Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Βασίλισσα του Καρναβαλιού"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 6/2/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. katerina-paylopoyloy

katerina-paylopoyloy Τακτικός στο φόρουμ

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες είναι ένα από τα αγαπημένα δρώμενα που λατρεύω!:D
    Τελείωσα το δρώμενο με αρκετές μπανάνες,φασολοφλουριά και άλλα διαφορετικά καλούδια που μας δίνει η Μπόνι λίν.:p

Καλή συνέχεια.;)

Αρέσει σε nota.dim1802, gtrullis, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  2. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

εγω παλι, αποφασισα να τα ριξω σε μπανανες, σ.τροφες και σε εργαλειοθηκες XXL μπας και πετυχω καμια ξυλοσφυρα που χρειαζομαι για την επεκταση των ζωοκομειων μου, αλλα που τετοια τυχη....:cry: θα το παλεψω μεχρι τελους...

Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  3. vickymou

vickymou Κόμης

λοιπον επειδη πολυς λογος για πουσινγκ,και δεν καταλαβα πως καποιος μεταφερει χιλιαδες καλαθια εχω μια σκεψη ....να μη δινουμε δωρα καλαθια (οπως εγινε και προσφατα σε αλλα δρωμενα) και να ξαναγινει η βασιλ/α οπως ηταν με τα δωρακια της και οτι μπορεσει να κανει καποιος με καθε φαρμα χωριστα

Αρέσει σε LILA413, graganta, .FARMERAMA010. και 9 σε άλλους.
  4. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην αγροτοπαρέα, να υπενθυμίσω οτι το δρώμενο δεν τελειώνει με τη φασολιά, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε. Η φασολιά κλειδώθηκε και συνεχίζω, βέβαια είναι τσιγκούνα η βασίλισσα, αλλά μας ρίχνει και κανα καλάθι, έτσι να μας γλυκάνει λίγο περισσότερο. Ειδάλλως τα δωράκια είναι λιγοστά σε σχέση με άλλες φορές. Καλή μας συνέχεια

Αρέσει σε gtrullis, kolokythopitas, vickymou και 10 σε άλλους.
  5. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα τωρα εφτασα τα 1102 αστερονομισματα και αποφασισα να παρο το σουπερ λιπασμα της ζωζως και τα κουπονια για βοηθους συγκομιδης 24 ωρων και δεν ξερω τη αλλο ακομα.

Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  6. katerina-paylopoyloy

katerina-paylopoyloy Τακτικός στο φόρουμ

Γεια χαραντάν συμπαίκτρια GaTe987,και εγώ δεν έχω σταματήσει συνεχίζω μέχρι να τελειώσει το δρώμενο.;)

Αρέσει σε xaris68, mmixail, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  7. zouzou8686

zouzou8686 Ανερχόμενος συντάκτης

σε εμενα η μαιμου οχι καλαθια δεν μου δινει αλλα ουτε και αστερονομισματα...ειμαι πολυ απογοητευμενη

Αρέσει σε graganta, mmixail, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  8. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπερα!!Εμενα η Βασιλισσα με κουρασε και εβαλα σταβλους να γεμισει και λιγο ο αχυρωνας μου
    και να τελειωσω και εδω ,λιγο εμεινε.....
    Καλό μεσημέρι!!!!!:)

