Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Έκθεση"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 8/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο:
    " Έκθεση "
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.
    Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.
    Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Έκθεση.26489/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Έκθεση.26488/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Ενδιαφερουσα η φασολια και η αναβαθμιση δεντρου!!!! Για να την αποκτησουμε θα χρειαστουμε 27.800 τραπουλοτριφυλλα και 1.400 ζελατινες για να φτιαξουμε τις 40 τραπουλες!!!!
    Μαζευουμε γραναζονομισματα παιζοντας τα φοντα η τους χαρακτηρες για να παρουμε τη φασολια και τα παρελκομενα της! Καλη προσπαθεια σε ολους οσους το επιχειρησουν!!!!

Αρέσει σε traxhla, kolokythopitas, tototis και 19 σε άλλους.
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα και παλι. Καινουριο δρωμενο, κλασσικο σπερνω,θεριζω,φτιαχνω στο μυλο.
    Χρειαζομαστε 27800 τραπουλοτριφυλλα και 1400 ζελατινες για τα 40 παιχνιδια
    Τα κερματα εξαρτωνται απο τις κινησεις.Γνωμη μου οτι σε 12-14 κινησεις το πολυ βγαινει. Οποτε με 41 γραναζονομισματα ανα παιχνιδι φτανουμε τα 1640. Βεβαια συνηθες πλεον οι μεγαλες ποσοτητες φυτων. Το καταστημα εχει πολυ ωραια δωρα και αξιζει να ασχοληθουμε.
    Με μικρα χωραφια τσαντι και νερο μονο (αρα 4 ωρες για τα φυτα) και θερισμα 1752 καθαρα φυτα χρειαζονται 16 4ωρα για να μαζευτουν, συνολικα 3-4 ημερες με 4 η 5 μαζεματα την ημερα. Προσωπικα θα βαλω χρονους ανα 4ωρο (9:00,13:00,17:00,21:00,01:00). Αυτα για αρχη. Καλη προσπαθεια σε ολους-ες.

Αρέσει σε traxhla, kolokythopitas, poi94 και 17 σε άλλους.
  4. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα. Να που είναι τα "καλά δωράκια". :sleepy:
    Από τα δώρα που θέλω σίγουρα να πάρω από το κατάστημα χρειάζομαι ήδη 1.099 γραναζονομίσματα (καινούριο όνομα? xD).
    Ελπίζοντας ότι στο μίνι παιχνίδι θα τα πάω καλά θα κερδίσω τόσα, επίσης ίσως μπορέσουμε να παίξουμε περισσότερες φορές για έξτρα γραναζονομίσματα. Που σημαίνει περισσότερα φυτά κτλ κτλ κτλ, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του..
    Πάντως εγώ θα παίξω με χαρτί και μολύβι όπως την προηγούμενη φορά γιατί μνήμη δεν έχω, καθόλου, χρυσόψαρο είμαι λέμε.
    Το κυνήγι για τις αναβαθμίσεις δεντρόσπιτου ξεκινάει (μην τυχόν και χάσουμε καμία:oops:) !!!

Καλή επιτυχία σε όλους! :music:

Αρέσει σε traxhla, kolokythopitas, poi94 και 12 σε άλλους.
  5. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Το παιχνίδι με τις κάρτες επιστρέφει με νέα χαρακτηριστικά!:) Αυτή τη φορά σχετικό με την έκθεση τρακτέρ. Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το μίνι παιχνίδι;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη με το παιχνίδι καρτών όπου φτάσει ο καθένας μας!;)

Αρέσει σε traxhla, kolokythopitas, GEPPO1 και 7 σε άλλους.
  6. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερααα!!!
    αλλο ενα βατο δρωμενο που στηριζεται στην σκληρη εργασια μας :)
    αλλα βγαινει με ανεση. Πολυ σωστοι οι υπολογισμοι και ειδικα το ωραριο σου φιλε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, θα το ακολουθησω οσο πιο πιστα μπορεσω.Ευχαριστουμε και παλι
    Αν καταλαβα σωστα διαβαζοντας, για καθε παιχνιδι που θα παιζουμε θα κερδιζουμε 35 γ/νομισματα;;;
    δηλαδη 35Χ40=1400 απο χερι; συνεπως παιρνουμε ολα τα δωρα;;;; πολυ καλο μου φαινεται λετε;;;εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε...;)
    Καλη επιτυχια σε οσους το προσπαθησουν.

Αρέσει σε kolokythopitas, traxhla, poi94 και 10 σε άλλους.
  7. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπερα σε ολους..Ωραιο δρωμενο, με ενδιαφερουσα φασολια και πολυ καλα δωρακια..
    Ελπιζω να μας βοηθησει η μνημη μας και να παιρνουμε απο καθε καθε μινι παιχνιδι τον μεγαλυτερο αριθμο γραναζονομισματων..
    Επειδη το τραπουλοτριφυλλο ειναι ολιγοωρο ,ζηταει περισσοτερα φυτα απο αλλες φορες, για να κατασκευασουμε στον μυλο μια
    τραπουλα, αλλα αυτο δεν πιστευω να αποτελεσει προβλημα..Προβλημα βεβαια ευχομαι να μην αντιμετωπισουμε ουτε με τα αναδυομενα..
    Επισης μην ξεχναμε και τις καινουριες αναβαθμισεις του δεντροσπιτου..Πολυ σημαντικες..
    Για ακομη μια φορα να ευχαριστησω τους φιλους, για τις αναλυσεις τους..

