Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Έκθεση και επίδειξη τρακτέρ

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 8/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Έκθεση και επίδειξη τρακτέρ
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Έκθεση-και-επίδειξη-τρακτέρ.26491/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Έκθεση-και-επίδειξη-τρακτέρ.26490/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Αγπημενα φιλαρακια, παρολο που τα δωρα ειναι καλα και εχει το δρωμενο και αναβαθμισεις δεντροσπιτου, δυστυχως η φασολια μου ειναι παγερα αδιαφορη, και τα ζωα - ζωα εκτροφης που ζηταει το δρωμενο πολλα! Τα εχω βεβαια, αλλα δεν θα τα δωσω για να παρω μια φασολια που μου ειναι αχρηστη! Επισης θα χρειαστουμε και πολλες σουπερ τροφες αφου τα αναδυομενα βγαινουν μονο απο σταβλους και εργαστηρια!!! Αρα δεν θα το προσπαθησω καθολου! Καλη προσπαθεια σε οσους το επιχειρησουν!!!

Τελευταία επεξεργασία: 8/5/19
    Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, GEPPO1 και 9 σε άλλους.
  3. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε.
    Μου φαίνεται ότι ζητάει πολλά για την φασολιά που δίνει. Οι επιμέρους ανταμοιβές όμως είναι καλές.
    Δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ γιατί δεν έχω καν τα 120 ζώα που ζητάει αρχικά. Θα μαζέψω όσα μπορώ σε αυτή τη 1 μέρα που έχουμε "κενή". Θέλει και εκτροφές, άρα 120 ζώα δεν φτάνουν! Οπότε δεν ξέρω...
    Καλή επιτυχία σε εσάς που ξέρετε! xD:p

Αρέσει σε kolokythopitas, GEPPO1, Erukat και 5 σε άλλους.
  4. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Η Γκέρι η αγελάδα έρχεται με μια νέα περιπέτεια!:) Αυτή τη φορά για να επισκεφτεί μια έκθεση με τρακτέρ και χρειάζεται τη βοήθεια μας στις προετοιμασίες. Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που εμφανίζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στο δρώμενο με τα τρακτέρ όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, GEPPO1, nickoikono11 και 4 σε άλλους.
  5. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Γεια σας αγροτοπαιδα!!! Θα συμφωνησω κι εγω ,οτι η φασολια ειναι αμελητεα και αδιαφορη, για τοσα ζωα που ζηταει το δρωμενο..
    Εχω στην αποθηκη μου, πολλα απο τα ζωα εκτροφης ,αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να τα ξεπουλησω για το τιποτα..
    Θα προσπαθησω τα πρωτα βηματα και ισως προχωρησω λιγο παραπανω με την βοηθεια των αναδυομενων..
    Προτιμω να φυλαξω τις σ.τροφες μου για καποιο επομενο δρωμενο, πιο αξιολογο..
    Καλη επιτυχια σε οσους το ξεκινησουν..

Αρέσει σε kolokythopitas, GEPPO1, nickoikono11 και 7 σε άλλους.
  6. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Γειααα!!!
    για μενα απαγορευτικο, λαγος+κοτα;;;; μα τα μαζευω με πονο ψυχης για να ταϊσω το ανακοντα!!!!
    τα υπολοιπα ζωα τα εχω σχεδον, αλλα τα δωρα δεν με συγκινουν ιδιαιτερα, ισως ως το 8ο με τις κατσικες για τα κουπονια,
    μαλλον δεν θα ασχοληθω πολυ, ευκαιρια να μαζεψω καμια σ.τροφουλα και οταν θα μπουν γεννητουρια, που θα μπουν σιγουρα θα προχωρησω καποιες που τις παλευω χρονια ....