Αρέσει σε graganta, mmixail, LILA413 και 18 σε άλλους.
  9. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλήμερα σε όλους,πήρα την φασολιά και το προσπαθώ ακόμη,βλέποντας όμως τις αναρτήσεις <<όλων>> πρέπει να πάρω μια θέση .είπα να μην πω πολλά,τον ζωντανό θρύλο,ποιος μας τον έδωσε?τους πολλούς λογαριασμούς από ένα εμαι'ι'λ,ποιος μας τους έδωσε?μα η εταιρία φυσικά. ποιος διευθύνει το παιχνίδι ,μα η εταιρία φυσικά. τώρα εάν ο Έλληνας είναι πολυμήχανος Οδυσσέας και κάνει πράγματα πέραν από το συμφέρον τις εταιρίας δεν είναι δικό μας θέμα για να το λύσουμε,αλλά και που ξέρετε ίσως έτσι κάποιοι ((παίχτες εταιρία ))να διευρύνουν τους ορίζοντες τους επάνω στο παιχνίδι και η εταιρία να θέλει και αυτή με την σειρά της να κράτηση τα προσχήματα. προσωπικά θέλω ένα παιχνίδι να ξεχνιέμαι και να περνάω ωραία παίζοντας το. εδώ όμως: όλοι πρέπει να το δούμε ποιο σφαιρικά το θέμα. συγνώμη που σας κούρασα αλλά με παρακίνησε η ελευθερία της{ γνώμης }...να είστε όλοι πάντα καλά

Αρέσει σε graganta, maria071966, xaris68 και 19 σε άλλους.
  10. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! Από το "Καρναβάλι των πειρατών" έπαιξα 8 μίνι παιχνίδια και είμαι ευχαριστημένη!:) Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο δρώμενο, γιατί ήθελα πρώτα να ολοκληρώσω το άλλο με τα ερωτευμένα ζώα. Πάντως ήταν κρίμα που η φετινή μαϊμουδοβασίλισσα φάνηκε τόσο "φτωχή" στα δώρα.:(:sleepy: Βέβαια το παιχνίδι έχει το δικό του τρόπο λειτουργίας και αυτό θα ακολουθήσει. Καλή συνέχεια και καλές Απόκριες!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 12/2/18
    Αρέσει σε kolokythopitas, xaris68, katerina-paylopoyloy και 6 σε άλλους.
  11. Mahi_tr

Mahi_tr Προχωρημένος

Καλησπέρα παιδιά. Κι εγώ συνεχίζω να παίζω στην βασίλισσα κι ότι παίρνουμε είναι κέρδος. Σαφώς πολύ πιο λίγα τα δώρα και αυτό είναι κρίμα για όλους. Φυσικά κατά τη γνωμη μου, όπως λέει και ο kolokythopitas παραπάνω, τους πολλούς λογαριασμούς και τα απειρα δώρα με φιορίνια τα επέτρεψε η εταιρία και νομίζω είναι λάθος ο τρόπος που προσπαθεί να διορθώσει αυτή την κατάσταση μειώνοντας τα δώρα. Προσωπικά στο προηγουμενο ιβέντ της βασίλισσας έπαιξα χωρίς άλλους λογαριασμούς, δεν μου πήγε το μυαλό καν σε αυτόν τον τρόπο παιξίματος και φυσικά δεν κατηγορώ όλους αυτούς που το κάνανε γιατί ήταν στα πλαίσια των κανόνων του παιχνιδιού. Αν θέλει η εταιρεία να βρει λύσεις μπορεί πιστεύω, χωρίς να αλλάζει η ομορφιά του παιχνιδιού και ορισμένων ιβεντ όπως αυτό που μας βοηθούσε πολύ στο παρελθόν. Οφείλω να πω βέβαια ότι σαν τις προηγούμενες βασίλισες δεν είναι, αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα ιβέντ και πιο εύκολα ολοκληρώνεται (αν θέλουμε να μείνουμε στην φασολιά, αν και αυτή δεν έλεγε και πολλά για μένα) και αρκετά δώρα δίνει για την δυσκολία του. Καλή συνέχεια σε όλους! :);):D:inlove:

Αρέσει σε Coinhunter01, kolokythopitas, xaris68 και 13 σε άλλους.
  12. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα ως τωρα αυτα, και κανα δυο ακομη μεχρι την ληξη. ολα απο λιγο τα χρησιμα, και πολυ καραμελα

Αρέσει σε kolokythopitas, Mahi_tr, xaris68 και 11 σε άλλους.
  13. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

προσπάθεια μέχρι την τελευταία στιγμή
    γιατί πάντα σε όλα τα event προσπαθώ να πάρω οτι περισσότερο μπορώ από τα καλούδια που πωλούνται με ευρώ
    και όπως πολύ σωστά λένε
    φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι
    :p

