Συζήτηση για το δρώμενο Ανακυκλωσίτα

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 5/1/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Τελικά ήταν το πιο ανιαρό, βαρετό και χωρίς κανένα ενδιαφέρων δρώμενο. Πέρασε και δεν ακούμπησε που λένε. :sleepy:
    Μάζευα δέντρα κατά κύριο λόγο από τα χωράφια μου. Από φασουλο φλουριά έχω 108 εντάξει χτυπάω ένα κουπόνι αγρ. βοηθών :p

Αρέσει σε nickoikono11, sofiapao76, misirli και 11 σε άλλους.
  2. jimoula

jimoula Γνώστης του φόρουμ

Το πιο βαρετο και φτωχο δρωμενο ολων των εποχων.:(
    πλεον δεν υπαρχει φαντασια, τα φυτα ειναι ιδια με προηγουμενα δρωμενα ,τα δωρα δεν τα λες και super ... μα καλα βαριουνται να σχεδιασουν και φυτα ακομα!! υπαρχει ελλειψη δημιουργικοτητας και σχεδιασμου και αυτο φαινεται πλεον.Δεν ειναι απλα ενα κακο δρωμενο, ειναι πολλα τα κακα δρωμενα των τελευταιο καιρο. και δεν βλεπω ν'αλλαζουν γραμμη και τακτικη, φοβαμαι πως τα δρωμενα απο εδω και περα θα ειναι επαναληψεις παλαιοτερων και θα δινεται εμφαση σε σταβλους και δεντρα, μπουχτησα πια με τα καινουρια καθε μηνα! δεν αγοραζω πλεον ,εχω χασει το λογαριασμο ποια ειναι καινουρια ποια οχι και συνεχιζουν να βαζουν. μου δινουν την αισθηση οτι προσπαθουν να μας διωξουν ,οτι βαρεθηκαν και θελουν να σταματησουν. Ας μας πουν τουλαχιστον τι ακριβως θελουν να ξερουμε κι εμεις τι να κανουμε. καποτε εβγαινε και ο Varun και μας ελεγε τι σκοπευει να κανει. τωρα ουτε αυτο δεν κανει. τοσα δημοψηφισματα τοσες ερωτησεις για τη γνωμη μας, που πηγαν ολα αυτα? στο καλαθι των αχρηστων? γιατι δεν βγαινει καποιος να μας εξηγησει το σκεπτικο τους τελος παντων.Ενας υπευθυνος να μας δωσει μια υπευθυνη απαντηση . συμφωνω με ολους τους συναγροτες και ναι διαμαρτυρομαι κι εγω μαζι τους.

Αρέσει σε Louisa, skareleni, Boy_salonica88 και 16 σε άλλους.
  3. iridaki

iridaki Ειδικός του φόρουμ

γεματη ανακυκλωσιτα 35 μπαταριες 7φασουλοφλουρια.......
    μεγαλο φιασκο
    κριμα τα προιοντα που χαλασα
    αλλες φορες χρησιμοποιουσα καρπους δεντρων και να κατα συρροη ο max ο ανοικτοκαρδος καλε τον θυμαστε εγω δε τον ξεχνω και ποπλυ μου αρεσε

Αρέσει σε Louisa, skareleni, graganta και 10 σε άλλους.
  4. Kodessa

Kodessa Δούκας του φόρουμ

Το μεγάλο μπαμ και Ανακυκλωσιτα
    δύο στα δύο αποτυχημένα ιβεντ το 2017 απο την εταιρεία , για να πετύχεις να δυσαρεστείς με τόση επιτυχία τους πελάτες σου θέλει και κόπο και τρόπο
    ;)

Αρέσει σε nickoikono11, picantinio2012, Louisa και 19 σε άλλους.
  5. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

οτι χειροτερο εχει συμβει ποτε στο φαρμεραμα ηταν αυτο το ιβεντ ελπιζουμε να μην ξαναεπαναληφθει κατι παρομοιο.

Αρέσει σε nickoikono11, zamantzas, kolokythopitas και 14 σε άλλους.
  6. giannissuper

giannissuper Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Εγώ τις πήρα πάντως, αλλά θυσίασα και 1300 σούπερ λιπάσματα. :mad:
    Χάλασαν ακόμη ένα αγαπημένο σε πολλούς δρώμενο.
    Συγχαρητήρια.

