Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Βασίλισσα του Καρναβαλιού"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 2/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

οχι καλη συγκομιδη αναδυομενων μονο 124 για αρχη.βλεπω να υπαρχει καποια δυσκολια αλλα θα δω και μεχρι αυριο το βραδυ το τι θα γινει και μετα βλεπω αν θα συνεχισω η' οχι!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε βιβη.2003, Louisa, skareleni και 4 σε άλλους.
  2. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπέρα σε όλους. ξεκίνησα και εγω το εβεντ και να ευχαριστησω τα παιδια που εκαναν τους υπολογισμους. δυσκολο πολυ το οτι θελει αναδυομενα και απο χωράφια και δενδρα αλλα και απο σταβλους, γιατι μέχρι να τελειώσω με τα φυτα και τα αναδυόμενα για το πρώτο μέρος, μάλλον θα τελείωνει και το εβεντ. ετσι θα χρησιμοποιησω μαλλον οτι πάρω απο τα δώρα. επίσης απελπιστική και πάλι η προσφορά σε κουπόνια βοηθών, ετσι για τα μάτια θα έλεγα. ελπίζω να μην γίνει το ιδιο όπως και με τα φιορίνια (θα θυμαστε οι παλιότεροι) που ηταν ολο και λιγότερα σε κάθε εβεντ, μέχρι που στο τέλος εξαφανίστηκαν. όλο φωνάζουμε για τα κίνητρα αλλα δεν βλέπω φως. αλλά οκ θα παίξω κατα παράδοση. καλή επιτυχία σε όλους!!

Αρέσει σε markos5560, kolokythopitas, βιβη.2003 και 15 σε άλλους.
  3. jimixatz

jimixatz Αναλυτής του παιχνιδιού

Πριν ξεκινησει το ιβεντ ειχα παντου ολα τα δεντρα μπαχαμαραμα και φαρμα αρα 5 εκτασεις φουλ με δεντρα,απο καποιες πειρα 40 απο αλλες 38 40 44 και 37 και τα δωρα απο γειτονες πειγαμε στα 200.Μετα το απαιτουμενο ποσο αναδυομενων... ναι θα βαλω σταβλους :inlove::p

Αρέσει σε markos5560, kolokythopitas, βιβη.2003 και 9 σε άλλους.
  4. verybadfarmer

verybadfarmer Ενεργός συντάκτης

γειά σας !βλέπω ότι τα προιόντα μύλου όχι μόνο καθιερώθηκαν στα ιβέντ, αλλά πολλαπλασιάστηκαν κιόλας......αλλά ότι δίνουν άλλα αναδυόμενα τα δέντρα κ άλλα οι σταύλοι καταντάει κουραστικό,σκέφτηκα να μην το ξεκινήσω το ιβέντ,βαρέθηκα το ράβε ξήλωνε ,το μόνο που εχει ενδιαφέρον είναι το μεγάλο διακοσμητικό στο τέλος που δίνει αρκετούς π.ε....θα δείξει,πόσο εύκολα θα τρέξει συνολικά.....αν κ γνώμη μου τα ιβέντ τελευταία είναι λίγο κουραστικά συγκριτικά με το τι ζητούν κ τι δίνουν......να παίζουμε για να παίζουμε???:sleepy:

Αρέσει σε markos5560, kolokythopitas, βιβη.2003 και 13 σε άλλους.
  5. powerranger91

