Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Ανατριχιαστικές Αγροτικές δουλειές 101

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 12/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Ανατριχιαστικές Αγροτικές δουλειές 101
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ανατριχιαστικές-Αγροτικές-δουλειές-101.26098/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ανατριχιαστικές-Αγροτικές-δουλειές-101.26097/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Η Γκέρι η αγελάδα επιστρέφει με νέες αγροτικές δουλειές στη φάρμα!:) Αυτή τη φορά σχετίζονται με τα ζώα και τα φυτά Πανσελήνου.o_O Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που χρειάζεται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη με τις ανατριχιαστικές αγροτικές δουλειές όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Αρέσει σε angelface14, kolokythopitas, vagelis1968 και 7 σε άλλους.
  3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα να ενημερώσω τους φίλους και γείτονες πως δεν θα ασχοληθώ με το δρώμενο, προτιμώ να κάνω κάποιες αποστολές της πανσελήνου. Καλή επιτυχία σε όσους ασχοληθούν

Αρέσει σε angelface14, beroniki555, kolokythopitas και 11 σε άλλους.
  4. sarvan113

sarvan113 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Δεν θέλω να φανώ αγενής αλλά είναι μακράν το χειρότερο event που έχω παίξει.Ακαταλαβίστικο και πολύπλοκο χωρίς νόημα.Παρακαλώ να βάλετε ένα video το πως παίζεται μήπως και βγάλουμε άκρη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αρέσει σε panteleimon87, angelface14, kitsena και 10 σε άλλους.
  5. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Δεν καταλαβαινω τιποτααααααα, τιποτααααααα, τιποταααααααα!!!!!!!!! Οποιος καταλαβαινει ας εξηγησει και στους υπολοιπους! .................. γιατι μαλλον ουτε που θα το προσπαθησω!!!!!

Αρέσει σε Jimaras~for~ever!!!, maria22, stef10 και 17 σε άλλους.
  6. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Το έχουμε ξαναπαίξει και δεν είναι δύσκολο... στο κίτρινο πλαίσιο θα κοιτάμε τις βουλίτσες (πράσινες, μοβ, κόκκινες) που θα σου λένε πόσα πράγματα πρέπει να δώσεις σε κάθε πράσινο χωράφι (σπορά=δώσε τρομακτικό λάχανο), μοβ χωράφι (κλάδεμα=δώσε κοκάλινα ποτιστήρια), κόκκινο χωράφι (Θερισμός=δώσε Μπελαντόνα). Αν στο κίτρινο πλαίσιο έχει δύο πράσινες βουλίτσες σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις δύο φορές σπορά κοκ, μέχρι να γίνουν όλες οι εργασίες που λένε οι βουλίτσες. Κατόπιν αλλάζει το κίτρινο πλαίσιο και κάθε ζωάκι ζητάει άλλες εργασίες με άλλες βουλίτσες. Προσοχή μη κάνετε άσκοπα διαφορετικές εργασίες από ότι λένε οι βουλίτσες... ελπίζω να το θυμάμαι καλά... πολλές βουλίτσες είπα και ελπίζω να έγινα κατανοητός...
    ξέχασα να πω ότι στο ενδιάμεσο των εργασιών το ζώον κοιμάται και άντε ξύπνα το...

Αρέσει σε xristos-ale3andros, angelface14, 66romanou και 16 σε άλλους.
  7. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Megas_kokoriko Ευχαριστώ! Χαχαχα πραγματικά ούτε κι εγώ είχα καταλάβει τίποτα. Την προηγούμενη φορά που είχε μπει κάτι παρόμοιο θυμάμαι ότι είχα αποτύχει πλήρως και ακόμα κλαίω κάτι αχλάδια που είχα δώσει xD

Θα το προσπαθήσω πάντως και όπου βγει. Δεν έχω υπολογίσει τίποτα, μου λείπει 1 κομμάτι χώρου από το δάσος μανιταριών, δεν ξέρω αν τα ποτιστήρια μου κάνουν τη χάρη. Γενικά όπου φτάσω και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. :oops:

Καλή επιτυχία σας :music:

