τα buffs , τότε παίζουμε άλλο παιχνίδι οπότε ναι έχεις δίκιο. Θα μπορέσεις να σπείρεις μία φορά σε μια μέρα ενώ εγώ - στο δικό μου Farmerama - αρκετές περισσότερες. ;)

Στο δικό μου farmerama λοιπόν, θα μαζεύω 120 καλάθια την ώρα, στο δικό σου Farmerama δεν ξέρω. Κάνε τους δικούς σου υπολογισμούς.

Αρέσει σε xaris68, ALCHEMIST., jimisraf1 και 4 σε άλλους.
  8. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

πες μας λαγουδάκι και εμάς τι βάζεις και κάνεις το γαρύφαλλο τρίωρο να βοηθήσεις και μας τους πολυάσχολους ???:p
    εμένα πάντως το δρώμενο μου φαίνεται αγώνας δρόμου.....ήδη λαχανιασα και ακόμα δε άρχισε xD
    πάντως και εγώ πιστεύω είναι λίγες οι μέρες αλλά από το να το κόψουν και τελείως καλύτερα και τόσο .....την πρώτη φορά που έγινε ο κακος χαμός κατάλαβαν ότι δεν συνέφερε καθόλου οπότε τωρα μας δίνουν λίγο λίγο το μελι γιατί αν μας κόψουν και το λίγο θα φανεί οτι το κάναν επίτηδες.....

Αρέσει σε takis.00, NOTHS58, skareleni και 2 σε άλλους.
  9. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Στο δικό μου farmerama το γαρύφαλλο θα κάνει Μηδέν χρόνο σε άνετα χωράφια.
    Κάτι τέτοιες στιγμές μου περνάει από το μυαλό ότι κάποιοι παλιοί λογαριασμοί πρέπει να έχουν αλλάξει χέρια και πλέον τους έχουν και παίζουν άλλοι παίκτες, νέοι.
    Δεν εξηγείται αλλιώς. :eek:

Πάντως μπράβο στον νέο παίκτη, ξέρει να βάζει σωστά τα λίνκ στο φόρουμ xD

Να λέμε και του στραβού το δίκιο 8)

Αρέσει σε anastz, RARANIARO, jiorgos και 5 σε άλλους.
  10. lagoudaki

Και στο δικό μου αλλά είπα να το γενικεύσω γιατί κάποιοι θα το έβρισκαν μεμπτό ώς συνηθίζεται.. Αρα μιλάμε για το μέσο ή νέο ή αρχάριο παίκτη... xD

Καταρχήν έχω ενεργούς όλους τους εξευγενισμούς του γαρρυφαλου.
    Σειρές που μειώνουν το χρόνο στα λουλούδια (ναι ναι είναι αυτές οι "φτωχές" σειρές με το 5% που δεν αξίζουν για μερικούς να κερδίσουν και αγνοούν τα δρώμενα που όμως τώρα φαίνεται το αποτέλεσμα)
    Επίσης στόλλεν και λευκή αγνότητα για επιπλέον επίδραση του σούπερ λιπάσματος.
    Νερό + κοπριά + σούπερ λίπασμα.

Αν χρησιμοποιήσεις και βιοτεχνικά, η ώρα είναι ακόμα μικρότερη από αυτές που ανέφερα.

Αρέσει σε ste007, thena, xaris68 και 3 σε άλλους.
  11. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

[QUOTE="lagoudaki, post: 180450, member:

Στο δικό μου farmerama λοιπόν, θα μαζεύω 120 καλάθια την ώρα, στο δικό σου Farmerama δεν ξέρω. Κάνε τους δικούς σου υπολογισμούς. [/QUOTE]
    Εγω στο δικο μου φαρμεραμα θα μαζευω 300 καλαθια την ωρα το μονο που δεν θα προλαβω ειναι να τα παιξω:cry:

Αρέσει στους NOTHS58, ersi2019, μαρω69 και σε ακόμα ένα άτομο.
  12. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Το μεμπτό είναι, οτι δεν είναι ο καιρός τώρα για καρναβάλια. Μας μπερδεύει η εταιρεία και χάνουμε τα ήθη και έθιμα μας. Όχι μόνο είναι μεμπτό, μέχρι και "μήνυση" για παραπλάνηση του κοινού, σηκώνει αυτό.
    8)

