Συζήτηση για το δρώμενο Ανακυκλωσίτα

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 5/1/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Δεν γραφω και εγω συχνα στο forum ,,αλλα θελω να πω τα συγχαρητηρια μου στην καινουρια εταιρεια.Τα παει πολυ καλα με τις αλλαγες που κανει.Αν ο σκοπος της ειναι να διωξει τους παιχτες που βρισκονται σε μεγαλα επιπεδα,βρισκεται σε καλο δρομο.Ειμαι επιπεδο 99 ,παιζω αρκετα χρονια ,αλλα τωρα τελευταια εχω αρχισει να απογοητευομαι.Το παιχνιδι εχει χασει την "λαμψη του"και εγω τον ενθουσιασμο μου.Αν λοιπον αυτο ειναι το ζητουμενο της εταιρειας πρεπει να τους χειροκροτησω και να τους πω οτι τα πανε πολυ καλα.Να συνεχισουν ετσι...........

Αρέσει σε μαιρη, skareleni, ath και 23 σε άλλους.
  2. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

ελευθερια σημαιει να πετας ψηλα κατα καποιον τροπο μονο που η εταιρεια λιγο λιγο μας κοβει τα φτερα και ετσι με αυτον τον τροπο αναγκαστηκαμε να καθισουμε στα αυγα μας. δεν υπαρχει η χαρα της εικονικης φαντασιας που ζουσαμε πριν απο αυτες της αλλαγες χαθηκε αυτου του ειδους η μαγεια.

Αρέσει σε zamantzas, μαιρη, skareleni και 10 σε άλλους.
  3. verybadfarmer

verybadfarmer Ενεργός συντάκτης

....καλή χρονιά!!!...τι δρώμενο κ αυτό....παίζεις κ δεν ξέρεις γιατί,βγαίνουν φλουριά κ που κ που π.ε.το δρώμενο σχεδόν τελειώνει κ δεν εχω κερδίσει τίποτε,με τα φλουριά που έχω συλλέξει είναι όλα αδιάφορα......μπράβο μπράβο,πολύ διασκεδαστικά γεμάτα φαντασία,τα τελευταία δρώμενα μας γεμίσανε δώρα -.-:(o_O

Αρέσει σε nana, Nantia123, supermario$ και 23 σε άλλους.
  4. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Δεν ήθελα να γράψω κάτι πριν δοκιμάσω, αφού δοκίμασα αποφάσισα να γράψω αλλά με πρόλαβε ο/η verybadfarmer. Στην κυριολεξία παίζω το δρώμενο και δεν ξέρω γιατί παίζω, σε τέτοιο βαθμό αδιαφορίας και βαρεμάρας που οδηγήθηκα να δοκιμάσω ένα νέο παιχνίδι και αυτό νομίζω ότι είναι πολύ ανησυχητικό για την εταιρεία, όταν ο πελάτης αρχίζει να κοιτάζει και αλλού... (μας) οδηγείται προς την έξοδο!

Τελευταία επεξεργασία: 8/1/17
    Αρέσει σε nana, Nantia123, supermario$ και 25 σε άλλους.
  5. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, θα συμφωνήσω απόλυτα με τους δυο συναγρότες μου verybadfarmer & flyla78
    Το καλό μάρκετινγκ λένε, φαίνεται, ειδικά οταν πρόκειται για πωλήσεις. Αγαπητοί μου φίλοι εκει στην εταιρία, να σας ενημερώσω, οτι το δικό σας μάρκετινγκ είναι λίγο οτι ναναι... Δηλαδή οι πελάτες όταν βαρεθούν, φεύγουν και ΔΕΝ ξαναγυρίζουν. Μη το φτάσετε εκει, εσείς θα χάσετε, και να ξέρετε οτι οι Έλληνες παίκτες είναι και λιγο ξεροκέφαλοι [μαζί κι εγω] και οταν βαρεθούν, τρεχάτε να τους μαζέψετε..
    Εύχομαι Τέτοιο χαζό δρώμενο να μη ξαναδούμε. Διότι οι ευκαιρίες δίνονται, μια, δυο, άντε τρεις, στην τέταρτη έχει φύγει το πουλάκι για άλλες πολιτείες.... Πραγματικά είμαι εξοργισμένη με το νεο φασουλοφλουρι (Μα τι φαντασία, πολύ το σκεφτήκατε αυτό;;;; Κι αυτο το εξευτελιστικό δρώμενο>:(

