Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Απόκοσμο Βήμα στο Παρελθόν"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 23/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

" Απόκοσμο Βήμα στο Παρελθόν "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Απόκοσμο-βήμα-στο-παρελθόν.24350/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Απόκοσμο-βήμα-στο-παρελθόν.24349/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas, vagelis1968 και nana.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! Η μηχανή του χρόνου του φαρμεράμα θα μας ταξιδέψει ξανά πίσω στο παρελθόν!:) Αυτή τη φορά θα πρέπει να κατασκευάσουμε τρία τρομακτικά κτίρια όπως: ένα ξενοδοχείο τεράτων, ένα στοιχειωμένο νεκροταφείο και ένα φάρο φάντασμα.o_O Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που χρειάζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πολύ απαιτητικό και δύσκολο, θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στο νέο τρομακτικό ταξίδι του παρελθόντος όπου φτάσει ο καθένας μας!!:);)o_O

Τελευταία επεξεργασία: 24/7/18
    Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, vagelis1968 και 5 σε άλλους.
  3. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλημέρα!δεν θα πω ότι είναι δύσκολο αυτό το δρώμενο για όσους έχουν ανοιχτές και τις δυο εκτάσεις της πανσελήνου!
    θα χρειαστούμε λοιπόν για την ολοκλήρωση και των 3 κτηρίων 9600 μύκητες φωλιάς πουλιών και 1140 οψιδιανό! το αν θα δυσκολέψει να ολοκληρωθεί το δρώμενο θα εξαρτηθεί από την συχνότητα των αναδυώμενων
    η φασολιά δεν με ενθουσιάζει αλλα ότι μαζεύουμε δεν είναι κακό!
    καλή επιτυχία σε όλους που θα το τολμήσουν!

Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, vagelis1968 και 19 σε άλλους.
  4. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλημερα σε ολους! Αναλυτικα για να παρουμε τη φασολια και τα παρελκομενα της θα χρειαστουμε: κτιριο 1 : 4000 φυτα + 460 αναδυομενα , Κτιριο 2 : 2600 φυτα + 320 αναδυομενα, Κτιρο 3 : 3000 φυτα + 360 αναδυομενα . Συνολο 9600 φυτα + 1140 αναδυομενα , οπως πολυ σωστα εχει υπολογισει και ο aposperitis1. Καλη προσπαθεια σε ολους και απο μενα!!! (ευχομαι τα φρουτα, τα φυτα και τα ζωα που ζηταει και δεν ξερουμε ποια ειναι να μην δυσκολεψουν κανεναν μας).

Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, vagelis1968 και 22 σε άλλους.
  5. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τα αναδυομενα με το σταγονομετρο. για να δουμε αλλες τρεις μερες εμειναν και θελω 480 αναδυομενα

Τελευταία επεξεργασία: 28/7/18
    Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  6. kaloydis

kaloydis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

πολύ δύσκολο ιδικά σε αυτούς που δεν έχουν ξεκλειδώσει της έξτρα εκτάσεις όπως εγώ!

Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  7. lorenjo

lorenjo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

και ολες να τις ειχες πολυ δυσκολα το εβγαζες. οσοι θελουν τη φασολια νομιζω μονο με πακετα τη βγαζουν.

Αρέσει στους kolokythopitas και yelander10.
  8. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Καλησπερα το εχει τελειωσει κανεις να μας πει τι θελει στα τελευταια βηματα το 3ο κτηριο;αραγε καστορες η κατι αλλο;

Αρέσει στους xristos-ale3andros και kolokythopitas.
  9. vachl1

vachl1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

γαιδουρακια και καστορεσ από 16 τεμ σε κάθε βημα

Αρέσει στους xristos-ale3andros, kolokythopitas και μαμαβικη.
  10. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Αλλο ενα ιβεντ που αν δεν αγορασεις καλαθια δεν τελειωνει
    εγω προσωπικα δεν αγοραζω και μαλιστα για μια φασολια που ειναι για :cry:

11. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,μπορεί να μας πει κάποιος συναγρότης τι κάνει ο επιταχυντής δρώμενου για τις εκτάσεις τις πανσελήνου που είναι στο μαγαζόραμα .γιατί εμένα αυτό το +2 δεν μου το εμφανίζει πουθενά και στην εξέλιξη που φαίνεται μεγαλο πρόβλημα κάνεις δεν εξηγεί τίποτα και με το φτωχό μου το μυαλό ,δεν καταλαβαίνω κι εγώ ,πάνε δηλαδή 600 φασουλοφλουριά. να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει στους μαμαβικη και FARMER.GP.
  12. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλησπέρα! Έχω ολοκληρώσει τα δυο κτίρια και βρίσκομαι στο 3ο. Μου χρειάζονται ακόμα 335 αναδυόμενα...:( Άρχισα να προβληματίζομαι αν θα καταφέρω να το ολοκληρώσω, αφού τα αναδυόμενα έρχονται με το σταγονόμετρο. Δεν θα σκάσω όμως...Δεν αγόρασα ποτέ καλάθια και δεν θα το κάνω ούτε τώρα, μια και η φασολιά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο .

Αρέσει σε xristos-ale3andros, graganta, yelander10 και 3 σε άλλους.
  13. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Μπορείς να μου δώσεις το Link που ρώτησες και δεν σου εξήγησε κανείς. Γιατί αν αυτό αληθεύει, τότε θα πρέπει να κοιτάξουμε πως μας ξέφυγε μια ερώτηση και δεν σου απαντήσαμε/εξηγήσαμε στην ερώτηση σου. :( Γιατί συνήθως απαντάμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλες τις ερωτήσεις και αναρωτιέμαι που μας ξέφυγε η ερώτηση σου.
    Μήπως εννοείς οτι επικοινώνησες με την υποστήριξη και δεν έλαβες εξήγηση; Αν ναι, τότε μπορώ να έχω το Ticket no?

