Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Ανοιξιάτικα όνειρα"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 2/4/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. ste007

ste007 Ειδικός του φόρουμ

Μέχρι και την φασολιά γενικά συμφωνώ με αυτό. Πρέπει ένα ιβέντ να είναι προσβάσιμο για τους περισσότερους. Τώρα εδώ έχει 3 βήματα μετά την φασολιά και δεν το βρίσκω άδικο να θέλει το παιχνίδι να επιβραβεύσει περισσότερο κάποιον που αφιερώνει περισσότερο χρόνο (ή τα λεφτά του). Άλλωστε έχουμε περάσει και αρκετά ιβέντς τύπου 'πεινασμένη Δαγκανοτζάνα' που μέχρι τελευταία στιγμή σε 'αναγκάζει' να φυτεύεις για να πάρεις περισσότερα δώρα. Κάπως έτσι το βλέπω και εδώ, μόνο που γνωρίζουμε τι δώρα θα σου δώσει.

Γενικά όταν ένα παιχνίδι είναι δωρεάν, ε δεν είναι και τόσο δωρεάν. Στην τελική πρέπει κάπως μια επιχείρηση να βγάλει κέρδος.
    Δεν συμφωνώ με κάποιο παιχνίδι να είναι εντελώς στην λογική pay-to-win. Η λογική δηλαδή να πρέπει αναγκαστικά να πληρώσεις για να ολοκληρωθεί κάτι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση βάση προγράμματος βγαίνει, οπότε υπάρχει εναλλακτική. Στην χειρότερη κάποιος μπορεί να χάσει απλά το τελευταίο βήμα.

Αρέσει σε kostantinos.13, -ΡΙΚΑ1985-, soyla74 και 5 σε άλλους.
  2. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!
    Η φασολιά μόλις κατακτήθηκε!
    Παμε για τα υπόλοιπα δωράκια!!Ενα πολυ μικρουλη τιπ που μπορει να μην θυμομαστε και που κανω παραδιδω αμεσα το φυτο ροζ μανολια για να μου πιστώνονται οι 5 σποροι!!
    Καλή μας συνεχεια..:D

Αρέσει σε jimthrilosgate7, martha72, mariobross2000 και 14 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλημερα σε ολους! Ολοκληρωσα το δρωμενο χωρις καμμια ....... αγορα!!!!

Αρέσει σε soyla74, -ΡΙΚΑ1985-, Marinaloren και 3 σε άλλους.
  4. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

Παντως ειναι αδικο που φυτευουμε τα φυτα σε μιση εκταση το ενα και στην άλλη μιση το άλλο γιατι απο τα ροζ ζηταει περισσοτερα

Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 18:09
  5. Hecuba

Hecuba Ενεργός συντάκτης

Τέλος το δρώμενο χωρίς να έχω μαζέψει όλα τα αναδυόμενα με την πρώτη. Βγήκε εύκολα, προσωπικά με βοήθησε πολύ η εφαρμογή από το κινητό μάζευα όπου και να ήμουν. Καλή συνέχεια σε όλους. Καλό βράδυ.

Αρέσει σε Marinaloren, nickoikono11, soyla74 και 3 σε άλλους.
  6. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα.
    Η φασολίτσα είναι στην θέση της και όλα τα βήματα ολοκληρωμένα.

Αρέσει σε sofiapao76, toylaaaaa, Marinaloren και 4 σε άλλους.
  7. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους!!Προσωπικά .sofaki.αυτο με εξυπηρετησε πάρα πολύ γιατι ειχαμε μαζέψει την φτέρη που χρειαζοταν μαζι με την ροζ μανόλια,οποτε ανοιξαμε αμεσα τα βηματα που χρειαζοταν φτερη...Καλο ηταν και βγηκε ανετα..ουτε πληρωσε,ουτε φυσικα κατα διανοια ξενυχτη και ρολοι !!!Γενικα δεν ειμαι τουτης της φιλοσοφιας!!Και μαζεματα εχασα...χωρις αγχος..ετσι οπως πρεπει να ειναι ενα παιχνιδι διασκεδαστικο!!Και το διακοσμητικούλη του εε;;Μουρλια!!
    Καλημερααα σε όλους:D

8. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

Σιγουρα μας βγηκε αβασανιστα η φτερη δεν αντιλεω , αλλά τα ζητουμενα ροζ ειναι περισσοτερα , με αποτελεσμα ναχω τωρα 500 φτερη και να παλευω για μερικα ροζ , που δε νομιζω να τα μαζεψω γιατι οι υποχρεωσεις μου πολλες.