Αρέσει σε GEPPO1, -lousi-leon2001, nickoikono11 και 6 σε άλλους.
  7. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

οι κότες κ οι λαγοί είναι πλέον είδος υπό εξαφάνιση λόγο ανακοντα....πολλά ζώα γενικά κ πολλά εκτροφής με άνιση φασόλια ...θα το σκεφτώ αν τελικά αξίζει γιατί ακόμα κ με την έκρηξη γεννήσεων είναι δύσκολο.....ιδωμεν

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, μαμαβικη και 7 σε άλλους.
  8. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Φασολιά χειρότερη από μάπα (λάχανο) αλλά το 2ο τρακτέρ έχει κουπόνια βοηθών...

Αρέσει σε μαμαβικη, Gulit1, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα, με το δρωμενο αυτο δεν θα ασχοληθω σχεδον καθολου καθ'οτι δεν εχω εξελιξει τοσο πολυ την κτηνοτροφια γιατι δεν εχω τις τροφες για καθε ζωο εκτος ελαχιστων... :) :)

Αρέσει σε kolokythopitas, GEPPO1, nickoikono11 και 3 σε άλλους.
  10. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Δεν θα παίξω αυτό το δρώμενο γιατί τα ροζ ζώα που δίνει τα έχω σε νέον και στα γεννητούρια ζητάει να ασχοληθούμε με κότες, κατσίκες κλπ που μου είναι παγερά αδιάφορες. Η δε φασολιά είναι κάτι παραπανω από παντελώς αδιάφορη.
    Θα παίξω το άλλο με τη μνήμη οπότε οι αγαπητοί γείτονες ας μη μου στέλνουν δώρα από το "έκθεση και επήδηξη".

Αρέσει σε icons1, kolokythopitas, μαμαβικη και 5 σε άλλους.
  11. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπερα σε ολη την φαρμοπαρεα !!!
    Διακρινω μια μεγαλη δυσαρεσκεια απο ολους , μεσα σ αυτους κι εγω, σχετικα με το δρωμενο, και οχι αδικα, κατα την ταπεινη μου αποψη..
    Πολλοι ,δεν εχουν ενα ικανο αριθμο ζωων, ουτε προτιθενται να χαλασουν τις σ.τροφες τους, για εκτροφες..
    Θα με βρουν απολυτα συμφωνη σ αυτο..
    Οι ποσοτητες ειναι τεραστιες ,απο τα ζωα που χρειαζονται ,και δεν εχω σκοπο να αδειασω τις αποθηκες μου, χωρις καποιο αξιολογο
    κερδος..

Αρέσει σε icons1, μαμαβικη, GEPPO1 και 8 σε άλλους.
  12. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Με 120 απλά ζώα, 15 ζώα πρώτης γενιάς, 10 ζώα 2ης γενιάς και 5 ζώα 3ης γενιάς παίρνω ρόζ στάβλο?... χμμμ
    Θέλω και τις τρείς αναβαθμίσεις του δεντρόσπιτου και τα μπόνους εσόδων.
    Νομίζω οτι έχω κάνει πολύ πιο απαιτητικά εβέντ εκτροφών με πολύ λιγότερες αμοιβές.

Γέμισα όλο το νησί με στάβλους και εργαστήρια για τα αναδυόμενα.
    Θα χρειαστούμε αρκετά και δεν είδα στις Σ.Ε. να στέλνονται ως δώρο σε γείτονες.
    Ελπίζω να μπορούμε να πάρουμε περισσότερα απο ενα είδος αναδυόμενου απο κάθε στάβλο ή εργαστήριο.

Αρέσει σε kolokythopitas, μαμαβικη, GEPPO1 και 13 σε άλλους.
  13. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

