Συζήτηση για το δρώμενο Ανακυκλωσίτα

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 5/1/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας, για το δρώμενο
    Ανακυκλωσίτα

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ανακυκλωσίτα-2017.19803/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ανακυκλωσίτα.19797/#post-138394
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

2. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

εκτος απο τα φασουλοφλουρια που ειναι τα αλλα δωρα ?αντε να δουμε και ποσο ευκολα θα ερχονται και αυτα τα ερμα. υπομονη μεχρι την εναρξη του ιβεντ να δω συχνοτητα εμφανισης φασουλοφλουριων και γκρινιαζω μετα

Αρέσει στους skareleni, ESABA, vagelis1968 και σε ακόμα ένα άτομο.
  3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Τα φασουλοφλουριά ΔΕΝ θα είναι αναδυόμενα του δρώμενου. Για δες καλύτερα τις Σ.Ε.

Αρέσει σε sofiapao76, ESABA, vagelis1968 και 3 σε άλλους.
  4. afro1231

afro1231 Μόνιμος στο φόρουμ

Για να καταλάβεις πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα φασουλοφλουριά που θα μαζέψεις πρέπει να διαβάσεις και τις Σ.Ε. του "μαγαζόραμα"

5. kaloydis

kaloydis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

αυτό που έχω να πω είναι το χάλασαν αυτό το event δεν με συμφέρει να ασχοληθώ

Αρέσει στους nana, skareleni, freaky658 και σε ακόμα ένα άτομο.
  6. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

το ξερω οτι δεν ειναι αναδυομενα ειναι αμοιβες απο την ανακυκλωσιτα το ερωτημα μου ειναι ποσο συχνα θα τα περνω ως ανταμοιβη και δεν θα περνω μονο πε και τπε

Αρέσει στους skareleni, kikijimy και ESABA.
  7. everme

everme Ενεργός συντάκτης

η ιδεα μου ειναι, ή δεν αξιζει να παιξεις με λιγοτερες απο 35 μπαταριες?? -.-

Αρέσει σε nana, rodaggelos70, skareleni και 2 σε άλλους.
  8. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Δυστυχώς πάει και η ανακυκλωσίτα !!!

- Μέχρι τώρα, 2-3 μέρες πριν την έναρξη του event απο όλες τις συγκομιδές παίρναμε μπαταρίες, το έκοψαν και αυτό και τώρα το δρώμενο κρατάει 3 μέρες μετά βίας.
    - Τα δώρα που δίνουν σε σχέση με αυτά της παλιάς ανακυκλωσίτας, το λιγότερο που χαρακτηρίζονται είναι ως ευτελή, εκτός αν νομίζουν κάποιοι οτι το μαγικό δέντρο (που θέλει και 500 φλουριά) κάνει την διαφορά.
    - Γιατί θα πρέπει να με αναγκάζουν οι αρμόδιοι να κάνω επιπλέον κινήσεις για να κερδίσω κάποια δώρα του event (να κερδίσω φλουριά τα οποία θα πρέπει να πάω στο μαγαζι να τα εξαργυρώσω), ενώ μέχρι τώρα με ένα κλίκ κέρδιζα τα υπέροχα δώρα του event.
    - Τα δώρα πλέον περιορίζονται σε μεγάλο ποσοστό στο να κερδίζω φλουριά και τπτ άλλο.

Ενα απο τα καλύτερα εναπομείναντα event , ανήκει στην Ιστορία και αυτό. Το μόνο που τους έχει απομείνει να κάνουν είναι και προκειμένου να βγάλουν και άλλα ευρώ είναι να κερδίζουμε τις μπαταρίες νούμπλασερ με εκτροφές !!

Αρέσει σε aposperitis1, nickoikono11, xaris68 και 34 σε άλλους.
  9. Paradisenia

Paradisenia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Γεια σας και καλη χρονια. Μαλλον δεν προσεξε κανεις πως για γεμισει η δεξαμενη θελει 1.000.000 αξια χορτοταλιρων σε φυτα, ζωα ή προιοντα, ουτε καν καρπους δεντρων. Ενδεικτικα αντιστοιχει σε 9523 κρεμμυδια!!!! Και εις αλλα με υγεια!

