Συζήτηση για το δρώμενο Ανακυκλωσίτα

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 5/1/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. silsi60

silsi60 Αρχάριος στο φόρουμ

πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και λυπάμαι που το κανω με τέτοιους λογους!θελω κι εγω να προσθεσω τη φωνη μου,φωνη διαμαρτηριας όπως και των περισσοτερων συναγροτων-συμπαικτών για το event της ανακυκλωσιτσας!απλα απαραδεκτο,δεν θα συμμετεχω και ας είμαι 109 επιπεδο,δεν εχει τιποτα να με δελεασει και μονος σκοπος είναι να μου αδειασει την αποθηκη,κριμα!!!

Αρέσει σε GaTe987, dinaspyro, kolokythopitas και 22 σε άλλους.
  2. loupos10

loupos10 Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Αποφάσισα να γράψω , γιατί η ανακυκλωσίτα ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μου event. όταν είδα τις Σ.Ε. σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να διαλέγει ο καθένας τα δώρα που θέλει. Καθώς άρχισα να παίζω όμως συνειδητοποίησα πόσο μου άρεσε να βλέπω εκείνη τη στιγμή τα δωράκια που κέρδισα , σπάνιους στάβλους , δέντρα ,τον μαξ τον ανοιχτόκαρδο, σούπερ τροφές , π.ε. κτλ. Κάθε πάτημα ήταν και μια "έκπληξη". Νομίζω ότι αυτή ήταν και η ομορφιά αυτού του event. Το τωρινό event μου φαίνεται λίγο ανιαρό , χωρίς ιδιαίτερα δώρα (κάποια είναι και πανάκριβα σε φλουριά) και τελικά δε μου αρέσει να μαζεύω φλουριά!

Αρέσει σε icons1, dinaspyro, monolith2 και 23 σε άλλους.
  3. titanikos1

titanikos1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ααααααααααα τι καινουργιο ειναι παλι αυτο !!!!!!! ΔΕΝ με αρεσε καθολου δυο τρεισ φορες θα παιξω κ μετα δεν ξερω
    αυτα που με ενδιαφερουν σαν πρωτη προτεραιοτητα να κερδισω ειναι το κυβωτιο νυχτας πανσεληνου,το τσαντι καροτο μηλο και το
    μαγικο δεντρο (δεν με ενδιαφερει τι ακριβως δινει οτι να ναι ας ειναι )

4. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Ενεργός συντάκτης

αρχισαν οι εκπτωσεις....αλλα τα φλουρια ειναι πολλα για τα δωρα που δινουν!!!!δεν συμφερει.....χαχχαχα

Αρέσει σε kolokythopitas, LILA413, skareleni και 6 σε άλλους.
  5. pakir29

pakir29 Αρχάριος στο φόρουμ

Κριμα και αυτο το ιβεντ του αλλαξανε τα φωτα λογω της ημερας; αν εξαργυρωσουν τις μπαταριες νουμπλασερ μετα δεν θα μπορουμε και δεν μαζευονται ευκολα αυτη την στιγμη εχω 1068 νουμπλασερ ! α σ χ ο λ ι α σ τ ο - α π α ρ α δ ε κ τ ο μην ξεχασετε το πανυγηρι του ρεντζο και το παρε δωσε καντε κατι και σε αυτο πρεπει να μηδενιστουν οι μαρκες και οι αδειες αντιστοιχα ενα ενα ιβεντ το αποχαιρεταμε καλη χρονια σε ολους

Αρέσει σε icons1, monolith2, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  6. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Ζητωωωωωωωωωωω!!!!!!! Χαλια η ανακυκλωσιτα, δεν επαιξα καθολου κι ουτε σκοπευω, επιφυλασσομαι για το μελλον, ισως με τοσες διαμαρτυριες να βελτιωθει:sleepy:. Το ζητω ειναι για την ανελπιστη συμμετοχη στο φορουμ, παικτων που δεν εχουμε δει ποτε, οπότε <ουδεν κακο, αμιγες καλου>, μπραβο στην εταιρια που εδωσε κινητρο.

Αρέσει σε fenia233, Boy_salonica88, natalia_prod72 και 28 σε άλλους.
  7. chriselin

chriselin Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε!!!
    Σπάνια γράφω στο φόρουμ, θεώρησα ότι τώρα θα πρέπει να το κάνω για να διαμαρτυρηθώ κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες.
    Κρίμα να γίνονται αλλαγές προς το χειρότερο!!!!
    Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι για το τι θα ακολουθήσει μετά....
    Φαντάζομαι λοιπόν πως και τα επόμενα δρώμενα θα έχουν σαν αμοιβή τα φασουλοφλουριά και δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα ότι ίσως αντικαταστήσουν τα δώρα που παίρναμε, όπως έγινε κι εδώ!!!

