Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Βασίλισσα του Καρναβαλιού"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 2/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Μάλλον θα χρειαστεί μεγαλύτερο όχημα

Αρέσει σε monolith2, thiba70, .FARMERAMA010. και 25 σε άλλους.
  2. yelander10

yelander10 Ενεργός συντάκτης

εχω παθει εξαρτηση,δεν θελω να σταματησει αυριο,θελω κι αλλα καλαθια.........ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα για τα πλουσιοπαροχα δωρα.παντα τετοια και στο επανειδειν ευχομαι!!

Αρέσει σε monolith2, thiba70, Gulit1 και 13 σε άλλους.
  3. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γείτονες και φίλους για τη βοήθειά τους, επίσεις θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταίρια για την υπέροχη εμπειρία, τα δώρα και τις ώρες διασκέδασης που μου χάρισε αυτό το δρώμενο-το δεύτερο μέρος μόνο-!!!
    επίσεις επειδή θα συμφωνήσω με την/τον συναγρότισσα/τη μου έγινε εθιστικό και παρακαλώ πολύ πολύ πάρα πολύ αφήστε την πλούσια, γενναιόδωρη, "γλυκύτατη" -ένα βλέμα άγριο το 'χει δε λέω-, γυμνασμένη αλλά και παχυντική βασίλισσα για μία ημέρα ακόμη.... ίσως και δύο αν θέλετε όχι δε θα πω....
    σας ευχαριστώ για την καταννόηση:p

Αρέσει σε monolith2, Gulit1, giannissuper και 11 σε άλλους.
  4. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

δεν μπορεί κάτι τους διέφυγε σε αυτό το event
    το ότι θα περίμενα 6 χρόνια για να το ζήσω αυτό, δεν μπορώ να το πιστέψω xD

έχω μετρήσει να πετιούνται και 20 δωράκια
    και έχω ένα μέσο όρο στα 16 :p

Τελευταία επεξεργασία: 9/2/16
    Αρέσει σε monolith2, 2014chr, bibina.2 και 12 σε άλλους.
  5. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

γεια σας και απο εμενα!
    πλουσια δωρα απο το δευτερο μερος του παιχνιδιου...τι πλουσια? ..το τερματισαν!τοση μπανανα δεν εχω ξαναδει! αυτες ειχα απωθημενο βεβαια και επικεντρωθηκα εκει.σουπερ λιπασμα με τη σεσουλα, σουπερ τροφες πολλες (τις εριξα ολες στους σταβλους για να παρω γρηγορα κι αλλα καλαθια γιατι το" οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι ..δεν ισχυει εδω!) η δε ζωζω ..τρελλα8ηκε!
    κατι βεβαια με κανει να νιωθω περιεργα ..τοση γενναιοδωρια με ανησυχει..κατι θα ζητησουν?θα ανεβει ο βαθμος δυσκολιας δεν ξερω,ισως που νιωθω σα να κλεβω παιρνοντας τοσα επιπεδα στο νησι και τοσα δωρα? μηπως μας πηρε ο υπνος στον αχυρωνα και τα ονειρευομαστε??! :p ευχαριστουμε παντως!

αν και του λογου μου δεν ειμαι κανας μαθουσαλας στο παιχνιδι , και επειδη τελευταια πολυς λογος γινεται (δικαιολογημενα) για τις "αδικιες" κατα των νεων παικτων , θα μου αρεσε να ειχαν την επιλογη ολοι να συμμετασχουν στο 2ο μερος και να μην το χασουν λογω αναδυομενων (που κακα τα ψεμματα αυτο ηταν το ζορι των περισσοτερων ,ακομα και μεγαλυτερων επιπεδων). ισως με λιγοτερα δωρα για οσους δεν συγκεντρωσαν τον απαιτουμενο αριθμο προιοντων?ισως αντι για 25 δευτερολεπτα η βασιλισσα να εκανε τη βολτα της 20, 15, 10 αναλογως το πόσο προχωρησε στο ιβεντ καθενας? ιδεες λεω για να γλυκαθουν την αλλη φορα ολοι
    παντως ειχα απογοητευ8ει απο τα τελευταια ιβεντς , ειδικα αυτα της εκτροφης και παραλιγο να μην παρω μερος και σε αυτο! ευτυχως αλλαξα γνωμη αν και σχετικα καθυστερημενα αλλα το προλαβα. ευχομαι και αλλα ιβεντς να μας δωσουν εστω και τη μιση ικανοποιηση.

