Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Ανατριχιαστικές Αγροτικές δουλειές 101

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 12/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Ότι είχα να πω, το είπα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο στα όσα ήδη έχω πει. Άλλωστε, δεν σκοπεύω να αναλωθώ περισσότερο με το θέμα!
    Το μόνο που χρωστάω, είναι μια τεράστια συγνώμη στην συναγρότισσα Lisy και να της πω, πως ήταν μια κακιά στιγμή και τίποτε παραπάνω. Σε ένδειξη σεβασμού απέναντι της, αποσύρω την ανάρτησή μου!!

Αρέσει σε kolokythopitas, aposperitis1, elenigri και 15 σε άλλους.
  2. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

...το τελείωσα...ουφ ...εκείνο το λασποτέρας πολύ με βασάνισε-.-

Αρέσει σε kolokythopitas, aposperitis1, -sia1971- και 7 σε άλλους.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα και καλή εβδομάδα αγροτοπαιδα... επιτέλους τέλειωσα και εγώ.. η αλήθεια είναι ότι παιδεύτηκα πολύ να καταλάβω τον μηχανισμό του δρώμενου ίσως πιο πολύ από κάθε άλλη φορά πιθανών επειδή εγώ προσωπικά δεν το είχα ξαναπαίξει... όπως και να έχει ήταν ένα δύσκολο δρώμενο με μεγάλες απαιτήσεις και ήμουν τυχερή που το ροδάνι αυτή τη φορά με βοήθησε, που το κάνει σπάνια :p, με αρκετά μπονους επιπλέον παραγωγής.. αγανάκτησα με τα αναδυόμενα και τελικά έβαλα γαρύφαλλο εξευγενισμένο με σ λίπασμα για να τα μαζέψω.. πάντως απο απόψεως δώρων, ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρων.. τα ήθελα όλα :music: και τα πήρα.. καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους.. πάμε για άλλα..

Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, aposperitis1 και 13 σε άλλους.
  4. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Αφηνω και εγω οσονουπω το δρωμενο..Πηρα την φασολια ,9 χρυσες μπανανες απο την πυγολαμπιδα και καμποσα χρησιμα δωρακια..
    Δεν προλαβαινω να το τελειωσω αλλα δεν με πειραζει, δεδομενου της δυσκολιας του, εκανα οτι καλυτερο μπορουσα..Αυτη την φορα -για μενα τουλαχιστον- τα αναδυομενα βγηκαν σχετικα ευκολα..Με την βοηθεια των καλων μου φιλων παντα, και τους ευχαριστω..Θα μου περισσεψουν και αρκετα..Αν δεν δυσκολευομουνα , οπως αρκετοι αλλοι συναγροτες μου, να το καταννοησω ,θα ειχα προχωρησει περισσοτερο..Εχασα πολυτιμο χρονο..Πολυ καλα πηγε και η Πανσεληνος, λογω του οτι ειχαμε αρκετο χρονο στην διαθεση μας ,τελειωσα αποστολη ,πηρα την σημυδα του λυκοφωτος που μου ελειπε και προετοιμαστηκα ωστε την επομενη φορα να παρω και τον λασπομυλο.Καλα αποτελεσματα σε οσους φιλους το προσπαθουν ακομη..Την καλημερα μου..

Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, aposperitis1 και 11 σε άλλους.
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα συναγροτες-ισσες και καλη εβδομαδα. Εχω τελειωσει το δρωμενο απο χτες. Συνεχιζω ομως και ανεβαζω τα ζωακια πανω απο τα απαιτουμενα, γιατι τα δωρακια απο το ξυπνημα ειναι σημαντικοτερα απο την εξαργυρωση στο τελος. Καλη συνεχεια σε οσους δεν το εχουν τελειωσει.

Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, aposperitis1 και 11 σε άλλους.
  6. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελοσ και για μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, Dr.Kelly και 2 σε άλλους.
  7. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Από τις νέες ανατριχιαστικές αγροτικές δουλειές δεν κατάφερα να τις ολοκληρώσω λόγω κάποιων υποχρεώσεων που μου έτυχαν.:( Δεν πειράζει όμως. Καλή συνέχεια και τα συγχαρητήρια μου στους-ις συμπαίκτες-τριες που το ολοκλήρωσαν!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, kat77, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  8. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλημέρα, τελείωσα και εγώ το δρώμενο και έκανα και κάποια παραπάνω βήματα για έξτρα δωράκια. Εχοντας παίξει στο παρελθόν το ιδιο δρώμενο, έκανε τα πράγματα πιο εύκολα, η αλήθεια είναι ότι είναι ένα διαφορετικό σχεδιαστικά δρώμενο που ξεφεύγει από τα τετριμμένα.
    Η φασολιά και τα διακοσμητικά ήταν πολύ καλά, και αξιζαν το κόπο.

Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, kat77 και 6 σε άλλους.
  9. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,μόλις <<ήρθα>> και ξέχασα να πω ότι τέλειωσα το δρώμενο,βέβαια υπάρχει μια καθυστέρηση άλλα δεν πειράζει,κάλιο αργά παρά ποτέ,να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει στους FARMER.GP και kat77.
  10. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.