Αρέσει σε traxhla, kolokythopitas, elena05091975 και 12 σε άλλους.
  8. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα εγώ θα συμετάσχω και όπου φτάσω
    Για την ολοκήρωση του δρωμένου θα χρειαστούμε 27.105 τραπουλοτρίφυλο και 1.365 ζελατίνες
    Μόνο για την φασολιά θα χρειαστούμε 20.155 τραπουλοτρίφυλο και 1.015 ζελατίνες
    Καλη μας επιτυχία και όπου φτάσει ο καθένας μας
    Τα φυτά και τα αναδυόμενα είναι υπολογισμένα με αφαιρεμένη την μία τράπουλα

Αρέσει σε traxhla, kolokythopitas, poi94 και 13 σε άλλους.
  9. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Βλέπω ότι τη φασολιά πρέπει να την αγοράσουμε από το κατάστημα, ενώ τα έπαθλα προκύπτουν από τα παιχνίδια σαν ανταμοιβή. Σίγουρα λοιπόν θα πάρω τη φασολιά, τα δένδρα υλανγκ - υλανγκ, μπιρίμπα, νεκταρινιά πολύ καλά, οι αναβαθμίσεις του δενδρόσπιτου επίσης. Ωραία δώρα. Θέμα με τα αναδυόμενα σίγουρα θα προκύψει πάλι αλλά χαλάλι... Ωραίο το παιχνίδι της μνήμης. Μου αρέσει πολύ πολύ. Μπράβο σε όλους με τους υπολογισμούς και καλή μας επιτυχία.

Αρέσει σε traxhla, kolokythopitas, elena05091975 και 6 σε άλλους.
  10. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα στην σκληρά εργαζόμενη αγροτιά... ωραίο δρώμενο, έχουμε ξαναπαίξει παρόμοιο στο παρελθόν, και διασκεδαστικο.. μιας και θα έχουμε οι περισσότεροι στάβλους στο νησί.. θα πρότεινα μικρό χωράφι με τσάντι νερό και λίπασμα για να μειώσουμε κι άλλο τον χρόνο παραγωγής... βέβαια τα φυτά και τα αναδυόμενα είναι αρκετά αλλά μας σώζει το ότι είναι πεντάωρα.. και ελπίζω με τις εκτροφές που θα τρέχουν παράλληλα για το άλλο δρώμενο να τα καταφέρουμε με τα αναδυόμενα... ωραία δωράκια.. καλή φασολιά και πολύ καλό το μπόνους διακοσμητικό.. θέλω να τα πάρω όλα χαχαχα.. καλή επιτυχία σε όλους...

Αρέσει σε μαμαβικη, traxhla, kolokythopitas και 12 σε άλλους.
  11. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

αν δεν τα παμε καλα στο παιχνιδι των χαρακτηρων ισχυει το χ?να το προσπαθησουμε παλι?

Αρέσει σε aggellll, kolokythopitas, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  12. -sia1971-

1) Το χ ισχύει. Αν δεν τα πάμε καλά μπορούμε να βγούμε και να ξαναπαίξουμε. 2) Τα δέντρα τελικά είναι μόνο οι αναβαθμίσεις. Όσοι δεν έχουμε τα κανονικά να προσέξουμε αν θα τα πάρουμε

Αρέσει σε traxhla, yelander10, aggellll και 9 σε άλλους.
  13. αμφιθεα

Αν μας φθασουν τα ζητουμενα , μπορουμε να παρουμε τις αναβαθμισεις των δεντρων και
    ή να περιμενουμε να μας τυχει σε καποιο αλλο δρωμενο το απλο δεντρο
    ή να το ανταλλαξουμε στο επωμενο παρε-δωσε

Αρέσει σε traxhla, aggellll, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  14. GEPPO1

καλημέρα αγρότες... δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσει ο τρόπος που επέλεξα εγω για να παίξω.. αλλά αν παίζετε απο υπολογιστή δοκιμάστε τον... βασική προϋπόθεση να ανοίξετε την ζωγραφική... έδωσα αριθμό στον κάθε χαρακτήρα και κάθε φορά που ανοίγω τουλάχιστον τους πρώτους χαρακτήρες γράφω τον αριθμό στο αντίστοιχο κουτάκι. έτσι μετά από λίγα ανοίγματα αρχίζω και αντιστοιχίζω ξεκούραστα και με ασφάλεια αφου δεν έχουμε την πίεση του χρόνου... μόλις ολοκληρώσω το παιχνίδι επιστρέφω στην αρχική εικόνα χωρίς αριθμούς επάνω και ξαναξεκινάω τον επόμενο γύρο.. ελπίζω να είναι χρήσιμο για κάποιους.. καλή επιτυχία.. [​IMG]