Νομίζω όλα πρέπει να τα κοιτάμε και όλα να τα υπολογίζουμε;)

Τελευταία επεξεργασία: 12/2/18
    Αρέσει σε gtrullis, maria071966, kolokythopitas και 15 σε άλλους.
  14. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

109 λουλουδένια καλάθια,με την αγορά 5 απλών καλαθιών στο τέλος,15 φιορίνια....γιατί τα δώρα δεν τα παίρνουν πίσω και το συγκεκριμένο δρώμενο,ήταν ένα "δώρο"για τον κόπο των αγροτών....ας είναι όμως και πάλι μαζεύτηκαν πολλά περίπου 2000 αστερονομίσματα 500 φασουλοφλουριά και οι αποθήκες γέμισαν σε ικανοποιητικό επίπεδο για τη συνέχεια...ευχαριστώ πολύ για την ασταμάτητη ροή βοήθειας από φίλους και γείτονες(ξέρουν αυτοί) κι ας ευχηθούμε την επόμενη φορά.γεροί να ,μαστε,να έχουμε "πίσω"τη βασίλισσα που ξέραμε!

Αρέσει σε ESABA, kat77, nota.dim1802 και 10 σε άλλους.
  15. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα εγω επαιξα 103 καλαθια πηρα ολλα τα δωρα που ηθελα δεν το λες οτι εναι και ασχημα τα πραγματα αλλα ακομα και ετσι δεν συγκρινετε με τιποτα με την βασιλισσα που ολοι ξεραμε.

Αρέσει σε kat77, kolokythopitas, xaris68 και 7 σε άλλους.
  16. vickymou

vickymou Κόμης

eviena μπορεις να μου πεις πως βλεπεις το συνολο αυτων που πηρες ? για να δω το δικο μου

17. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα. πηγαινε στον αχυρωνα στα διαφορα

Αρέσει σε kat77, kolokythopitas, -lousi-leon2001 και 2 σε άλλους.
  18. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Μαϊμού βασίλισσα τελικά.
    Φέτος συγκρίναμε αστερονομίσματα και Π.Ε αντί για σ.λιπάσματα και τροφές. (Αλήθεια πήρε κανείς πάνω από 10 σε 1 γύρο?)
    Έτσι όπως φαίνεται του χρόνου θα δούμε ποιος θα μαζέψει περισσότερες καραμέλες... 8)

Αρέσει σε -lousi-leon2001, LILA413, maria_palou και 3 σε άλλους.
  19. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Πολύ σωστά τα λες. Και ότι μπήκα για να γράψω, ότι για πρώτη φορά φέτος, η βασίλισσα μας άφησε πολλούς με λιγότερα λιπάσματα απο ότι μας βρήκε! Και περίμενα να ρθει, να αναπληρώσω τις απώλειες. Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι τυχαίο, και δε θα ήταν καθόλου καλό να επαληθευτεί οσυμπαίκτης που έγραψε ότι θα μπουν προς πώληση τα τζαμπόδεντρα. Απο σ. τροφές κάτι έγινε, αν και δε μετράω, ούτε θυμάμαι καν πόσες είχα. Πάντως η πρώτη φράση σου τα λέει όλα. Αυτό σκέφτηκα και γω μόλις ξεκίνησε το ιβέντ!
    υσ. Πάρα πολύ σωστή η σκέψη της vickymou στο ποστ 83. Αφαιρεί το άλλοθι στην τσιγκουνιά, που δίνουν οι καταχρησεις παικτών. Πως κάτι τόσο απλό δεν το σκέφτηκαν οι της εταιρίας και έφεραν τα πάνω κάτω στο δρώμενο; Αλλά απλά είναι άλλοθι και όχι η αιτία!

Τελευταία επεξεργασία: 13/2/18
    Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, -lousi-leon2001 και 5 σε άλλους.
  20. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.