Να 'στε καλα, τα λεμε πιθανον στο επομενο!

Αρέσει σε monolith2, gtrullis, yelander10 και 8 σε άλλους.
  6. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,

προτείνω όλα τα παλαιότερα μέλη και αυτούς που έχουν ολοκληρώσει το πρώτο μέρος να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο γίνετε τα νεότερα μέλη που παιδεύονται ακόμη με το πρώτο μέρος.

Ακόμη και αν οι γείτονές μας "χάσουν¨ένα ταψάκι και δεν μπορέσουν ίσως να πάρουν μία μπανάνα και δέκα σούπερ τροφές εξαιτίας αυτού είναι προτιμότερο να βοηθήσουμε κάποιον να ολοκληρώσει το δρώμενο γιατί αυτός θα χάσει πολλά ταψάκια μπανάνες κλπ.

Προλαβαίνουμε ακόμη να βγάλουμε κάποιους από την δύσκολη θέση.... Δείτε από το forum - εδώ στο θέμα αυτό - ποιοι ζητάνε βοήθεια και βοηθείστε τους.

Αρέσει σε monolith2, kakosgr, gtrullis και 10 σε άλλους.
  7. amelien

amelien Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερουδια !Υπαρχει δυνατοτητα να αποκτησω λωριδες χαρτιου ? Εχω μαζεψει πολλα φυτα , το δρωμενο βγαινει , ωστοσο , θα χρειαστω καποιες... Αν γνωριζει κανεις κατι κ μπορει να βοηθησει , θα το εκτιμησω ! Ευχαριστω εκ των προτερων , καλη συνεχεια σε ολους !! :)

Καλημερα! Υπαρχει δυνατοτητα να αποκτησω μερικες λωριδες ? Ειμαι σε φαση ολοκληρωσης κ δυστυχως δεν μου φτανουν για την δημιουργια χαρτιου.... Παιζω μετα απο αρκετο καιρο κ θα θελα να το ολοκληρωσω αν γινεται ...Τελος , μηπως γνωριζεις τι γινεται με τα φυτα που θα περισσεψουν ? Σε ευχαριστω πολυ κ καλη συνεχεια !

συγχωνευση δημοσιευματων

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 9/2/16
    Αρέσει σε monolith2, kakosgr, ioanna6929 και 3 σε άλλους.
  8. marikaki1981

marikaki1981 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα!!!! Τρωω σοκολατιτσες και καραμελιτσες για πρωινο!!!! Τα καταφερα χαρη σε σας!!!! 1000 ευχαριστω ειναι λιγα!!!!!

Αρέσει σε monolith2, kakosgr, yelander10 και 8 σε άλλους.
  9. ARGIR0123456

ARGIR0123456 Ενεργός συντάκτης

καλημερα αγροτοπουλα αν και με εχουν καλυψει αρκετοι συναγροτες μπορω να πω κι εγω μια μονο λεξει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εχω τρελαθει κιεγω στις μπανανες κι οχι μονο αλλα κραταω και μικρο καλαθι για την συνεχεια .......τιναξτε τις μπανανες καλημερα