Αρέσει σε sofiapao76, Megas_kokoriko, Marinaloren και 4 σε άλλους.
  9. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα στην παρέα..έχεις απόλυτο δίκιο 1550 μανόλια και 770 φτέρη,σχεδόν τα διπλάσια..
    έχω πάρει την φασολιά αλλά δεν νομίζω οτι θα καταφέρω το επόμενο βήμα γιατί μου λείπουν πολλές μανόλιες εν αντιθέση με την φτέρη που περισσεύουν και μάλλον θα πάει χαμένη.. θα προσπαθήσω πάντως μέχρι το βράδυ..
    όμως αυτό που θα πω και αφορά μόνο την προσωπική μου γνώμη, είναι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό απο τα τελευταία δρώμενα στην ειδική έκταση για τα μεγάλα τουλάχιστον επίπεδα και ο λόγος είναι οτι αχρηστεύονται και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για μπόνους, ροδάνι, εορταστικές μαρκες κλπ... ένα ατέλειωτο σπερνοθέρισμα ρομποτοειδή χωρίς καμία τακτική να εφαρμόσεις.. βέβαια είναι πολύ χρήσιμα αυτά τα δρώμενα για τα μικρότερα επίπεδα.. αν λοιπόν ερχόταν μαζί με ενα κανονικό δρώμενο στις φάρμες μας, θα ήταν οτι πιο ιδανικό και ο καθένας θα επέλεγε πιο θα παίξει ή θα έπαιζε και τα δύο, όπως οπωσδήποτε θα έκανα εγώ.. αν δεν διασκεδάσεις και λίγο, να σκεφθείς τι τακτική θα χρησιμοποιήσεις,τι μπόνους κλπ το παιχνίδι γίνεται μονότονο και ενα απλό σπερνοθέρισμα.. καλά τελειώματα σε όλους

τελικά έφθασα πριν το τελευταίο βήμα..όλα καλα

Τελευταία επεξεργασία: Τετάρτη στις 20:14
    Αρέσει σε sofiapao76, skias10, Megas_kokoriko και 7 σε άλλους.
  10. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα και με το καλό,καλή Ανάσταση!
    Επειδή παραδέχομαι πάντα τις λάθος εκτιμήσεις μου,το δρώμενο βγήκε τελικά,χωρίς αγορές και χωρίς ξενύχτι και ξυπνητήρια.Το πήγα κι όπου πάει και τελικά βγήκε.
    Φυσικά μέχρι πριν κάποιο καιρό,τα δρώμενα έβγαιναν ,χωρίς άγχος σε λίγες ημέρες,ανάλογα τη στρατηγική του κάθε παικτη και είχαμε κακομάθει.
    Τώρα τελευταία,πρέπει κάθε μέρα να είμαστε απίκο και όλη την ημέρα να την αφιερώνουμε στη φάρμα,πράγμα δύσκολο.Κι αυτό είναι το θέμα μου.
    Δεν είμαι κατά των αγορών,κάποτε αγόραζα και πακέτα. Απλά για τεχνικούς λόγους,δε μπορώ να κάνω ηλεκτρονικές αγορές πλέον.
    Οπότε θα ήταν ευχής έργο,τα δρώμενα να μην απαιτούν όλο το χρόνο μας,γιατί έχουμε και υποχρεώσεις.Φυσικά αν συνεχιστεί αυτό,απλά δε θα λαμβανουμε μέρος σε όλα.Καλή συνέχεια,υγεία σε όλους!

Αρέσει σε icons1, soyla74, skias10 και 3 σε άλλους.
  11. panos601

panos601 Βετεράνος του παιχνιδιού

καλησπερα τελος με το δρωμενο

Αρέσει στους icons1, soyla74, skias10 και σε ακόμα ένα άτομο.
  12. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Μόλις τελείωσα με το δρώμενο 2 ώρες πριν τη λήξη με το τελευταίο μάζεμα. Άνοιξα γρήγορα όλες τις εκτάσεις. Έχασα χθες ένα μάζεμα λόγω εργασιών στο κοτέτσι αλλά σήμερα κατάφερα να βγάλω 4 μαζέματα μέχρι τις 9:00 μ.μ. οπότε βγήκε και το τελευταίο βήμα. Πολύ δυνατό το διακοσμητικό μελισσοσυναγερμός που δίνει πόντους με το τσουβάλι. Καλή συνέχεια στο επόμενο δρώμενο.

Αρέσει σε xaxare70, icons1, toylaaaaa και 6 σε άλλους.