Αρέσει σε *mava*, GaTe987, kikijimy και 22 σε άλλους.
  8. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

καλημερα παλιοτερα αυτο το ιβεντ μου εδινε χαρα το περιμενα πως και πως αυτη τη φορα στεναχωρια πικρα απογοητευση κ.α.

Αρέσει σε zamantzas, skareleni, dinaspyro και 14 σε άλλους.
  9. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους...
    Θα μπορούσα να πω πολλά λόγια για να εκφράσω την απογοήτευσή μου... Νομίζω όμως ότι αρκεί το γεγονός ότι δεν ασχολήθηκα καθόλου με το δρώμενο.
    Ελπίζω να δούμε κάποιο φως στα επερχόμενα, γιατί υπάρχει πολλή στεναχώρια από παντού...

Αρέσει σε skareleni, GaTe987, dinaspyro και 19 σε άλλους.
  10. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Αυτή τη φορά ήμουν τυχερός. Με πούπουλα παπαγάλου, τριαντάφυλλο και αστρολούλουδο γέμισα τη δεξαμενή και άρχισα με 10-10 μπαταρίες. πήρα μονά και διπλά φασουλοφλουριά και μετά μου άρχισε να μου δίνει ΠΕ. Πήγα στις 25 μπαταρίες και πέτυχα αμέσως τα 12
    φασουλοφλουρι. Πήγα στις 30 μπαταρίες και με τη 2η μου έδωσε και τα 28 φασουλοφλουρια.
    Επέστρεψα στις 10 μπαταρίες και με την 3η (10 συνολικά περίπου) προσπάθεια πήρα και τα 4 φασουλοφλουριά.
    Ξόδεψα το 1/3 της δεξαμενής -αξία 330.000- και απέμειναν 770.000. Έχοντας πάρει τα "μία φορά" ηρέμησα και θα συνεχίσω με τις 35 μπαταρίες. Αυτό που περιγράφω είναι απλώς αυτό που έγινε και δεν είναι μέθοδος...
    Σας εύχομα Χρόνια Πολλά και βελτίωση του φαρμεράματος με ιδέες που αρέσουν στους παίκτες. Η εταιρία θα πρέπει να καταλάβει ότι το πιο σημαντικό της κεφάλαιο είναι οι παίχτες και μετά το παιχνίδι.

Αρέσει σε soyla74, giannissuper, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  11. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Μια απο τα ίδια. Η ιδέα με το μαγαζόραμα και τα φλουριά δεν είναι κακή, αλλά να έβγαιναν τα φλουριά πιο εύκολα, και τα δώρα να ήταν πιο φτηνά, και πιο ελκυστικά. Δηλ. εκτός απο τα αναλώσιμα, να είχε και διακοσμητικά, μυστηρ. δέντρα, σταύλους, κ.λ.π. Αν είχε και κανα φιορινόδεντρο και τζαμπόδεντρα, υπέροχα. Και η ανακυκλωσίτα, ας έδινε μόνο φλουριά, ή έστω που και που π.ε και χ.τ., και όχι το αντίθετο. Γιατί τώρα είναι σα να μην παίρνουμε τίποτα για τα πανάκριβα φυτά που δίνουμε.

Τελευταία επεξεργασία: 8/1/17
    Αρέσει σε sofiapao76, lazaros_23, GaTe987 και 15 σε άλλους.
  12. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλημέρα!:)

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην εταιρεία και στο παιχνίδι τόσο για το δρώμενο της Ανακυκλωσίτας όσο και το το προηγούμενο (Το μεγάλο μπαμ.) που έτρεχε μέσα στις γιορτές. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί μου έδωσαν κίνητρο να μην ασχοληθώ σχεδόν καθόλου με το παιχνίδι αυτές τις γιορτινές μέρες και να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, με συγγενείς και φίλους που ήρθαν από άλλες πόλεις, μακριά από τη άγχος μην τυχών και χάσω κάποιο ωραίο δώρο στο παιχνίδι, γιατί αυτό δεν υπήρχε.

Μην το παρακάνετε όμως και πάει έτσι το 2017.
    Καλή Χρονιά να έχουμε!

Αρέσει σε moira, skareleni, fisherman65 και 32 σε άλλους.
  13. billgab

billgab Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ alexbas. Είχα γύρω στις 700 μπαταρίες φυλαγμένες για την επόμενη φορά και πήγαν άχρηστες... πάντως είναι από τις λίγες φορές που θα διαμαρτυρηθώ κι εγώ για το δρώμενο αυτό. Είναι κάποια events που τα περιμένουμε και δεν είναι σωστό να αλλάζουν προς το χειρότερο....

