Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Αγροτικές δουλειές 101"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 5/6/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν βρίσκουμε καμιά ασάφεια. Οι ΣΕ είναι αναλυτικές, περιγραφικές και με όλες τις λεπτομέρειες του δρώμενου.
    Αν εσύ βρίσκεις κάποια ασάφεια ή κάποιο λάθος , σε παρακαλούμε να μας αναφέρεις ακριβώς σε ποιο σημείο είναι ώστε να το επιμεληθούμε.
    Είναι τελειώς διαφορετικό να πεις οτι διάβασες τις Συχνές ερωτήσεις και δεν τις κατάλαβες για κάποιο δικό σου λόγο.
    Αλλά αν βλέπεις οτι οι ΣΕ δεν είναι κατανοητές σε κάποιο σημείο ή δεν είναι επαρκής, πρέπει να το δικαιολογήσεις ώστε να το διορθώσουμε.

Επίσης μπορείς και εσύ όπως και όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες σου να κάνεις μια αίτηση για συντονίστρια και να βοηθήσεις και εσύ στην ετοιμασία των Συχνών ερωτήσεων ώστε να είναι πιο κατανοητές με βάση την δική σου αντίληψη/εμπειρία.

Αρέσει σε jimisraf1, kolokythopitas, maria_palou και 2 σε άλλους.
  2. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σε όλους!
    Μπορεί να είπα ότι δε βιάζομαι, αλλά...
    Η εκπαίδευση του πετεινού, του λαγού και του ποντικού ολοκληρώθηκε, η φασολιά συμπληρώθηκε και πήρα τον λαγό σκιέρ που δίνει ο λαγός στο 4ο επίπεδο.
    Μου μένουν μόνο 270 αναδυόμενα (που θα τα πάρω το βράδυ, με τη συγκομιδή μακρόχρονων φυτών -χρυσάνθεμο) για να ολοκληρωθεί και η εκπαίδευση του σκίουρου και να πάρω το -πολύ καλό- επιπλέον διακοσμητικό!
    Από κει και πέρα δεν αξίζει να παιδευτεί κάποιος για να εκπαιδεύσει περαιτέρο τα ζώα, μια και θα πάρει μόνο της μικρές αμοιβές που δίνει το ξύπνημα του κάθε ζώου.
    Καλή επιτυχία σε όλους όσοι προσπαθούν!

Αρέσει σε Gulit1, nota.dim1802, -lousi-leon2001 και 14 σε άλλους.
  3. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπερα..
    Το ιβεντ ηταν για μενα ευκολο και καθολου αγχωτικο , τελειωσε για μενα εχθες το βραδυ ,το επαιξα καθαρα για τη φασολια , ο μηχανισμος νεος ωστε να ξεφυγουμε απο τα συνηθισμενα μακαρι να δουμε και αλλα τετοια με ενδιαφεροντα επαθλα ...
    Το αλλο ουτε καν το αγγιξα , μου ηταν τελειως αδιαφορο , αλλωστε πλεον παιζω περιπου 2-3 δρωμενα το μηνα και εχω την ηρεμια μου !!!

Αρέσει σε Gulit1, μαμαβικη, nota.dim1802 και 13 σε άλλους.
  4. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τσάντες Αγρότη φύτεψε,
    και Μπάρες Ενεργείας,
    κάνε Αγροτικές δουλειές,
    ψάξτο μετά μανίας.

Από τα δένδρα,τα φυτά,
    θα πάρεις Ποτιστήρια,
    κλάδεψε,σπείρε,μάζεψε,
    και πάλι από τα ίδια.

Αχλάδια δώσε γρήγορα,
    εκπαίδευση να έχουν,
    τα ζώα να ξυπνήσουνε,
    και πάλι να προσέχουν.

Ξύπνα τα ζώα,ξύπνα τα,
    αυτά να μην κοιμούνται,
    να σπέρνουν,να θερίζουνε,
    να μην παραπονιούνται.

Κότες,λαγοί και ποντικοί,
    σκίουροι θα δουλεύουν,
    και τα φυτά του δρώμενου,
    γρήγορα θα φυτεύουν.

Κι αν θές να πάρεις Θεριστή,
    Οργανικός να είναι,
    θα δίνει λίπασμα Ζωζώς,
    σκέψου το εσύ και κρίνε.

