Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Ανατριχιαστικό Δείπνο"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 1/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Πολλές κουτάλες πήραμε,
    καμία με φιορίνια,
    να είσαστε όλοι καλά
    κι αφήσετε την γκρίνια.

{Ποίημα από τον gtroullis)

Αρέσει σε maroula, GaTe987, -lousi-leon2001 και 13 σε άλλους.
  2. yelander10

yelander10 Ενεργός συντάκτης

τελικα ουτε η παραταση του παιχνιδιου μας ''εσωσε''.δεν βγαινουν οι κουταλες με τιποτα

Αρέσει σε graganta, maroula, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  3. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος με την φασολια τα καταφερα τελικα

Αρέσει σε skareleni, takis.00, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  4. -athena123-

-athena123- Ενεργός συντάκτης

Ευτυχως και δωσανε τη παραταση και τα καταφερα και εγω εστω και στο τελος, αν και εκανα και μερικα αλλα φυτεματα και ανοιξα και ολη τη δευτερη εκταση ομως για να λεμε την αληθεια τα μικροτερα επιπεδα δυσκολα θα τα καταφερουν, ας μην απογοητευονται και ολοι τα περασαμε κατι τετοια.

Αρέσει σε sofiapao76, skareleni, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  5. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Θα συμφωνήσω μαζί σου, χάριν στην παράταση που δόθηκε, το τελείωσα κι εγώ αργά χθες το βράδυ. Πάμε γι' άλλα!

Αρέσει σε gtrullis, sofiapao76, skareleni και 2 σε άλλους.
  6. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! Από το "Ανατριχιαστικό δείπνο" κατάφερα να ολοκληρώσω μόνο τις ασημένιες καμπάνιες των αποστολών του. Τελικά οι καλεσμένοι θα παραμείνουν νηστικοί σε μένα.:p:(:cry: Δύσκολο δρώμενο και αυτό. Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στους-ις συμπαίχτες-τριες που το ολοκλήρωσαν!!;)

Αρέσει σε skareleni, vickymou, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  7. ZAPATATAS

ZAPATATAS Μαθητευόμενος στο φόρουμ

πολυ κριμα Μου εμεινε το τελευταιο βημα της τελευταιας αποστολης Δυστυχως ακομη και με την παραταση δεν τα καταφερα

Αρέσει στους Gulit1 και kat77.
  8. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

και εγώ στα οκτώ χρόνια φάρμας που έχω τελικά θα είναι η δεύτερη φασόλια που δεν θα έχω ολοκληρώσει :oops:
    μου κακοφαινεται αλλά αυτά έχει η ζωη:wuerg:

Αρέσει σε sofiapao76, vickymou, graganta και 3 σε άλλους.
  9. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, τελικά με την πολύτιμη βοήθεια απο δυο γειτόννισές μου στο τέλος κατάφερα και κλείδωσα την φασολιά
    αφού μου λείπανε 18 κρανιοκουτάλες. Επίσης ευχαριστώ όσους με βοήθησαν σε όλοι την διάρκεια του δρώμενου.:mad::oops:;)xD

Αρέσει σε gtrullis, sofiapao76, skareleni και 3 σε άλλους.
  10. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Έστω λίγο πριν το τέλος κλείδωσε η φασολιά. -.-

Αρέσει σε Gulit1, gtrullis, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  11. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Τελειώνει και το δεύτερο από τα δύο εξαντλητικά δρώμενα των τελευταίων ημερών. Σ΄αυτό κατάφερα να πάρω τη φασολιά και το πρώτο διακοσμητικό. Έπαιζα συνεχώς (εντάξει δεν ξενυχτούσα κιόλας) και ομολογώ ότι πρέπει να παρακολουθήσω πάλι μαθήματα από όσους το ολοκλήρωσαν και κατάφεραν να πάρουν τα αναδυόμενα (κουτάλες). Έπαιξα και με μικρά χωράφια και με πολύωρα φυτά κάνοντας έτσι διάφορες δοκιμές για να μπορέσω αποκτήσω εμπειρία για μελλοντικά δρώμενα. Εκείνο που κατάφερα είναι να μπορέσω να απαντήσω στις παρακάτω ερωτήσεις σωστού/λάθους:

α. Χρησιμοποιώντας μικρά χωράφια παίρνεις περισσότερα φυτά σε λιγότερο χρόνο.
    Απάντηση: Σωστό μόνο αν διαθέτεις πολλά τσάτνια και καταναλώνεις συνεχώς βοηθούς καθώς τα μικρά χωράφια θέλουν απίστευτο
    αριθμό κλικ για να μαζεύεις σπέρνεις.
    β. Χρησιμοποιώντας μικρά χωράφια παίρνεις περισσότερα αναδυόμενα.
    Απάντηση: Μέγα λάθος !!! Δοκίμασα παράλληλα μικρά και μεγάλα χωράφια σε ίσα αγροκτήματα και πάντα τα μεγάλα χωράφια μου
    έδιναν περισσότερα αναδυόμενα.
    γ. Το Δρώμενο έβγαινε με λίγη προσπάθεια.
    Απάντηση: Εδώ είναι εύκολη απάντηση αν δει κανείς πόσοι ανέφεραν ότι το τελείωσαν σε σύγκριση με άλλα δρώμενα. Είμαι 300
    περιπου αναδυόμενα πίσω το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου 2 μέρες μαζέματα...

Συμπέρασμα: Όποιος σχεδίασε το δρώμενο έψαχνε επενδύσεις.

Αρέσει στους rmvfb, skareleni και vickymou.
  12. boykitsa68

boykitsa68 Νέος ειδικός

Δε μπορω να καταλαβω γτ ενώ το ρολόι εδειχνε 11 λεπτα ακομη το σταματήσανε. Έλεος !!!! Δυστυχώς δε μπορώ να γράψω αυτό ακριβώς που σκέφτομαι. Είστε τραγικοί. Πιο ''άκυρο'' δρώμενο δεν έχει υπάρξει.

Τελευταία επεξεργασία: 7/3/18
    Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, graganta και 4 σε άλλους.
  13. olumpiakoszio

olumpiakoszio Αρχάριος στο φόρουμ

εκλεισε 10 λεπτα νωριτερα

Αρέσει στον/ην OnTheRocks.
  14. rompa1969

rompa1969 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

κι εγω το ιδιο. το χρονομετρο εδινε 7 λεπτα

15. tasa_tasos

tasa_tasos Μαθητευόμενος στο φόρουμ

και εγω δεν προλαβα να παραδωσω
    θα θελα να ξερα γιατι υπαρχει το χρονομετρο και γιατι γινονται οι ανακοινωσεις αν δεν ισχυουν
    ως το τελος του δρωμενου

Αρέσει στον/ην elisavettheo66.
  16. elisavettheo66

elisavettheo66 Αρχάριος στο φόρουμ

ημουν ετοιμη να παρω το διακοσμητικο,αλλα εχασα ολα μου τα αναδυομενα:cry:

17. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Το δρώμενο ήταν προγραμματισμένο να λήξει χθες, πήρε όμως παράταση χωρίς όμως να αλλαχθεί η ώρα της μετατροπής των φυτών και των αναδυόμενων.
    Παρακαλούμε να κάνετε υπομονή και μόλις υπάρξει ενημέρωση θα σας ενημερώσουμε και σας.

Αρέσει στον/ην teo82.
  18. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Αρχιζε η παρασταση του καραγκιοζη και επρεπε να προλαβουν Χαχαχαχ Αλλα σιγουρα δεν θα το αφησουν να περασει ετσι Κατι θα κανουν ωστε να επανορθωσουν με τον καλυτερο τροπο Ετσι πιστευω Οψομεθα.

19. boykitsa68

boykitsa68 Νέος ειδικός

Αυτό που ξέρω nana είναι ότι τα λιπάσματα μου μηδενίστηκαν χωρίς ν αξίζει το κόπο. Άλλωστε σε μια πίστα τι μπορείς να πρωτοκάνεις??Και ας τολμήσει να ισχυριστεί κάποιος ότι ήταν εύκολο ν ανοίξεις τις υπόλοιπες εκτάσεις. Αγαπημένη μου Kirki η παράταση που δόθηκε ήταν το κίνητρο για ν ασχοληθούμε Αλλιώς είμασταν ήδη χαμένοι από χέρι με δυό δρώμενα ταυτόχρονα κ τα δύο με δεκάδες αναδυόμενα.
    Δε συνηθίζω να γκρινιάζω για ψύλλου πήδημα αλλά απογοητεύτηκα για τον χρόνο κ όχι μόνο , που αφιέρωσα. Και με δώρο ένα τσατνει καροτόμηλου δε σώνεται η κατάσταση συναγρότες. Καλή σας νύχτα!!

Αρέσει στους nana, sofiapao76, maroula και σε ακόμα ένα άτομο.
  20. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Θα δικαιωθεις πιστευω ,καθως και οσοι παθανε το ιδιο . Καλο βραδυ boykitsa68

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.