Αρέσει σε xristos-ale3andros, angelface14, 66romanou και 11 σε άλλους.
  8. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Σε γενικες γραμμες φαινεται λιγο μπερδεμενο..:sleepy:κατι ψιλοθυμαμαι κι εγω απο αναλογα παλια δρωμενα , αλλα και παλι ειναι σπαζοκεφαλια:p μεχρι να το καταλαβεις απολυτα..Θα μπει και η πανσεληνος, εχουμε και τα γεννητουρια..;)Θα ξεχναμε αυτες τις μερες,μεχρι και να φαμε..χαχαχα..Τα κεφαλια μεσα λοιπον :eek:και καλη τυχη σε οσουν το επιχειρησουν..

Αρέσει σε xristos-ale3andros, angelface14, 66romanou και 10 σε άλλους.
  9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα στην αγροτια. Αρκετη μελετη για να καταλαβει καποιος το δρωμενο. Εχουμε και λεμε λοιπον...
    Για καθε ζωακι θα χρειαστουμε:

Σκοτεινη πυγολαμπιδα
    1.700 τρομακτικα λαχανα
    105 ποτηστηρια
    40 μπελαντονες

Γατονεραιδα
    5.300 τρομακτικα λαχανα
    255 ποτηστηρια
    40 μπελαντονα

Λασποτερας
    5.300 τρομακτικα λαχανα
    555 ποτηστηρια
    230 μπελαντονα

Προβατο ζομπι
    5.300 τρομακτικα λαχανα
    795 ποτηστηρια
    330 μπελαντονα

Συνολικα για οποιον θελει να βγαλει και τα 4 χρειαζονται:
    17.600 τρομακτικα λαχανα
    1.710 ποτηστηρια
    640 μπελαντονα

Δεν πρεπει να ξεχναμε και την μπαρα σκοτεινης ενεργειας για να ξυπναμε το ζωακι (90 τεμαχια καθε φορα).
    Διαλεγετε και παιρνετε.
    Εγω θα βγαλω για αρχη το προβατο ζομπι για τη φασολια και μετα οτι βγει.
    Καλη τυχη σε ολους.

Τελευταία επεξεργασία: 13/3/19
    Αρέσει σε Dr.Kelly, angelface14, 66romanou και 27 σε άλλους.
  10. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Ευχαριστουμε πολυ ολα τα παιδια για τις επεξηγησεις του δρωμενου! Θα το ξεκινησω και οπου βγει! Αληθεια, δημητρη22 μπορουμε να ξεκινησουμε κατευθειαν απο το προβατο ζομπι και να παρουμε τη φασολια χωρις να παιξουμε στα αλλα???

Αρέσει σε Jimaras~for~ever!!!, maria22, stef10 και 10 σε άλλους.
  11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ναι, διαλεγεις οποιο ζωο θελεις. Απλα οταν τελειωσεις το πρωτο βημα, πρεπει να το ξυπνησεις με μπαρες η σ.τ. για να συνεχισεις.

Αρέσει σε kolokythopitas, angelface14, 66romanou και 5 σε άλλους.
  12. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Για πρακτικούς λόγους εγω βλέπω πέντε ανεξάρτητα μίνι εβέντ.
    Ενα μίνι εβέντ όπου πρέπει να εκπαιδεύσουμε τα ζώα και τέσσερα μίνι εβέντ όπου παραδίδουμε υλικά για να πάρουμε αναβαθμισμένα διακοσμητικά που δίνουν διάφορα μπόνους.
    Προσωπικά βλέπω να ξεκινάω πρώτα με τα διακοσμητικά.
    Θα τα πάρω ενα ενα με τη σειρά ανάλογα με τα μπόνους (και τη φασολιά) που με ενδιαφέρουν περισσότερο.
    Ταυτόχρονα μπορώ να ξεκινήσω την εκπαίδευση ζώων, στις εκπαιδεύσεις που δεν απαιτούν το φυτό Τρομακτικό λάχανο.
    Αν περισσέψουν φυτά, τότε θα κάνω εκπαιδεύσεις που απαιτούν και Τρομακτικό λάχανο.

