Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Βασίλισσα του Καρναβαλιού"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 2/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skareleni

skareleni Ειδικός του φόρουμ

Είστε όλοι υπέροχοι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά νιώθω ήδη υπέροχα. Σε όσους δεν απάντησα προσωπικά είναι γιατί μου τελείωσαν τα μηνύματα. Ευχαριστώ φαρμεράμα που ενώνεις τους ανθρώπους.

Αρέσει σε powerranger91, ioanna6929, mitsaras092 και 11 σε άλλους.
  2. anto.7

anto.7 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

παιδια χρειαζομαι ακομη περιπου 500 χαρτι,πολυ χαρτι πιστευετε αν βαλω τριανταφυλλο σε μικρα χωραφια με νερο και λιπασμα θα προλαβω να τα παρω?? xD

Αρέσει σε ioanna6929, GEPPO1, jimixatz και 4 σε άλλους.
  3. fenia233

fenia233 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

εξαρτάται από πολλά,προσπάθησε μέχρι το τέλος ,έχεις αρκετές ώρες ακόμα ,αξίζει τον κόπο,θα βάλουμε και όλοι ένα χεράκι

Αρέσει σε ioanna6929, GEPPO1, jimixatz και 8 σε άλλους.
  4. anto.7

anto.7 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

το παλευωωω ευχαριστωω!!!!:inlove:

Αρέσει σε ioanna6929, GEPPO1, jimixatz και 5 σε άλλους.
  5. chris-smixi

chris-smixi Αρχάριος στο φόρουμ

Μόλις μάζεψα τριαντάφυλλο σε μικρά χωράφια. Πήρα μόνο 22 λωρίδες χαρτί. Απογοήτευση...... Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για να καταφέρω να πάρω περισσότερο χαρτί θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Είμαι στο 3ο μέρος στο άρμα και δεν βλέπω να βγαίνει.....Χρειάζομαι ακόμη πολλά αναδυόμενα και αυτά με έχουν ξεχάσει...

Αρέσει σε ioanna6929, GEPPO1, jimixatz και 5 σε άλλους.
  6. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Σήμερα δεν έστειλα τα δώρα μου στους γείτονες και στους φίλους μου που ανταλλάσσουμε καθημερινά τα στέλνω σε παιδιά που βλέπω πως έχουν ανάγκη , αυτό θα κάνω και τις επόμενες μέρες
    δεν σας ξεχνάω θα σας στείλω μόλις τελειώσει η βασίλισσα
    αυτό να κάνετε και εσείς μην μου στέλνετε αυτές τις μέρες
    ας βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη καλή επιτυχία σε όλους προσπαθήστε μέχρι το τέλος
    το ιβέντ τελειώνει την Τρίτη το μεσημέρι , έχετε χρόνο
    και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αγαπημένους γείτονες μου και φίλους μου για τα καθημερινά δώρα που μου στέλνουν
    καλό βράδυ

Αρέσει σε powerranger91, ioanna6929, skorpios1954 και 19 σε άλλους.
  7. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

παιδια δεν ενθουσιάζομαι εύκολα, αλλά δείτε την παρακάτω εικόνα

το καλύτερο μου "καλάθι" στις σουπερ τροφές!!!

Αρέσει σε powerranger91, ioanna6929, skorpios1954 και 12 σε άλλους.
  8. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Επιτέλους μετά από τόση αναμονή, αντιμέτωπη με τη βασίλισσα. Αυτή απλοχέρα και γω κουλοχέραxD

Αρέσει σε ioanna6929, ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ, skorpios1954 και 21 σε άλλους.
  9. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Μένουν 40 ώρες απο την λήξη του δρώμενου, ενα δρώμενο που κατα ομολογία το χαρακτηρίζουν σαν δρώμενο γενεθλίων σχεδόν όλοι οι συναγρότες. Είναι κρίμα τα μικρά επίπεδα που το παλεύουν με νύχια και δόντια να μην καταφέρουν να γευτούν αυτό το συναίσθημα που νιώσαμε όλοι οι υπόλοιποι. Μηπως θα έπρεπε η εταιρεία να σκεφτεί το ενδεχόμενο να απελευθερώσει την βασίλισσα του καρναβαλιού το τελευταίο 24ωρο για όλους. Θα είναι ενα μεγάλο δώρο για όλους αυτούς τους παίκτες που απλά παρακολουθούν αυτες τις διθυραμβικές αναρτήσεις.

Αρέσει σε powerranger91, ioanna6929, FARMERAMA16000 και 20 σε άλλους.
  10. kikijimy

kikijimy Ενεργός συντάκτης

λες να εκαναν το αυτο και οι γειτονες μου και μου εστειλαν μονο 4? ισως και αυτοι να τα αναγκη!! :(το λεω γιατι μου εχει μεινει μονο το τελευταιο βημα για να δω και εγω επιτελους τη βασιλισσα και οι γειτονες μου αφαντοι!:oops:

Αρέσει σε powerranger91, ioanna6929, skareleni και 6 σε άλλους.
  11. yolanta71

yolanta71 Ανερχόμενος

Συγχαρητήρια!!! Απίστευτα έπαθλα !!! μπανάνες, τροφές , χρήματα, ΠΕ λιπάσματα όλα σε ποσότητες!!!

