Συζήτηση για το δρώμενο Ανακυκλωσίτα

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 5/1/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

αυτό το φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι το παραπήραν κυριολεκτικά. Χάλασαν που χάλασαν την ανακυκλωσίτα, τουλάχιστον τις τελευταίες κατηγορίες με τα πολλά φασουλοφλουριά ας τις άφηναν ελεύθερες να έχουμε κάποια ελπίδα να πάρουμε κάτι καλο πριν το καλοκαίρι !!!

Τελευταία επεξεργασία: 6/1/17
    Αρέσει σε nickoikono11, dinaspyro, Louisa και 10 σε άλλους.
  2. Nnikostarss

Nnikostarss Ανερχόμενος συντάκτης

εγώ παιδιά έπαιξα πόσες φορές με 10 μπαταρίες, έδωσα και 7,000 τριαντάφυλλα και ανταμοιβές μόνο Π.Ε. και ΧΤ :(:cry:

Αρέσει σε giannissuper, graganta, skareleni και 6 σε άλλους.
  3. toylaaaaa

toylaaaaa Έμπειρος

γεια σας κ χρονια πολλα ... γραφω απλα για να εκφρασω την απογοητευση μου .. την δυσαρεσκια μου .. τον θυμο μου ... κ ολα τα δυσαρεστα συναισθηματα που μου προκαλεσε αυτη η αλλαγη της ανακυκλωσιτας ! κριμα ! τπτ αλλο!:(

Αρέσει σε nickoikono11, dinaspyro, Louisa και 22 σε άλλους.
  4. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!
    Νομίζω πως η λέξη απογοήτευση ωχριά σε ότι θέλω να εκφράσω! :(
    Έπαιξα μόνο μια φορά ...έτσι επειδή θέλω να παίρνω μέρος στα δρώμενα.Τέρμα όμως! Τα δώρα είναι καλά αλλά αν δεις το "κόστος".....:( Πολύ ακριβά βρε παιδί μου. :( Προτιμώ να γεμίσω τις εκτάσεις μου ζωάκια για να είμαι έτοιμη για το επόμενο δρώμενο.
    Καλή μας συνέχεια και φτάνει πια με την ...αφαίμαξη των φαρμών μας σας παρακαλούμε!!!

Αρέσει σε nickoikono11, dinaspyro, Louisa και 19 σε άλλους.
  5. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Εγώ από αυτά που πρέπει να ανακυκλώσεις... τα χρειάζομαι πραγματικά όλα. Και φοβάμαι ότι άμα μου τύχουν χορτοτάληρα θα σπάσω και καμία οθόνη από τα νεύρα μου ... οπότε καλό κουράγιο σε αυτούς που ανακυκλώνουν... (μάπα το καρπούζι).

Χρόνια Πολλά και καλή φώτιση !!!

Αρέσει σε nickoikono11, Louisa, giannissuper και 11 σε άλλους.
  6. monolith2

monolith2 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους, επειδή απογοητεύτηκα από το δρώμενο είναι η πρώτη φορά που δεν θα ασχοληθώ. :((παρακαλώ όλους τους γείτονες-φίλους να μην μου στέλνουν μπαταρίες, ας τις προσφέρουν σε άλλους συμπαίκτες τους).

Αρέσει σε dinaspyro, Louisa, giannissuper και 18 σε άλλους.
  7. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας και καλή χρονιά! Χρόνια πολλά και σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα! Η απογοήτευσή μου μεγάλη... Την περίμενα πως και πως την ανακυκλωσίτα! Θα παίξω κι εγώ μια φορά, αλλά η απουσία των καρπών στην παράδοση, δεν νομίζω πως είναι για να διευκολύνουν τους καινούριους παίκτες! Γι` αυτό το σκοπό, υπάρχει το φυτό του δρώμενου. Καλή συνέχεια σε όλους!

Τελευταία επεξεργασία: 6/1/17
    Αρέσει σε nickoikono11, dinaspyro, giannissuper και 7 σε άλλους.
  8. jimixatz

jimixatz Αναλυτής του παιχνιδιού

Ειπα να εμφανιστω και εγω μετα απο τοσα δρωμενα>:(...Την κατεστρεψαν:mad:!Επαιξα 4 φορες με 35 μπαταριες μια ετυχα τα 28 φλουρια και μια τα 7 τις αλλες απλους ποντους!Με τετοιους ρυθμους οχι 50:p...ουτε τις 5 μπανανεςxD δεν προκειται να καταφερω να αγορασω..Εκτος και εαν πλεον ολα τα δρωμενα δινουν φλουρια αντι δωρα...Που σε αυτην την περιπτωση θα με αναγκασουν να απεχω απο ολα8)...Δεν γινεται να παραδιδουν το παιχνιδι στην τυχη..Επαιζα τα δρωμενα γιατι ηξερα οτι εαν τα τελειωσω θα εχω αυτο και αυτο..Τωρα θα παιζω για κατι φλουρακια...μνησθητι μου κυριε και θαυμαστα τα εργα σου!!!! αυτο μονο...:cry:

Πονταρουν την υπομονη μας.. ενω εμεις πονταρουμε τα χρηματα μας...Απαιτω ριζικες αλλαγες!8)

Αρέσει σε dinaspyro, monolith2, Louisa και 16 σε άλλους.
  9. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Μια από τα ιδια κι εγω μονο χορτοταληρα και π.ε ελεος πια τι τα κανατε όλα ετσι χαλια τα ιβεντ για να μας διωξετε? η να μας αναγκασετε να πληρωσουμε πολλα χρηματα? ε δεν υπαρχουν πια πρεπει να το καταλαβει η εταιρια :mad::mad:

Αρέσει σε nickoikono11, dinaspyro, Louisa και 10 σε άλλους.
  10. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Ούτε ένα τριαντάφυλλο δεν πρόκειται να δώσω.Είμαι 99 επίπεδο και πρώτη φορά ούτε που θα κοιτάξω το δρώμενο.

Αρέσει σε dinaspyro, giannissuper, graganta και 8 σε άλλους.
  11. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Επαιξα μια φορα με 35 και 5 φορες με 10 και πηρα μονο πε/τπε Ελεος

Αρέσει στους skareleni, jimixatz και thena.
  12. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

εκανα το λαθος να παιξω...χαλασα τοσα για να παρω μονο πε;;; τελος για μενα....:mad:

Αρέσει σε giannissuper, graganta, skareleni και 2 σε άλλους.
  13. tzino00la3

tzino00la3 Αρχάριος στο φόρουμ

Aυτο ξεπερνα καθε φαντασια οι μπαταριες ερχονται με το σταγονομετρο
    και μολις τις μαζεψεις να δωσεις και ενα σωρο φυτα για να παρεις το απολυτο τιποτα ελεος ημαρτον>:(

Αρέσει σε giannissuper, graganta, skareleni και 5 σε άλλους.
  14. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

προφανως ο αγιασμος των υδατων δεν εφτασε στην ΒΒ οποτε ο σωσων εαυτο σωθητω και η Παναγια μαζι μας.πουντο πουντο το φλουρακι ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις.ασυναρτησιες γραφω αλλα οπως καταλαβενεται εχω παθει σοκ

Αρέσει σε dinaspyro, Louisa, giannissuper και 8 σε άλλους.
  15. mini88_

mini88_ Ανερχόμενος συντάκτης

Μηπως,λεω μηπως ,το Μεγαλο Μπαμ
    ηταν για την Ανακυκλωσιτα που διαλυθηκε?
    αλλιως δεν εξηγειται.

Αρέσει σε dinaspyro, Louisa, giannissuper και 8 σε άλλους.
  16. rodaggelos70

rodaggelos70 Ανερχόμενος

Αυτο δεν ειναι ανακυκλωση......ξεπουπουλιασμα ειναι.....και ευτυχως που μαζευω πουπουλα παπαγαλου και με σωνουν o_O

Αρέσει σε .eugenaki., Louisa, giannissuper και 8 σε άλλους.
  17. maroula

maroula Επίτροπος του φόρουμ

Με τις υγειες μας και του χρονου βρεε!!! Οχι οχι οχι, δεν παιζω, ειναι κοροϊδία μεγαλη, και χωρις καρπους :-0 που ακουστηκε?
    Παει κι αυτο, αιντε να δουμε ποσα θα ξεχασουμε ακομη.?????? Χρονια πολλα σε ολους, με υγεια παιδια.

Αρέσει σε dinaspyro, Louisa, giannissuper και 18 σε άλλους.
  18. paulos1.turbo

paulos1.turbo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα,υπαρχουν και χειροτερα.

Αρέσει στους giannissuper, skareleni και kikijimy.
  19. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

εγω παντος χειροτερα δεν εχω δει απο το 2010 μεχρι σημερα.

Αρέσει στους zamantzas, skareleni και kikijimy.
  20. evellin

evellin Επαγγελματίας του φόρουμ

μια απο τα ιδια και για μενα! οσες φορες επαιξα μονο π.ε. και τ.π.ε. πηρα...... δεν ξερω αν αξιζει να το συνεχισω

Αρέσει στους giannissuper και skareleni.