Αρέσει σε monolith2, kakosgr, gtrullis και 6 σε άλλους.
  10. MATINAmp

MATINAmp Αρχάριος στο φόρουμ

οτι θα ζητουσα παραταση εβεντ για να συνεχισω να παιζω και οχι γιατι δεν το προλαβαινω δεν το φανταζαστηκα ποτε.ελπιζω να προλαβω να παιξω το μεσημερι τα καλαθια που μου εμειναν.καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε monolith2, kakosgr, gtrullis και 5 σε άλλους.
  11. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την εταιρεία για τα δώρα που μας δώρισε μέσω του δρώμενου.
    Δε θα αναφέρω τι κέρδισα. Θα αναφέρω μόνο ότι είχα 270 καλάθια ζαχαρωτών και μάλιστα μέσα από δωρεές μόνο τεσσάρων γειτόνων. Αυτό που θα ήθελα είναι το εξής: Κάνω παράκληση στην εταιρεία σε ανάλογα μελλοντικά δρώμενα, να υπάρχει η δυνατότητα (αν είναι εύκολο προγραμματιστικά) να υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγεις για παράδειγμα 2, 5 ή 10 καλάθια με αντίστοιχο πολλαπλασιαστή των κερδιζομένων δώρων. Για τη χρησιμοποίηση των 270 καλαθιών χρειάστηκα πάνω από 5 ώρες.

Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια.

Αρέσει σε gtrullis, giannissuper, soyla74 και 5 σε άλλους.
  12. dimitra.s

dimitra.s Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα!! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να τελειώσω το πρώτο μέρος!! Σας ευχαριστώ παιδιά χωρίς εσάς ακόμη θα το πάλευα...:), Τώρα πάω στην βασίλισσα, μακάρι να κράταγε άλλη μια μέρα τουλάχιστον για αυτούς που τελείωσαν αργά ή για αυτούς που ακόμη το παλεύουν.. ;)

Αρέσει σε monolith2, kakosgr, gtrullis και 6 σε άλλους.
  13. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

το πρώτο μέρος του ιβέντ ήταν συνηθισμένο, το δευτερο μέρος ηταν καταπληκτικό. Δεν ξερω ποσους π.ε και τ.π.ε κέρδισα, ούτε ποσα λιπάσματα και μπανάνες, ξέρω όμως ότι κέρδισα 272 σουπερ τροφες ! απαραίτητες και πολύτιμες. Πάρα πολύ ωραιο ιβέντ, πάντα τέτοια !!

Αρέσει σε kakosgr, gtrullis, giannissuper και 5 σε άλλους.
  14. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Καλημερααααα!!! :music:
    Η Βασιλισσα σταθηκε ανοιχτοχερα ;)
    Προωπικα σε μενα ηταν πιο σφιχτοχερα στις σουπερ τροφες απο οτι στα υπολοιπα. Ομως μπορει να ανεβηκα και 10 επιπεδα στο μπαχαμαραμα! Δεν ξερωακριβως, θα ερθω το απογευματακι γιατι κρατησα σημειωσεις. Τπε, πε και χτ βαρεθηκα να υπολογιζω οποτε θα σας τα πω αργοτερα στο περιπου. Παιζω εδω και ωρες με τα καλαθακια κι επιτελους τελειωσα. Αλλα θα μαζεψω κι αλλα σε λιγο, τα τελευταια. Παιδια, αξιζει να παιξετε και νατο παλεψετε μεχρι και το τελευτιο λεπτο!! Και να πιανετε και καραμελτσες οποτε μπορειτε γιατι μετατρεπονται κι αυτες! ;)

Αρέσει σε monolith2, powerranger91, kakosgr και 8 σε άλλους.
  15. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

το δευτερο μερος και εμενα μου αρεσε αλλα βρε παιδια τοοοοσες μπανανες και σ.τροφες τι θα τισ κανουμε???xD
    παντος αμφιβαλλω αν θα ξαναγινει κατι παρομοιο!:oops:

Αρέσει σε monolith2, kakosgr, gtrullis και 5 σε άλλους.
  16. madw11

madw11 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα
    εγω δυστυχως:( δεν καταφερα να ξεκλειδωσω το δευτερο μερος :( μου λειπουν χαρτια...αφαιρεσαν και τη δυνατοτητα αγορας καλαθιου μεσω sms...δεν εχω ελπιδα... ελπιζω σε επομενο event να ξαναβαλουν κατι παρομοιο!