Αρέσει σε skareleni, nana, pap100 και 9 σε άλλους.
  14. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Καλημερα ..Δεν εχω δει ποτε ξανα συζητηση για δρωμενο χωρις ουτε ενα θετικο σχολιο...o_O.Φυσικα και δεν εχω να συμπληρωσω τιποτα αφου η ποικιλια αρνητικων σχολιων με εχει καλυψει.Κριμα γιατι το περιμενα πως και πως:(.

Αρκετα ευστοχο σχολιο:).

Αρέσει σε skareleni, nana, graganta και 9 σε άλλους.
  15. kikijimy

kikijimy Ενεργός συντάκτης

>:(Αχ!, Αχ!, Αχ!!!! , αυτη τη φορα , δεν ξερω απο που να πιασω, και που να τελειωσω, να πω καλημερα, και καλη Κυριακη , αν και πιστευω πως καλες μερες για το φαρμεραμα δεν θα υπαρξουν πια!! ετσι οπως το πανε!! Δρωμενο ανακυκλωσιτα?! ετσι οπως το καταντησαν (γιατι για καταντημα μονο μπορουμε πια να μιλαμε), να το χαιρονται ! Δεν μενει τιποτα αλλο παρα να του αλλαξουν και ονομα ! για να μην θυμιζει σε τιποτα πια την ανακυκλωσιτα που ξεραμε!! Θελουν να αλλαξουν το τροπο που θα περνουμε τα δωρα?! Ας αποφασισουν!! με μαγαζακι και νομισματα!? ή απευθειας απο την δεξαμενη?! και να φορτονομαστε ΧΤ ,ΠΕ ,ΤΠΕ και να θελουμε να μαζεψουμε και νομισματα για καποια δωρα!! και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο?! Δεν γινεται!! θελουν να παρουν χωρις να δωσουν?! αποκλειεται να συμβει αυτο!! Σχεδον εναμιση χρονο τωρα μας εχουν πνιξει στα δρωμενα με τα αστερονομισματα ,δε πιστευω να τα ξεχασε κανεις?! Τωρα ξαφνικα του αλλαζουν ονομα και χρωμα (αστερονομισματα=φασουλοφλουρια ,ασημι=μπρονζε),κρατανε και την καρτα με με τα δωρα, της δινουν μονιμη θεση στην αριστερη μπαρα, αλλα την κανουν και μαγαζοραμα!!!(μαγαζι του τρομου) σαν εφιαλτης εμενα μου μοιαζει, πιο πολυ, παρα με οραμα!! με τρεις σελιδες-πινακες- κατηγοριες δωρων !!! παρακαλω!!! το δε αντιτιμο, υπερβολικα μεγαλο, για αυτα που αξιζουν τον κοπο , απιαστο ονειρο δηλαδη, εκτος αν βαλεις βαθεια το χερι στην τσεπη και ξοδεψεις πραγματικα ευρω!! πραγματικα αναρωτιεμαι συχνα τελευταια, ισως να θελουν να το κανουν ενα κλειστο κλαμπ, μονο για οσους ειναι διατεθειμενοι να πληρωνουν με πραγματικο χρημα!!Ε ! δεν τους μενει παρα να βγαλουν απο την αρχικη σελιδα εγγραφης το παιξε δωρεαν και να κανουν και μια επισημη ανακοινωση στο φορουμ ετσι ωστε να ξερουμε κι εμεις τι θα κανουμε μαζι τους!!! ας αποφασισουν επιτελους τι θελουν !! ξερουν!!?? αυτη τη εικονα δινει το παιχνιδι, τελευταια παντως, πως δεν ξερει που βαδιζει, με ολα αυτα τα (αστοχα ,τις πιο πολλες φορες) πειραματα- δοκιμες- αλλαγες που κανουν συνεχεια, εχω αρχισει να αισθανομαι πειραματοζωο , αλλα περιμενω να δω που θα το φτασουν !! θα το καταστρεψουν τελικα το φαρμεραμα ή θα τους τη γλιτωσει!?!?8)

Αρέσει σε skareleni, mini88_, nana και 14 σε άλλους.
  16. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

τα περισσοτερα σχολια ειναι βαθυστοχαστα πρεπει να βαλουν σε σκεψη τους υπευθυνους αυτου του αποτυχημενου ιβεντ και να διορθωσουν καπως τα πραγματα εξαλου ανθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε κανενας δεν ειναι τελειος.

Αρέσει σε zamantzas, skareleni, nana και 12 σε άλλους.
  17. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

xDxD πολύ καλή σκέψη φίλε Λάζαρε..;) Το ίδιο ακριβώς Ευχαριστώ να στείλω με την σειρά μου στην ομάδα του farmerama ... που....
    μας άφησε χρόνο για την Αληθινή μας Ζωή !!!:music: χωρίς κανένα άγχος για την εικονική :p

Παίζω την ανακυκλωσίτα, αν και δεν μου αρέσει καθόλου η αλλαγή όπως και στους περισσότερους συναγρότες μας,
    μαζεύω, όσα, φασουλοφλουριά... για το μέλλον...(ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει -.-).
    Και επειδή το Μαγαζόραμα είναι πλέον κομμάτι του αγαπημένου μας παιχνιδιού, συμφωνώ με την φίλη Δήμητρα ;):

Ελπίζω σε καλύτερα ιβεντ !!! Καλημέρααα.....