Δεν αγχώνομαι που θα φτάσω με την εκπαίδευση γιατί το κάθε βήμα δίνει κάποια μπόνους, π.ε, λιπάσματα, σ.τροφές κλπ. Οτι πάρω επιπλέον θα είναι κέρδος.
    Για εμένα το κύριο εβέντ βρίσκεται στα διακοσμητικά και στη φασολιά.

Αρέσει σε Dr.Kelly, 66romanou, Gulit1 και 9 σε άλλους.
  13. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Καλημερα !!Οσον αφορα τους υπολογισμους θελω να πω οτι σε αλλες χωρες ειναι πιο ευνοουμενοι οσον αφορα το ξυπνημα των ζωων..Στην Αγγλια η τη Γερμανια ας πουμε θελουν 90 φυτα και οχι 200 οπως εμεις..Εγω (οσον αφορα το παιχνιδι παντα) νομιζα οτι οτι ισχυει στη μια χωρα ισχυει και στην αλλη :cry:xD.

Αρέσει σε angelface14, maria071966, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  14. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δεν υπάρχουν ευνοούμενοι ούτε τα δρώμενα είναι διαφορετικά απο χώρα σε χώρα. Τα δρώμενα δοκιμάζονται και κατα την διάρκεια της δοκιμής κάνουμε τις συχνές ερωτήσεις.
    Υπήρχε λοιπόν bug κατα την διάρκεια της φάσης αυτής και μεταφέρθηκε λάθος στις συχνές ερωτήσεις. Η σωστή ποσότητα είναι 90 φυτά και θα έχει διορθωθεί όταν ξεκινήσει το δρώμενο.

15. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Μαλιστα.Θα μου πειτε δεν ειναι και καμια φοβερη ποσοτητα αν δεις συνολικα τον αριθμο του φυτου που χρειαζομαστε.Τουλαχιστον η κριση δεν εχει πιασει τις φαρμες μας ακομα ;).

Αρέσει σε xristos-ale3andros, angelface14, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  16. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

αυτη δεν ειναι τρέλα με τα ζώα .. ειναι τρέλα γενικά χαχα .. όμως θα παίξω γιατί τα δώρα ειναι απίθανα..βεβαια ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο που θα παίξω χαχ αλλά ελπίζω να με φωτίσει ο σγουρομαλης και να μου έρθει έμπνευση.. βέβαια θα ξεκινήσω απο την φασολιά και το πρόβατο ζόμπι,, μιας και μπορούμε να βάλουμε οτι διακοσμητικά θέλουμε.. και μετά θα πιάσω τα άλλα ανατριχιαστικά ζωάκια.. εχω ανατριχιάσει ολόκληρη γιατι ακόμα δεν ξέρω πως θα ξεκινησω χαχαχα αντε καλή φώτιση σε όλους μας
    ευχαριστούμε τα παιδιά που βοηθούν

Αρέσει σε panteleimon87, xristos-ale3andros, angelface14 και 7 σε άλλους.
  17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Παιδια, δεν μπορω να μεταφερω τα ζωα στην ικανοτητα που θελω, τι συμβαινει;

Αρέσει στους GEPPO1 και kolokythopitas.
  18. xristos-ale3andros

Κάντε κλικ πάνω στο ζώο που θέλεις και σύρε το στην ικανότητα που θέλεις με το ποντίκι πατημένο.
    Αν έχεις τις ποσότητες που απαιτούνται, τότε βλέπεις με πράσινα γράμματα τις ποσότητες. Ξεπατάς το ποντίκι, το ζώο κάθεται στην ικανότητα και ξεκινά η εκπαίδευση.
    Αν δεν έχεις τις ποσότητες που απαιτούνται, τότε βλέπεις με κόκκινα γράμματα τις ποσότητες και το ζώο πάει πίσω στη θέση του.

Αρέσει σε 66romanou, Gulit1, GaTe987 και 4 σε άλλους.
  19. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

παιζω απο το tablet και δεν παει.
    ...Καλα εχω φοβερο tablet... εχει και trackpad.. το βρηκα.

Τελευταία επεξεργασία: 13/3/19
  20. xristos-ale3andros

Απο tablet δεν ξέρω πως γίνεται.

Αρέσει στους GEPPO1 και kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.