Αρέσει σε sofiapao76, zendaya_13, supermario$ και 26 σε άλλους.
  6. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπερα!!!
    Τι μας εκανε το φασουλοφλουρι??
    Καταβροχθισε και αυτα τα λιγοστα δωρακια που μαζευαμε απο δρωμενο και ας αδειαζαμε την αποθηκη μας.
    Γιατι κακα τα ψεματα και για αυτα τα λιγοστα δινουμε παρα πολλα.
    Πως πρεπει να μαζευουμε το φασουλοφλουρι??
    Οπως παιρνουμε τα αστερακια σε καθε δρωμενο μαζι με τα δωρακια δλδ να ειναι ενα επιπλεον δωρο και οχι να εξαφανισει
    ολα τα αλλα οπως εκανε με την ανακυκλωσιτα
    Ευχομαι στην επομενη εμφανιση της ανακυκλωσιτας να εχει την προηγουμενη μορφη της με ακομα πλουσια δωρα;)

Καλο βραδυ!!:)

Αρέσει σε sofiapao76, supermario$, kolokythopitas και 17 σε άλλους.
  7. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Όπως το είχα μαντέψει. Δύσκολο -ακόμη και με τύχη- να πετύχεις πάνω από 100 ΦΦ σε αυτό το δρώμενο, αν δεν γεμίσεις πολλές φορές τη δεξαμενή. Πέτυχα 94 φασουλοφλιουρά (ΦΦ) μέχρι τώρα...

Αρέσει σε nana, kolokythopitas, μαιρη και 9 σε άλλους.
  8. Bambalines

Bambalines Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ευτυχώς που διάβασα το forum, νόμιζα ότι εγώ είμαι ο χαζός και δεν κατάλαβα καλά πώς παίζεται αυτό το παιχνίδι. Τελικά συμφωνούν όλοι με αυτό που βίωσα - τίποτα δηλαδή - ουφ τώρα ησύχασα. Ήταν απλά ένα χαζό δρώμενο !!!

Αρέσει σε nana, kolokythopitas, μαιρη και 14 σε άλλους.
  9. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Συνήθως όταν γράφω έχω να δω κάτι θετικό στο παιχνίδι και να μου αρέσει.
    Δυστυχώς και εγώ μετά από τόσα χρόνια στο παιχνίδι θα συμφωνήσω με όλους που γράψανε αρνητικά σχόλια για την ανακυκλωσίτα.
    Την περίμενα πως και πως αλλά.....
    Ενώ ξεκίνησα την βαρέθηκα χωρίς να καταλάβω γιατί το κάνω αφού το όφελος ήταν το τίποτα.
    Δεν μου άρεσε καθόλου και αν ξανά βγει και είναι πάλι με τα ίδια χαρακτηριστικά δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ με το συγκεκριμένο event.
    Ελπίζω να δει η εταιρεία πόσοι πολλοί παίκτες είμαστε που δυσαρεστηθήκαμε με τον ερχομό της ανακυκλωσίτας και να μας ευχαριστήσει με κάτι καλύτερο διότι αλλιώς ήταν η προσμονή της και αλλιώς ήταν η κατάληξη της.
    Ας μεταφέρουν οι συντονιστές την δυσαρέσκεια μας προς την εταιρεία. Ευχαριστώ!!!

Αρέσει σε psipsi1978, sofiapao76, nana και 24 σε άλλους.
  10. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

καλημερα ειπα να δοκιμασω εστω μια φορα ετσι ξοδεψα περιπου 7000 γαρυφαλλο και πηρα πε. χτ. και 31 φασουλοφλουρια και μπορω να παρο με αυτα 15 σουπερ λιπασμα δηλαδη ενα απολυτο τυποτα μπορει να σταματησο και να παιζω φαρμεραμα αμα παει ετσι συνεχεια.

Αρέσει σε nana, kolokythopitas, μαιρη και 11 σε άλλους.
  11. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Έχουν ειπωθεί όλα και δεν έχω να προσθέσω κάτι,
    απλά ενώνω την φωνή μου στην γενική διαμαρτυρία.

Αρέσει σε zamantzas, sofiapao76, moira και 33 σε άλλους.
  12. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

απαραδεκτο!!!ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια εγεινε το χειροτερο.