powerranger91 Κόμης

εισαι γλεντζες και θες να το αποκτησεις,ε;:music:
    οντως τα προιοντα μυλου εχουν καθιερωθει ως ζητουμενα στα δρωμενα.ευτυχως την δουλεια την κανει ο μυλος του νησιου που τον εχω και καθεται.τα χιουι ντονατ-ς που τωρα τελευταια καποιοι τα σνομπαρουν(μεταξυ αυτων κι εγω,αν και δεν το εχω εκφρασει) επιφερουν θεαματικη διαφορα στα αναδυομενα των δρωμενων.στο προηγουμενο δρωμενο σε απλα χωραφια (δεν εβαλα ανετα,διοτι ξεχασα να ενεργοποιησω την γραμμη συννεφων του καστανα)φυτεψα με σουπερ λιπασμα εξευγενισμενο γαριφαλο,τοποθετησα στην βασικη 13 χελωνακια και πηρα πανω απο 10 αναδυομενα περισσοτερα απ'οσα πηρα χωρις αυτα.σημειωτεον εχω στο φουλλ τα κυπελλα στην ρουνα.κριμα πολυ που δε μπορουμε να τοποθετησουμε και τα χελωνακια εκει.ειναι κουραστικη η συνεχης διαγραφη κι η επανατοποθετηση τους με ανανεωση σελιδας.:oops:καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει κι αυτο.:eek:
    καλη μας επιτυχια στο δρωμενο!
    ελπιζω να μη μας δυσκολεψει το μινι παιχνιδι,αν και φαινεται απλο.
    τι ωραιος ο αμαρανθος!:inlove:
    ευχομαι στα δενδρυλλια να πετυχουμε ολοι το πολυποθητο γκρειπφρουτ.;)
    κριμα που δε δινεται γραμμη φασολιας.το καινουριο διακοσμητικο λογω πε το εχω ηδη λατρεψει!το οτι δινεται παλι το παλιο δε με ενοχλει καθολου.ευκαιρια να το αποκτησουν οσοι δεν το εχουν.τα παραπανω δωρα δεν εβλαψαν ποτε κανεναν πιστευω.

Τελευταία επεξεργασία: 3/2/16
    Αρέσει σε ioanna6929, markos5560, kolokythopitas και 18 σε άλλους.
  6. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε 3 μέρες με φυτά για να μαζέψουμε τις λωρίδες χαρτιού. Εγώ είχα εργαστήρια και πολλά δέντρα για αρχή και μάζεψα μέχρι τώρα 110 λωρίδες και 100 καλάθια. Σε 3 μέρες θα δούμε αν χρειάζονται και στάβλοι για επιπλέον καλάθια.

Αρέσει σε markos5560, kolokythopitas, βιβη.2003 και 8 σε άλλους.
  7. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

διαβαζω τις δημοσιευσεις σας και στεναχωριεμαι και αγχωνομαι... :oops:
    ειμαι πισω ειδικα στα καλαθια! εχω τα μισα απο εσας!! πονταρω στις ικανοτητες μου :p δε βγαζω τους σταυλους, οποτε θα πρεπει να φυτευω σε 2 εκτασεις.... θα δουμε πως θα παει.

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, kikijimy και 5 σε άλλους.
  8. skareleni

skareleni Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους. Συμφωνώ μαζί σου Stefoulini. Έχω παρατηρήσει όμως εδώ και λίγο καιρό που επανήλθα και ενημερώνομαι συνέχεια από το φόρουμ παρακολουθώντας τις αναρτήσεις πως πάντα είμαι πολύ πίσω από όλους όσους γράφουν εδώ. Παρόλα αυτά καταφέρνω να τελειώσω τα δρώμενα (ειδικά το τελευταίο διάστημα). Δούλεψε με καλό ρυθμό και μην αγχώνεσαι. Παιχνίδι είναι ας το διασκεδάσουμε. Καλή επιτυχία. Θα ήθελα να μάθω στο τέλος αν τα κατάφερες.

Αρέσει σε ioanna6929, markos5560, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  9. dafro123

dafro123 Ενεργός συντάκτης

Καλησπερα και απο μενα,δεν νομιζω πως θελει να αγχωνομαστε ,χαλαρα και ολα καλα θα πανε.Πιστευω πως καπου 50 -100 καλαθια ειναι αρκετα για 2500 ποντους του τελευταιου μερους ,τα υπολοιπα βγαινουν και χωρις εξευγενισμο αναλογα βεβαιως και τα κυπελα πουχει ο καθενας μας.Καλη επιτυχια σε ολη την αγροτια

Αρέσει σε ioanna6929, kitsena, markos5560 και 8 σε άλλους.
  10. αλεκαki

αλεκαki Ανερχόμενος συντάκτης

γεια σας και απο εμενα.πως βρε παιδια πως μαζευεται εσεις 100 λωριδες σε μια θερισια.εγω δεν μαζεψα ουτε 20.υπαρχει καποιο μυστικο?εχω σταυλους πολους και ζωα και δεντρα.και δεν μπορω να τα καταφερω.γιατι? κανω κατι λαθος?