Αρέσει σε kakosgr, ioanna6929, giannissuper και 3 σε άλλους.
  17. lagoudaki

lagoudaki Ειδικός του φόρουμ

καλησπέρα σε όλους

Διαβασα τις τελευταίες αναρτήσεις και είναι στενόχωρο οτι καποιο δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το δρώμενο αλλά δεν θα πρέπει να το βάζετε κάτω.
    Διαβάστε τις αναρτήσεις των έμπειρων παικτών και αλλάξτε στρατηγική για να μπορέσετε αν ολοκληρώνεται δρώμενα εύκολα και γρήγορα, χωρίς άγχος.

Ευχομαι να μπόρεσες να το ολοκλήρωσες. Αν μπορώ, φιλικά, να σου δώσω μια συμβουλή.
    Η στρατηγική σου σε αυτό το δρώμενο ήταν λάθος.
    Οπως είχα γράψει και στην έναρξη του δρώμενου, θα έπρεπε πρώτα να βεβαιωθείς οτι θα μαζεψεις τις απαιτούμενους λωρίδες χαρτιού (χρήση μόνο φυτών και δέντρων) και εφόσον είσαι σίγουρη οτι θα το ολοκληρώσεις, να ασχοληθείς με τους στάβλους.
    Γιάτι τα καλάθια θα σου είναι άχρηστα αν δεν μπορείς να ολοκληρώσεις το δρώμενο. ;)

Οι νέοι παίκτες θα πρέπει να γνωρίζεται οτι δεν πρόκειται να ολοκληρώσετε ένα δρώμενο αν αφήνετε την φάρμα σας όπως είναι.
    Σε καθε δρώμενο, ανάλογα το μηχανισμό του, θα πρέπει να κάνετε αλλαγές.
    Για παράδειγμα σε αυτό το δρώμενο θα έπρεπε να ξήλώσετε στάβλους, εργαστήρια και διακοσμητικά ωστε να μαζέψετε τις απαιτούμενες λωρίδες χαρτιού. ;)

Αρέσει σε kakosgr, Gulit1, ioanna6929 και 7 σε άλλους.
  18. chris-smixi

chris-smixi Αρχάριος στο φόρουμ

Αν σου πω οτι τις περισσότερες φορες εμένα τα δέντρα δεν μου έδιναν χαρτι παρα ελάχιστο θα με πιστέψεις? Προσπάθησα να ακολουθήσω τις συμβουλές αλλά τίποτα. Ισως άργησα.....Το αποτέλεσμα είναι οτι μου έφυγε όλη η χαρά για το παιχνίδι και μου έμεινε μόνο απογοήτευση. Σπατάλησα τσάτνι, σλ για το τίποτα. Μάλλον θα τα παρατήσω..... Καλή συνέχεια σε όλους....

Αρέσει στους kakosgr, ioanna6929, soyla74 και σε ακόμα ένα άτομο.
  19. xandakas11

xandakas11 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημερα κι απο εμενα. Ειναι το καλυτερο event μεχρι τωρα. 400 μπανανες,1500σ.τ,4000σ.λ,1500σ.λ.ζ,1600 τ.λ.ζ ,4επιπεδα bahamarama, 4000000χ.τ. & 3000000π.ε. ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν τα περιμενα ολα αυτα μαζι. περιμενουμε κι αλλα event με παρομοιο περιεχομενο!!!

Αρέσει σε kakosgr, gtrullis, Stefoulini και 4 σε άλλους.
  20. rebaek

rebaek Αρχάριος στο φόρουμ

Πραγματικά υπέροχο παιχνίδι και φανταστικά δώρα! Ειλικρινά βαρέθηκα να παίζω! Από αύριο στον οδοντίατρο! Πάντα τέτοια δωράκια με αφθονία εύχομαι! Και χαίρομαι ιδιαίτερα για τους πόντους εμπειρίας, ειδικά στο Μπαχαμαράμα. Οι νέοι αγρότες θα επωφελήθηκαν πάρα πολύ! Μπράβο!!

Αρέσει σε kakosgr, gtrullis, Stefoulini και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.