Αρέσει σε moira, LILA413, kolokythopitas και 11 σε άλλους.
  13. *ΜΑΜΑ*

*ΜΑΜΑ* Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα που δε τη βλέπω... :pαλλά "όσο ζω ελπίζω"
    Θα ομολογίσω πως είχα περίπου καταλάβει την μεγάλη επερχόμενη αλλαγή όταν έψαχνα στα άλλα φόρουμ.
    Αν κι έχω μια πλούσια φαντασία ομολογώ πως αυτό με ξεπέρασε κατά πολύ:eek:
    Αυτό δεν είναι "ανακύκλωση" είναι "ανακύκληση"...(φιλοσοφική) θεωρία για την ακμή και παρακμή σε κυκληκή πορεία.
    Και φυσικά προσυπογράφω όλα τα ανωτέρο ποστ!
    >:( >:(>:(>:(Θέλω πίσω το Farmerama που αγάπησααααααααα:mad:

Αρέσει σε moira, GaTe987, green6112 και 27 σε άλλους.
  14. dafro123

dafro123 Ενεργός συντάκτης

Μαπα το καρπουζι....!!!Εδω και καιρο εχει αρχισει να αλλαζει η φιλοσοφια του παιγνιου ομως παντα προς το χειροτερο ,ακομα και σε δρωμενα που κατα γενικη ομολογία ηταν τα καλυτερα εδω και χρονια.(Φωνες βοώντος εν τη ερήμω....!!!μακαρι να εισακουστουν)

Αρέσει σε *mava*, green6112, LILA413 και 14 σε άλλους.
  15. evellin

evellin Μόνιμος στο φόρουμ

ασε..... μου έμειναν 55000 προϊόντα που εχω καταθέσει και δεν εχω μπαταρίες να παιξω! αυτα θα χαθούν! τι γκαντεμιά!!! τελικός απολογισμός 80 φλουρια! σκέφτομαι να τα κρατήσω και οταν συμπληρώσω κι αλλα να τα ξοδέψω... αυτα δεν χάνονται, ετσι?

Αρέσει σε pap100, giannissuper, LILA413 και 7 σε άλλους.
  16. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Eσείς τι δώρο πήρατε απο 3 ημερών ιβέντ, και μάλιστα απο τα πιο γενναιόδωρα ιστορικά; Εγώ ούτε τις 60 σ. τροφές! Δηλ. τίποτα!!!!
    Ε ναι, αυτό ανακυκλωσίτα δεν είναι, και ελπίζω να μην επαναληφθεί. Και το καλύτερο απο όλα είναι αυτό που είπε η Άννα. Τα φασουλοφλουριά να δινονται στα ιβέντ όπως τα αστεράκια, οι π.ε και τα χτ. Συμπληρωματικά και όχι αντικαθιστώντας τα δώρα.

Τελευταία επεξεργασία: 9/1/17
    Αρέσει σε sofiapao76, ath, *mava* και 19 σε άλλους.
  17. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Τέλειωσε το δρώμενο; Τι κρίμα; Πάνω που χάρηκα με τόσα δώρα!!! Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλα τέτοια δρώμενα!!!(αστεία λέω).
    Πήρα αρκετά π.ε και χ.τ και 88 φασουλοφλουριά.:mad::cry::(

Αρέσει σε sofiapao76, ath, *mava* και 14 σε άλλους.
  18. Louisa

Louisa Κόμης

8) Και ο μέρες περάσαν... και η ανακυκλωσίτα τελείωσε... και το τριανταφυλλάκι μας ξοδέψαμε... και το χρόνο μας χάσαμε...και δώρα δεν πήραμε... :oops: καλά εντάξει πήραμε ΠΕ, ΤΠΕ, ΧΤ και κάτι φασουλοφλουριά;;; που δεν δίνουν τίποτα ακόμα:mad: γιατί είναι "λίγα :music: πολύ λίγα" και η απογοήτευση χτύπησε κόκκινο...>:(-.-

Αρέσει σε sofiapao76, moira, pap100 και 19 σε άλλους.
  19. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους. πότε άρχισε πότε τέλειωσε το εβεντ ,ούτε που το κατάλαβα και έκανα προετοιμασία μπας και κερδίσουμε κάτι κάλο σε αυτό το δρώμενο,άλλα άνθρακας ο θησαυρός και μέχρι να γίνει διαμάντι...καταλαβαίνεται πως θα αργήσουμε πολύ, μα πάρα πολύ.ας προστεθεί λοιπόν μια διαμαρτυρία ακόμη .να είστε όλοι καλά.

Αρέσει σε sofiapao76, graganta, pap100 και 15 σε άλλους.
  20. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Αυτό ακριβώς...

Αρέσει σε graganta, pap100, ath και 12 σε άλλους.