Αρέσει σε dinaspyro, chriselin, graganta και 13 σε άλλους.
  10. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα σ ολους....
    μπραβο φιλε κουρσαρε δινε ιδεες >:(>:(>:( αλλα απο την αλλη μπορει να μας βοηθησει να καταπνιξουμε κ την τελευταια ικμαδα ορεξης που μας εχει μεινει για το παιχνιδι κ να μας οδηγησει σε μια συντομη κ μεγαλοπρεπη εξοδο (ολεεεε):D:D:D
    οσο για το δρωμενο απλα μετατρεπεται σε μια νεα πανσεληνο και εξηγω .... θα ερχεται τακτικα, οπως κ η πανσεληνος, και αντι γι αποστολες θα κυνηγαμε τα δωρα...

η αποψη μου κ αυτο που θα κανω ειναι αρχικα θα παιζω στις 2 μικρες κατηγοριες μεχρι να παρω το μεγαλο δωρο (αυτο με τα πολλα, δε θυμαμαι ακριβως ποσα, φλουρια) και κατοπιν μονο στη μεγαλη κατηγορια αλλα τελικα εχει να κανει κ με τις δυνατοτητες που εχει καθε φαρμα, ποοσο δυνατη αποθηξη εχει κ ποσες μπατταριες θα μαζεψει...

τελικο συμπερασμα... μαλλον κακη εντυπωση προκαλλει αρχικα αλλα θα δουμε σε βαθος χρονου...
    και τελος μια αποψη προσωπικη που την καταθετω εδω και ας την αξιολογησει καθενας οπως νομιζει... θα κρατησω τα φλουρια να παρω πρωτα τα μεγαλα δωρα (πχ μπανανες και αστερια)κι οτι μεινει θ ασχοληθω με τα αλλα με πρωτη επιλογη τις σ.τρ.
    ευχαριστω κ καλη σας συνεχεια...
    υ.γ. φιλε κουρσαρε η αναφορα μου στην αναρτηση σου γινεται απλα με χιουμοριστικη διαθεση χωρις επιθυμια γι αντιπαραθεση....

Αρέσει σε xaris68, supermario$, everme και 7 σε άλλους.
  11. cango1

cango1 Αρχάριος στο φόρουμ

απλα.. δεν παιζω:D

Αρέσει σε xaxare70, dinaspyro, giannissuper και 12 σε άλλους.
  12. alexbas

καλησπερα φιλη αυτο που το λες για κακο μαλλον καλο ειναι μας γλιτωνει μερικα κλικ... διαβασε λιγο πιο καλα τις σ.ε. γιατι μαλλον δεν εχεις καταλαβει καλα...
    θα προσπαθησω να στο πω κ εγω, δεν σε απασχολει να γεμισεις τη δεξαμενη μπορεις ν βαλλεις μονο την απαιτουμενη αξια προιοντων (φυτα προιοντα ζωα) για οσες φορες θελεις να παιξεις π.χ. 10000 για μια φορα στη μικρη κατηγορια...
    οσον αφορα την απουσια καρπων αν δεν ειναι λαθος στις σ.ε. τοτε απλα δεν εχω λογια... κ μαλλον δεν εχω ουτε λογο που γραφω εδω γιατι απλα δεν θα συμμετεχω...
    ελπιζω να βοηθησα....

Αρέσει στους LILA413 και skareleni.
  13. Paradisenia

Paradisenia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εγω μια χαρα διαβασα τις συχνες αλλα μου φαινεται πως εσυ δεν τις διαβασες καλα πολυ απλα γιατι δεν μπορεις να δωσεις καρπους δεντρων. Αυτο που θελω να πω ειναι πως τα μικρα επιπεδα δεν εχουν τοσες μεγαλες ποσοτητες φυτων, ουτε ζωων για να γεμισουν εστω μια φορα την δεξαμενη για να πεις οτι θα μαζεψεις ενα σεβαστο ποσο απο φλουρια