Αρέσει σε ioanna6929, yelander10, koyrsaros και 11 σε άλλους.
  12. misirli

και γω το ίδιο! πιάστηκε ο καρπός μου! χαχα πόνοκοιλο έχει το ποντικί μας όμως!!! αλλά αισθανόμουν ότι έπρεπε να τελειώσω τα καλάθια σήμερα και τα τελείωσα! :)

Αρέσει σε ioanna6929, skareleni, GEPPO1 και 8 σε άλλους.
  13. maroula

maroula Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπερα συναγρότες μου, θα παθω τερηδονα απο τα πολλα γλυκα νομίζω,xD ωστοσο τεινω να συμφωνησω με τον flyla78, ας τελειώσει το ηβεντ για οσους το τελειωσαν, κι ας δοθει μια μικρη παραταση για οσους παλευουν ακομη.:inlove:

Αρέσει σε powerranger91, ioanna6929, anto.7 και 12 σε άλλους.
  14. misirli

Παιδιά όσοι θα παιξετε το μίνι παιχνίδι στο τέλος πρόσεξτε (και για όσους δεν το έχουν παρατηρήση):

θα πρέπει να κανονίζεται ώστε ο δείκτης του ποντικιού να μην βγαίνει έξω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας γιατί τότε σταματάει να κουνιέται το καλάθι.
    Δεν φαίνεται ο δείκτης του ποντικιού όταν ξεκινάει το άρμα και θα πρέπει να κανονίζεται εσείς , ώστε να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι!!!

εγώ στην αρχή! είχα κι εγώ τα κολλήματα μου! και αυτό παθαινα!!!

Τώρα θα το σχολιάσω! θα προτιμούσα να βλέπω το ποντίκι και να μην εξαφανίζεται...

Αρέσει σε ioanna6929, FARMERAMA16000, triadioena και 11 σε άλλους.
  15. paokaki02

paokaki02 Ανερχόμενος συντάκτης

Παιδιά... πείτε μου κάτι σας παρακαλώ... κολλάει & σε σας το καλάθι μαζεύοντας;;; Δεν βλέπω τον κέρσοραo_O & μου κολλάει συνέχεια το καλάθι... δεν μπορώ να το πάω όπου θέλω...:(

Αρέσει σε annagiannis, ioanna6929, yelander10 και 5 σε άλλους.
  16. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

'paokaki02 σου κολλάει γιατί φεύγει εκτός από την οθόνη , πρόσεχε στην αρχή που το βλέπεις να είναι κοντά στο καλαθάκι , σου κολλάει και σταματάει γιατί το ποντίκι βγαίνει εκτός πλαισίου

Αρέσει σε annagiannis, ioanna6929, yelander10 και 10 σε άλλους.
  17. loupos10

loupos10 Αρχάριος στο φόρουμ

Δύσκολο το πρώτο μέρος , εξαιρετικό το δεύτερο!Όσοι δεν έχουν τελειώσει ας μην λυπηθούν το σ.λ. Θα μου άρεσε όμως η βασίλισσα να είναι απλόχερη μετά από κάθε άρμα , ώστε όλοι να ωφελούνται.Θα μου άρεσε επίσης να πετά και κανένα κουπονάκι βοηθών και κανένα εισιτήριο ροδανιού !( εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!)

Αρέσει σε powerranger91, ioanna6929, yelander10 και 10 σε άλλους.
  18. mini88_

mini88_ Ανερχόμενος συντάκτης

τo farmerama δεν θα ειναι ποτε πια το ιδιο παιχνιδι μετα απο αυτο το event ....

Αρέσει σε ΛΙΤΣΑΚΙ, ioanna6929, yelander10 και 14 σε άλλους.
  19. AnnaSk1996

AnnaSk1996 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα και απο μενα παιδια!! Συγχαρητηρια σε οσους καταφεραν να τελειωσουν το event!! Εγω παλι ειμαι κοντα (μου μενουν 4 βηματα συνολικα) αλλα δεν βλεπω να το τελειωνω!!! Αν μπορεσετε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα πολυ γιατι ειναι κριμα .....να φτασω στην πηγη και να μην πιω νερο!! :(:p

Αρέσει σε ioanna6929, soyla74, skareleni και 5 σε άλλους.
  20. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην αγροτοπαρέα που χωρίς την δική σας βοήθεια:inlove: δεν θα κατάφερνα να τελειώσω τα άρματα. Πλέον εγω και η βασίλισσα έχουμε να λύσουμε πολλά:):p

Αρέσει σε powerranger91, ioanna6929, Louisa και 9 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.