Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Έκθεση και επίδειξη τρακτέρ

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 8/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Η "Έκθεση και επίδειξη τρακτέρ" μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!!:D Απέκτησα τα τρακτέρ με τα ζωάκια αγρότες (χάμστερ με πρόβατο, χάμστερ με τυφλοπόντικα και μαϊμού με πρόβατο) και την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς. Ξόδεψα όλες τις σούπερ τροφές μου, αλλά χαλάλι. Μια παράκληση στο παιχνίδι όταν βάζει δρώμενο εκτροφής να μην έχει ταυτόχρονα και άλλο δρώμενο με φυτά των events, γιατί έτσι γίνεται λίγο πιο δύσκολο να συμμετάσχει κάποιος-α σε αυτό.:sleepy: Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, jiorgos, nickoikono11 και 8 σε άλλους.
  2. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

τέλος και για μένα... ευχάριστο και διασκεδαστικό δρώμενο.. κόλλησα λίγο με τις ανταλλαγές.. αλλά τελικα το βρήκα και έτσι τέλειωσα.. καλά τελειώματα σε όλους.. καλό ξημέρωμα.

Αρέσει σε kolokythopitas, jiorgos, nickoikono11 και 9 σε άλλους.
  3. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

καλημερα τελος και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, jiorgos, nickoikono11 και 2 σε άλλους.
  4. haochi

haochi Νέος ειδικός

Καλημέρα, διαλέγω το τρίτο τρακτέρ για την φάρμα μου, τελείωσα με άνεση αν και θα μπορούσα να έχω τελειώσει νωρίτερα με αγορές των αναδυόμενων. Μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός των δύο δρώμενων και το γεγονός ότι το ένα βοηθούσε το άλλο. Ροζ στάβλους δεν φτιάχνω έτσι αυτοί που κέρδισα ήταν extra bonus!

Αρέσει στους kolokythopitas, sofiapao76 και αμφιθεα.
  5. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.