Εαν λοιπόν έκανες ερώτηση και δεν έλαβες απάντηση ή άργησες να λάβεις απάντηση , μπορούσες να κάνεις μια αναζήτηση και θα εμφανιζόταν η επίσημη ανακοίνωση

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Πακέτο-ανατριχιαστικού-αγρότη.24339/#post-177078

14. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλή μου συντονίστρια καλησπέρα,μπερδεύομαι λίγο μετά λινκ και τα άλλα... και δεν ξέρω να σου απαντήσω,όμως η ερώτηση μου, ήταν σαφής,<<μπορεί κάποιος συναγροτής>>τώρα εάν δίνει απάντηση ένας συντονιστής,αυτό είναι άλλο και ευχαριστώ. τέλος αναφέρομαι στο μαγαζοραμα που το +2 κάνει 600 φασουλοφλουριά και για το συγκεκριμένο εγώ δεν είδα κάπου εξήγηση( όχι αυτό που κάνει 3,79 ευρώ)τώρα πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας δεν ξέρω...πάντως εδωσα 600 φασολοφλουριά και δεν είδα κανένα όφελος στην πανσέληνο <<στις εκτάσεις μου>> και στο δρώμενο και λέω μήπως το<< αγόρασε έτσι>> και κάποιος άλλος συναγροτής για να μας πει την δράση του .να είστε όλοι πάντα καλά.

P.S.ευχαριστώ πολύ τους συντονιστές πήρα απάντηση μεσώ μιας ανάρτησης που είδα<<της κυριας τουμπελινας που εξηγουσε πως γινετε σε καποιο συναγροτη>> τωρα εχασα βεβαια καποιο σπορα +2 αλλα ετσι ειναι το παιχνιδι!!!

Τελευταία επεξεργασία: 29/7/18
  15. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αν ακουμπήσεις πάνω το ποντίκι σου , υπάρχει περιγραφή

upload_2018-7-29_19-13-8.png

Επιπλέον...
    Το τσάτνι που υπάρχει στο μαγαζόραμα είναι ακριβώς το ίδιο τσάτνι που υπάρχει στον αχυρώνα σου
    Εχει το ίδιο όνομα , το ίδιο γραφικό και είναι ακριβώς το ίδιο. Ούτε μισό καρότο παραπάνω. Δεν είναι κάτι διαφορετικό επειδή υπάρχει στο μαγαζόραμα.

upload_2018-7-29_19-13-37.png

Ετσι και ο επιταχυντής πανσελήνου είναι το ίδιο με τον επιταχυντή που δόθηκε προς αγορά.
    Εχει το ίδιο όνομα , το ίδιο γραφικό και είναι ακριβώς το ίδιο.

Δηλαδή το αγόρασες , το κατανάλωσες και δεν λειτούργησε;
    Μήπως είχες φυτό δρώμενου;
    Γιατί όπως όλα τα βιοτεχνικά, πρέπει να καταναλωθεί για να λειτουργήσει. Αν παραμείνει στον αχυρώνα δεν λειτουργεί.

Κλείνοντας θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά που θα έχεις ερώτηση να απευθυνθείς στην κατάλληλη ερώτηση και θα λάβεις απάντηση από τους έμπειρους συντονιστές μας.
    Το να ρωτάς σε κουβεντούλα και να αφήνεις την εντύπωση οτι ρώτησες και δεν έλαβες απάντηση ή οτι δεν σου εξήγησε κανείς πως λειτουργεί κάτι δεν είναι σοφό.

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  16. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα και πάλι. αγαπητή σνόρκελ όλα κρίνονται από το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας μας τα πράγματα στο παιχνίδι και ο καθένας από το πόστο του. ποτέ στο δρώμενο αυτό στις αναρτήσεις μου δεν αναφερόμουν σε συντονιστές ,απλά στους συναγρότες μας. βέβαια το βλέμμα ενός συντονιστή εάν βλέπει κάτι άλλο, επεμβαίνει και λύνονται τα θέματα. απλά έπρεπε να το καταναλώσεις τον επιταχιντη +2 πανσέληνου,όπως τα βιοτεχνικά(δεν μπαίνει σε καποια θέση)δεν ισχύει για τα φυτά του εβεντ. {πάντως δεν είμαι ο μόνος που είχα την ίδια απορία}και τώρα όλα είναι μια χαρά.να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει στους xristos-ale3andros, FARMER.GP και μαμαβικη.
  17. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Μια μικρή παράταση μιας μέρας θα ήταν ότι πρέπει.Για μένα που είμαι μικρό επίπεδο (85) η κάθε φασολιά είναι πολύτιμη και δεν την βλέπω να βγαίνει από αναδυόμενα!:cry:

Αρέσει σε xristos-ale3andros, Gulit1, CAT_erina και 4 σε άλλους.
  18. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος με την φασολια καλη συνεχεια σε οσους το παλευουν ακομη. πιστευω να τελειωσω και την αποστολη βρακουλας μετα απο 4 χρονια

Τελευταία επεξεργασία: 30/7/18
    Αρέσει σε xristos-ale3andros, sofiapao76, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  19. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Αρέσει σε aposperitis1, toylaaaaa, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  20. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

μπήκα και εγώ μέσα να κλαψουρισω λίγο ότι δεν προλαβαίνω να το βγάλω λόγο αναδυόμενων και διαβάζω ότι πήρε παράταση
    Το τι χαρά πήρα xDxDxD!!! μου κόπηκε η φορά xDxD
    Άντε καλή συνέχεια σε όλους !!

Αρέσει σε xristos-ale3andros, sofiapao76, Gulit1 και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.