Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Βασίλισσα του Καρναβαλιού-Μάρτιος 2019"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 28/2/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. haochi

haochi Νέος ειδικός

Είναι ένα από τα δρώμενα που κυλάει ευχάριστα και αυτήν την φορά ευχαριστήθηκα πολύ τους πόντους με τα πάρα πολλά καπέλα!!! τέλεια!

Αρέσει σε xristos-ale3andros, -sia1971-, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! "Οι προετοιμασίες για το καρναβάλι της φάρμας με τη Μπόνι Λιν" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:D Γνώρισα τα ζώα καρναβαλιστές: μαϊμουδοβασίλισσα με χάμστερ, ελέφαντας με ποντίκι και πρόβατο και λαγουδάκια με χάμστερ ζογκλέρ και πήρα τις ομάδες σύννεφων μαγικής φασολιάς.:) Έφτασα στα 70 ολοκληρωμένα παιχνίδια. Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει σε xristos-ale3andros, -sia1971-, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

τελος και για μένα.. πήρα την μία φασολιά.. ολα τα μυστηριώδη δενδρύλια, 2 σταβλους και ενα κουπονι 24ωρο.. και φυσικα αρκετά απο τα αλλα δωράκια πε, τπε , σ λιπασμα κλπ.. από τα πιο ευχάριστα δρώμενα του φαρμεράμα.. και εις αλλα με υγεία και ακόμα περισσοτερα δωράκια.. καλά τελειώματα σε όλους

Αρέσει σε xristos-ale3andros, -sia1971-, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 8 σε άλλους.
  4. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Εδώ τελειώνει και για μένα αυτό το δρώμενο. Πέρασε πολύ διασκεδαστικά και ευχάριστα. Δεν ξοδεύτηκα πάρα πολύ και πρακτικά έχω μόνο έσοδα -όσα κι αν είναι αυτά- δεν αγόρασα την φασολιά γιατί προσωπικά τα 850 αστερονομίσματα μου φάνηκαν πολλά για τα ΠΕ/ΤΠΕ που δίνει. Αγόρασα λίγα από όλες τις υπόλοιπες ανταμοιβές. Έφτασα τα 93 παιχνίδια κι είμαι αρκετά ευχαριστημένη! Περιμένω την επόμενη φορά που θα έρθει η βασίλισσα!
    Καλή συνέχεια σε όλους!! :music:

Αρέσει σε GEPPO1, xristos-ale3andros, -sia1971- και 8 σε άλλους.
  5. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα πήρα και τις δυο φασολιές , ολοκλήρωσα 72 παιχνίδια και πήρα αρκετά απο τα διάφορα.
    Η εταιρεία φέτος μας έδωσε αρκετούς πε και τπε αλλά θα μπορούσε όμως να μας δώσει και κανένα καλάθι όπως μας έδινε πέρυσι.

Αρέσει σε graganta, FARMER.GP, GaTe987 και 10 σε άλλους.
  6. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω ότι περίμενα ένα χρόνο τώρα πότε θα έρθει η Βασίλισσα.
    Ήρθε με γέμισε μπόλικα καλούδια το ευχαριστήθηκα όσο τίποτα άλλο.

Φασολιές και οι δυο κομπλέ και ένα σωρό έξτρα δώρα
    Αλλά....
    Θα κάνω ένα αίτημα προς τους συντονιστές και ένα παράπονο δικό μου
    Συντονίστριες του παιχνιδιού μας δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Αλλά εφόσον βλέπετε ότι έχει μεγάλη ζήτηση ας κρατάει λίγες μέρες παραπάνω σε σχέση με άλλα δρώμενα. Αν περνάει ο λόγος σας σε κάτι τέτοιο προς την εταιρεία;:p;)
    Και το παράπονο μου είναι με την ΔΕΗ. Εντάξει γνωρίζαμε σήμερα πως θα είχε διακοπή ρεύματος απο τις 8 - 10 το πρωί.
    Είχε σαν αποτέλεσμα να κάνουν από τις 8 - 3. Τόσα φυτά, τόσα καλάθια που δεν τα έπαιξα και πόσες φορές θα είχα φυτέψει ακόμα και πόσα θα είχα εξαργυρώσει:cry::cry:.
    Στο αγαπημένο μου βρήκε και αυτή σήμερα να κάνει διακοπή ρεύματος.
    Δεν πειράζει ας είμαστε γεροί και δυνατοί και του χρόνου πάλι εδώ θα παίξουμε το ίδιο αγαπημένο event.
    Τουλάχιστον θα εξαργυρωθούν όλα αυτά σε πε και χτλ. Κάτι είναι και αυτό...

Αρέσει σε kat77, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, Marinaloren και 7 σε άλλους.
  7. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.