Αρέσει σε skareleni, GaTe987, Gulit1 και 14 σε άλλους.
  18. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρα κι από εμένα. Ήρθα να ενώσω κι εγώ τη φωνή μου με τους προλαλήσαντες και να πω τα εξής:
    -Η ιδέα με τα φλουριά και το μαγαζόραμα μου αρέσει ΑΛΛΑ τα φλουριά είναι ακριβοθώρητα και πανάκριβα.
    -Η ανταλλακτική τους αξία είναι μικρή αναλογικά με το κόστος τους
    -Πού μέσα σε όλη αυτή τη συναλλαγή, βρίσκεται η χαρά του παιχνιδιού, το στοιχείο της έκπληξης, κάποιο όμορφο γραφικό ίσως;;;;
    -Ένα ακόμα όμορφο, γενναιόδωρο δρώμενο (ακόμα και για εμένα που είμαι γκαντεμόσαυρος) χάλασε...
    Τα δρώμενα είναι πλέον πολύπλοκα, αγχωτικά, σίγουρα όχι κατάλληλα για μικρά παιδιά. Πως θα μπουν και θα κρατηθούν οι νέοι παίκτες στο παιχνίδι αφού ακόμα και οι παλιοί είναι δυσαρεστημένοι και δυσκολεύονται; Εγώ παίζω μόλις 2 χρόνια και το τελευταίο έτος φύγανε πολλοί παλιοί παίκτες που ξέρω ενώ άλλοι κρατιούνται με νύχια και δόντια... Χρειάζονται δραστικές αλλαγές ...προς την σωστή κατεύθυνση αυτή τη φορά...

Αρέσει σε mmixail, skareleni, smacsyl και 16 σε άλλους.
  19. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα τα ματάκια είδαν τα εξής ιβέντ:
    1) Πάνω από την καμπούρα ... στοίχιζε ανάλογα με το πότε θα το ολοκλήρωνες από 75 εκατομμύρια ΧΤ (σε περίπτωση που προτιμούσες να πουλήσεις αντί να παραδώσεις) έως αρκετά πάνω από 100 και έδινε αντί για γραμμή φασολιάς ένα και μόνο έπαθλο 1Χ1 ... δεν ακούστηκαν και πολλές διαμαρτυρίες ... αντέχουν στη δίαιτα σου λέει
    2) Το μεγάλο μπάμ ... πάλι ένα και μόνο έπαθλο 1Χ1 ... διαμαρτυρίες δεν υπήρχαν ...
    3) και φαρμακερό αυτό το ιβέντ όπου το κόστος του δεν είναι και τόσο μεγάλο ειδικά για κάποιον που ενδιαφέρεται για ΠΕ και ΤΠΕ (καλά σε σχέση με το πάνω από την καμπούρα είναι τζάμπα πράμα) αλλά κύριοι ξεχάσατε έστω και το ένα και μοναδικό έπαθλο 1Χ1 ... διότι αν υπήρχαν έπαθλα και φασολιά κανείς δεν θα καθόταν να κάνει κοστολογική ανάλυση στα δωράκια του δρώμενου, τι περιμένατε δηλαδή?

Θα κλείσω λέγοντας πως αν είναι οι αλλαγές σας να είναι σε αυτόν τον δρόμο θα ήταν καλύτερο να σταματήσετε να αλλάζετε το παραμικρό ... και ειδικά το ιβέντ της Βασίλισσας του καρναβαλιού ... το θέλουμε ολόιδιο με πέρυσι :p.

Αρέσει σε elenι_, skareleni, smacsyl και 22 σε άλλους.
  20. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Συμφωνώ με το τελευταίο. Όσο για τις διαμαρτυρίες, ακούγονται πάρα πολλές τον τελευταίο καιρό, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Έχουμε βαρεθεί να ασχολούμαστε και με το φόρουμ και με το παιχνίδι γενικά. Εγώ προσωπικά μπαίνω όλο και λιγότερο και βιαστικά. Η διαφορά με τα προηγούμενα ιβέντ που ανάφερες, είναι ότι εκείνα ήταν μεμονομένα ιβέντ και ελπίζουμε να μην επαναληφθούν. Η ανακυκλωσίτα είναι επαναλαμβανώμενο και το μαγαζόραμα ήρθε για να μείνει, οπότε ας βελτιωθεί.

Αρέσει σε skareleni, smacsyl, *mava* και 14 σε άλλους.