Αρέσει σε ioanna6929, markos5560, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  11. lagoudaki

lagoudaki Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα
    Αλεκάκι, οι στάβλοι δεν δίνουν λωρίδες χαρτιού και για αυτό δεν λαμβάνεις πολλά αναδυόμενα.
    Επίσης τα δέντρα δεν σε βοηθάνε κάπου σε αυτό το δρώμενο και καλύτερα θα είναι να τα ξηλώσεις και να ασχοληθείς μόνο με το φυτό του δρώμενου.

Για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις ένα δρώμενο θα πρέπει να ασχοληθείς μόνο με όσα ζητάει.
    Αν εχεις στο χώρο σου στάβλους και δέντρα, είναι λογικό να μην προλάβεις να μαζέψεις ούτε την ποσότητα του φυτού που απαιτείται αλλά ούτε και να αναδυόμενα που χρειάζεσαι.

Αρέσει σε ioanna6929, maria071966, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  12. αλεκαki

αλεκαki Ανερχόμενος συντάκτης

σε ευχαριστω πολλυ.παω να κανω αλαγες.

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, Louisa και 4 σε άλλους.
  13. Stefoulini

Κατα τις συγκομιδές δέντρων και χωραφιών, σε όλα τα μέρη της φάρμας, θα λαμβάνεις λωρίδες χαρτιού
    οποτεχρειαζομαστε τα δεντρα
    προς στιγμην με τρομαξες :D

Αρέσει σε ioanna6929, graganta, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  14. lagoudaki

Ναι διάβασα προσεκτικά τις Σ.Ε και το ξέρω.
    Αλλά με το να τοποθετηθείς δέντρα ενώ τρεχει event δεν είναι οτι το καλύτερο. Είναι λάθος στρατηγική.
    Στο ίδιο σημείο μπορείς να βάλεις χωράφια και να πάρεις περισσότερα φυτά.

Τοποθετώντας στάβλους και δέντρα τώρα σημαίνει λιγότερα φυτά αρα και λιγότερες πιθανότητες να ολοκληρώσεις ένα δρώμενο.
    Πολλές φορές έχουμε παντού στάβλους και δέντρα και μετα παραπονιόμαστε οτι δεν καταφέραμα να μαζεψουμε έγκαιρα την απατούμενη ποσότητα φυτών ;)

Αρέσει σε maria071966, kolokythopitas, Stefoulini και 9 σε άλλους.
  15. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

lagoudaki όμως στην αρχή δεν πειράζει να βάζεις δέντρα! και στάβλους! διότι δίνει μόνο 10 σπόρους! σιγά -σιγά τα αφαιρείς! ;)
    αν και όντως παρόλο που είχα βάλει δέντρα σε αρκετά μέρη...σήμερα τα έβγαλα σχεδόν απ'όλα τα μέρη...διότι τώρα πια έχω μαζέψει αρκετά φυτά για να φυτέψω παντού ;)
    Λίγους στάβλους, τους έχω βάλει στο δάσος και τους αφήνω...διότι αν τελειώσω φυσικά θέλω να παίξω και το mini game :)

Αρέσει σε ioanna6929, skareleni, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  16. jimixatz

jimixatz Αναλυτής του παιχνιδιού

καλησπερα παιδιαα ....το lagoudaki με τρομαξε καλεε τα δεντρα δεν ειναι απαραιτητα:eek: ?τι σας μαθαινω εγω τοσο καιρο:cry:? ε:wuerg:?Πριν :mad: το εβεντ ειχα δεντρα και εβγαλα 200 και τωρα εχω σε 2 εκτασεις δεντρα και τα υπολοιπα φυτα και βγαζω εως και 6.000 φυτα την μερα και αναδυομενα καθε μερα 100 περιπου καπου στα 90 και ειμαι μια χαρα..σε λιγο τελειωνω και με τα φυτα και τοτε παω στα αναδυομενα επειτα στα καλαθακια μας ..:music:Τα δεντρα ειναι το οξυγονο μου σε καθε εβεντ και οι σταβλοι ...η μποχα μουxDΚαλη συνεχεια παιδια παμε δυναταα!:inlove:

Αρέσει σε ioanna6929, skareleni, graganta και 6 σε άλλους.
  17. Stefoulini

αα νομιζα πως εννοουσες οτι δε μας δινουν αναδυομενα :p συγγνωμη, δικο μου το λαθος. :)
    ωραια... δηλαδη εσυ αυτο που κανεις ειναι να βγαζεις πρωτα τα φυτα και μετα να βαζεις δεντρα για τα αναδυομενα η εξευγενισμους?