Τελευταία επεξεργασία: 1/10/18
    Αρέσει σε skareleni, xaris68, ALCHEMIST. και 9 σε άλλους.
  13. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν, και τότε, και τώρα, για αυτό το δρώμενο. Ένα δρώμενο που πέρασε από το μικροσκόπιο των αρμοδίων της εταιρείας, ένα δρώμενο που κατά τα λεγόμενα τους ήταν γεμάτο ατασθαλίες από μια μερίδα χρηστών, ένα δρώμενο που υποβαθμίστηκε αρκετά και έγινε αισθητή η υποβάθμισή του στην προηγούμενη εμφάνιση του, ένα δρώμενο που ίσως να ήταν έτοιμο και προς εξαφάνιση.
    Κι όμως φίλες και φίλοι. Το αγαπημένο μας δρώμενο, είναι και πάλι εδώ, κι όπως το ξέραμε. Μ΄ένα εύκολο πρώτο μέρος κι ένα δεύτερο, συναρπαστικό. Τα καλάθια που χρειαζόμαστε για το μίνι παιχνίδι του 2ου μέρους, θα τα παίρνουμε ως αναδυόμενα, ως δώρα από φίλους και γείτονες και δεν θα χρειαστεί να τα φτιάχνουμε στον μύλο μας, όπως κάναμε την προηγούμενη φορά. Και τα δωράκια, εξαιρετικά!!
    Η μόνη διαφορά που υπάρχει, είναι μόνο στην διάρκεια. Οι ημέρες είναι λιγότερες. Και τι μ΄αυτό. Δεν με στενοχωρεί καθόλου. Αυτό που θα με στενοχωρούσε προσωπικά θα ήταν, ή να αποσυρθεί, ή να υποβαθμιστεί. Έχουμε δει πολλές φορές να αποσύρονται, ή να υποβαθμίζονται δρώμενα και υπηρεσίες από το παιχνίδι που ήταν προς όφελός μας. Έτσι δεν είναι?
    Ας αφήσουμε λοιπόν κατά μέρους τα παραπονάκια κι ας επικεντρωθούμε στο πώς θα εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία που μας δίνεται, ώστε να αποκομίσουμε ότι το καλύτερο μπορούμε.
    Το ότι το δρώμενο επανεμφανίζεται μετά από τα τόσα που είχαν συμβεί και μάλιστα όπως το ξέραμε, για μένα είναι νίκη. Νίκη και δικαίωση, για την άδικη μεταχείριση που υπέστη από πλευράς της εταιρείας μια άλλη μερίδα χρηστών, που δεν έχουν εκατοντάδες λογαριασμούς, που ότι κι αν θελήσουν για το παιχνίδι θα το πληρώσουν κανονικά για να το αποκτήσουν, που δεν έχουν σκεφθεί ποτέ πονηρά!!

Αρέσει σε Megas_kokoriko, stavrina72, bmanolos και 4 σε άλλους.
  14. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Διαβαστε τις συχνες ερωτησεις , τα δωρα φαινονται πολυ καλα !

Αρέσει στους LILA413 και bmanolos.
  15. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Τα λες πολύ ωραία και έτσι ''φαίνονται'' τα πράγματα. Η βασίλισσα επανήλθε ... αν και σε λάθος χρόνο...
    Αλλά δεν είναι και ''κακό'' να επισημάνουμε τη λίγη διάρκειά του!

Αρέσει σε traxhla, koyrsaros, LILA413 και 3 σε άλλους.
  16. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
    Θα μου επιτρέψεις όμως να σου πω, πως εδώ υπάρχει μια λάθος εκτίμηση, ως προς την διάρκεια του δρώμενου. Σαφώς και ήταν έξι (6) οι ημέρες διάρκειας του τα έτη που πολύ σωστά αναφέρει και ο φίλος μας ο Κουρσάρος. Μόνο που του διαφεύγει το εξής. Τα άρματα τότε, ήταν τρία (3)!!
    Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!!