Αρέσει σε GaTe987, dimitriskiouranis, Gulit1 και 21 σε άλλους.
  5. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους και να έχετε υγεία!!!τέλος και από εμένα το δρώμενο...<< πολύ εύκολα >>χάρη στους καλούς μας συμπαίχτες που ασχολήθηκαν με τα θέμα και τους ευχαριστώ θερμά :),γιατί μας έδωσαν τα φώτα τους για να τελειώσουμε άσο το δυνατόν καλύτερα το εβεντ,στην αρχή μου φαινόταν βουνό έμπαινα για λίγο στο παιχνίδι μάζευα και έφευγα για κάπου πολύ σημαντικό!!!!!!!!!ερχόμουν πίσω, ξανά το ίδιο .εδωσα όλες μου τις δυνάμεις και τα κατάφερα... στο παιχνίδι.να είστε όλοι πάντα καλά. P.S.(προσωπικά θεωρώ λίγες τις 2 ώρες +1 φυτό μπόνους για τα λαχανικά)

Αρέσει σε Gulit1, 66romanou, GaTe987 και 11 σε άλλους.
  6. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

καλησπερα και απο εμενα , και εγω βρε παιδια ενω εχω μαζεψει τα φυτα δεν εχω ποτιστηρια , τι μπορω να κανω για να μαζεψω προτεινετε καμια λυση γιατι χανομαι θα χασω το εβεντ! Δεν ξερω γιατι πραγματικα αλλα εχω πολυ λιγα αναδυομενα και κανα δωρακι σας θα με βοηθουσε πολυ αλλα δεν μαζευω , υπαρχει καποιο βιοτεχνικο αγαθο που βοηθαει?!

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  7. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!Με πολύωρα φυτά μαζεύουμε αρκετά ποτιστήρια...βάλε γαρύφαλλο,δίνει πολλά!Έχουμε αρκετό χρόνο,προλαβαίνεις!καλή επιτυχία!

Αρέσει σε vickymou, 66romanou, μαμαβικη και 4 σε άλλους.
  8. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους,

άλλο ένα ωραίο δρώμενο με καλά δώρα ολοκληρώθηκε...

είμαι περίεργος να δω τα επόμενα δρώμενα τι λογική θα έχουν, καθώς το τελευταίο διάστημα γίνονται αλλαγές στον σχεδιασμός τους.

Καλή συνέχεια

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, skareleni και 6 σε άλλους.
  9. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα.
    Πάει και αυτό το δρώμενο. Πάμε για άλλα.
    Σε συνέχεια προηγούμενης κουβέντας, ότι οι Σ.Ε. δεν ήταν ευκρινείς, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι Σ.Ε. δε διευκρίνιζαν τι θα γινόταν οι πόντοι εμπειρίας ανεβαίνοντας επίπεδο εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα να θεωρείς ότι οι πόντοι θα μηδενίζονται.
    Για παράδειγμα ανεβαίνοντας στο 2ο επίπεδο εκπαίδευσης της κότας οι πόντοι εμπειρίας που είχες αποκτήσει από το 1ο επίπεδο θα μηδένιζαν; Εγώ θεώρησα ότι θα μηδενίζονταν και για αυτό οδηγήθηκα σε λάθος υπολογισμούς των απαιτουμένων υλικών για την ολοκλήρωση του δρώμενου.
    Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε LILA413, maria_palou, xristos-ale3andros και 9 σε άλλους.
  10. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

καλησπερα! οταν αρχιζα το συγκεκριμενο δρωμενο ημουν επιφυλακτικη στο αν θα μπορουσα να το ολοκληρωσω! Εν τελει μολις τελειωσα και δεν το πιστευω!και με διαφορα μισης ωρας τελειωσα και το δευτερο στο baha! ολα καλα κι εγω θα κοιμηθω σαν ανθρωπος το βραδυ!!:p καλη συνεχεια σε οσους το παλευουν ακομα!!

Αρέσει σε soyla74, -lousi-leon2001, maria_palou και 8 σε άλλους.
  11. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Τα αγροτικά μαθήματα της Γκέρις (ή Τζέρις)" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:D Γνώρισα τα ζώα αγρότες (κυρ πετεινός, λαγουδίνα, ποντικίνα και σκίουρο) και τους φίλους τους (ποντίκι με μύλο, σκίουρος σε χωράφι, γουρούνι αγρότης με χρυσή κότα και αγελάδα με πεταλούδες) και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς!!:) Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μας για την πολύτιμη βοήθεια τους, γιατί ούτε εγώ το είχα καταλάβει στην αρχή το δρώμενο. Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 12/6/18
    Αρέσει σε skareleni, -lousi-leon2001, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  12. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλησπέρα και καλό μεσημέρι , απο χθες είχα κλειδώσει την φασολιά και τώρα πήρα και το διακοσμητικό Οργανικός θεριστής.
    Ευχαριστώ φίλους και γείτονες για την βοήθεια, καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμη.:mad::oops:;)

Αρέσει σε nota.dim1802, soyla74, LILA413 και 7 σε άλλους.
  13. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

14. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει και το θέμα κλείνει.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.