Αρέσει σε ioanna6929, Gulit1, skareleni και 4 σε άλλους.
  18. lagoudaki

Δεν θα κάνω εξευγενισμό γιατί δεν χρειάζεται.
    Προς το παρόν έχω μόνο μικρά χωράφια σε όλες τις εκτάσεις. Οταν συμπληρώσω τα φυτά που θέλω, θα βάλω στάβλους για να μαζέψω καλάθια και ενδιάμεσα στους στάβλους θα βάλω δέντρα για να συμπληρώσω τα αναδυόμενα που θα μου λείπουν. Αν δω οτι δεν συμπληρώνονται οι λωρίδες, θα βάζω μεγάλα φυτά το βράδυ και την ημέρα στάβλους.

Με εξευγενισμό μπορείς να πάρεις περισσότερα αναδυόμενα αλλά δεν είναι και απαραίτητο για να ολοκληρωθεί ένα δρώμενο.
    Και αν ένα δρώμενο μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς χρήση του εξευγενισμού, γιατί να χαλάσω άδικα σούπερ λίπασμα και να μην το φυλάξω για κάποιο άλλο δυσκολότερο δρώμενο;;)

Απλά αυτό που ήθελα να επισημάνω στην παραπάνω ανάρτηση είναι οτι κάθε δρώμενο πρέπει να έχει μια στρατηγική.
    Δεν μπορούμε να έχουμε στις φάρμες μας και χωράφια και στάβλους και δέντρα και διακοσμητικά και να ελπίζουμε οτι θα τελειώσουμε με αυτό το τρόπο ένα δρώμενο.
    Για παράδειγμα, με 2 εκτάσεις και αυτές μισές γιατι έχει στάβλους, δεν πρόκειται να τελειώσεις το δρώμενο, όσο εξευγενισμό και να κάνεις. ;)

Αρέσει σε ioanna6929, Gulit1, skareleni και 5 σε άλλους.
  19. GUMASBILL

GUMASBILL Μαθητευόμενος στο φόρουμ

παιδια να πω κατι στο παραπανω.. ειμαι 95 επιπεδο,δεν εχω κανει ποτε εξευγενισμο και ουτε ασχοληθηκα ποτε,οκ μπορει να ειναι πιο ευκολο να τελειωσεισ ενα ιβεντ δενλεω, ποτε δεν χαλαω την φαρμα μου.. εχω στο ξεφωτο παντα ζωα και εργαστηρια, στισ υπολοιπεσ εκτασεισ περιμετρικα δεντρα και τα τελευταια 3 χρονια εχω τελειωσει ολα τα ιβεντ χωρισ σουπερ λιπασμα και μονο με τακνι και μικρα χωραφια χωρισ αλλα βιοτεχνικα... και ο χρονοσ που παιζω νορμαλ χωρισ υπερβολεσ. πωσ γινεται βρε παιδια??

Αρέσει σε ioanna6929, skareleni, giannissuper και 7 σε άλλους.
  20. maroula

maroula Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπερα συναγροτη, και βεβαια γινεται, ουτε εγω κανω εξ/σμο, αλλα ξηλωνω σταβλους αφου παρω τα αναδυομενα, όποτε χρειαζονται, για μεγαλυτερη ταχυτητα. Οταν δεν εχεις βοηθους μονιμα, δεν γινεται να μην ξηλωσεις, αλλιως ξοδευονται πολλα κουπονια, ετσι οσο πιο γρηγορα τελειωσω με τα φυτα τοσο πιο γρηγορα θα επανελθει η φαρμα στους κανονικους της ρυθμους. Τα μεγαλα χωραφια με πολυωρα φυτα δινουν και αναδυομενα και απαιτουν λιγοτερη κοπρια. :pΑ ναι και πολυ λιγοτερα κλικ κλικ.

Τελευταία επεξεργασία: 4/2/16
    Αρέσει σε ioanna6929, Gulit1, skareleni και 11 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.