Αρέσει στους moira και skareleni.
  14. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Αποτυχημένη αλλαγή κατ' εμέ!
    Αφού αποφάσισαν να εισάγουν το κατάστημα, το οποίο θα αντικαταστήσει απ' ότι κατάλαβα όλα τα μαγαζιά που κέρδιζες κέρματα και αγόραζες τα δώρα, θα μπορούσαν για το δρώμενο στα ειδικά δώρα να βάλλουν κάποια διακοσμητικά ή μια σειρά φασολιάς.
    Τώρα δεν ξέρω πόσο αξίζει να ασχοληθώ. Ίσως να μαζέψω φασολοφλουριά και μια φορά την εβδομάδα να αγοράζω σούπερ τροφές, το μόνο δώρο που αξίζει. Τα φιορίνια δεν αξίζουν (είναι πολύ ακριβά σε σχέση με τις σούπερ τροφές). Οι μπανάνες είναι πανάκριβες, αν και πολλές. Όποιος τις χρειάζεται ας προσπαθήσει. Το μαγικό δένδρο δεν είναι σοβαρή πρόκληση για μένα (έχω βέβαια 8 8)).
    Κοινώς θα μαζέψω κάποια φασουλοφλουριά και ίσως τα κρατήσω για το μέλλον -ποιός ξέρει τι άλλα δώρα θα μπουν στο μαγαζί;
    Καλή επιτυχία σε όλους!

ΥΓ. Νομίζω ότι οι καρποί περιλαμβάνονται στα φυτά, όπως και στην καρτέλα της λαϊκής. Ρωτήστε όμως τους συντονιστές για διευκρίνιση.

Τελευταία επεξεργασία: 5/1/17
    Αρέσει σε xaris68, dinaspyro, supermario$ και 9 σε άλλους.
  15. alexbas

συμφωνω απολυτα πως χωρις τους καρπους τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα... απλα επεσημανα κ το επαναλαμβανω πως δεν χρειαζεται να γεμισεις πληρως τη δεξαμενη για να παιξεις ... δεν χρειαζεσαι αγαθα αξιας 1.000.000 για να παιξεις το ελαχιστο που χρειαζεται ειναι 10.000.
    οσον αφορα για τα ξιολογα δωρα σαφως προσυπογραφω την αποψη σου για τη δυσκολια που προκυπτει αν τελικα δεν υπαρχουν οι καρποι στις επιλογες μας...ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση
    καλη σας συνεχεια....

16. tzino00la3

tzino00la3 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε ολους
    εγω δεν θα βιαστω να πω ότι είναι κακο το ιβεντ γιατι εχει εκεινες τις 50 χρυσες μπανανες που θα τις πληρωσουμε χρυσες στα αληθεια απ ότι βλεπω γιατι θελουν 1200 φασουλοφλουρια αστειο ποσοxDxD

Αρέσει στους giannissuper, everme, LILA413 και σε ακόμα ένα άτομο.
  17. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά και πάλι.
    Οι πολλοί τυχεροί δεν βλέπω να κερδίζουν πάνω από 100 φλουριά σε αυτό το δρώμενο.
    Οπότε όποιος θέλει αγορές περιορισμένων ή ειδικών θα πρέπει να περιμένει κι άλλο δρώμενο με φασουλοφλουριά...
    Μακάρι να βγω λάθος...

Αρέσει στους giannissuper, moira, LILA413 και σε ακόμα ένα άτομο.
  18. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Χρονια πολλα ευχομαι καλη φωτηση στην εταιρια γιατι το παει μαλλον να κανει λιγους και καλους πελατες και όχι παρα πολλους παιχτες
    και αυτό γιατι παλι ζηταει πολλα και δινει λιγα κριμα γιατι σχεδόν ολοι άλλος λιγο άλλος πολύ δινουμε τα αληθινα μας λεφτα:cry:

Αρέσει σε nickoikono11, Louisa, giannissuper και 8 σε άλλους.
  19. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Και όμως είναι ξεκάθαρο στις Σ.Ε (Κάντε κλικ στο πράσινο + για να παραδώσετε φυτά, ζώα, προϊόντα και σακουλάκι νουμπλόσκονης και Κομμάτια νουμπλονίτη.) οι καρποί δεν συμμετέχουν, απαράδεκτο και αδιανόητο.

«Πείραξαν» και κατάφεραν να χαλάσουν ένα απο τα καλύτερα δρώμενα της ιστορίας του φαρμεράμα. Τι απέμεινε τώρα να καταστρέψουν ? Το «πάρε-δώσε» μάλλον , μόνο αυτό τους έμεινε, για αυτό αργεί άραγε (έχει πάνω απο 4 μήνες να εμφανιστεί) ??

Αρέσει σε nickoikono11, Louisa, graganta και 17 σε άλλους.
  20. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

μάλλον ισχύει αυτό που λένε κάθε πέρσι και καλύτερα και κάθα φέτος και χειρότερα.

Αρέσει σε nickoikono11, giannissuper, graganta και 5 σε άλλους.