Αρέσει σε nickoikono11, sofiapao76, kolokythopitas και 11 σε άλλους.
  7. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

για να θυμίσουμε στον κύριο Varun και την παρέα του τα δώρα της ανακυκλωσίτας το 2013
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Ανακυκλωσίτα.6920/#post-22460
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Μαγικό δένδρο που παίρναμε με αναδυόμενα μπαταρίες και καρπούς δένδρων, τώρα το δίνουν με 500 ''αμπελοφάσουλα''
    τζάμπα πράμα λέμε xD

και του Αυγούστου 2016
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ανακυκλωσίτα-08-2016.18582/

Ας δουν και μόνοι τους τι έχουν καταφέρει, έξι σελίδες με δεκάδες διαμαρτυρίες.
    Ξέρω η συντονιστική ομάδα θα τα μεταφέρει, αλλά μετά από τόση διαμαρτυρία θα έπρεπε να βγει κάποια ανακοίνωση, κάποιος ανώτερος τέλος πάντων να εμφανιστεί. Αλλά όχι, το απόλυτο τίποτα για άλλη μια φορά. Πλήρης αδιαφορία από την εταιρεία.
    Να τους πω λοιπόν το ρητό 'ότι δίνεις παίρνεις'
    Αδιαφορία θα λάβουν και φυγή πολλών παικτών.
    8)

Τελευταία επεξεργασία: 9/1/17
    Αρέσει σε Megas_kokoriko, vickymou, sofiapao76 και 39 σε άλλους.
  8. supermario$

supermario$ Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα,
    Τελικά μάζεψα 252 φασουλοφλουριά θυσιάζοντας πάνω από 20.000 γαρύφαλλα και τριαντάφυλλα γύρω στα 1300 τζαμπολιπάσματα καθώς και γύρω στα 500 πουπουλόδεντρα!!!Τα φλουριά δεν τα αντάλλαξα με κάποιο δώρο ακόμη και τελικά νομίζω ότι το δρώμενο με έβαλε χοντρά μέσα.
    Δεν υπάρχει ούτε ένας παικτης που να είναι ευχαριστημένος για τα 2 τελευταία δρώμενα και νομίζω ότι η εταιρεία πρέπει να πάρει πλέον κάποια επίσημη θέση για το πως σκοπεύει να κινηθεί και στα επόμενα δρώμενα.Είμαι 6 χρόνια παίκτης και το τελευταίο εξάμηνο έχω απογοητευθεί πάρα πολύ με το παιχνίδι...

Αρέσει σε nickoikono11, ADENDRO, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  9. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να ασχοληθώ ....

Αρέσει σε nickoikono11, kolokythopitas, Louisa και 7 σε άλλους.
  10. ΒΗΜΑΣΩΤΑ

ΒΗΜΑΣΩΤΑ Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα!
    Η Ανακυκλωσίτα που προσγειώθηκε στο Φαρμεράμα αυτή τη φορά δεν ήταν το παλιό, γνωστό, αυτόνομο και γενναιόδωρο δρώμενο
    αλλά λειτούργησε σαν εξάρτημα, μηχανή τροφοδοσίας του νεοεισαγώμενου ΜαγαζΌράματος. Έλειπαν τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της: η συχνότητα γεμίσματος της δεξαμενής και η άμεση εμφάνιση του δώρου. Το λίγο χρονικό διάστημα που παρέμεινε, η κατάργηση της συλλογής μπαταριών από συγκομιδές προηγούμενων ημερών και ο χαμηλός ρυθμός εμφάνισής τους δεν άφησαν πολλά περιθώρια, ακόμα και σε όσους διέθεταν αρκετά φυτά και ήθελαν να παίξουν πολλές φορές ενώ η ύπαρξη των ΧΤ στις πιθανές ανταμοιβές ήταν μάλλον απώλεια των πολύτιμων αναδυόμενων. Όσο για τα κερδισμένα φασουλοφλουριά μου, αποτελούν περισσότερο μια δωροεπιταγή με μικρό μόνο αντίκρισμα, που προτιμώ να φυλάξω για αργότερα, περιμένοντας δρώμενα που θα με γεμίσουν ενθουσιασμό και διάθεση να παίξω αξίας 35 Νούμπλασερ.

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, Louisa και 8 σε άλλους.
  11. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα!!! μάζεψα 166 φασουλοφλουριά που προς το παρόν δεν σκέπτομαι να εξαργυρώσω. Αποτίω φόρο τιμής στα πούπουλα παπαγάλου, τριαντάφυλλα και γαρίφαλα που θυσίασα τζάμπα. Κρίμα! έχει μπει φρένο στη φαντασία, στο σχεδιασμό και στη γενναιοδωρία. Στασιμότητα...

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, Louisa και 6 σε άλλους.
  12. ADENDRO

ADENDRO Μαθητευόμενος στο φόρουμ

σε 5 φορες των 90 που επαιξα πηρα.24-30-90-24-24