Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Απόκοσμο Βήμα στο Παρελθόν"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 23/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vickymou

vickymou Κόμης

μπραβο αμεσως αντεδρασε η εταιρεια και εδωσε παραταση!!!!!!!! μηπως αρχισε να βλεπει οτι οι κουρασμενοι παικτες αναχωρουν?

Αρέσει σε xristos-ale3andros, Gulit1, aposperitis1 και 5 σε άλλους.
  2. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλησπέρα! αν και εγώ έχω κλειδώσει την φασολιά απο σήμερα το μεσημέρι,τα φυτά τα είχα τελειώσει από πριν 3 μέρες και σήμερα μάζεψα και τα αναδυώμενα θα πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που αποφάσισαν να δώσουν αυτή την παράταση και είναι προς τιμήν τους που άκουσαν τα παράπονα των αγροτών!επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διαχειρίστρια και τις συντονίστριες που μετέφεραν αυτά τα παράπονα!
    όντως τα αναδυώμενα αυτή την φορά έβγαιναν με το τσιγκέλι που και εγώ που δεν δυσκολεύτηκα σε άλλο δρώμενο τόσο πολύ με τα αναδυώμενα αυτή τη φορά κάποιες στιγμές ανυσηχούσα!
    αλλά τέλος καλό όλα καλά και με αυτούς που πάσχιζαννα το ολοκληρώσουν θα τους δωθεί η ευκαιρεία τώρα να κλειδώσουν την φασολιά!
    καλη επιτυχία σε όσους το προσπαθούν ακόμη! εύχομαι σε όλους να τον ολοκληρώσουν
    καλή συνέχεια!!!

Αρέσει σε xristos-ale3andros, sirtakis, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  3. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

πολυ καλη η παραταση να τελειωσουμε και κατι ξεχασμενες αποστολες

Αρέσει σε xristos-ale3andros, sofiapao76, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  4. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τι νύχτα,και τι καταχνιά,
    τι σκότος,τι μαυρίλα,
    τα μικρά ζόμπι ξύπνησαν,
    και πιάσαν εργασία.

Δεν είναι λασποτέρατα,
    ούτε ζόμπι αρνάκια,
    μον' είναι τα μικρούλικα,
    κολοκυθοκεφαλάκια.

Θέλουν να φτιάξουνε Μοτέλ,
    κι ένα Νεκροταφείο,
    κι ένα Φάρο Απόκοσμο,
    να πάρεις το βραβείο.

Φύτεψε Μύκητες Πουλιών,
    στις ''μαύρες'' τις εκτάσεις,
    μάζεψε Οψιδιανό,
    σίγουρα δεν θα χάσεις.

Θα πάρεις δώρα πάμπολλα,
    πολλές χιλιάδες πόντων,
    και φασολιά για γρήγορη,
    ''επώαση'' των ζώων.

Υ.Γ.1
    Ένα απ΄τα πιο δύσκολα
    δρώμενα,τι να κάνεις;
    σκύβεις κεφάλι,δεν μιλάς,
    και τρέχεις να προκάμεις.

Κι αν δεν είχες μέριμνα,
    να ανοίξεις τις εκτάσεις,
    εσύ πολύ θα κουραστείς,
    και φασολιά θα χάσεις.

Υ.Γ.2
    Τώρα με την παράταση,
    ίσως τα καταφέρεις,
    και την ωραία φασολιά,
    στη φάρμα σου να φέρεις....

Αρέσει σε .mairi., *As*, xristos-ale3andros και 15 σε άλλους.
  5. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Έχτισα το 2ο κτίριο... Το νεκροταφείο, στο οποίο αυτή τη στιγμή θάβω τις ελπίδες μου να τελειώσω το δρώμενο.
    Συγχαρητήρια σε όσους το κατάφεραν. Καλή σας συνέχεια!

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, Marinaloren και 3 σε άλλους.
  6. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα, 48 ωρες πριν την κανονική λήξη του δρώμενου άρχισα να ξοδεύω το σούπερ λίπασμα μου, για να καταφέρω να μαζέψω τα αναδυόμενα. Ευτυχώς η ανακοίνωση της παράτασης ήρθε την κατάλληλη στιγμή και έτσι μπόρεσα να τελειώσω το δρώμενο, να ολοκληρώσω μια αποστολή και να πάρω το πρώτο ανατριχιαστικό δεντροκομείο, τέλος καλό, όλα καλά !!!!

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, skareleni και 5 σε άλλους.
  7. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Γεια σας και καλό μήνα και πάλι!! "Το απόκοσμο ταξίδι στο παρελθόν" σχεδόν έλαβε τέλος και σε μένα!:) Από τα τρία τρομακτικά κτίρια (ξενοδοχείο τεράτων, στοιχειωμένο νεκροταφείο και φάρο φάντασμα) κατάφερα να κτίσω μόνο το ξενοδοχείο και το φάρο. Παραήταν δύσκολο το συγκεκριμένο δρώμενο. Μου θύμισε λίγο την ταινία "Hotel Transilvania" ή αλλιώς "Ξενοδοχείο για τέρατα" στην οποία ένας βρικόλακας ανοίγει ένα δικό του ξενοδοχείο και φιλοξενεί κάθε είδος τέρας.o_O Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο παιχνίδι που σε μερικά δρώμενα όπως αυτό μοιάζουν με διάφορες ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων! Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στους-ις συμπαίκτες-τριες που το ολοκλήρωσαν!!;)

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, xristos-ale3andros και 3 σε άλλους.
  8. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, τέλος το δρώμενο απο προχθές, αλλά θες η ζέστη, θες η θάλασσα, λίγο απομακρύνθηκα. Πήραμε και την φασολιά, άιντε τώρα για μαγικά χαλιά και τζίνια.... Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε γείτονες και φίλους για την πολύτιμη βοήθειά τους

Αρέσει σε gtrullis, sofiapao76, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  9. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλησπέρα στην παρέα το δρώμενο το τελείωσα μου περίσσεψαν και 253 αναδυόμενα, κατάφερα και άνοιξα και το εκτροφείο
    νυχτερίδων ευτυχώς που πήρε παράταση το δρώμενο.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε φίλους και γείτονες για την βοήθεια και καλό μήνα να' χετε.:music::inlove::D

Αρέσει σε graganta, gtrullis, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  10. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το δρώμενο τελείωσε και το θέμα κλείνει.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.