Αρέσει σε traxhla, stavrina72, aposperitis1 και 3 σε άλλους.
  17. ΔΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΚΟΣ Ενεργός συντάκτης

ξεχνας ισως το σπουδαιοτερο λαγουδακι..τη σειρα του καστανουλη..
    και λεω εγω τωρα..μηπως ηρθε η ωρα να δωθει και αυτη η σειρα απο την εταιρια εστω και με αγορα μεσω φι γι αυτους που δεν την εχουν?
    ισσσσως? ;) και ισως και να ξαναεμφανιστουν τα τζαμποδεντρα?.ισωςςς?;) :)

Αρέσει σε lazos95, stavrina72, rixainrempite και 10 σε άλλους.
  18. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Πάντως από την εταιρεία, η βασίλισσα του καρναβαλιού χαρακτηρίζεται ως μίνι παιχνίδι και όχι ως δρώμενο.. Αλλά και έτσι είναι χρήσιμο! Φυσικά και θα ήθελα να κρατήσει περισσότερο.

Αρέσει στους maria071966 και LILA413.
  19. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

ΔΙΑΚΟΣ καλημερα. πολυ ωραία πρόταση! ομως θα έλεγα να τη γραψεις στο θεμα "ενημερώσεις και ιδέες" μηπως και προωθηθεί στην εταιρία!

Αρέσει στους traxhla και maria071966.
  20. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Μας έχουν δώσει μια εναλλακτική επιλογή , τον κρόκο ,φυτό του επιπέδου 145 ,διάρκειας 21 ωρών,που ετοιμάζεται σε μηδενικό χρόνο , μέ στόλεν , λευκή αγνότητα ,ενεργοποιημένη τη ρούνα Γρήγορης Ανάπτυξης για αποτελεσματικότερο λιπασμα , χωρίς ενεργοποίηση της σειράς με τα καστανάκια αν εχουμε βρεί τα μπονους εξευγενισμού ,που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα του σούπερ λιπάσματος Την Συνδιαστική αγάπη λιπάσματος και την αγάπη Σ.Λ. Μ΄αυτό το εξευγενισμένο φυτό μπορούμε να έχουμε οτι ώρα θελουμε αναδυόμενα στη στιγμή ,χωρίς να περιμένουμε ώρες ,για να ενεργοποιηθεί η σειρά της εορτής θερισμού 2014 με τα καστανάκια.
    Οσο για τα τζαμπόδεντρα ,έκαναν μια πρώτη εμφάνιση ως ανταμοιβές στις αποστολές με τα φυτα των πολύ μεγαλων επιπέδων ,τις πολυάσχολες πεταλούδες ,τα εργατικά μπιζέλια ,τον χομπίστα κηπουρό.Σίγουρα ,οσοι βρίσκονται σ΄αυτά τα επίπεδα έχουν αρκετά τζαμπόδεντρα ,αλλά είναι μια αρχή.
    Η "μαΪμού" Βασίλισσα ,έρχεται σε πάρα πολύ αναβαθμισμένη και βελτιωμένη εκδοχή. Την αρπάξαμε απ΄τα μούτρα περσι ,ακριβώς οπως της άξιζε ,και φαίνεται οτι είναι αποφασισμένη να μας κάνει να αλλάξουμε τη γνώμη που είχαμε σχηματίσει, θα δείξει αν θα τα καταφέρει ,έχει ομως πολλές πιθανότητες .
    Υπολογίζω οτι θα χρειαστούμε γύρω στα 180 καλάθια ανα ώρα ,για το μινι γκειμ.
    Αναλόγως του χρόνου που μπορούμε να διαθέσουμε ,ας φροντίσουμε να εχουμε οσα θα χρειστούμε .
    Θα μας βοηθήσει αρκετά στο μινι γκειμ ,αν ανεβάσουμε την ταχύτητα του δειχτη του ποντικιού μας ,ώστε να ανταποκρίνεται πιο άμεσα ο κέρσορας ,κινώντας ελάχιστα το ποντίκι μας .
    Είναι δρώμενο που θα επιδεινώσει τενοντίτιδες ,είναι δρώμενο που αν δούμε οτι αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια ,μπορει και να ξενυχτήσουμε ,είναι δρώμενο που δείχνει πολλά υποσχόμενο
    Εύχομαι τα καλάθια μας να ξεχειλίσουν με καλούδια :)

Αρέσει σε billgab, *mava*, zaxaroula80 και 20 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.