Αρέσει σε Dr.Kelly, traxhla, yelander10 και 14 σε άλλους.
  15. αμφιθεα

Καλημερα σε ολη την ταλαιπωρη αγροτοπαρεα!!!
    Παρα πολυ χρησιμη η ιδεα σου GEPPO1 , τους αριθμους δεν τους ειχα σκεφτει, ετσι το εκανα κι εγω στο προηγουμενο αλλα με συντομη γραφη των ζωων, με τους αριθμους μου φαινεται ευκολοτερο!!! Ευχαριστω για την ιδεα σου!!

Αρέσει σε traxhla, aggellll, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  16. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Το δοκιμασα κι εγω και πιανει.. Βοηθαει αρκετα..Ευχαριστουμε GEPPO1..
    Εγω μεχρι στιγμης σε οσα παιχνιδια επαιξα, δεν πηρα λιγοτερα απο 40 γραναζονομισματα..
    Εχω βεβαια εξασκησει πολυ και την μνημη μου και ευτυχως μου βγαινουν ομαλα..Δοκιμασα κι εγω να σημειωνω τους χαρακτηρες των τετραγωνων , κι αυτο εξισου εξυπηρετικο..Οποιον τροπο και να διαλεξουμε , θα αποζημιωθουμε και με τον παραπανω..

Αρέσει σε traxhla, aggellll, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εγω προτιμω τα φοντα, τα πηγαινω καλυτερα με τα χρωματα. Μεχρι τωρα και με το ωραριο που εχω γραψει παραπανω, μονο με τσαντι και νερακι εχω φτασει τα 10.000 φυτα. Οποτε σε 3 μερες θα εχουν μαζευτει. Απο το καταστημα δεν χρειαζεται να αγοραστουν τα διακοσμητικα της φασολιας μιας και τα παιρνουμε απο τα παιχνιδια. Μονο το μπονους θα αγορασω, αλλα οι αγορες για το τελος.

Αρέσει σε traxhla, aggellll, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  18. GEPPO1

καλημέρα αγροτοπαιδα (εε και εμεις οι 40+ και 50+ παιδάκια είμαστε χαχαχ), μόλις είδα ότι το διακοσμητικό<<ο γκρινιάρης της φάρμας>> είναι μόνο για 3 χρήσεις!!!! όποτε δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα..το γράφει βέβαια και στις συχνές ερωτήσεις αλλά δεν το είχα προσέξει.. θα παίξω μέχρι το παιχνίδι 30 να πάρω τα διακοσμητικά.. έχω αγοράσει την φασολιά και όλα τα μυστηριώδη δενδρύλλια και στάβλους που ήθελα... και με ότι γραναζονομίσματα μαζέψω θα αγοράσω και τις αναβαθμίσεις του δενδρόσπιτου... δεν νομίζω να φθάσω μέχρι το 70 γιατί θέλει πολύ δουλειά και το διακοσμητικό των 3 χρήσεων και η μια αναβάθμιση δενδρ.. δεν είναι για μενα τουλάχιστον μεγάλα κίνητρα... να έχετε όλοι μια υπέροχη ημέρα...

Αρέσει σε Dr.Kelly, kostas.k1970, eleniste και 8 σε άλλους.
  19. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

τελευταία λόγο χρόνου δε συμμετέχω σε όλα τα δρώμενα. μόνο σε αυτά που έχουν νέους σταύλους και έχουν αξιόλογα δώρα.
    ε λοιπόν μετά από σχεδόν 10 χρόνια που παίζω το παιχνίδι πρώτη φορά μου έδωσε από μυστηριώδη σταύλο και δεντρίλιο... κατευθείαν τα κανονικά του.
    πήρα 2 σταύλους τσιντσιλά και ένα δέντρο μελιά!!!!
    τύχη;; ή μηπως το παιχνίδι έγινε λίγο πιο διαλακτικό;;

Αρέσει σε kolokythopitas, Dr.Kelly, traxhla και 11 σε άλλους.
  20. -sia1971-

Νομίζω ότι το δρώμενο αυτό , θα τελειώσει για όλους, σε πολύ λιγότερο χρόνο από ότι περιμέναμε. Από τις ελάχιστες φορές. Μου λείπουν ακόμα 14000 φυτά, δηλαδή περίπου 10 μαζέματα ακόμα δηλ. 40 ώρες, για αυτά που θέλω. Προλαβαίνω να βάλω και εξευγενισμένο γαρύφαλλο για τα αναδυόμενα που μου λείπουν στο τέλος. Χαίρομαι, άντε και το επόμενο να είναι κάτι παρόμοιο.

Αρέσει σε kolokythopitas, FARMER.GP, Dr.Kelly και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.