500κλειδιά τρακτέρ
    500λαστιχο τρακτέρ
    500τιμονια
    120προβατα
    15καφε προβατο
    10μαυρο πρόβατο
    5γυμνό πρόβατο
    120ψάρι
    15ψάρι κλόουν
    10ψάρι ουρ. Τόξο
    5χελιδονόψαρο
    120γουρούνια
    15καφέ γουρούνια
    10γουρ.πουλόβερ
    5ασπρόμαυρα γουρούνια
    120κατσίκες
    15πουα κατσίκες
    10μαύρες κατσίκες
    5μαλλιαρές κατσίκες
    120λαγός
    15καφέ λαγός
    10χνουδωτός λαγός
    5ψεύτικος λαγός
    120κότες
    15καφέ κότες
    10μεταξωτές κότες
    5τρελή κότα
    Καλημέρα αγρότες... στον πίνακα είναι όσα χρειαζόμαστε για το δρώμενο... ομολογώ οτι είναι αρκετά.. αλλά και η φασολιά αρκετά καλή όπως επίσης και τα επιμέρους δώρα... όσοι έχουμε τις παλιές καλές φασολιές με τα καφέ γουρούνια και πρόβατα.. νομίζω οτι θα διευκολυνθούμε.. όπως επίσης και με τους τζάμπο στάβλους... όταν έρθουν τα γεννητούρια θα προσπαθήσω να το τελειώσω.. νομίζω οτι αξίζει τον κόπο.. όμως δεν βρίσκω πουθενά τρελή κότα αλλά θεότρελο κοτόπουλο...μάλλον έχει γίνει λάθος στην περιγραφή.. καλή επιτυχία σε όλους και καλή διασκέδαση...

Τελευταία επεξεργασία: 9/5/19
    Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, *mava* και 19 σε άλλους.
  14. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Αν ταΐσεις το θεότρελο κοτόπουλο και μεγαλώσει τότε... θα γίνει τρελή κότα!!!

Αρέσει σε skareleni, Gulit1, jimthrilosgate7 και 23 σε άλλους.
  15. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα.

Τέλος το 1ο δρώμενο.
    Αρκετά απαιτητικό, αλλά όχι ακατόρθωτο.
    Καλές ανταμοιβές, ειδικά οι ροζ στάβλοι που κοστίζουν αρκετά.

Συνεχίζουμε...

Αρέσει σε kolokythopitas, *Chelsea*, skareleni και 12 σε άλλους.
  16. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε! Τα κατάφερα όπως λέει κι η εικόνα! :music:
    Είχα γεμίσει τις εκτάσεις με κότες, λαγούς, πρόβατα και γουρούνια γιατί αυτά ήταν τα ζώα που μου έλειπαν. Και όταν ξεκίνησαν τα δρώμενα κέρδισα 200% παραγωγή γι αυτό και κράτησα κάποιους στάβλους λίγο παραπάνω.
    Τελικά έβγαλα τα ζητούμενα ζώα και με την έκρηξη γεννήσεων τα υπόλοιπα ζώα εκτροφής.
    Για αναδυόμενα φυσικά είχα παντού ζώα στο νησί.
    Γενικά δεν ήταν δύσκολο.
    Είμαι αρκετά ευχαριστημένη με τα δωράκια και τους ροζ στάβλους, ακόμα και για τη φασολιά! :)

Τρελαίνομαι με το στυλ των τρακτέρ! Εγώ φυσικά θα πάρω το μεσαίο!! xD

Καλή συνέχεια σ'αυτούς που προσπαθούν ακόμα! :D

Αρέσει σε kolokythopitas, jiorgos, nickoikono11 και 14 σε άλλους.
  17. IRENE26

IRENE26 Επιφανής του φόρουμ

Τέλος και για μένα το δρώμενο αυτό,με φάρμες μόνο στις εκτάσεις του bahamarama και λίγες εκτροφές.
    Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους!!! ;)

Αρέσει σε kolokythopitas, nickoikono11, Gulit1 και 9 σε άλλους.
  18. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα, από τα ανέλπιστα για μένα να τελειώσω ένα δρώμενο, τέλος κι αυτό, κλείδωσε η φασολιά, καλή συνέχεια και στους υπόλοιπους;)

Αρέσει σε kolokythopitas, jiorgos, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  19. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Καλημερα ενα ευκολο δρωμενο(ευτυχως ειχαμε την εκρηξη γεννησεων) τελειωσε για μενα.Καλη συνεχεια σε οσους το πολεμουν :)

Αρέσει σε kolokythopitas, jiorgos, nickoikono11 και 9 σε άλλους.
  20. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος και εγω. με λιγες σ.τροφες

Αρέσει σε kolokythopitas, nickoikono11, Gulit1 και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.